Onu biz geçirdik heralde bu 4. Ay çok zormuş wallaa bebek ergenliğine girdi bizimkiŞu 19,5 haftalık olan varya ondan şuan kalan 9 diyo
Ben de diyorum maşallah 11 yıl beklemişYok kocamla tanışma yıl dönümümüz
Ben girip girmediğimi bilmiyorum vallaKesinliklee en çok anlayışa ihtiyacımınız olduğu dönem allah büyük gerçekten ben doğum yaptıktan sonra niye böylesin diye söylendiler şimdi annemi kaç tane arkadaşı aradı senin kızın nasıl bizim gelinimiz kızımız depresyona girdi ne yapalım bi tavsiyesi varmı diye baktım oda aaa bizde ne çektik fln diye anlatıyo ben depresyona giremedim onların yüzünden iyimi oldu kötü mü oldu bileniyorum tabi
En iyisini yapmışsın beni temizlik yemek mahvediyoBen girip girmediğimi bilmiyorum vallaherkesi evine gönderdim kör topal ilerledim işte. Tek sebebi kimseye muhtaç olmamak kv nin yardım bahanesiyle hayatıma burnunu sokmasını önlemekti. Alışık değilim çünkü birilerinin hayatıma müdahalesine. Sırf bunu engellemek için kendimi çok hırpaladım cidden. Ha pişman değilim. Ama yoruldum mu yoruldum
Kesinliklee en çok anlayışa ihtiyacımınız olduğu dönem allah büyük gerçekten ben doğum yaptıktan sonra niye böylesin diye söylendiler şimdi annemi kaç tane arkadaşı aradı senin kızın nasıl bizim gelinimiz kızımız depresyona girdi ne yapalım bi tavsiyesi varmı diye baktım oda aaa bizde ne çektik fln diye anlatıyo ben depresyona giremedim onların yüzünden iyimi oldu kötü mü oldu bileniyorum tabi
Onu biz geçirdik heralde bu 4. Ay çok zormuş wallaa bebek ergenliğine girdi bizimki
İşte herşeyin bi bedeli var cnm ya sen çok yoruldun ama laf söz duymadın bende iki taraftanda duydum ama o şekilde ayakta kaldım evliliğim sallantıya girmişti resmen bugüne şükrediyorum hep hastalık falan olmasında wallaBen girip girmediğimi bilmiyorum vallaherkesi evine gönderdim kör topal ilerledim işte. Tek sebebi kimseye muhtaç olmamak kv nin yardım bahanesiyle hayatıma burnunu sokmasını önlemekti. Alışık değilim çünkü birilerinin hayatıma müdahalesine. Sırf bunu engellemek için kendimi çok hırpaladım cidden. Ha pişman değilim. Ama yoruldum mu yoruldum
Aaaa yok işte bizde bu ataktayız siz bizden önce girmişiniz az kalmış canım darısı başımıza ya benim daha çookk vaarr
Lansinoh kesinlikle. Bir çok ebe arkadaşım da bu markayı öneriyor.Kızlar avent mi lansinoh mu benim pompanın emiş gücü bitti gibi birşey yeni alıcam avent tekli, çiftli vakitten tasarruf ama çiftli lansinoh iyi çekiyormu merak ediyorum kullan arkadaşlar varmı aranızda
Anladım cnm çok geçmiş olsun biizmki de çok ağlıyo bazen çok mutsuz oluyo güldüreyoruz bende özellikle altını açıp çiş yaparken canı mı yanıyo diye bakıyorum ama bişey yok huyu böle heralde ondan sordumValla tadı yoktu pek hiç böyle olmamıştı ben kulağı ağrıyo gibi düşündüm sonra doktora gitmeye karar verdim doktor kendi söyledi belki böyle birşey olabilir diye
Aynen öle ya babam bizden bıktı evde devamlı somurtup geziyo ama sallamıyorum evden çıkamıyoruz yola nası gidelimYaşlı insanların kafası kaldırmıyor canım. Bi şey diyemiyorum o nedenle
Aynı bende senin gibiyim. Kilolu olmadım hayatım boyunca. Bir kere 60 kilo olmuşum farkında değilim. Açlık orucuna bir girişim var. Şimdi 68 kiloyum. Yok kardeş inemiyorum. Evdeyim sürekli hareket yok. Spor desen birgün yapıyorum birgün vazgeçiyorum. İkinci çocuğu hemen istediğim için saldım gitti galibaBen bi hafta yaptım sütün kesildi. Sanırım beni tek zorlayan kilo. Zaten kiloya takıntılı biriydim. Gardrobumdaki 36 38 beden kıyafetleri gördükçe ağlayasım geliyor. Kilo verebilseydim psikolojim düzelirdi. Gerisinin üstesinden geliyorum çünkü bi şekilde. Ama veremiyorum. Güya emzirirken veriliyormuş yalan tamamen kişiye göre değişiyor. Ben yiyerek kilo verebilen biri de değilim. Allahım yardım etse şu kiloları üzerimden bi atsam hayırlısıyla kendimi daha iyi hissedicem. Eşim ısrarla kıyafet alalım zayıflayınca başkasına verirsin diyor almıyorumo bedenleri almak istemiyorum diye. Israrla reddediyorum.. bütün kışı önü kapanmayan eski kaban ve montlarımla geçirdim düşün
