- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Aynı benimki de. Bi de acıktığında göğsümden kıyafetimi tutup çekiyorKızlar oğlum eli yanlardayken tutuyor uzattığım nesneyi ya da oyun halısında kenardaki oyuncakları tutuyor ama önünden bi şey uzattığımda elini önüne getirip tutmuyor halbuki istediği zaman iki elini ortaya getirip tutuyor ellerini sizlerde de böyle mi
Ben 2 gündür oyun havası açıp karşısında oynuyorum oğlum da kollar havada ayaklarıyla tepinerek bana eşlik ediyoKızlar ben artık kızımı oyalıyamıyorum çok çabuk sıkılıyor bağrıyor. Napsam ki yaönerileriniz nedir? Oyun halısında durur oynardı. Şimdi yatmaktan hemen sıkılıyor bağırıyor.kartları gösteriyorum konuşuyorum 5 dk sonra sıkılıyor kucağıma alıp gezdiriyorum sıkılıyor. Napıcamı şaşırdım
Ya şarkı türkü olayını da seviyor ama sıkıntımız çok çabuk sıkılıyor. Bugün o kadar bunaldım ki. Sürekli onunla ilgilenmemi istiyor ve 5 dk da bir yeni aksiyon bekliyor. Öyle bir kapasitem yok yaniBen 2 gündür oyun havası açıp karşısında oynuyorum oğlum da kollar havada ayaklarıyla tepinerek bana eşlik ediyo
O zaman sevdiği şeyleri sırayla yapıp yapıp başa dönsen olmaz mı kiYa şarkı türkü olayını da seviyor ama sıkıntımız çok çabuk sıkılıyor. Bugün o kadar bunaldım ki. Sürekli onunla ilgilenmemi istiyor ve 5 dk da bir yeni aksiyon bekliyor. Öyle bir kapasitem yok yani
O zaman sevdiği şeyleri sırayla yapıp yapıp başa dönsen olmaz mı ki
Haftaya pazartesi ben de götürücem aşıya Gelince hepimiz yıkanırızİyi akşamlar kızlar malum korona belasından 3ay kontrolüne gidemedik ama 4.ay aşı var napıcaz yaa çok korkuyorum evden çıkmaya
Mama verenler yada sütünü sağıp verenler bi öğünde ne kadar veriyonuz kaç ml ile doyuyodur ortalama
Ahh sevdiğimiz şeylerin hepsi mazide kaldıBenim sevdiğim şeyler de var mesela spor yapmak kitap okumak devrilip tv izlemek uzun uzun banyo yapmak
Aynı gel gitlerAhh sevdiğimiz şeylerin hepsi mazide kaldıbazen bebeğim olmasaydı şimdi evden çıkamayınca bol bol yatardım keyif yapardım diyorum sonra da böyle düşündüğüm için vicdan yapıyorum ne güzel Allah evlat nasip etti sen neler düşünüyorsun diye
Ya bizimki hala dönmüyo yaa bide biz 4 aylık olduk ben yüzüstü duruşu iyi kafa kaldırma oturma falan ama dönmüyo hanımefendi biraz tombik ona bağlıyorum ama doktorada gidemiyoruzkiArkadaşlar bebeklerinizde sağa sola dönme nasıl? Benimki oyuncakları iki eli ile tutabiliyor ama hep sağa dönüyor yatarkenPek sol yapamıyor.
Ahh sevdiğimiz şeylerin hepsi mazide kaldıbazen bebeğim olmasaydı şimdi evden çıkamayınca bol bol yatardım keyif yapardım diyorum sonra da böyle düşündüğüm için vicdan yapıyorum ne güzel Allah evlat nasip etti sen neler düşünüyorsun diye
Nasıl yazılıyor canım ben pek bilmiyorum buralarıKeşke sizde bizim gibi isim altına tarih yazsanız her seferinde sormak durumunda kalmasak. Seni yormayayım arkadaşım ama merak ettimDoğum tarihi ne idi karşılaştırma amacı ile soruyorum
Ya bizimki hala dönmüyo yaa bide biz 4 aylık olduk ben yüzüstü duruşu iyi kafa kaldırma oturma falan ama dönmüyo hanımefendi biraz tombik ona bağlıyorum ama doktorada gidemiyoruzki
Bugün aynı şeyi düşündüm evde annem babam eşim var 4 kişi zor oyalıyoruz oyun halısı falan yalan oldu hiç durmuyo sadece kucakta gezmek laf dinlemek istiyo bide aşırı tv dikkatini çekmeye başladı zor tutuyorum bakmasın diye dans etmeye başladık karşısında onu çok seviyo ama yoruluyo insan artıkKızlar ben artık kızımı oyalıyamıyorum çok çabuk sıkılıyor bağrıyor. Napsam ki yaönerileriniz nedir? Oyun halısında durur oynardı. Şimdi yatmaktan hemen sıkılıyor bağırıyor.kartları gösteriyorum konuşuyorum 5 dk sonra sıkılıyor kucağıma alıp gezdiriyorum sıkılıyor. Napıcamı şaşırdım
Bunlara çok takılma tatlım. Zihinsel ve bedensel Sağlıklı olduktan sonra 3 gün önce üç gün sonra ne fark ederYa bizimki hala dönmüyo yaa bide biz 4 aylık olduk ben yüzüstü duruşu iyi kafa kaldırma oturma falan ama dönmüyo hanımefendi biraz tombik ona bağlıyorum ama doktorada gidemiyoruzki
Sorma Vallahi öyle istediğinde bi yerde oturup bi kahve içmek ne büyük nimetmişBende derdime neydi ikinci düşündüm diyorum oğlum tam benim yakamdan düşmüşkensonrada miniğime bakıp şükrediyorum korona belasından hep bunlar pskolojim bozuldu benim
Bende sat a göre hesaplayıp döner elbet diyorum bizim kızlar biraz inat çıktı galibaBenimkide o kadar dönmüyo döner elbet
Saol cnm bende öyle düşünüyorum hele ki şu virüs durumunda önceliklerimiz değişti sağlıklı olsunlarda geç yapsınlar önemli diilBunlara çok takılma tatlım. Zihinsel ve bedensel Sağlıklı olduktan sonra 3 gün önce üç gün sonra ne fark eder
Aman tek ağlamasınlardaBende sat a göre hesaplayıp döner elbet diyorum bizim kızlar biraz inat çıktı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?