2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ya şimdi çok korktum internette araştırınca 3 gün bir meyvenin çay kaşığı suyuyla başlayın falan yazmışlardı bende şeker olduğu için pek kafama yatmamıştı ztn ama pütürlü bir havuç püresiyle falan başlanmazmıki bide elmalı yulaflı gece mamaları varmış onlarıda araştırıyorum

Ahahahah son cümlelerini bende iki yıl önce söylemiştim sonuç büyüğü iki yaşında iki erkek bebesi beni bitirdi şuan baygın yatıyorum yatakta her tarafım ağrıyo ama tek tesellim iki yıl sonra bunların hepsi biticek geçicek.. ilkinde insan sonsuzadek böyle sürecek sanıyor ama öyle değilmiş gerçekten sabır sabır sabır....bunların hepsi bitiyor ve geriye dönüp özlüyorsun hatta

kaza kurşunu mu isteyerek mi oldu? walla benim eşimde aman aman bize bi tane yeter ağzımızın payını aldık diyo allahtan hayırlısı tabi genelde dediklerimizi yutuyoruz o ayrı 2 sene sonra nın hayalleriyle yaşıyorum:))bende şimdi uyuttum baygın bi şekilde uyucağıma buraya yazıyorum nası olsa bi saatte uyanır

Kaza oldu valla ilki zor olmuştu pek aldırış etmedik korunma olayınasonra bi baktım hamileyim neyse iyisi olmuş ama yaa yoksa tüm bebekler ilki gibi felaket sanıyordum kendiliğinden olmasa yapmazdım hayatta istemezdim çok korkuyordum bebekten..doğana kadar ben napıcam diye ağlıyordum ama Allah yardım ediyormuş gerçekten..bide mesela şuan beni büyüğü daha çok yoruyor demekki bi bebek zorsa her zaman zor bi çocuk oluyormuş onu anladım

2sene sonra ben kendim yiycemm ya kaşığıma dokunma diycek gidip gelip pijamasını kendisi değiştirecek falan bide çiş öğretmeye çalışıyorum ama daha çok o bana öğretiyo gibi işte bunların hayaliyle uyu şimdi canım ama yinede onu emzirdiğin günleri minnacık hallerini özlüyorum bazen zamanın kıymetini bilin bu günler geri gelmiyo valla

Artık en önem verdiğim şey korunma
Şu an gece uyumama izin versin başka bişey istemem diyorm tabi ama buna şükür artık bacakları kucağımdan sarkıyo ona bile duygulanıyorum annelik sadece sevmek diilmiş anneliğin içinde bolca yorgunluk isyan da varmış hepsini tattık işte iyiki doğmuşlar minnoşlarımız

Bilmiyorum ama ben 6.ay öncesi başlama taraftarı değilim. Hadi 5,5 ay olsun ama öncesi sakıncalı bağırsak florası açısından. Ben su bile vermiyorum

Benimki de soyduğumuzda çok mutlu oluyor çıplaklığı seviyor diyorum babası da kime çekmiş acaba diyor abartıyor tabi o ayrı

Allahım eksikliğini vermesin sağlıkla büyüsün de ya bu işe hiç bulaşmayacaksın ya 2 taneyi göze alacaksın. Ama ben bunu Bumin’e kalkışınca anladım

Bilmiyorum ama ben 6.ay öncesi başlama taraftarı değilim. Hadi 5,5 ay olsun ama öncesi sakıncalı bağırsak florası açısından. Ben su bile vermiyorum
Ben ara ara yalatıyorum bi şeyler ama katı Gıda için 6 ayı beklemek doğru olabilir

Kurumum idari iznimi iptal etti, yarın gel işe başla diyor. Ve bunu akşam 11de whatsapp mesajı ile söylüyor. Ben bunu gece 4 te görüyorum. Şehir dışındayım. Arabam yok şuan. Şehirler arası geçiş yasağı var. 2 bebem var. Bebelerime bakıcak kimsem yok. 40 gün yılllık iznim var ama vermiyorlar. Yarın bir şekilde ankaraya gitmem lazım. Hadi hayırlısı.

Kötü olmuş gerçekten önceden olsa hazırlığınızı yapardınız şimdi son dakika nasıl hazırlancak insan hiç düşünmüyolarmı anlamıyorum izin kullanılcaksa öncelik sizin olmalı doğum yaptınız şu an gerekli olan bir sektörde çalışıyosanız tabi herkesi çağırıyolarmış

Rapor alacaksın mecburen yapacak bişey yok ne kötüler ya

Ya neden öyle oldu ben de dilekçe yazdım pazartesi halaa başlangıcımı yazmamışlar öğlen olsunda arıcam tekrar bizim seninle aynı durumumuz süt iznini kullanamıyor musun e zaten süt izninde olanlar idari sayılıyor bunlar neden kabul etmiyor anlamadım

Kurum olarak sürekli haberlere çıktığımız için genel müdürlük iptal etti izinleri yoksa izinliydim.
Rapor almak için bile ankarada olmam gerekti. Bebekleri anneme boluya bırakıp ankaraya geldim. İlk kez ayrıldım küçük kuzumdan. Şuan otoban çıkısındayım hatta ateşim 38.8 çıktı. Geçişe izin vermediler.Polislerle oturuyom ) düşünce salıcaklar) allahım ya her yerim komedi her yerim dram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…