- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
Hayırlısı olsun napalım her şeyin bi bedeli varİşte herşeyin bi bedeli var cnm ya sen çok yoruldun ama laf söz duymadın bende iki taraftanda duydum ama o şekilde ayakta kaldım evliliğim sallantıya girmişti resmen bugüne şükrediyorum hep hastalık falan olmasında walla
Benim şimdi eşim yanımda maalesef herşeye şahit oldu farkında oda rahatsız oldu kesin eve dönünce en ufak bişeyde yüzüme vurucak allahtan kendi ailesini farkında hepsi aynı boşver fln diyoevet duygusal manada en zor dönem şu dönem sonra yaramazlık yorgunluk başlıyor
çiftli de çekim gücü azalıyor yazmışlar çiftli de performansı aynımı
iyi olmuş canım ben İnan oğluma haksızlık yapmasalar gelmicektim hiç takmadım suratlarını benimde babam çıkamayınca bizden baya rahatsızı olmuştu oğlum etkileniyor diye mecbur geldim kal ben geldim ama eşime hiç söylemedim huzursuz oldum diye el üstünde tuttular yalnız dışarı çıkmak ne güzel ev tutucam yazın sen yoğunken gidip orada kalıcam onlar bebeklere baksın ben gezicim vs dedim yoksa birde eşler eziyorlar bu durumdan istifade
sipariş verdim inş çabuk gelir sağamıyorum keçi sütüde temin edemedim yasaktan iki gündür mama veriyorum pişik egzama hat safhada yine
Açlık orucu Ramazan’dan önce yapıcam ramazandada oruç tutarsam inş gider diye ümit ediyorum kendimi çok kötü hissediyorum ilkte 4 ayda eski kiloma dönmüştüm
Ben ikinci çocuk kısmında gidip geliyorum sürekliAynı bende senin gibiyim. Kilolu olmadım hayatım boyunca. Bir kere 60 kilo olmuşum farkında değilim. Açlık orucuna bir girişim var. Şimdi 68 kiloyum. Yok kardeş inemiyorum. Evdeyim sürekli hareket yok. Spor desen birgün yapıyorum birgün vazgeçiyorum. İkinci çocuğu hemen istediğim için saldım gitti galiba36 beden kıyafetlerim bana ben onlara bakıyorum
Ben de instagram da stil bebek ithal diye bi sayfa var bayılıyorum. Kızım 1 yaşına girdiği an dalıcam orayaBende kızımın bütün yazlıklarını kışın aldım. Artık gelen hediyeleri de 1-1,5 yaş değişimi yapıyorum. Owli tulumlar var bende onlara bakacağım ama yazın gerek var mı bende kararsızım. Hm de çok güzel ürünler var birde momsbrand var nette instada ordan birşeyler alıcam çok güzel ciciler var ölüyorum gördükçe
Ya kızlar bu sleepy marka Bi Bize mi iyi gelmedi geçen yazmıştım kakası sırtına taşıyor hep diye 4 numaraya geçeyim dedim bu sefer sleepy aldık 4 no inanın paketten sadece 1 tane bez kullandım Kız fena halde pişik oldu bacak aralarına kadar boncuk boncuk septi 1 kere daha sleepy almıştım o zaman da yapmıştı 2. Şans vereyim dediğim bu marka ya yok yine çok kötü oldu 3 numarada pişik olmayan çocuk 4 numarada oldu
Bende sleepy kullandım doğal diye başta ama şimdi prima premium care kullanıyorum başka bez kullanmam koku sıfır pişik sıfır bide çok sık değiştiriyorum gündüz gece hiç değiştirmiyorumYa kızlar bu sleepy marka Bi Bize mi iyi gelmedi geçen yazmıştım kakası sırtına taşıyor hep diye 4 numaraya geçeyim dedim bu sefer sleepy aldık 4 no inanın paketten sadece 1 tane bez kullandım Kız fena halde pişik oldu bacak aralarına kadar boncuk boncuk septi 1 kere daha sleepy almıştım o zaman da yapmıştı 2. Şans vereyim dediğim bu marka ya yok yine çok kötü oldu 3 numarada pişik olmayan çocuk 4 numarada oldu
Bizdede pişik yapmıştıüYa kızlar bu sleepy marka Bi Bize mi iyi gelmedi geçen yazmıştım kakası sırtına taşıyor hep diye 4 numaraya geçeyim dedim bu sefer sleepy aldık 4 no inanın paketten sadece 1 tane bez kullandım Kız fena halde pişik oldu bacak aralarına kadar boncuk boncuk septi 1 kere daha sleepy almıştım o zaman da yapmıştı 2. Şans vereyim dediğim bu marka ya yok yine çok kötü oldu 3 numarada pişik olmayan çocuk 4 numarada oldu
Erkeklere yaramazsın benimkiler pervane şuan çıkıp gitsem annem ne iş yaptırır ne bebek baktırır ama benim eşim yine memnun olmaz haklısın eşinin yanında kötü olmuşBenim şimdi eşim yanımda maalesef herşeye şahit oldu farkında oda rahatsız oldu kesin eve dönünce en ufak bişeyde yüzüme vurucak allahtan kendi ailesini farkında hepsi aynı boşver fln diyo
