2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
İlk çocukta aynı öyleydik iki olunca kurtulamıyo sağolsun büyük oğlum iyi hakkından geliyor

Oh olsunhep biz mi çekecez 1 yıldır çekmediğim kalmadı berbat hamilelik doğum sonrası hastalık veee şuanki durumlar hep biz mi ezilcez

Uyuttuğum kız yine uyandı salonun ortasında mızırdanıyo kimbilir kaçta uyur

Uyuttuğum kız yine uyandı salonun ortasında mızırdanıyo kimbilir kaçta uyur
En sinir olduğum durum. Bazen öyle uğraşıyorum yatsın diye. Tamamdır artık gece uykusu yapacak diyorum gidip kendim için çay demliyorum güya keyif yapacam daha çayı içmeden telsizde sesini duyuyorum sanki başımdan aşağı o çayı döküyorlar artık uyanır geceyi iyice ilerletir öyle yatar.

Benimki de uykuya dalmakta çok zorlanıyor geceleri. 9 dan beri kucağımdaydı. Yeni uyudu

Çok şükür sızdıben öyle çay gibi atraksiyonlar girmiyorum direk uyku moduna geçiyorum akşama kadar kolum kopuyo sabaha kadarda milyonl kere uyancağımız için

Benimki de uykuya dalmakta çok zorlanıyor geceleri. 9 dan beri kucağımdaydı. Yeni uyudu

Sabahın köründede kalkarlar benimki bugün 6 da kalktı ilk doğduğunda bazen yatakta uyanıp uyurken 11 i buluyoduk o zamanda oğlan erken kalkıyodu şimdi 6 7 gözümü bile açamıyorum

Çok şükür sızdıben öyle çay gibi atraksiyonlar girmiyorum direk uyku moduna geçiyorum akşama kadar kolum kopuyo sabaha kadarda milyonl kere uyancağımız için
Kendimi ödüllendirmek istiyorum bazen ya artık sıkılıyorum netfix açıyorum bir bölümü bazen günlerce ancak bitiriyorum odasına git gel. Ama en azından farklı bir şey yapmış olayım diyorum. Kitap okudum bugün tüm gün sadece 50 sayfa ilerlemişim. Artık dışarıdan umudu kestim ev içi aktivite arıyorum

Sabahın köründede kalkarlar benimki bugün 6 da kalktı ilk doğduğunda bazen yatakta uyanıp uyurken 11 i buluyoduk o zamanda oğlan erken kalkıyodu şimdi 6 7 gözümü bile açamıyorum
Benimki de 7 de açıyor gözünü kendi kendine oynuyor 7 buçuğa kadar. Yarım saat sonunda beni hala görmezse bağırıyor artık

Ben önceden kundak yapardım hem uykuya geçişi rahat olurdu hem de çok sık uyanmazdı. Artık kundak fayda etmiyor bize, işi çözmüş hemen elini kolunu çıkarıyor. Öyle olunca da eliyle oynuyor geç uyuyor. Gece elinden dolayı uyanıyor sık. Çaresiz kaldım.

Benimki doğduğu 3. Gün kundağa savaş açtı. Asla durmadı içinde benim de işime geldi benim de içimi sıkıyor kundak çünkü anasının kızı

Kızlar bebekleriniz gece uykusunda çok hareket ediyor mu? benim oğlum belli bi süre sonra sürekli kafasını sağa sola çeviriyor tepiniyor geceleri gazı var sanıyorum ama gaz da çıkmıyor

Doğumdan sonra eşinden nefret etmeyen var mı acababenimkide gözüme batıyo biz yattıktan sonra rahatca keyif yapıyo diye batıyo bana
Aynen yaa sabah bana anlatıyo izlediği filmleri falan ben bi kalkıyorum saç baş dağılmış uykusuzluktan boş boş suratına bakıyorum

Kızlar bebekleriniz gece uykusunda çok hareket ediyor mu? benim oğlum belli bi süre sonra sürekli kafasını sağa sola çeviriyor tepiniyor geceleri gazı var sanıyorum ama gaz da çıkmıyor
Walla cnm aynı yaa uyku bu ara beni en zorlayan şey kendini c şekline alıyo tepiniyo ayaklar havada devamlı ayakta sallanarak uyurdu şimdi öle uyumuyo delircemmm wallaa uyku eğitimi araştırıyorum deniyrum beceremiyorum nasış uyutcağımı bilmiyorm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…