2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Aynı benimki de. Bi de acıktığında göğsümden kıyafetimi tutup çekiyor

Ben 2 gündür oyun havası açıp karşısında oynuyorum oğlum da kollar havada ayaklarıyla tepinerek bana eşlik ediyo

Ben 2 gündür oyun havası açıp karşısında oynuyorum oğlum da kollar havada ayaklarıyla tepinerek bana eşlik ediyo
Ya şarkı türkü olayını da seviyor ama sıkıntımız çok çabuk sıkılıyor. Bugün o kadar bunaldım ki. Sürekli onunla ilgilenmemi istiyor ve 5 dk da bir yeni aksiyon bekliyor. Öyle bir kapasitem yok yani

O zaman sevdiği şeyleri sırayla yapıp yapıp başa dönsen olmaz mı ki

İyi akşamlar kızlar malum korona belasından 3ay kontrolüne gidemedik ama 4.ay aşı var napıcaz yaa çok korkuyorum evden çıkmaya
Mama verenler yada sütünü sağıp verenler bi öğünde ne kadar veriyonuz kaç ml ile doyuyodur ortalama

Haftaya pazartesi ben de götürücem aşıya Gelince hepimiz yıkanırız diğer kontrollere ben de götürmüyorum artık kaç kilo aldı boyu ne bilemicez ortalık hastalık kaynıyo

Benim sevdiğim şeyler de var mesela spor yapmak kitap okumak devrilip tv izlemek uzun uzun banyo yapmak
Ahh sevdiğimiz şeylerin hepsi mazide kaldı bazen bebeğim olmasaydı şimdi evden çıkamayınca bol bol yatardım keyif yapardım diyorum sonra da böyle düşündüğüm için vicdan yapıyorum ne güzel Allah evlat nasip etti sen neler düşünüyorsun diye

Aynı gel gitler

Arkadaşlar bebeklerinizde sağa sola dönme nasıl? Benimki oyuncakları iki eli ile tutabiliyor ama hep sağa dönüyor yatarken Pek sol yapamıyor.
Ya bizimki hala dönmüyo yaa bide biz 4 aylık olduk ben yüzüstü duruşu iyi kafa kaldırma oturma falan ama dönmüyo hanımefendi biraz tombik ona bağlıyorum ama doktorada gidemiyoruzki

Bende derdime neydi ikinci düşündüm diyorum oğlum tam benim yakamdan düşmüşkensonrada miniğime bakıp şükrediyorum korona belasından hep bunlar pskolojim bozuldu benim

Keşke sizde bizim gibi isim altına tarih yazsanız her seferinde sormak durumunda kalmasak. Seni yormayayım arkadaşım ama merak ettim Doğum tarihi ne idi karşılaştırma amacı ile soruyorum
Nasıl yazılıyor canım ben pek bilmiyorum buraları

Bugün aynı şeyi düşündüm evde annem babam eşim var 4 kişi zor oyalıyoruz oyun halısı falan yalan oldu hiç durmuyo sadece kucakta gezmek laf dinlemek istiyo bide aşırı tv dikkatini çekmeye başladı zor tutuyorum bakmasın diye dans etmeye başladık karşısında onu çok seviyo ama yoruluyo insan artık

Ya bizimki hala dönmüyo yaa bide biz 4 aylık olduk ben yüzüstü duruşu iyi kafa kaldırma oturma falan ama dönmüyo hanımefendi biraz tombik ona bağlıyorum ama doktorada gidemiyoruzki
Bunlara çok takılma tatlım. Zihinsel ve bedensel Sağlıklı olduktan sonra 3 gün önce üç gün sonra ne fark eder

Bende derdime neydi ikinci düşündüm diyorum oğlum tam benim yakamdan düşmüşkensonrada miniğime bakıp şükrediyorum korona belasından hep bunlar pskolojim bozuldu benim
Sorma Vallahi öyle istediğinde bi yerde oturup bi kahve içmek ne büyük nimetmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…