2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Cnm senle ben kolikten ztn nefes alamadık biz tam 4. Aya girdik bugün geceleri 3 kere kalkmaya başladı oda yiyo uyuyo hemen bi düzeldi gibi maşallah diyimde amann
Benimki atak haftasında inanılmaZ uykusunu etkiledi dün gece 100 kere kalktı 5 dk bir beynim yandı bu gece uyusa bari

Kızlar gruba bile giremez oldum kızım buaralar çok huysuz 1.5 aydan sonra herşey çok güzeldi gündüzleri 2 saatte bir emer uyurdu gecede oturtmustuk uyku düzenini ne olduysa 3. Ayda oldu gündüzleri hiç uyumuyo 10 15 dk uyuyor sonra saatlerce uyanık. Uyanık olduğu zamanlarda biraz oyun oynuyoruz sonra sıkılıyor kucakta evi turluyoruz biraz vs ama hiç bir isimi yaptırmaz oldu ben 3 aydir hiç bi sekilde sallamadım dayandım direndim ama artik uykuya dalamaz oldu ve uykusu gelince yuzunu ovuşturuyor sürekli yavrum yüzü kıpkırmızı yara oldu resmen bende kundak yapıp sallıyorum gece bazen elini çıkartıp yine yüzünü kasıyor sizlerde varmı böyle birşey

Bi dönem benimki de öyleydi ama geçti şükür

Bizimkinin de uykusu gelince eli hep yüzünde her yeri çizik çizik

Bizim de öyle hatta bir kere alnını kanatmış nasıl yaptıysa ben de geceleri eldiven takıyorum o yüzden

Bi dönem benimki de öyleydi ama geçti şükür
Bizimkinin de uykusu gelince eli hep yüzünde her yeri çizik çizik
Ben zaten eldiveni baya geç çıkardım buyuzden eldiven varken de yüzü acayip yara oldu resmen ovmaktan simdide çiziyor tırnağını yeni kestigim halde çizebiliyor bazen çok ağlıyor sürekli emmek istiyor acaba sütüm yetmiyormu diyorum ama kilo alımı iyi çok şükür

Benimki atak haftasında inanılmaZ uykusunu etkiledi dün gece 100 kere kalktı 5 dk bir beynim yandı bu gece uyusa bari
Dün buraya düzeldi yazmıştım ya hepsini geri alıyorum bizde atak haftasındayız 35 günlük hemde o elleryle yüzüne ellemekten uyutmadı resmen kendini yaa uykuya dalıyorum uyanıyorum anlamadım rüyadamıyım gerçekmi öyle besledim resmen gercekten gece uyusalar sıkıntı tok kendi gelişimleri içinde uyumaları lazım ne yapsak bilmiyorum

Olmazmııı o elleriyle kendini uyandırmasa nasıl ovuşturuyo hemde yüzü kıpkırmızı şimdi elleriyle yatağını yastığını fln sıkmayada başladı kendini uyandırmak için her yolu deniyo tırnaklarını okdr dipten kesiyoruzki anlatamam çünkü yüzü her sabah çizmiş kanatmış oluyo ahh ahh kızımmmm ahh

Aynı benimki her uyandığımda saate bakıyorum uyuyorumda benim haberim mi yok diye ama yok rekorumuz yarım saat

Tekrar hesapladım tam tamınaaaa 21 güncük kalmış o zamana kadar ben delirmezsem

Ayy ben de sana dün buraya bir yöntem deneyeceğim diye yazmıştın ya onu soracaktım nasıl bir şey diye etkili olursa bizimle de paylaş diyecektim ama sanırım atak zamanı biraz zor olur uygulamak

Tekrar hesapladım tam tamınaaaa 21 güncük kalmış o zamana kadar ben delirmezsem
Bizim gündüz uykularıda azaldı uykuya dalması bir saat ztn o arada tekrar acıkıyo derkeenn süreç başa dönüyo bizim 35inci gün bide 2 gün erkenden atak haftasına girip 37 gün yaptı sanırım kendince aman annem dinlenmesin diye düşündüyse

Ayy ben de sana dün buraya bir yöntem deneyeceğim diye yazmıştın ya onu soracaktım nasıl bir şey diye etkili olursa bizimle de paylaş diyecektim ama sanırım atak zamanı biraz zor olur uygulamak
Bikaç gün gece uykuları düzelince gaza gelmiştim ama şu an rutin biraz zor sadece gece uykusunu erkene almayı başardık hergün mutlaka uykudan önce pijama giydirme kitap okuma yapıyorum 9.30 da uyuyo artık böle dedim ya şimdi gece 12 den önce uyumaz

Olumsuz düşünmeyelim öyle olmasın yine erkenden uyur inşallah kitap okuduktan sonra sallama emzirme gibi bir şey yapıyor musun yoksa okurken uyuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…