2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Hayırlısı olsun napalım her şeyin bi bedeli var Sağlıklı olalım gerisi hal olur inşallah

Benim şimdi eşim yanımda maalesef herşeye şahit oldu farkında oda rahatsız oldu kesin eve dönünce en ufak bişeyde yüzüme vurucak allahtan kendi ailesini farkında hepsi aynı boşver fln diyo

Ben ikinci çocuk kısmında gidip geliyorum süreklizaten yapacaksam gecikmemem lazım. Bakalım nolucak. Hayat sen plan yaparken başına gelen şeylermiş. Tabi bu şekilde hamile kalsam 100 kilo olabilirim

Ben de instagram da stil bebek ithal diye bi sayfa var bayılıyorum. Kızım 1 yaşına girdiği an dalıcam oraya çok tarz çocuk kıyafetleri var şu an uzaktan izliyorum

Ya kızlar bu sleepy marka Bi Bize mi iyi gelmedi geçen yazmıştım kakası sırtına taşıyor hep diye 4 numaraya geçeyim dedim bu sefer sleepy aldık 4 no inanın paketten sadece 1 tane bez kullandım Kız fena halde pişik oldu bacak aralarına kadar boncuk boncuk septi 1 kere daha sleepy almıştım o zaman da yapmıştı 2. Şans vereyim dediğim bu marka ya yok yine çok kötü oldu 3 numarada pişik olmayan çocuk 4 numarada oldu

ben de denemek için kullanmıştım 2 3 tane kullandım benim kızım da pişik oldu canım. Prima aktif bebek kullanıyorum ben de. Sıkıntı yaşamadım onda hiç

Bende sleepy kullandım doğal diye başta ama şimdi prima premium care kullanıyorum başka bez kullanmam koku sıfır pişik sıfır bide çok sık değiştiriyorum gündüz gece hiç değiştirmiyorum

Bizdede pişik yapmıştıü

Benim şimdi eşim yanımda maalesef herşeye şahit oldu farkında oda rahatsız oldu kesin eve dönünce en ufak bişeyde yüzüme vurucak allahtan kendi ailesini farkında hepsi aynı boşver fln diyo
Erkeklere yaramazsın benimkiler pervane şuan çıkıp gitsem annem ne iş yaptırır ne bebek baktırır ama benim eşim yine memnun olmaz haklısın eşinin yanında kötü olmuş

Ben ikinci çocuk kısmında gidip geliyorum süreklizaten yapacaksam gecikmemem lazım. Bakalım nolucak. Hayat sen plan yaparken başına gelen şeylermiş. Tabi bu şekilde hamile kalsam 100 kilo olabilirim

Yapacaksan arayı çok açma arkadaş olsunlar huniyi takarsın ama kaçışıın yok

Kızımın ayakları tombuldu ve kaydırmaz patikler çok sıkmış iz yapmıştı, şu slipstoplar ben kullanamdım. Altları silikon daha ayakkabımsı olanı daha rahat kullandım. Bilek kısmı slipstopun çok sıktı.
Yaz için de hep salopet giydirdim çok sıcaklarda. Şortlu tulum diyebiliriz. Kolsuz ve kısa kollu- askılı her model var. Hem rahat hem şık, tiril tiril giyordu. Yaz gelse de cıbıl cıbıl giyinseler ben hala 2 kat üst 2 kat alt giydiriyorum marul gibi.
Büyüğe uyyrken baharda uzun kollu ince tulum giydirdim, yazın sadece atleti vardı. Çok sıcaktı.

Erkeklere yaramazsın benimkiler pervane şuan çıkıp gitsem annem ne iş yaptırır ne bebek baktırır ama benim eşim yine memnun olmaz haklısın eşinin yanında kötü olmuş
Ya ben istiyormki oda benim gibi sinirlensin bizi alsın götürsün falan ama yok sıfır bebeğe biri baksın sorumlulu almasın başka bişey istemiyo ya doğumdan sonra herkesi daha iyi tanıdım ya dün çocuğun ağzını öle bi siliyoki tahriş olcak bende uyardım yavaş yavaş sil diye nası sinirlendi bana nefretle bakıyosun diyo bende iki bebek var biri kolik sadece okdr

Uzun kolludan direk askılıya geçicez heralde :) bi iki tulum aldım bende o bacakları açmak için sabırsızlanıyorum bizimkinin ayağıda tombik ayakkabımsı bişey alıym bende ozmn biz sıcak yerdeyiz şimdi tulum giydiriyorm sadece uyanınca bi yelek giydiriyorum okdr

Ben memnunum canım en başta sleppy le başladık arada başka bezler denedim ama memnun kalmadım yine sleppy e döndüm. Birden geçtiyse ondan pişik de olmuş olabilir bez değiştirirken 1 önceki bez 1 yeni bez şeklinde geçiş yapın diyorlar pişik olmaması için

Doğumdan sonra eşinden nefret etmeyen var mı acababenimkide gözüme batıyo biz yattıktan sonra rahatca keyif yapıyo diye batıyo bana

Doğumdan sonra eşinden nefret etmeyen var mı acababenimkide gözüme batıyo biz yattıktan sonra rahatca keyif yapıyo diye batıyo bana
Aynı benim eşimde 7buçuk 8 gibi hadi siz geçmiyor musunuz odaya diyor bir de açık açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…