2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Aynen ya Antaktan mı yine 2,3 gün uyumasa birgün çok güzel uyuyordu erkenden akşam uykusumu dalıyordu şimdi ne gece ne gündüz malasef
Aslında benimki kendi içinde yeterince uyuyor. Mesela dün gündüz çok uyudu gece geç uyuyor. Gündüz az uyuduğunda gece iyi uyuyor

Sen böyle anlatınca şöyle oldum
Bizim hiçbir ritüelimiz yok uykusu geliyo üstündeki kıyafetlerle kucağımda pışpışlayıp beşiğe koyuyorum her şey karambole
Cnm uykusu güzelse belki senin yaptığın doğrudur walla ben rutin yapıyorum ama uyku sıfır sadece mutlu uyuyup uyanıyp gibi geliyo düzen olunca

Cnm hiç üzülme bu zamana kadar emmiş ne güzel ben doğduğundan beri emme reddi yaşıyorum hep biberonla beslendi beni sevmedi istemiyo diye çok ağladım şimdi tam tersi niye bu çocuğu bu kadar zorladım diye üzülüyorm doysunlar sevgimizi hissetsinler yeter gerçekten onlar bizimle mutlular zaten

Cnm uykusu güzelse belki senin yaptığın doğrudur walla ben rutin yapıyorum ama uyku sıfır sadece mutlu uyuyup uyanıyp gibi geliyo düzen olunca
Bakalım büyüyecekler böyle böyle inşallah. Demek ki her bebek ayrı. Hepsi kendi rutinini oluşturuyor. Biz ben yaptım sanıyoruz sadece onlara uyuyoruz

Ya kızlar bizim kız 5700 gibi bir kiloda 3 numara bez kullanıyorum her kaka yapışında bu 2 günde 1 falan max 3 günde 1 oluyor sırtına kadar kaka yapıyor iç zıbınları pijaması ful kaka annem telefonda yok sen mi acaba yanlış bağlıyorsun bezi diyor yahu Bezin yanlış bağlanacak neyi var gevşek de bağlıyorum sıkı da yok aşırı sıvı kakası her sefasını banyo yaptırmak zorunda kalıyorum temizlenecek gibi olmuyor normal mi anlamadım kilo alımı da öyle çok değil 500 gram falan alıyor aylık bugün resmen 3 beze sığar kaka yapmıştı ne yapıcam ben

Kilot bez kullanan var mı ondan mı alsam bizim bebeklere olur mu sanki daha büyük bebekler için kaç numara alınır

Benimki de çok yapıyor ve banyo yaptırıyorum ama bu beni mutlu ediyor çünkü 10 günde bir yapıyor

Hangi marka kullanıyorsun? Ben prima kullanıyorum kızım kaka yaptığı gibi değiştiriyorum sızdırmamış oluyor. Bir gün misafir vardı yaptığını farketmedim zaman geçmişti yani öyle o gün sırtına bulaşmıştı. Bide bakıyorum kaka yapacak gibi onu uzatıyorum kucaktayken ya da pusette oturur vaziyetteyken yaptığında bezinin arka tarafına doğru gidiyor. Sen hemen fark ediyor musun yaptığında?

Kilot bez kullanan var mı ondan mı alsam bizim bebeklere olur mu sanki daha büyük bebekler için kaç numara alınır
Biz 3 no kullanıyoruz büyük oğlumda her yaptığında taşardı malasef her bezi denemiştik 3 no külot bez yanlışlıkla almış eşim aşırı rahata ama büyük geldi çiş taşıyor mutlaka az çok farketmiyor belki 2 maxi olurdu ama denemedim aklında bulunsun kalıpları büyük ama normal beze göre daha rahat bel lastiği iz yapmıştı birde aşırı olmamak şartıyla

Ya ben sesi duyar duymaz koşuyorum altını açmaya Bi bakıyorum pantalon iç zıbın sırtı her yer kaka çok sıvı yapıyor molfix evbybaby kullandıklarım

Kızlar nolacak bu halimiz dışarı çıkmak falanda umrumda değil çok korkuyorum bana çevreme bişey olmasın ya kimseye bişey olmasın nerden bulaştı bize bu belaAllahım sen bizleri koru
Amin amin sorma ben de çok endişeliyim daha önce de söylemiştim çalıştıkları için ailemle görüşemiyorum ve kronik rahatsızlıkları var ya bi şey olur da bir daha göremezsem diye çok korkuyorum

Kızlar nolacak bu halimiz dışarı çıkmak falanda umrumda değil çok korkuyorum bana çevreme bişey olmasın ya kimseye bişey olmasın nerden bulaştı bize bu belaAllahım sen bizleri koru
Aynen benimkilerde de kronik var çok üzülüyorum bunaldım iyice köydeler şimdi ama köy şehir merkezine yakın arada olsa işe gelip gidiyo babam
Allah ülkemizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…