Ben ikinci çocuk kısmında gidip geliyorum süreklizaten yapacaksam gecikmemem lazım. Bakalım nolucak. Hayat sen plan yaparken başına gelen şeylermiş. Tabi bu şekilde hamile kalsam 100 kilo olabilirim
Bende hamile kalmayı düşündüğümde öğrendim ovulasyon testi arastirmasi yaparkenSen de bendensin ben de hamile kalınca öğrendim burayı
Kızımın ayakları tombuldu ve kaydırmaz patikler çok sıkmış iz yapmıştı, şu slipstoplar ben kullanamdım. Altları silikon daha ayakkabımsı olanı daha rahat kullandım. Bilek kısmı slipstopun çok sıktı.Kızlar bu arada biraz hm e baktım yazlık kıyafet için havalar çok ısındı biraz kolsuz atlet tayt alıym diyorum bizimki 1 yaş giyiyo artık bide kaydırmaz patik alıcam yazlık mantıklı mı sizce bir sorum da bu organik uyku tulumları var üstüne bişey örtmek istemiyorm sizce havalar ısınınca uzun kollu uyku tulumu mu giyer kısa kollumu bebekler yazın yada baharda ne giyer hiç bilmiyorum ben hep tulum almak istiyorum büyünce nasılsa alt üst giyincek bebek gibi giyinsin istyorum
Ya ben istiyormki oda benim gibi sinirlensin bizi alsın götürsün falan ama yok sıfır bebeğe biri baksın sorumlulu almasın başka bişey istemiyo ya doğumdan sonra herkesi daha iyi tanıdım ya dün çocuğun ağzını öle bi siliyoki tahriş olcak bende uyardım yavaş yavaş sil diye nası sinirlendi bana nefretle bakıyosun diyo bende iki bebek var biri kolik sadece okdrErkeklere yaramazsın benimkiler pervane şuan çıkıp gitsem annem ne iş yaptırır ne bebek baktırır ama benim eşim yine memnun olmaz haklısın eşinin yanında kötü olmuş
Uzun kolludan direk askılıya geçicez heralde :) bi iki tulum aldım bende o bacakları açmak için sabırsızlanıyorum bizimkinin ayağıda tombik ayakkabımsı bişey alıym bende ozmn biz sıcak yerdeyiz şimdi tulum giydiriyorm sadece uyanınca bi yelek giydiriyorum okdrKızımın ayakları tombuldu ve kaydırmaz patikler çok sıkmış iz yapmıştı, şu slipstoplar ben kullanamdım. Altları silikon daha ayakkabımsı olanı daha rahat kullandım. Bilek kısmı slipstopun çok sıktı.
Yaz için de hep salopet giydirdim çok sıcaklarda. Şortlu tulum diyebiliriz. Kolsuz ve kısa kollu- askılı her model var. Hem rahat hem şık, tiril tiril giyordu. Yaz gelse de cıbıl cıbıl giyinseler ben hala 2 kat üst 2 kat alt giydiriyorum marul gibi.
Büyüğe uyyrken baharda uzun kollu ince tulum giydirdim, yazın sadece atleti vardı. Çok sıcaktı.
Çok şükür daha iyi canım hafif kızarıklık kaldı suan sadeceTuğbaa arkadaşım ufaklığın yüzü nasıl oldu bugün geçti mi biraz daha
Ben memnunum canım en başta sleppy le başladık arada başka bezler denedim ama memnun kalmadım yine sleppy e döndüm. Birden geçtiyse ondan pişik de olmuş olabilir bez değiştirirken 1 önceki bez 1 yeni bez şeklinde geçiş yapın diyorlar pişik olmaması içinYa kızlar bu sleepy marka Bi Bize mi iyi gelmedi geçen yazmıştım kakası sırtına taşıyor hep diye 4 numaraya geçeyim dedim bu sefer sleepy aldık 4 no inanın paketten sadece 1 tane bez kullandım Kız fena halde pişik oldu bacak aralarına kadar boncuk boncuk septi 1 kere daha sleepy almıştım o zaman da yapmıştı 2. Şans vereyim dediğim bu marka ya yok yine çok kötü oldu 3 numarada pişik olmayan çocuk 4 numarada oldu
Doğumdan sonra eşinden nefret etmeyen var mı acabaYa ben istiyormki oda benim gibi sinirlensin bizi alsın götürsün falan ama yok sıfır bebeğe biri baksın sorumlulu almasın başka bişey istemiyo ya doğumdan sonra herkesi daha iyi tanıdım ya dün çocuğun ağzını öle bi siliyoki tahriş olcak bende uyardım yavaş yavaş sil diye nası sinirlendi bana nefretle bakıyosun diyo bende iki bebek var biri kolik sadece okdr
Aynı benim eşimde 7buçuk 8 gibi hadi siz geçmiyor musunuz odaya diyor bir de açık açıkDoğumdan sonra eşinden nefret etmeyen var mı acababenimkide gözüme batıyo biz yattıktan sonra rahatca keyif yapıyo diye batıyo bana
İlk çocukta aynı öyleydik iki olunca kurtulamıyo sağolsun büyük oğlum iyi hakkından geliyorAynı benim eşimde 7buçuk 8 gibi hadi siz geçmiyor musunuz odaya diyor bir de açık açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?