Ya şimdi çok korktum internette araştırınca 3 gün bir meyvenin çay kaşığı suyuyla başlayın falan yazmışlardı bende şeker olduğu için pek kafama yatmamıştı ztn ama pütürlü bir havuç püresiyle falan başlanmazmıki bide elmalı yulaflı gece mamaları varmış onlarıda araştırıyorum1 yaş öncesi tuz şeker bunlar çok sakıncalı. Yaptığımız yemekler tuzlu. Yanı bence yalatmayın bağırsak florası zarar görmesin çok narinler henüz. Ayrıca meyve suyu vb içirmek çok daha sakıncalı. Pankreas gelişmemiş oluyor daha.
Ahahahah son cümlelerini bende iki yıl önce söylemiştim sonuç büyüğü iki yaşında iki erkek bebesi beni bitirdi şuan baygın yatıyorum yatakta her tarafım ağrıyoHahhaha gelecek hayatımızı özetledin resmen yok yok ben kabulleniym artık o eski hayatıma dönemiceğimi bende annem olduğu halde yine bişey yapamıyorum yürümeye.
Başlayınca babaya veririm diyodum ozamanda anne diye tutturur kesin bizimkibabasıyla pek anlaşıcağını düşünmüyorum nerdeyse şimdiden kıskanmaya başladı açık kıyafet giydirme kızıma diyo bende benim kızım ne isterse onu giycek diyorum yandım anasına çektiyse dedi artık
Sen ikinciyide aradan çıkardın ne güzel ama benim ilki kolik olunca allah isteyene versin bana bi tane yeter dedim ki kalabalık aile olmak isterdim hep bide vücut olarak aşırı deforme oldum zor toparlarım yani artık
Bizde de ben çıkmıyorum kendi kilomu görmemek için anneme veriyorum o bakıyo bizimki 8 buçuk kilo olmuş ztn maşallahı varmantıklı ama kendi kilomu görmek istemediğim için çıkmam hele bu ara hiçbi kuvvet beni çıkartamaz basküle
Ahahahah son cümlelerini bende iki yıl önce söylemiştim sonuç büyüğü iki yaşında iki erkek bebesi beni bitirdi şuan baygın yatıyorum yatakta her tarafım ağrıyoama tek tesellim iki yıl sonra bunların hepsi biticek geçicek.. ilkinde insan sonsuzadek böyle sürecek sanıyor ama öyle değilmiş gerçekten sabır sabır sabır....bunların hepsi bitiyor ve geriye dönüp özlüyorsun hatta
Kaza oldu valla ilki zor olmuştu pek aldırış etmedik korunma olayınakaza kurşunu mu isteyerek mi oldu? walla benim eşimde aman aman bize bi tane yeter ağzımızın payını aldık diyo allahtan hayırlısı tabi genelde dediklerimizi yutuyoruz o ayrı 2 sene sonra nın hayalleriyle yaşıyorum:))bende şimdi uyuttum baygın bi şekilde uyucağıma buraya yazıyorum nası olsa bi saatte uyanır
2sene sonra ben kendim yiycemm ya kaşığıma dokunma diycek gidip gelip pijamasını kendisi değiştirecek falan bide çiş öğretmeye çalışıyorum ama daha çok o bana öğretiyo gibikaza kurşunu mu isteyerek mi oldu? walla benim eşimde aman aman bize bi tane yeter ağzımızın payını aldık diyo allahtan hayırlısı tabi genelde dediklerimizi yutuyoruz o ayrı 2 sene sonra nın hayalleriyle yaşıyorum:))bende şimdi uyuttum baygın bi şekilde uyucağıma buraya yazıyorum nası olsa bi saatte uyanır
Artık en önem verdiğim şey korunma2sene sonra ben kendim yiycemm ya kaşığıma dokunma diycek gidip gelip pijamasını kendisi değiştirecek falan bide çiş öğretmeye çalışıyorum ama daha çok o bana öğretiyo gibiişte bunların hayaliyle uyu şimdi canım ama yinede onu emzirdiğin günleri minnacık hallerini özlüyorum bazen zamanın kıymetini bilin bu günler geri gelmiyo valla
Bilmiyorum ama ben 6.ay öncesi başlama taraftarı değilim. Hadi 5,5 ay olsun ama öncesi sakıncalı bağırsak florası açısından. Ben su bile vermiyorumYa şimdi çok korktum internette araştırınca 3 gün bir meyvenin çay kaşığı suyuyla başlayın falan yazmışlardı bende şeker olduğu için pek kafama yatmamıştı ztn ama pütürlü bir havuç püresiyle falan başlanmazmıki bide elmalı yulaflı gece mamaları varmış onlarıda araştırıyorum
Benimki de soyduğumuzda çok mutlu oluyor çıplaklığı seviyor diyorum babası da kime çekmiş acaba diyorHahhaha gelecek hayatımızı özetledin resmen yok yok ben kabulleniym artık o eski hayatıma dönemiceğimi bende annem olduğu halde yine bişey yapamıyorum yürümeye.
