Allah yardımcınız olsun bide ücretsz izin çıkardılarBugun serce parmagimin ucuyla 4 5 kez ev yogurdu tattirdim 1 kezden sonra ver diye agladi resmenesim ver ver dedi o da onceden haslanmis patates vermis. Baska nelerin tadına baktirdi kim bilir. Ek gida eğlenceli olur insallah.
Ben prima aktif kullaniyorum ama bazen sirtins cikiyor o da cok gazli yaptigi icinmis. Bu yuzden etrafa cok dagiliyor bir tik daha sıkı kapatiyorum bezini artik.
Hakkimizda hayr olsun,bir an evvel salgin hafifler insallah. Yemrye icmeye dikkat etmek gerek. Gerci bu ay sonraki ay yesek ben calismiyorum esim ozelde su an ucretsiz izinli... artik ne yeriz bilemiyorum,yine de umutsuz olmak istemiyorum.
Canım tattırma için erken değil mi ? Senin evladın yine sen bilirsin ama henüz 3.5 aylık . Zorunlu durumlar dışında doktorlar bile 4. Ayda başlatıyor . Tattırma da 5.ay olabilir daha midesi bağırsağındaki anne sütü var mamadan başka şeylere uygun değil ki Tadı hoşuna gitmiştir ister elbet yanlış anlama iyiliğiniz için söylüyorumBugun serce parmagimin ucuyla 4 5 kez ev yogurdu tattirdim 1 kezden sonra ver diye agladi resmenesim ver ver dedi o da onceden haslanmis patates vermis. Baska nelerin tadına baktirdi kim bilir. Ek gida eğlenceli olur insallah.
Ben prima aktif kullaniyorum ama bazen sirtins cikiyor o da cok gazli yaptigi icinmis. Bu yuzden etrafa cok dagiliyor bir tik daha sıkı kapatiyorum bezini artik.
Hakkimizda hayr olsun,bir an evvel salgin hafifler insallah. Yemrye icmeye dikkat etmek gerek. Gerci bu ay sonraki ay yesek ben calismiyorum esim ozelde su an ucretsiz izinli... artik ne yeriz bilemiyorum,yine de umutsuz olmak istemiyorum.
Erken tabii,var daha ek gidaya.bir kez vereyim ne tepki verecek merak ettim diyip verdim. Meger patates haşlama da vermis parmak ucuyla baba. Ev yapimi oldugu icin cok tedirgin olmadim. Serce parmagi ucu probiyotik zarar vermez bence. Kamu spotu siz yapmayin. Bu bebek 15 gunlukken mantar corbasi tatti neymis testislerine bir sey olurmus suyun damlatmak gerekirmiş... hele dogdugu gun bana sormadan sekerli su.... neyse olan oldu.Canım tattırma için erken değil mi ? Senin evladın yine sen bilirsin ama henüz 3.5 aylık . Zorunlu durumlar dışında doktorlar bile 4. Ayda başlatıyor . Tattırma da 5.ay olabilir daha midesi bağırsağındaki anne sütü var mamadan başka şeylere uygun değil ki Tadı hoşuna gitmiştir ister elbet yanlış anlama iyiliğiniz için söylüyorum
Ben tattırıyorum ilk çocuğumda çok pimpirikliydm asla diyodum ek gıdayı hiç istemedi kıza geçen muz yalattım bütün yemiyoya bişey olmaz bunda erken başlıycam inş çeken bilir o durumları 6 yaşında ittire kaktıra daha ben yediriyorumErken tabii,var daha ek gidaya.bir kez vereyim ne tepki verecek merak ettim diyip verdim. Meger patates haşlama da vermis parmak ucuyla baba. Ev yapimi oldugu icin cok tedirgin olmadim. Serce parmagi ucu probiyotik zarar vermez bence. Kamu spotu siz yapmayin. Bu bebek 15 gunlukken mantar corbasi tatti neymis testislerine bir sey olurmus suyun damlatmak gerekirmiş... hele dogdugu gun bana sormadan sekerli su.... neyse olan oldu.
Bunu da cok arastiriyorum hala karar veremedim. Uzun zaman boyunca eskiler bebeklerine tattirirmis her seyi,biz 6 ay olucak diyoruz. Ve simdi yeme problemi olan,cok secen,cok alerjik olan cocuklar var. Burada bir cocuk dr buldum adam nerdeyse ilac yazmıyor alternatif tip kullaniyor gibi. En kisa zamanda ona danisacagim. Masada artik kucakta duruyor agzini sulandiriyor,elimize bakiyor. Icgudusel davraniyorum ben biraz.
