2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Olumsuz düşünmeyelim öyle olmasın yine erkenden uyur inşallah kitap okuduktan sonra sallama emzirme gibi bir şey yapıyor musun yoksa okurken uyuyor mu
Evet hep sallayarak uyuyo önceden 12.30 a kdr duruyodu şimdi 8 de odasına geçiyoruz yavaş yavaş beslenme pijama giyme gaz çıkarma bez değişimi kitap okuma sonra 5 dkka sallayınca uyuyo beşiğine alıyorum ama bu saatide kendi belirledi ben ona uydum aslında:)

Sen böyle anlatınca şöyle oldum
Bizim hiçbir ritüelimiz yok uykusu geliyo üstündeki kıyafetlerle kucağımda pışpışlayıp beşiğe koyuyorum her şey karambole

Gündüz uykuları benim oğluşun da pek iyi değil . Yarım saat 40 dk bazen 1 saat sabah 7:30 da koğuuuş kalk Kitap okuyorum oyun halısının yanına yatıp bu aralar resimler çok ilgisini çekmeye başladı anlamasa da dinliyor sever inşallah ilerde de kitap okumayı . Akşam da 9-10 gibi uyutmaya çalışıyorum geçe kalmadan inşallah devam eder .

Valla benimkinin bi saati yok mesela önceki gün gece 9 buçukta uyudu dün acısını çıkardı 1 de uyudu bazen sabah 7 buçukta uyanıyor gözler fıldır fıldır bazen 11 e kadar uyuyor. Arada uyandırıp emzirip tekrar uyutuyorum.Hiç müdahale etmiyorum yanlış mu ki hangi kitapları okuyorsun. Biz bol bol sohbet ediyoruz ve babasıyla şarkı söylemeyi çok seviyor tam bir baba aşığı. Onunla şarkı söylemeden günü kapatmıyor. Dün gece Babası erken uyudu mızmızlandı bağırdı çağırdı babası uyandı.gece 1 de şarkı söylediler sonra uyudu

Sen böyle anlatınca şöyle oldum
Bizim hiçbir ritüelimiz yok uykusu geliyo üstündeki kıyafetlerle kucağımda pışpışlayıp beşiğe koyuyorum her şey karambole
Hihihii. Aynen biz de aldigim pijamalar çok az gece giyildi. Gun icinde cok kiyafet degistiriyoruz yikayip utulemeyr yetisemiyorum. Agzi salyalandi islatiyor kusuyot... yeni almaya da cikamiyorum. Biz de 9 gibi uyuyooruz sabahin köründe kalkıyoruz gunduz 10 dk 15 dk 3 kez falan uyku baska yok.

Aynen bizde öyleyiz çok istiyorum planlı yapmayi ama kendisi ne zaman isterse ozaman gece uykusuna geçiyor hanımefendi sabahlarida bi bakıyorum 7 de kalkıyor bidaha öğleye kadar uyumuyor bide bakıyorum 2 saate bir emip 12 ye kadar uyuyor ne yapacağı hiç belli olmuyor buaralar

doğru yanlış yok bence bu konuda sen nasıl bir düzen istiyorsan bebeğini de ona göre uyut . Ben ona uyarım diyorsan kendi istediği saatte uyusun ama saat 10:00 - 02:00 arası büyüme hormonu salgılanıyor sağlığı içim bu saatler arasında uyumasını tercih edebilirsin. Kitapyurdundan aldım bebek kitapları serisi vardı istediklerimi seçtim içinden her kitapta 3 kısa hikaye var gayet güzel

Bende üstündekilerle uyutuyorum zaten bir şey giydirip çıkarırken birbirimizi yiyoruz pijamayla uğraşsak uyku kalmaz. Dün gece 3.30 da yattı dün de atak haftasına girmiştik birden bu kadar değişmeseydi bari beşiğe koyuyorum gülmeye konuşmaya başlıyor çıkarmayınca sesleniyor bağıra bağıra alıyorum beşikten tık yok sessizce etrafına bakıyor. Nasıl bir oyun yapıyorsa artık. Böyle yapınca beşikten çıkarıldığını mı anlamış ne

Bizimkinin de gece uykusu var emzirmesem uyuyup yatacak ama zaten gündüzün emmiyor sağıp biberonla veriyorum birde gece emmezse tamemen bırakmış olur diye emziriyorum gündüz her uykuya geçişinde max 15 dk uyuyo çok nadirdir böyle emip emip geri uyuduğu abisi sağolsun

oğlum emmek istemiyor bende zorlanıyorum artık sağıp biberonla veriyorum ilk defa dolu dolu bezi ıslanıyor iştahla yiyor dil bağı ver kestirmeye de gidemedik demekki o yüzden boşaltamıyormış bebeği biberonla güzel doyuruyor karnını Allah ım nekadar çok istersin her dk başı menen isteyen mememde susan bir Bebek olsun buda emmedi nasip kendimi reddedilmiş hissediyorum burukluk var ama karnı doyuyor diyede mutluyum

Karnı doysun da canım biberondan alsın anne sütü değil mi sonuçta kendini de bebeği de yıpratma . O doydukça sen daha da doyarsın . Bazen benim oğlum da almıyor memeyi savaş veriyoruz çok ağlıyor aç olduğu halde emmiyor sonra kızıyorum kendime niye çocuğa bunu yapıyorum diye sağıp veriyorum doyunca rahatlıyor yavrum.

Aynı bizde senin anlattığın gibiyiz alt değiş pijama giy emzir 21:30 da uyumuş oluyor

Kızım asla biberon almıyor. Geçen gece çay kaşığıyla verdim sağlığım sütü. Yarın gidip kaşık biberon alıcam bu durumlar için

Kızım asla biberon almıyor. Geçen gece çay kaşığıyla verdim sağlığım sütü. Yarın gidip kaşık biberon alıcam bu durumlar için
Benim oğlum da hiç almıyor biberon kaşık biberon işe yarar mı ki

Aynısını bende sorcaktım başta biberon alıyodu şimdi diliyle ittiriyo arada bırakmak gerekiyo onuda yapamıyorum inş işe yarayan bişeydir
Biberonla almadı kaşıkla verdiğimde içti sütü o nedenle bi denemeye karar verdim ben de kaşık biberonu. İnş özellikle emmek istemediği zamanlar işe yarar

10 dk önce uyutup beşiğe koydum baktım hoparlörden civildeme çöplük kahkaha sesi geliyor gözler fıldır fıldır annem saat 1 uyu sen bebeksin diyorum karşımda gülüyor. Yine bana hüsran
Aynen ya Antaktan mı yine 2,3 gün uyumasa birgün çok güzel uyuyordu erkenden akşam uykusumu dalıyordu şimdi ne gece ne gündüz malasef
Aynen onun rahatı önemli olan bizim görevimiz onları maddi manevi ihtiyaçlarını karşılamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…