2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar bana uyutma taktiği verin çıldrıcam ayakta uyuyan çocuk uyumuyo kucakta uyuyodu artık ondanda vazgeçti sabah beşiğinde pışpışla uyutıym dedim yok ağlıyo uykudan kulağını çekiştiriyo yine uyumuyo neyi yalnış yapıyorum anlamadım ya artık çığlık atmaya başladı ztn susturamıyorum

Aynen yaa sabah bana anlatıyo izlediği filmleri falan ben bi kalkıyorum saç baş dağılmış uykusuzluktan boş boş suratına bakıyorum
O an boğasım geliyohele dün gece kız uyandı yanındaydık of ya burayada geldiniz sesi duyamıyorum diyo içimden üstüne atlamak geldi ben bebeyle uğraşıyorum yardım edeceğine diye söylendim söylendim başka odaya gittim sonra ben çok kavga eden oluyorum

Ataktan yapıyo uykuya direniyolar sabret canım

Kızlar bebekleriniz gece uykusunda çok hareket ediyor mu? benim oğlum belli bi süre sonra sürekli kafasını sağa sola çeviriyor tepiniyor geceleri gazı var sanıyorum ama gaz da çıkmıyor

Benim kızda öyle oynatırken kendini uyandırıyo

Sabahın köründede kalkarlar benimki bugün 6 da kalktı ilk doğduğunda bazen yatakta uyanıp uyurken 11 i buluyoduk o zamanda oğlan erken kalkıyodu şimdi 6 7 gözümü bile açamıyorum
Ben de başta seviniyordum bu sefer 11 e kadar uyuyan bebeğim oldu diye ama o zaman 22.00 da yattığı içinmiş. Şimdi 19.30 gibi yatıyor sabah 6.30 da uyanıyor. Zalımın kızı 6.30 da çok erken ama ya. Geçen hafta 7.30 du kıymetini bilememişim

İlk kızım öyleydi bi ağlamaya başladı mı susturabilene aşk olsun , hala da ağladığı zaman 7 mahalle ayağa kalkar o kadar gür sesi var. Onu her gece yıkardım, sonra hemen giydir, biberonu daya ağzına, o yorgunlukla uyurdu. 6-7 saat uyurdu deliksiz. Ama sonra biberon gitti meme geldi. Sonra her yarın saate emmek için uyandı falan derken zor günlerdi.
Bunun memede uyumasına izin vermiyorum şuan ama ağlamadığı için. Ağlasa o sesi duymamak için yine dayarım memeyi.
Beyaz gürültü açıyorum, azıcık emzirip ağzına emziğş sokup yatağına yatırıp poposuna pışpış yapıyırum, bir yandsn da ya eline bir bez veriyorum yada elini tutuyorum. Emzirmeden uyutucaksam ayağımda varla yok arası sallayıp pışpışlıyorum.
Evimizde olsam uyku eğitimi/düzeni/rutini yapıcam da burda çok zor. Şimdilik tek amacım emmeden uyusun.

Kızlar bebekleriniz gece uykusunda çok hareket ediyor mu? benim oğlum belli bi süre sonra sürekli kafasını sağa sola çeviriyor tepiniyor geceleri gazı var sanıyorum ama gaz da çıkmıyor
O durumda acıktığını düşünüp emziriyorum. Ama uykuya geri dönüyorsa emzirmicem artık öyle bir karar aldım bakalım uygula ya bilirsem)

Canım geçenlerde de yazmıştım. Benimki beşikte ters dönüyorgece Farklı bırakıyorum sabah Farklı yerde buluyorum artık kenardan köşeden sıkıştırıyorum yorganı

Bayanlar bebelac mama kullanan varmi hibb kullanıyordum ama baya pahalı olmaya başladı bebelac iyimidir.hazmı kolaymıdır acaba

Canım benimki de bu aralar uykuya çok zor dalıyor. Genelde kucağımda uyuyor. Sanırım dönemsel. Ama seninki biraz daha zorluyor sanırım. Bi yeri mi ağrıyor ki acaba

Kızlar benim kızdığım doğduğu günden beri gece 10:30 da uyur sabah 8 gibi uyanır. Tabi ben geceleri uyandırıyorum meme için. Sonra oyalanır 10 gibi uyur yarım saat. 12-1 gibi yine uyur yarın saat-1 saat. Sonraki uyku saatleri 3 gibi uyur 1-2 saat. Akşam 7-8 gibi yarım saat. Döngü böyle gidiyor. Bazen ayakta hafif sallıyorum bazende kendi parmağını emip uyuyor. Bir maşallah alırım

Uyku regresyonu bakalım bizi nasıl vuracak?

Uyku eğitimini ben de araştırdım canım da kişisel gelişimi ve psikolojik açıdan pek iyi değil diye düşünmeye başladım sallamadan kendi kendine uyumaya alıştırmak istiyorum ama o da şu an hiç mümkün gözükmüyor tam 4 ayı doldurmasını bekliyorum
O durumda acıktığını düşünüp emziriyorum. Ama uykuya geri dönüyorsa emzirmicem artık öyle bir karar aldım bakalım uygula ya bilirsem)
İlk ben de öyle düşündüm emzirdim yatırdım ama bir süre sonra yine başladı bilmiyorum niye öyle yapıyor
Canım geçenlerde de yazmıştım. Benimki beşikte ters dönüyorgece Farklı bırakıyorum sabah Farklı yerde buluyorum artık kenardan köşeden sıkıştırıyorum yorganı
Bu gece ben de sıkıştırdım dönmüyor gece ama çok üstünü açıyor teperken

Şaka gibi gerçekten çok klişe ama hepsi aynı aynııı yaa

Maşallah canım walla ben daha bir günü dediğin gibi yaşamadım hayal benim için

Aha aynı benama benimki 10 da uyusa 7 de uyanıyo ilk zamanlar 11 de uyanıyodu çılgınlar gibi gece 12 1 e kadar ağladığından yoruluyodu heralde

Canım benimki de bu aralar uykuya çok zor dalıyor. Genelde kucağımda uyuyor. Sanırım dönemsel. Ama seninki biraz daha zorluyor sanırım. Bi yeri mi ağrıyor ki acaba
Ya geçen bi arkadaş bebeğim kum döküyomuş demişti bende şüphelendim ama bilmiyorumki çiş kaka normal yattığı yerden kaldırınca gülüyo belki aşı yeri ağrıyodur diyorm ama genelde hep uykusu gelince ağlıyo nası uyucağını bilmiyo gibi

Maşallah canım şanslı annelerdensin hep öyle uyusun nazardan korkarım Allah esirgesin miniği benim 2. De uykuyu sevmiyo milyon kere uyanır seninki uyanmıyosa çok sık uyandırma alışmasın

Bizde aşı olduk bugün uyku yaptı kesin gece uyumaz huysuzlaştı

Bende sleepy kullandım doğal diye başta ama şimdi prima premium care kullanıyorum başka bez kullanmam koku sıfır pişik sıfır bide çok sık değiştiriyorum gündüz gece hiç değiştirmiyorum
Prima aktif bebeyi ile farkı ne acaba sizinki nin bende bu ay prima alayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…