Cnm peki neden kesin kullanmayı düşünüyosun sıkıntı mı oluyo kullanmayınca sağlık ocağının önerdiğini kullanmayın diyolar paraben içeriyomuş ama bizim işte doktorda kullan demedi4 aylıkken kan ilacı veriyor sağlık ocakları, kimi doktor kullandırtmıyor, 6. Ayda kan tahlili yapıp sonucuna göre bakıyor. Kimi doktor kan rezervleri dolsun eksik olmasına gerek yok diyor. Ben ilkinde kullanmadım, bunda kim ne derse desin kullanıcam.
Kansız hala, gerçi kan yapcak bir şey de yemiyor ama acaba diyorum zamanında depoların boşalmasını beklemeden kullansaydım hiç olmaz mıydı. Ben de paraben var diye kullanmamıştım, dr gerek yok demişti.Cnm peki neden kesin kullanmayı düşünüyosun sıkıntı mı oluyo kullanmayınca sağlık ocağının önerdiğini kullanmayın diyolar paraben içeriyomuş ama bizim işte doktorda kullan demedi
Anladım bende anne sütü almadığı için kullanmak istiyorum ama kabız oluyo huysuz bile oluyomul kullananlar ki onu kaldıramam artık:) daha doğal damlalar varmış onları bi araştırcamKansız hala, gerçi kan yapcak bir şey de yemiyor ama acaba diyorum zamanında depoların boşalmasını beklemeden kullansaydım hiç olmaz mıydı. Ben de paraben var diye kullanmamıştım, dr gerek yok demişti.
Benim doktor galiba 5. Ay dedi yaaaa 6. Ayda da ek gıda demişti sıralama yaptı . 5. Ayda gideceğim doktora şimdi virüsün en hızlı zamanları5 aylık oluncada verilebilirmiş ama 4 aylıkken öneriyolar bende eczaneye sipariş verdim rotayı sağlık ocağında aşı kalmamış gelmesini bekliyorum
Kan damlası 5 aylıkken başlanıyor . Ben sağlık ocağına pek güvenmiyorum açıkçası bedava verdikleri D vitamini decaviti dahil kullanmadım . Sadece aşıya götürüyorum boy kilo takibini de doktoruna yaptırıyorum .4.ay kontrolüne de götürmeyeceğim bu ay ama bi dahaki ay götürürüm duruma göre bakalımBebeği 4 aylık olan var mı bu ayda doktor kan damlası veriyomuş sanırım ama telefonla aradığımda doktor bize öle bişey sölemedi sağlık ocağı mutlaka öneriyomuş ama bilemedim ya isteyince doktora götüremek ne kdr zor
Ben de d vitaminini kendim aldım. Em parabensiz hem de uygylaması daha kolay. Onlarınkini kullanmıyorum. 4. Ayda aşı var mecbur gitcez sağlık ocağınaKan damlası 5 aylıkken başlanıyor . Ben sağlık ocağına pek güvenmiyorum açıkçası bedava verdikleri D vitamini decaviti dahil kullanmadım . Sadece aşıya götürüyorum boy kilo takibini de doktoruna yaptırıyorum .4.ay kontrolüne de götürmeyeceğim bu ay ama bi dahaki ay götürürüm duruma göre bakalım
Benim oğlum da öyle bazen ufacık bir sesten korkuyor. bazen babası severken bile korkuyorKızlar bizim kız her şeyden çok korkuyor mesela mutfak ta
Yanımızda. Ana kucağında oda yanında hapşırsak öksürsek mosmor olucak kadar korkup irkilip ağlıyor neden bu kadar korkuyor TV bir anda yüksek seste yada Bi kapı açılsa yanında bir anda ağlıyor ve korkuyor
Nutriway kullanmanı tavsiye ederim tarlalarında hiçbir şekilde kimyasa ilaçlar kullanılmadan bitki özlerinden yapıldığı için inanılmaz güvenilir ve kaliteliİnanın bilmiyorum. Benim bebeğim 22+2 günlük. 510 gr 31 cm. Gayet iyiyiz.
sadece "önermiyoruz biz" dedi. Sanırım devlet hastanesi olması kaynaklı. Memlekette şöyle bir durum da var, yediğin balık balık değil, gıda sektörü zaten toptan iflas. Yani ben deli gibi ceviz, semizotu yesem de yeterince Omega 3 alacağımı sanmıyorum.
Artık dedim ben kendim başlayayım. Kuzenim Amway kullandı. Bütçesi hiç önemli değil fakat doktor tavsiyesi ile bir marka almak istiyorum. kafam iyice karıştı marka konusunda.
Neden peki?Ben ilkinde kullanmadım, bunda kim ne derse desin kullanıcam.