Başlayınca babaya veririm diyodum ozamanda anne diye tutturur kesin bizimkibabasıyla pek anlaşıcağını düşünmüyorum nerdeyse şimdiden kıskanmaya başladı açık kıyafet giydirme kızıma diyo bende benim kızım ne isterse onu giycek diyorum yandım anasına çektiyse dedi artık
Sen ikinciyide aradan çıkardın ne güzel ama benim ilki kolik olunca allah isteyene versin bana bi tane yeter dedim ki kalabalık aile olmak isterdim hep bide vücut olarak aşırı deforme oldum zor toparlarım yani artık
Hay maşallah benimki daha 6300 ancak olduBizde de ben çıkmıyorum kendi kilomu görmemek için anneme veriyorum o bakıyo bizimki 8 buçuk kilo olmuş ztn maşallahı var
Allahım eksikliğini vermesin sağlıkla büyüsün de ya bu işe hiç bulaşmayacaksın ya 2 taneyi göze alacaksın. Ama ben bunu Bumin’e kalkışınca anladımkaza kurşunu mu isteyerek mi oldu? walla benim eşimde aman aman bize bi tane yeter ağzımızın payını aldık diyo allahtan hayırlısı tabi genelde dediklerimizi yutuyoruz o ayrı 2 sene sonra nın hayalleriyle yaşıyorum:))bende şimdi uyuttum baygın bi şekilde uyucağıma buraya yazıyorum nası olsa bi saatte uyanır
Ben ara ara yalatıyorum bi şeyler ama katı Gıda için 6 ayı beklemek doğru olabilirBilmiyorum ama ben 6.ay öncesi başlama taraftarı değilim. Hadi 5,5 ay olsun ama öncesi sakıncalı bağırsak florası açısından. Ben su bile vermiyorum
Benimki mama bebeği ya aldı kiloları bu yüzden ek gıdayada başlamak istiyorum anne sütü almıyoki çocuğumHay maşallah benimki daha 6300 ancak oldu
Benim vücut 2 yi kaldırmaz sanırım sonum bakırköy ruh ve sinir hastalıkları olurAllahım eksikliğini vermesin sağlıkla büyüsün de ya bu işe hiç bulaşmayacaksın ya 2 taneyi göze alacaksın. Ama ben bunu Bumin’e kalkışınca anladım
Kötü olmuş gerçekten önceden olsa hazırlığınızı yapardınız şimdi son dakika nasıl hazırlancak insan hiç düşünmüyolarmı anlamıyorum izin kullanılcaksa öncelik sizin olmalı doğum yaptınız şu an gerekli olan bir sektörde çalışıyosanız tabi herkesi çağırıyolarmışKurumum idari iznimi iptal etti, yarın gel işe başla diyor. Ve bunu akşam 11de whatsapp mesajı ile söylüyor. Ben bunu gece 4 te görüyorum. Şehir dışındayım. Arabam yok şuan. Şehirler arası geçiş yasağı var. 2 bebem var. Bebelerime bakıcak kimsem yok. 40 gün yılllık iznim var ama vermiyorlar. Yarın bir şekilde ankaraya gitmem lazım. Hadi hayırlısı.
Az kaldı inş ek gıdayaBenimki mama bebeği ya aldı kiloları bu yüzden ek gıdayada başlamak istiyorum anne sütü almıyoki çocuğum
Kurumum idari iznimi iptal etti, yarın gel işe başla diyor. Ve bunu akşam 11de whatsapp mesajı ile söylüyor. Ben bunu gece 4 te görüyorum. Şehir dışındayım. Arabam yok şuan. Şehirler arası geçiş yasağı var. 2 bebem var. Bebelerime bakıcak kimsem yok. 40 gün yılllık iznim var ama vermiyorlar. Yarın bir şekilde ankaraya gitmem lazım. Hadi hayırlısı.
Ya neden öyle oldu ben de dilekçe yazdım pazartesi halaa başlangıcımı yazmamışlar öğlen olsunda arıcam tekrar bizim seninle aynı durumumuz süt iznini kullanamıyor musun e zaten süt izninde olanlar idari sayılıyor bunlar neden kabul etmiyor anlamadımKurumum idari iznimi iptal etti, yarın gel işe başla diyor. Ve bunu akşam 11de whatsapp mesajı ile söylüyor. Ben bunu gece 4 te görüyorum. Şehir dışındayım. Arabam yok şuan. Şehirler arası geçiş yasağı var. 2 bebem var. Bebelerime bakıcak kimsem yok. 40 gün yılllık iznim var ama vermiyorlar. Yarın bir şekilde ankaraya gitmem lazım. Hadi hayırlısı.
Kurum olarak sürekli haberlere çıktığımız için genel müdürlük iptal etti izinleri yoksa izinliydim.Ya neden öyle oldu ben de dilekçe yazdım pazartesi halaa başlangıcımı yazmamışlar öğlen olsunda arıcam tekrar bizim seninle aynı durumumuz süt iznini kullanamıyor musun e zaten süt izninde olanlar idari sayılıyor bunlar neden kabul etmiyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?