golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Gerçekten öyleymişBirde ilaçlı pamuk yerleştiriliyormuş mikrop kapmasın diye onu da koyduannem diyor ki profesyonel bu damat
Ay evet ya 2020 seni unutmayacam diyorum güya bunda 4 aylıkken işe başlıycaktım işi bırak nefes alamıyorumBen de tam seni de söyleyecektim yazmışsın
Benimki atak haftasında inanılmaZ uykusunu etkiledi dün gece 100 kere kalktı 5 dk bir beynim yandı bu gece uyusa bariCnm senle ben kolikten ztn nefes alamadık biz tam 4. Aya girdik bugün geceleri 3 kere kalkmaya başladı oda yiyo uyuyo hemen bi düzeldi gibi maşallah diyimde amann
Ben kullanıyorum omega 3 kaynağı. Her yemeğime katıyorum. Çörekotu ve keten tohumu taze öğütüpKızlar emzirirken. Keten tohumu kullanılır mı bazı sayfalar kullanılır yazmış bazıları kullanılmaz yazmış
Bi dönem benimki de öyleydi ama geçti şükürKızlar gruba bile giremez oldum kızım buaralar çok huysuz 1.5 aydan sonra herşey çok güzeldi gündüzleri 2 saatte bir emer uyurdu gecede oturtmustuk uyku düzenini ne olduysa 3. Ayda oldu gündüzleri hiç uyumuyo 10 15 dk uyuyor sonra saatlerce uyanık. Uyanık olduğu zamanlarda biraz oyun oynuyoruz sonra sıkılıyor kucakta evi turluyoruz biraz vs ama hiç bir isimi yaptırmaz oldu ben 3 aydir hiç bi sekilde sallamadım dayandım direndim ama artik uykuya dalamaz oldu ve uykusu gelince yuzunu ovuşturuyor sürekli yavrum yüzü kıpkırmızı yara oldu resmen bende kundak yapıp sallıyorum gece bazen elini çıkartıp yine yüzünü kasıyor sizlerde varmı böyle birşey
Bizimkinin de uykusu gelince eli hep yüzünde her yeri çizik çizikKızlar gruba bile giremez oldum kızım buaralar çok huysuz 1.5 aydan sonra herşey çok güzeldi gündüzleri 2 saatte bir emer uyurdu gecede oturtmustuk uyku düzenini ne olduysa 3. Ayda oldu gündüzleri hiç uyumuyo 10 15 dk uyuyor sonra saatlerce uyanık. Uyanık olduğu zamanlarda biraz oyun oynuyoruz sonra sıkılıyor kucakta evi turluyoruz biraz vs ama hiç bir isimi yaptırmaz oldu ben 3 aydir hiç bi sekilde sallamadım dayandım direndim ama artik uykuya dalamaz oldu ve uykusu gelince yuzunu ovuşturuyor sürekli yavrum yüzü kıpkırmızı yara oldu resmen bende kundak yapıp sallıyorum gece bazen elini çıkartıp yine yüzünü kasıyor sizlerde varmı böyle birşey
Bizim de öyle hatta bir kere alnını kanatmış nasıl yaptıysa ben de geceleri eldiven takıyorum o yüzdenKızlar gruba bile giremez oldum kızım buaralar çok huysuz 1.5 aydan sonra herşey çok güzeldi gündüzleri 2 saatte bir emer uyurdu gecede oturtmustuk uyku düzenini ne olduysa 3. Ayda oldu gündüzleri hiç uyumuyo 10 15 dk uyuyor sonra saatlerce uyanık. Uyanık olduğu zamanlarda biraz oyun oynuyoruz sonra sıkılıyor kucakta evi turluyoruz biraz vs ama hiç bir isimi yaptırmaz oldu ben 3 aydir hiç bi sekilde sallamadım dayandım direndim ama artik uykuya dalamaz oldu ve uykusu gelince yuzunu ovuşturuyor sürekli yavrum yüzü kıpkırmızı yara oldu resmen bende kundak yapıp sallıyorum gece bazen elini çıkartıp yine yüzünü kasıyor sizlerde varmı böyle birşey
Benimki hala kanatıyor ara ara ama onlarınki çabuk iyileşiyor AllahtanBizim de öyle hatta bir kere alnını kanatmış nasıl yaptıysa ben de geceleri eldiven takıyorum o yüzden
Bi dönem benimki de öyleydi ama geçti şükür
Ben zaten eldiveni baya geç çıkardım buyuzden eldiven varken de yüzü acayip yara oldu resmen ovmaktan simdide çiziyor tırnağını yeni kestigim halde çizebiliyor bazen çok ağlıyor sürekli emmek istiyor acaba sütüm yetmiyormu diyorum ama kilo alımı iyi çok şükürBizimkinin de uykusu gelince eli hep yüzünde her yeri çizik çizik
Aynen çabuk iyileşiyor ama neden bilmiyorum bu alnı 1 haftayı buldu iyileşmesi kabuk falan bağladıBenimki hala kanatıyor ara ara ama onlarınki çabuk iyileşiyor Allahtan