Normal bence bizimki de birden sıçrıyor yanında hapşırınca ya da öksürünce. Refleks bunlar bence. Reflekslerinin çalışması iyi bi şey. Kasti yapılıp korkutulmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorumKızlar bizim kız her şeyden çok korkuyor mesela mutfak ta
Yanımızda. Ana kucağında oda yanında hapşırsak öksürsek mosmor olucak kadar korkup irkilip ağlıyor neden bu kadar korkuyor TV bir anda yüksek seste yada Bi kapı açılsa yanında bir anda ağlıyor ve korkuyor
Ben sağlık ocağının d vitaminini sürekli kullandımBen de d vitaminini kendim aldım. Em parabensiz hem de uygylaması daha kolay. Onlarınkini kullanmıyorum. 4. Ayda aşı var mecbur gitcez sağlık ocağınadoktoruna istesem de gidemem malum şehir dışında kaldık ) ama bebeğimin dilinde yara çıkmış belki de tırnağı ile yaptı bilmiyorum, bir de bacakları ve vucudu hep yara, atopik dedi ama giderek artıyor, bakalım inşallah whatsappdan cevap verir yarın.
İnstada bir doktora tahlil yapılmadan herkese kan ilacı verilmesi doğru mu dediler. Ben tahlilsiz extra bir takviye almasına karşıydım. Dr. da 4. Ayda başlıyoruz ki depolar boşalmadan dolsun ve dolu kalsın boşaltıktan sonra doldurması çok zor dedi. Kızımın da 9. Ayda deposu boşalınca kullanmaya başladım ama 2.5 yalında hala kansız ve iştahsız. Kabız falan yapmaz rahatsız etmezse kullanıcam bu sefer 4. Aydan sonra.Neden peki?
Kimş dr. İçindeki paraben miktarının çok düşük olduğunu zararı olmadığını söylüyor. Ben hatta bu sefer sağlık ocağınkini kullanıcam dedim ama devit vermediler bu sefer coledan d verdiler, ay onun da tadı çok kötü. Bir de damla saymak ve ağzına denk getirmek zor diye açıkcası yine wellcarr d400 aldım ağzına bir fıs damlatıyorum bitiyor. Yani bu sefer sağlık için değil kolaylık için tercih etmiş oldumBen sağlık ocağının d vitaminini sürekli kullandım
Değiştirsem mi diye düşündüm. İçime şüphe düştü açıkçasıKimş dr. İçindeki paraben miktarının çok düşük olduğunu zararı olmadığını söylüyor. Ben hatta bu sefer sağlık ocağınkini kullanıcam dedim ama devit vermediler bu sefer coledan d verdiler, ay onun da tadı çok kötü. Bir de damla saymak ve ağzına denk getirmek zor diye açıkcası yine wellcarr d400 aldım ağzına bir fıs damlatıyorum bitiyor. Yani bu sefer sağlık için değil kolaylık için tercih etmiş oldum)
Ama siz 4 numaraya geçin benimki 6300 kadar oldu bende yeni geçtim. Hiç iz yapmıyorKızlar gecengun baby turco dan memnun kalan bi arkadaş vardı sanırım ondan başka kullanıp deneyen oldumu ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum ama tek memnun olmadigim şey yanları bebeğime çok iz yapıyor kızarıyor bu arada kızım 6.700 3 numara kullanıyorum
Değiştirsem mi diye düşündüm. İçime şüphe düştü açıkçası
Aaaa bende az önce fark ettim oğlum 6100-6000 gibi olmuş molfix kullanıyorum 3 numara artık biraz küçük gelmeye başlayacak gibi elimdekini bitirip bir daha 3 almayacağım sanırım.Ama siz 4 numaraya geçin benimki 6300 kadar oldu bende yeni geçtim. Hiç iz yapmıyor
Şimdi etrafı yeni yeni idrak ediyolar sesleri çok daha iyi farkına vardıkları için bence cnm bende alerjim var hapşırıyorum devamlı irkiliyo kızım hepKızlar bizim kız her şeyden çok korkuyor mesela mutfak ta
Şu an en ufak markete bile gitsek riskli bir durum biz geçen ay doktora gitmedik bu ayda çok strese girdim şimdi ztn bizim ek gıda erken başlıcak doktora soramıyorum detaylarını çok yoğunlar aşısı var nası yaptrcaz bilyorum beklicem kan damlasını sanırım bende 5. Aya kadarBenim doktor galiba 5. Ay dedi yaaaa 6. Ayda da ek gıda demişti sıralama yaptı . 5. Ayda gideceğim doktora şimdi virüsün en hızlı zamanlarıSağlık ocağına da nasıl gidilir bilmiyorum ki bizim sokakta bir apartman karantina da şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?