Benim sevdiğim şeyler de var mesela spor yapmak kitap okumak devrilip tv izlemek uzun uzun banyo yapmak
Aman amann allah o kolik günleri bidaha yaşatmasın banada kimseyede diye dua ediyorum wallaAman tek ağlamasınlardabugünlerde geçer elbet
Sorma Vallahi öyle istediğinde bi yerde oturup bi kahve içmek ne büyük nimetmiş
Aman amann allah o kolik günleri bidaha yaşatmasın banada kimseyede diye dua ediyorum walla
Hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz bugün tırnaklarıma bakıp ağlıcaktım törpüleyemiyorum bile uzun uzun banyo yapmak hasretim bazen zaman geçmicek gibi geliyo sonra şükrediyorum olmasaydı daha kötü olurdum diye işte bebeği olup spora filme eşine kendine vakit ayırabilen varmı merak ediyorum gerçekten
Alkolik wallla iyiymiş gazkolik bunlarAy annem aklıma geldi kolikmiş heralde alkolik gibi bişey sürekli olacak diyodu az çekmedik şükür bu günümüze
Biz 4 ay kontrolüne gitmicez doktor gelmeyin dedi aşıları da sağlık ocağında yaptrırıcaz oraya bile girmek istemiyorum gerçi
Bide 5. Aya doğru ek gıdaya geçmek istiyorum tadımlık gibi böle mamadan bıktım artık doktor erken diyo ama dinlemicem walla sadece nasıl başlasam bilmiyorum anneme kalsa köfteden başlıcakhayırlısı daha zaman var bu arada ek gıda araştırmalarına başladım bakalım
Alkolik wallla iyiymiş gazkolik bunlarwalla şükür en azından oyalanıyolar artık alttan devamlı gaz çıkarıyo bizimki
Ya bu instagramdaki anneler bakıyorum hepki manikürlü fönlü zayıf evler miss gibi çocuklar aşırı mutlu hep temiz giydiriyolar falan hep o günü bekliyodum ama ümidimi kesiyorum artık bir yaşında falanda mı düzelmiyo ya off offHiç ümidin olmasın yapamayacaksınbenim hiç mümkün olmuyo yemek yap çamaşır yıka falan felaket zaman alıyo tuvalete gidemiyorum ama hergün duşumu alırım onu ihmal etmiyırum onun harici bugün elmalı kurabiye yaptım canım çıktı bidaha mı asla
Neler sürüyorsun biz ekmek yalattık annem benden gizli et yalatmış arada su veriyorum meyve suyu çay kaşığıyla diyolar ama ben meyveyle başlamak istemiyorum böle biraz taneli püre gibi başlıyım istiyorum havuç kabak fln belki olabilirBende ağzına sürüyorum yavaş yavaş bilmiyorumki nasıl başlıycaz bundada acemi oldum
Aynen ya bizim eşimle psikolojimiz bozuldu daha yeni toparlanıyoruz gülmeye başladı falan diye eşim hala çocuğu düzgün sevemiyo ağlıcak diye korkudan :)ay arada tutuyoda eskiden hergün ağlardı şükür gerçekten geçmeyecek sandım kendimi 6 aya sabitlemiştim şimdide kucağa alıştı ağlarken hiç inmiyodu kendi kendine oyalanmıyo hiç ama abisini çok seviyo o oynatıyo bazen oda iki dk
Bende merak ediyorum kaç kilo aldı acaba keşke eve baskül alsaydım kendimle birlikte tartardımHaftaya pazartesi ben de götürücem aşıya Gelince hepimiz yıkanırızdiğer kontrollere ben de götürmüyorum artık kaç kilo aldı boyu ne bilemicez ortalık hastalık kaynıyo
O annelere çok pis bileniyorum zatenYa bu instagramdaki anneler bakıyorum hepki manikürlü fönlü zayıf evler miss gibi çocuklar aşırı mutlu hep temiz giydiriyolar falan hep o günü bekliyodum ama ümidimi kesiyorum artık bir yaşında falanda mı düzelmiyo ya off off
Bizde annem panik oluyo şu ara gelemiyoda ağladığı zaman hemen aman şunu al emzirde iyice sinirlendirmeyelim susturamıyoruz diyoAynen ya bizim eşimle psikolojimiz bozuldu daha yeni toparlanıyoruz gülmeye başladı falan diye eşim hala çocuğu düzgün sevemiyo ağlıcak diye korkudan :)
Kardeş bu yüzden çok güzel daha neler öğretir abisi ona büyüyünce
Bizimde hep kucakta ya hep oturtuyorum ana kucağına kendini öne atıp ağlıyo alıyorum susuyo canımızı okuyo yani
O annelere çok pis bileniyorum zaten
Bende merak ediyorum kaç kilo aldı acaba keşke eve baskül alsaydım kendimle birlikte tartardım
1 yaş öncesi tuz şeker bunlar çok sakıncalı. Yaptığımız yemekler tuzlu. Yanı bence yalatmayın bağırsak florası zarar görmesin çok narinler henüz. Ayrıca meyve suyu vb içirmek çok daha sakıncalı. Pankreas gelişmemiş oluyor daha.Neler sürüyorsun biz ekmek yalattık annem benden gizli et yalatmış arada su veriyorum meyve suyu çay kaşığıyla diyolar ama ben meyveyle başlamak istemiyorum böle biraz taneli püre gibi başlıyım istiyorum havuç kabak fln belki olabilir
Hahhaha gelecek hayatımızı özetledin resmen yok yok ben kabulleniym artık o eski hayatıma dönemiceğimi bende annem olduğu halde yine bişey yapamıyorum yürümeye.Bizde annem panik oluyo şu ara gelemiyoda ağladığı zaman hemen aman şunu al emzirde iyice sinirlendirmeyelim susturamıyoruz diyokucakta aynı pusetinde falan durmuyo ama bazen abisinin küçük bi topu var kırmızı örümcek adamlı o çok dikkatini çekiyo top gibi şeylerle oynuyolar artık sizde deneyin okuyan kızlar aklınızda bulunsun bu arara o instagramdakiler yalan onlara inanma bence iyice dibe batarız onların yardımcıları var bence mümkün değil o kadar annem varken her işimi yaparken bile kendime zaman ayıramıyorum ki mutlaka bişey çıkıyo ya biri ağlıyo ya uykusu geliyo ya oğlan hastalanıyo sonuç olarak 1 yaşında belki babasına verip kendin kişisel bakımınla ilgilenirsin en azından bi oje sürebilirsin ama en uyuz zamanlar o zamanlar oluyo itiraf ediyim yürüme hevesi sürwkli elinden tut yürütme çabası sonra yürüyecek ha düştü düşecek peşinde koş derken etti mi sana 2 yaş sonra hooop gelsin 2 yaş sendromu sonra o biter tuvalet eğitimi o bitince tam rahatladım derken geldi 3 yaş sendromu falan filan anca 5 yaş o istediğin hayat oda ikinci çocuk dersin veee mutlu son herşeye sıfırdan merhaba
Off bende ya ama hepsinin yardımcısı var kesin yatılı falan hayır bebeğe bakmaktan kilo veririsin diyolardı oda olmadı anlamadım kiO annelere çok pis bileniyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?