2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benim sevdiğim şeyler de var mesela spor yapmak kitap okumak devrilip tv izlemek uzun uzun banyo yapmak

Hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz bugün tırnaklarıma bakıp ağlıcaktım törpüleyemiyorum bile uzun uzun banyo yapmak hasretim bazen zaman geçmicek gibi geliyo sonra şükrediyorum olmasaydı daha kötü olurdum diye işte bebeği olup spora filme eşine kendine vakit ayırabilen varmı merak ediyorum gerçekten

Biz 4 ay kontrolüne gitmicez doktor gelmeyin dedi aşıları da sağlık ocağında yaptrırıcaz oraya bile girmek istemiyorum gerçi
Bide 5. Aya doğru ek gıdaya geçmek istiyorum tadımlık gibi böle mamadan bıktım artık doktor erken diyo ama dinlemicem walla sadece nasıl başlasam bilmiyorum anneme kalsa köfteden başlıcak hayırlısı daha zaman var bu arada ek gıda araştırmalarına başladım bakalım

Hiç ümidin olmasın yapamayacaksın benim hiç mümkün olmuyo yemek yap çamaşır yıka falan felaket zaman alıyo tuvalete gidemiyorum ama hergün duşumu alırım onu ihmal etmiyırum onun harici bugün elmalı kurabiye yaptım canım çıktı bidaha mı asla

Bende ağzına sürüyorum yavaş yavaş bilmiyorumki nasıl başlıycaz bundada acemi oldum

Alkolik wallla iyiymiş gazkolik bunlar walla şükür en azından oyalanıyolar artık alttan devamlı gaz çıkarıyo bizimki

ay arada tutuyoda eskiden hergün ağlardı şükür gerçekten geçmeyecek sandım kendimi 6 aya sabitlemiştim şimdide kucağa alıştı ağlarken hiç inmiyodu kendi kendine oyalanmıyo hiç ama abisini çok seviyo o oynatıyo bazen oda iki dk

Ya bu instagramdaki anneler bakıyorum hepki manikürlü fönlü zayıf evler miss gibi çocuklar aşırı mutlu hep temiz giydiriyolar falan hep o günü bekliyodum ama ümidimi kesiyorum artık bir yaşında falanda mı düzelmiyo ya off off

Bende ağzına sürüyorum yavaş yavaş bilmiyorumki nasıl başlıycaz bundada acemi oldum
Neler sürüyorsun biz ekmek yalattık annem benden gizli et yalatmış arada su veriyorum meyve suyu çay kaşığıyla diyolar ama ben meyveyle başlamak istemiyorum böle biraz taneli püre gibi başlıyım istiyorum havuç kabak fln belki olabilir

Aynen ya bizim eşimle psikolojimiz bozuldu daha yeni toparlanıyoruz gülmeye başladı falan diye eşim hala çocuğu düzgün sevemiyo ağlıcak diye korkudan :)
Kardeş bu yüzden çok güzel daha neler öğretir abisi ona büyüyünce
Bizimde hep kucakta ya hep oturtuyorum ana kucağına kendini öne atıp ağlıyo alıyorum susuyo canımızı okuyo yani

Haftaya pazartesi ben de götürücem aşıya Gelince hepimiz yıkanırız diğer kontrollere ben de götürmüyorum artık kaç kilo aldı boyu ne bilemicez ortalık hastalık kaynıyo
Bende merak ediyorum kaç kilo aldı acaba keşke eve baskül alsaydım kendimle birlikte tartardım

O annelere çok pis bileniyorum zaten

Bizde annem panik oluyo şu ara gelemiyoda ağladığı zaman hemen aman şunu al emzirde iyice sinirlendirmeyelim susturamıyoruz diyo kucakta aynı pusetinde falan durmuyo ama bazen abisinin küçük bi topu var kırmızı örümcek adamlı o çok dikkatini çekiyo top gibi şeylerle oynuyolar artık sizde deneyin okuyan kızlar aklınızda bulunsun bu arara o instagramdakiler yalan onlara inanma bence iyice dibe batarız onların yardımcıları var bence mümkün değil o kadar annem varken her işimi yaparken bile kendime zaman ayıramıyorum ki mutlaka bişey çıkıyo ya biri ağlıyo ya uykusu geliyo ya oğlan hastalanıyo sonuç olarak 1 yaşında belki babasına verip kendin kişisel bakımınla ilgilenirsin en azından bi oje sürebilirsin ama en uyuz zamanlar o zamanlar oluyo itiraf ediyim yürüme hevesi sürwkli elinden tut yürütme çabası sonra yürüyecek ha düştü düşecek peşinde koş derken etti mi sana 2 yaş sonra hooop gelsin 2 yaş sendromu sonra o biter tuvalet eğitimi o bitince tam rahatladım derken geldi 3 yaş sendromu falan filan anca 5 yaş o istediğin hayat oda ikinci çocuk dersin veee mutlu son herşeye sıfırdan merhaba

1 yaş öncesi tuz şeker bunlar çok sakıncalı. Yaptığımız yemekler tuzlu. Yanı bence yalatmayın bağırsak florası zarar görmesin çok narinler henüz. Ayrıca meyve suyu vb içirmek çok daha sakıncalı. Pankreas gelişmemiş oluyor daha.

Hahhaha gelecek hayatımızı özetledin resmen yok yok ben kabulleniym artık o eski hayatıma dönemiceğimi bende annem olduğu halde yine bişey yapamıyorum yürümeye.
Başlayınca babaya veririm diyodum ozamanda anne diye tutturur kesin bizimki babasıyla pek anlaşıcağını düşünmüyorum nerdeyse şimdiden kıskanmaya başladı açık kıyafet giydirme kızıma diyo bende benim kızım ne isterse onu giycek diyorum yandım anasına çektiyse dedi artık
Sen ikinciyide aradan çıkardın ne güzel ama benim ilki kolik olunca allah isteyene versin bana bi tane yeter dedim ki kalabalık aile olmak isterdim hep bide vücut olarak aşırı deforme oldum zor toparlarım yani artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…