2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ahh cnm benm geçmiş olsun inşallah geçer bi an önce annesi nasıl anladınız idrar yaparkenmi ağlıyodu

Ay ztn burdada bebek delirtmiyosa annemler deli ediyo gerçekten kocam delirtiyo illa bişey çıkıyo daha şimdi yine tartıştık artık yasak kalksın kendi evime giidcem bizde artık onlara batıyoruz hiçbizaman çok iyi anlaşan bi aile olamadıl ztn ama bebek olunca benim kimseye tahamülüm kalmadı eee herkesi ben idare ediyomuşum walla ne güzel ya Tek bakamıcam diye yüzleşememekten ztn böyle olduk bebeğim kolik olmasaydı çoktan kendi evimde olurdum diyorum cnm ağlama krizlerinde bende krize girdiim için dayanamıyodum işte

Çok iyi anlıyorum seni malasef öyle birde bizi suçlu çıkarıyorlar onlar hala farkında değiller dünyaya yeni gelen bebek gibi bizimde ilgiye anlayışa merhamete ihtiyacımız olduğunun bebeklerle beraber bizde yeni bir dünyaya doğduk ve onlar gibi bizde çok zorlanıyoruz destek yerine anne oldu şimdi kıymetimi bilir pırpervane olur diye bekliyorlar herşeyin bir zamanı var bu zor süreçte bizim daha çok anlayışa ihtiyacımız var bence

Seninki de kolik canım ona enerji dayanmaz ki Hayırlısı bakalım

Yaşlı insanların kafası kaldırmıyor canım. Bi şey diyemiyorum o nedenle

Ahh cnm benm geçmiş olsun inşallah geçer bi an önce annesi nasıl anladınız idrar yaparkenmi ağlıyodu
Valla tadı yoktu pek hiç böyle olmamıştı ben kulağı ağrıyo gibi düşündüm sonra doktora gitmeye karar verdim doktor kendi söyledi belki böyle birşey olabilir diye

Valla tadı yoktu pek hiç böyle olmamıştı ben kulağı ağrıyo gibi düşündüm sonra doktora gitmeye karar verdim doktor kendi söyledi belki böyle birşey olabilir diye
Canım konumuzla alakası yok da sen evliliğinin 11. Yılında mi çocuk yaptın? Tarihler dikkatimi çekti

tuce_tuce geçmiş olsun miniğe kolayca atlatır inş çok iyi almış MaşaAllah ben bu ay 400 alırsa şükredicem sınırda alsa bile yani okadar iştahsız ki
Bu dönemleri atlatmak istiyorum kg aldı almadı süt yetti yetmedi çok zor

Kızlar avent mi lansinoh mu benim pompanın emiş gücü bitti gibi birşey yeni alıcam avent tekli, çiftli vakitten tasarruf ama çiftli lansinoh iyi çekiyormu merak ediyorum kullan arkadaşlar varmı aranızda
Benim lansinoh çiftli olandan ben dr memnunum hala da kullanıyorum. Memeyi reddedipinde sağıp veriyorum yada sabahları bakıyorum süt çok sağıyorum geceye kadar azalınca veriyorum işe başlayınca daha çok iş görür gibi. Yalnız çiftli kullanmıyorum hep tekli sağıyorum yani ikili almaya gerek yokmuş

Kesinliklee en çok anlayışa ihtiyacımınız olduğu dönem allah büyük gerçekten ben doğum yaptıktan sonra niye böylesin diye söylendiler şimdi annemi kaç tane arkadaşı aradı senin kızın nasıl bizim gelinimiz kızımız depresyona girdi ne yapalım bi tavsiyesi varmı diye baktım oda aaa bizde ne çektik fln diye anlatıyo ben depresyona giremedim onların yüzünden iyimi oldu kötü mü oldu bileniyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…