Dün buraya düzeldi yazmıştım ya hepsini geri alıyorum bizde atak haftasındayız 35 günlük hemde o elleryle yüzüne ellemekten uyutmadı resmen kendini yaa uykuya dalıyorum uyanıyorum anlamadım rüyadamıyım gerçekmi öyle besledim resmen gercekten gece uyusalar sıkıntı tok kendi gelişimleri içinde uyumaları lazım ne yapsak bilmiyorumBenimki atak haftasında inanılmaZ uykusunu etkiledi dün gece 100 kere kalktı 5 dk bir beynim yandı bu gece uyusa bari
Olmazmııı o elleriyle kendini uyandırmasa nasıl ovuşturuyo hemde yüzü kıpkırmızı şimdi elleriyle yatağını yastığını fln sıkmayada başladı kendini uyandırmak için her yolu deniyo tırnaklarını okdr dipten kesiyoruzki anlatamam çünkü yüzü her sabah çizmiş kanatmış oluyo ahh ahh kızımmmm ahhKızlar gruba bile giremez oldum kızım buaralar çok huysuz 1.5 aydan sonra herşey çok güzeldi gündüzleri 2 saatte bir emer uyurdu gecede oturtmustuk uyku düzenini ne olduysa 3. Ayda oldu gündüzleri hiç uyumuyo 10 15 dk uyuyor sonra saatlerce uyanık. Uyanık olduğu zamanlarda biraz oyun oynuyoruz sonra sıkılıyor kucakta evi turluyoruz biraz vs ama hiç bir isimi yaptırmaz oldu ben 3 aydir hiç bi sekilde sallamadım dayandım direndim ama artik uykuya dalamaz oldu ve uykusu gelince yuzunu ovuşturuyor sürekli yavrum yüzü kıpkırmızı yara oldu resmen bende kundak yapıp sallıyorum gece bazen elini çıkartıp yine yüzünü kasıyor sizlerde varmı böyle birşey
Aynı benimkiDün buraya düzeldi yazmıştım ya hepsini geri alıyorum bizde atak haftasındayız 35 günlük hemde o elleryle yüzüne ellemekten uyutmadı resmen kendini yaa uykuya dalıyorum uyanıyorum anlamadım rüyadamıyım gerçekmi öyle besledim resmen gercekten gece uyusalar sıkıntı tok kendi gelişimleri içinde uyumaları lazım ne yapsak bilmiyorum
Dün buraya düzeldi yazmıştım ya hepsini geri alıyorum bizde atak haftasındayız 35 günlük hemde o elleryle yüzüne ellemekten uyutmadı resmen kendini yaa uykuya dalıyorum uyanıyorum anlamadım rüyadamıyım gerçekmi öyle besledim resmen gercekten gece uyusalar sıkıntı tok kendi gelişimleri içinde uyumaları lazım ne yapsak bilmiyorum
Ayy ben de sana dün buraya bir yöntem deneyeceğim diye yazmıştın ya onu soracaktım nasıl bir şey diye etkili olursa bizimle de paylaş diyecektim ama sanırım atak zamanı biraz zor olur uygulamakDün buraya düzeldi yazmıştım ya hepsini geri alıyorum bizde atak haftasındayız 35 günlük hemde o elleryle yüzüne ellemekten uyutmadı resmen kendini yaa uykuya dalıyorum uyanıyorum anlamadım rüyadamıyım gerçekmi öyle besledim resmen gercekten gece uyusalar sıkıntı tok kendi gelişimleri içinde uyumaları lazım ne yapsak bilmiyorum
Bizim gündüz uykularıda azaldı uykuya dalması bir saat ztn o arada tekrar acıkıyo derkeenn süreç başa dönüyo bizim 35inci gün bide 2 gün erkenden atak haftasına girip 37 gün yaptı sanırım kendince aman annem dinlenmesin diye düşündüyseTekrar hesapladım tam tamınaaaa 21 güncük kalmış o zamana kadar ben delirmezsem
Bikaç gün gece uykuları düzelince gaza gelmiştim ama şu an rutin biraz zor sadece gece uykusunu erkene almayı başardık hergün mutlaka uykudan önce pijama giydirme kitap okuma yapıyorum 9.30 da uyuyo artık böle dedim ya şimdi gece 12 den önce uyumazAyy ben de sana dün buraya bir yöntem deneyeceğim diye yazmıştın ya onu soracaktım nasıl bir şey diye etkili olursa bizimle de paylaş diyecektim ama sanırım atak zamanı biraz zor olur uygulamak
Olumsuz düşünmeyelim öyle olmasınBikaç gün gece uykuları düzelince gaza gelmiştim ama şu an rutin biraz zor sadece gece uykusunu erkene almayı başardık hergün mutlaka uykudan önce pijama giydirme kitap okuma yapıyorum 9.30 da uyuyo artık böle dedim ya şimdi gece 12 den önce uyumaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?