Şimdiye kadar almadığın hata ben bayerin elinatal 2 sini alıyorum.yanlız Demir için ayrıca takviye Alman lazımKizlar aranizda saci dökülen var mi ?
Bende bu gidisle sac kalmayacak.vitamin depolarim bitti heralde. Yine kahve telvesini yemeye basladim tutamiyorum kendimi. Onu yemezsem sakisidaki topragi yiyebilirim her an. Demir de bitti demek. Dra gidemiyorum korkuma. Şu günlerde bu da dert mi derler hakli olarak. Hamilelikten kalan omega3 ve demir ilaclarini alsam mi napsam
Burdan okuduklarımdan anladığım gerçekten bebeklerin kendilerine özgü bir mizacı olduğu. Senin bıcırık da biraz huysuz bir ilk dönem geçirdi şahit olduğumuz kadarıylaKızlar ne zor bir dönemde doğum yapmışız allah bu günlerimizi aratmasın tabi ama doğum lohusalık kış derken eve kapanmayı geçtim çıkamadıkki bu virüsten çok korkmaya başladım psikolojim bozuldu bişey olsa bebeğime kim bakıcak tüm eve geçiyo çünkü virüs ister istemez markete gidiyorum doktorumuzu aradım gelmeyin dedi artık kendi kendimizin doktoru olucaz uzun bir süre galiba
Biz 4 aylık olduk artık kucağımda otutturuyorum çok dik olmamak şartıyla gece uykuları biraz düzene girdi ama gündüz aşırı huysuzlaştı yine bir atak dönemine girmişiz sanırım ondan
Artık rutin oluşturmaya başlıcam tracy hogg um easy modelini yapıcam bakalım başarılı olabilcekmiyim uyku eğitiminden çok rutin bize daha uygun gibi zira istemediğini asla yapmayan bir bebeğimiz var:)
Bende senin gibiyimBurdan okuduklarımdan anladığım gerçekten bebeklerin kendilerine özgü bir mizacı olduğu. Senin bıcırık da biraz huysuz bir ilk dönem geçirdi şahit olduğumuz kadarıylaama yavaş yavaş düzelir inş. Doğumlarımız da cidden dünya nın olağanüstü bir dönemine denk geldi. Ben hissettiklerimi içimdeki patlamaları artık ifade etmiyorum bile. Allah beterinden saklasın. Bir an önce bitsin inşallah
Aynen canım bu grubun en huysuzu benim kızım sanırımBurdan okuduklarımdan anladığım gerçekten bebeklerin kendilerine özgü bir mizacı olduğu. Senin bıcırık da biraz huysuz bir ilk dönem geçirdi şahit olduğumuz kadarıylaama yavaş yavaş düzelir inş. Doğumlarımız da cidden dünya nın olağanüstü bir dönemine denk geldi. Ben hissettiklerimi içimdeki patlamaları artık ifade etmiyorum bile. Allah beterinden saklasın. Bir an önce bitsin inşallah
Normal tabi daha adını bilmesi için erken . Siz denemeye devam edinMerhaba kizlar hepinize iyi aksamlar 4. Ayimiza cok az kaldi kizima ismiyle hitap ettigim zaman bakmiyor bu normal mi ?