Bende girdim cnm girmezmiyin ama fark eden olmadı kendi kendime girdim çıktım bide onlara laf anlattım iyi diilm diyeBu halimize şükür kolik bebekli annelere çok hassas davranıcam Allahım söz veriyorumben çok girdim bunalıma ya berbattı o günler Allah affetsin anneme kaç kez dedim ben niye bu kadar erkem düşündüm falan diye şükür o günler gitsin gelmesin
Bende kızımın bütün yazlıklarını kışın aldım. Artık gelen hediyeleri de 1-1,5 yaş değişimi yapıyorum. Owli tulumlar var bende onlara bakacağım ama yazın gerek var mı bende kararsızım. Hm de çok güzel ürünler var birde momsbrand var nette instada ordan birşeyler alıcam çok güzel ciciler var ölüyorum gördükçeKızlar bu arada biraz hm e baktım yazlık kıyafet için havalar çok ısındı biraz kolsuz atlet tayt alıym diyorum bizimki 1 yaş giyiyo artık bide kaydırmaz patik alıcam yazlık mantıklı mı sizce bir sorum da bu organik uyku tulumları var üstüne bişey örtmek istemiyorm sizce havalar ısınınca uzun kollu uyku tulumu mu giyer kısa kollumu bebekler yazın yada baharda ne giyer hiç bilmiyorum ben hep tulum almak istiyorum büyünce nasılsa alt üst giyincek bebek gibi giyinsin istyorum
Eveet çok tatlı şeyler var bende butikuzey var ordaki tulumlar kaç kere yıkandı asla bişey olmuyo yumuşacık ama instgramdan alışveriş yapamıyorm içime kurt düştü niyeyse lcwaikiki alıyodum oda kapattı kargosunuBende kızımın bütün yazlıklarını kışın aldım. Artık gelen hediyeleri de 1-1,5 yaş değişimi yapıyorum. Owli tulumlar var bende onlara bakacağım ama yazın gerek var mı bende kararsızım. Hm de çok güzel ürünler var birde momsbrand var nette instada ordan birşeyler alıcam çok güzel ciciler var ölüyorum gördükçe
Havalar ısınsında çıkarsak dışarı alırızEveet çok tatlı şeyler var bende butikuzey var ordaki tulumlar kaç kere yıkandı asla bişey olmuyo yumuşacık ama instgramdan alışveriş yapamıyorm içime kurt düştü niyeyse lcwaikiki alıyodum oda kapattı kargosunu
İşte hava ısınınca uzun kollumu uyutuyorz kısa kollumu onu bilmedim gereksiz bişey almıyım diye karar veremedim
evet duygusal manada en zor dönem şu dönem sonra yaramazlık yorgunluk başlıyorBu dönemleri atlatmak istiyorum kg aldı almadı süt yetti yetmedi çok zor
çiftli de çekim gücü azalıyor yazmışlar çiftli de performansı aynımıBenim lansinoh çiftli olandan ben dr memnunum hala da kullanıyorum. Memeyi reddedipinde sağıp veriyorum yada sabahları bakıyorum süt çok sağıyorum geceye kadar azalınca veriyorum işe başlayınca daha çok iş görür gibi. Yalnız çiftli kullanmıyorum hep tekli sağıyorum yani ikili almaya gerek yokmuş
iyi olmuş canım ben İnan oğluma haksızlık yapmasalar gelmicektim hiç takmadım suratlarını benimde babam çıkamayınca bizden baya rahatsızı olmuştu oğlum etkileniyor diye mecbur geldim kal ben geldim ama eşime hiç söylemedim huzursuz oldum diye el üstünde tuttular yalnız dışarı çıkmak ne güzel ev tutucam yazın sen yoğunken gidip orada kalıcam onlar bebeklere baksın ben gezicim vs dedim yoksa birde eşler eziyorlar bu durumdan istifadeKesinliklee en çok anlayışa ihtiyacımınız olduğu dönem allah büyük gerçekten ben doğum yaptıktan sonra niye böylesin diye söylendiler şimdi annemi kaç tane arkadaşı aradı senin kızın nasıl bizim gelinimiz kızımız depresyona girdi ne yapalım bi tavsiyesi varmı diye baktım oda aaa bizde ne çektik fln diye anlatıyo ben depresyona giremedim onların yüzünden iyimi oldu kötü mü oldu bileniyorum tabi
sipariş verdim inş çabuk gelir sağamıyorum keçi sütüde temin edemedim yasaktan iki gündür mama veriyorum pişik egzama hat safhada yineLansinoh kesinlikle. Bir çok ebe arkadaşım da bu markayı öneriyor.
Açlık orucu Ramazan’dan önce yapıcam ramazandada oruç tutarsam inş gider diye ümit ediyorum kendimi çok kötü hissediyorum ilkte 4 ayda eski kiloma dönmüştümAynı bende senin gibiyim. Kilolu olmadım hayatım boyunca. Bir kere 60 kilo olmuşum farkında değilim. Açlık orucuna bir girişim var. Şimdi 68 kiloyum. Yok kardeş inemiyorum. Evdeyim sürekli hareket yok. Spor desen birgün yapıyorum birgün vazgeçiyorum. İkinci çocuğu hemen istediğim için saldım gitti galiba36 beden kıyafetlerim bana ben onlara bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?