Ben ogrencilerime hic yediremiyordum ogle yemeklerini,sebzeleri anaokulunda.. sordugumda da cogu ek gidaya 6.ayda baslamis. Garipsiyorlar yadirgiyorlar tatlari belki. Simdilerde azicik ucundan vererek bir kayıt almalarinda sakinca yoksa ben de verebilirim. Soracagim bunlari.Ben tattırıyorum ilk çocuğumda çok pimpirikliydm asla diyodum ek gıdayı hiç istemedi kıza geçen muz yalattım bütün yemiyoya bişey olmaz bunda erken başlıycam inş çeken bilir o durumları 6 yaşında ittire kaktıra daha ben yediriyorum
Benim doktor 5 ay kontrolünde başlarız ek gıdaya yavaş yavaş dedi bakalım hayırlısıBen ogrencilerime hic yediremiyordum ogle yemeklerini,sebzeleri anaokulunda.. sordugumda da cogu ek gidaya 6.ayda baslamis. Garipsiyorlar yadirgiyorlar tatlari belki. Simdilerde azicik ucundan vererek bir kayıt almalarinda sakinca yoksa ben de verebilirim. Soracagim bunlari.
Bedeni normal ama 2 günde bir yapınca kaka çok geliyo taşıyo bazen bizimde böle bazen biraz yatar pozisyonda kaka yaparsa sırtına kadar geçiyo Oturur pozisyondaysa ön tarafa geçiyo:)Ya kızlar bizim kız 5700 gibi bir kiloda 3 numara bez kullanıyorum her kaka yapışında bu 2 günde 1 falan max 3 günde 1 oluyor sırtına kadar kaka yapıyor iç zıbınları pijaması ful kaka annem telefonda yok sen mi acaba yanlış bağlıyorsun bezi diyor yahu Bezin yanlış bağlanacak neyi var gevşek de bağlıyorum sıkı da yok aşırı sıvı kakası her sefasını banyo yaptırmak zorunda kalıyorum temizlenecek gibi olmuyor normal mi anlamadım kilo alımı da öyle çok değil 500 gram falan alıyor aylık bugün resmen 3 beze sığar kaka yapmıştı ne yapıcam ben
Ben de muz yalatmıştım bi de cevizli sucukErken tabii,var daha ek gidaya.bir kez vereyim ne tepki verecek merak ettim diyip verdim. Meger patates haşlama da vermis parmak ucuyla baba. Ev yapimi oldugu icin cok tedirgin olmadim. Serce parmagi ucu probiyotik zarar vermez bence. Kamu spotu siz yapmayin. Bu bebek 15 gunlukken mantar corbasi tatti neymis testislerine bir sey olurmus suyun damlatmak gerekirmiş... hele dogdugu gun bana sormadan sekerli su.... neyse olan oldu.
Bunu da cok arastiriyorum hala karar veremedim. Uzun zaman boyunca eskiler bebeklerine tattirirmis her seyi,biz 6 ay olucak diyoruz. Ve simdi yeme problemi olan,cok secen,cok alerjik olan cocuklar var. Burada bir cocuk dr buldum adam nerdeyse ilac yazmıyor alternatif tip kullaniyor gibi. En kisa zamanda ona danisacagim. Masada artik kucakta duruyor agzini sulandiriyor,elimize bakiyor. Icgudusel davraniyorum ben biraz.
Benimki dönüyor artık 2-3 gün oldu sanırım sabah uyandığında oyun parkında yüzünün üstüne döndü kendi kendine oyuncaklarını verince tutuyor yanlışlıkla yüzüne vurunca da ağlıyo şapşiğimArkadaşlar bebeklerinizde sağa sola dönme nasıl? Benimki oyuncakları iki eli ile tutabiliyor ama hep sağa dönüyor yatarkenPek sol yapamıyor.
Şimdi eşimle gittik 4 numara bez aldık baktımda oda çok büyük yaBedeni normal ama 2 günde bir yapınca kaka çok geliyo taşıyo bazen bizimde böle bazen biraz yatar pozisyonda kaka yaparsa sırtına kadar geçiyo Oturur pozisyondaysa ön tarafa geçiyo:)
Benimki dönüyor artık 2-3 gün oldu sanırım sabah uyandığında oyun parkında yüzünün üstüne döndü kendi kendine oyuncaklarını verince tutuyor yanlışlıkla yüzüne vurunca da ağlıyo şapşiğim
Yok canım niye yorulayım 11 AralıkKeşke sizde bizim gibi isim altına tarih yazsanız her seferinde sormak durumunda kalmasak. Seni yormayayım arkadaşım ama merak ettimDoğum tarihi ne idi karşılaştırma amacı ile soruyorum
Bi de nasıl yazılıyor anlatırsan yapayım canım kaçırmış olabilirimKeşke sizde bizim gibi isim altına tarih yazsanız her seferinde sormak durumunda kalmasak. Seni yormayayım arkadaşım ama merak ettimDoğum tarihi ne idi karşılaştırma amacı ile soruyorum
Bi de nasıl yazılıyor anlatırsan yapayım canım kaçırmış olabilirim
Bi de nasıl yazılıyor anlatırsan yapayım canım kaçırmış olabilirim
Oğlum da yana dönüyor ama hiç dikkat etmedim sağa mı sola mı bundan sonra dikkat edicemArkadaşlar bebeklerinizde sağa sola dönme nasıl? Benimki oyuncakları iki eli ile tutabiliyor ama hep sağa dönüyor yatarkenPek sol yapamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?