Benim kızıda esgeçmeyelim çünkü hala huysuzAynen canım bu grubun en huysuzu benim kızım sanırımbende okadar rahatına düşkün biriydimki bana baya sabır dersi oldu bebeğimin olması:)
Hepimizin içinde fırtınalar kopuyo eminim bende isyan etmek istemiyorum ama bi yandan korku ve endişe sardı hep annemlerin yanına gelmiştik bu virüs çıkmadan önce güya bir aylığına şimdi kıpırdayamıyoruz bütün düzen falan gitti artık yazın tatil planları vardı hepsi iptal yazın bile çıkamıcaz gibi seneye kışım tekrar gelicekmiş virüs gitse bile ozmn aşı çıkıcakmış anca hayırlısı artık güzel aydınlık sağlıklı günler olsun hepimiz için
Biz yine iyiyiz, tam zamanında doğum yaptık. Şimdikiler ne kontrole hastaneye gidebiliyorlar ne de içi rahat bir şekilde doğuma. Hastane değiştirmek zorunda kalıyorlar.Kızlar ne zor bir dönemde doğum yapmışız allah bu günlerimizi aratmasın tabi ama doğum lohusalık kış derken eve kapanmayı geçtim çıkamadıkki bu virüsten çok korkmaya başladım psikolojim bozuldu bişey olsa bebeğime kim bakıcak tüm eve geçiyo çünkü virüs ister istemez markete gidiyorum doktorumuzu aradım gelmeyin dedi artık kendi kendimizin doktoru olucaz uzun bir süre galiba
Biz 4 aylık olduk artık kucağımda otutturuyorum çok dik olmamak şartıyla gece uykuları biraz düzene girdi ama gündüz aşırı huysuzlaştı yine bir atak dönemine girmişiz sanırım ondan
Artık rutin oluşturmaya başlıcam tracy hogg um easy modelini yapıcam bakalım başarılı olabilcekmiyim uyku eğitiminden çok rutin bize daha uygun gibi zira istemediğini asla yapmayan bir bebeğimiz var:)
Saçlarım benimde çok uzadı oturup evde kendime dümdüz keseceğim artıkBenim de saçlarım Çok fazla dökülüyor tam gidecekken virüs çıktı sonra da kuaförler kapandı kestiremedim yaza kadar balkondan uzatacam heraldeDemir ilacı içemem içmem kabız yapıyor lanet ilaç . Takviye de almıyorum unutuyorum daha doğrusu . Bebeğim de çok salyalandı bu ara önlük takıyorum artık
Aynen canım bu grubun en huysuzu benim kızım sanırımbende okadar rahatına düşkün biriydimki bana baya sabır dersi oldu bebeğimin olması:)
Hepimizin içinde fırtınalar kopuyo eminim bende isyan etmek istemiyorum ama bi yandan korku ve endişe sardı hep annemlerin yanına gelmiştik bu virüs çıkmadan önce güya bir aylığına şimdi kıpırdayamıyoruz bütün düzen falan gitti artık yazın tatil planları vardı hepsi iptal yazın bile çıkamıcaz gibi seneye kışım tekrar gelicekmiş virüs gitse bile ozmn aşı çıkıcakmış anca hayırlısı artık güzel aydınlık sağlıklı günler olsun hepimiz için
Ben de tam seni de söyleyecektim yazmışsınBenim kızıda esgeçmeyelim çünkü hala huysuzgece uykularımız nerdeyse yok 15 dk aralıkla uyanıyo gündğzü saymıyorum bile zombinin bi tık üstüyüm çok çok zor geçiyo bu günler ne şanssızız diyorum gerçekten buna şükür inş atlatalım bian önce
Benimki uzamak dışında birbirine girdiSaçlarım benimde çok uzadı oturup evde kendime dümdüz keseceğim artık
Ben de tam ailemin yanına gidecektim virüs olayları dünyada yeni yeni başlamıştı. Eşim kendini yedi olmaz ya Türkiye ye de gelirse ya şehirlerarası gidş geliş yasaklanırsa sıkıntı olursa ben aylarca kızımdan uzak mi kalcam diye diye bi türlü izin vermedi. Ne kadar abartıyorsun diye kaç hafta kavga ettim onunlaBiz yine iyiyiz, tam zamanında doğum yaptık. Şimdikiler ne kontrole hastaneye gidebiliyorlar ne de içi rahat bir şekilde doğuma. Hastane değiştirmek zorunda kalıyorlar.
Ben de 1 haftalığına diye gelmiştim anneme, 3 hafta bitti daha ne kadar kalacağım belirsiz.
Ben kestim bile dayanamadım artıkSaçlarım benimde çok uzadı oturup evde kendime dümdüz keseceğim artık
Bende keseceğim yaBen kestim bile dayanamadım artıkbir de boyayabilsem biraz daha iyi hissedeceğim :)!
Kes kesBende keseceğim ya
Ben kendim kesemem beslemeye dönerim hem katlı hem dalgalı ve kırıklar varBende keseceğim ya
Ay kesme sen dalgalı saç zorBen kendim kesemem beslemeye dönerim hem katlı hem dalgalı ve kırıklar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?