2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar Philips buharda pişirme aletini kaça aldınız? Ben almadım mikrodalgamdan buharda pişirme var diye ama pişman oldum. Bu alet daha pratik duruyor. Fiyatını bileyim. Şu aralar hiçbir fiyata güvenmiyorum artık

Ben aldım canım. Ebebek şubat indiriminden aldım. 496 TL aldım. Normal fiyatı herhalde 700 TL. Mikrodalga güvenemiyorum ben bende de var. Radyasyon tartışmalı bir konu. Bende tefalin çelik buhar sepeti de var ama yine de aldım rahatlık bence. Letgo bakabilirsin bence yada taksitle alınabilir. Ek gıdaya birazda olsa indirime girebilir

ben de denemek için kullanmıştım 2 3 tane kullandım benim kızım da pişik oldu canım. Prima aktif bebek kullanıyorum ben de. Sıkıntı yaşamadım onda hiç
Bende yenı prıma aldım denemek ıcın de aşırı kokulu geldı bana sleepy den baska bısı kullanmamıstım daha yenı bunu deneycm

Şu an 800 tl. Bekleyin o halde. Teşekkür ederim

Kızlar bebekleriniz gece uykusunda çok hareket ediyor mu? benim oğlum belli bi süre sonra sürekli kafasını sağa sola çeviriyor tepiniyor geceleri gazı var sanıyorum ama gaz da çıkmıyor
Benim kızım da sağa sola kafasını çok çeviriyor kundak yapiyorum ellerini cikarmak icin çabalıyor uyurken sürekli kıpır kıpır kundaktaki rahatsız oluyor diye dusunmustum bende

Prima aktif bebek. Normalde koku yok ama çiş yapınca çok kokuyo
Oyle bı kokuyu demıyorum canım bezı acınca koku var ama guzel bı koku tabı parfumlu mu acaba demıstım paketınıdede ne yazıyor bılmıyorum ıncelememıstım marketten gelınce hemen bezlerı bosaltıp atmıstım malum vırus yuzunden kafayı yemek uzereyım herseyı ya yıkıyorum yada eve sokmadan atıyorum hemen

Ben sleepy kullanıyorum normalde hiç kokmazdi bu actigim paket kokuyor çiş yaptığında değişik bi koku oluyor plastik gibi
Canım ben paketı acınca oyle bı koku almıstım burayada yazmıstım uc numarada almıstım o kokuyu sonra bıtınce tekrar alsam mı dıye tereddut etmıstım esım alıp gelmıs ben degıstıreyım mı dıye dusunurken sonra actım onda bı koku yoktu aynen senın dedıgın gıbı plastık kokuyordu . Sımdıde çişini onde bırıktırme sorunu oldu bızde beze eşit dagıtmıyor prıma aldım bakalım bu sefer nasıl olacak az once bı arkadasda petrol turevlerı var yazmıs ıyıce kafam karıstı cok uzun oldu ama

Kızlar miniğe ateş düşürücü verdim inliyodu ateşi yok ama ağrısı var gibi aşı olduya bugün dinlensin diye şimdi uyudu inş uyur
Bu arada anne sütü kalitesi arttıtmak için neler yapıyosnuz ben oğlumda hiç böyle bişey takip etmiyodum vitamin bile almıyodum anne sütü falan diye ne hata etmişim sütün kaliteside önemliymiş mesela avakado haftada bir balık falan tüketiyorum et yemezdim hiç sevmem ama sütten geçsin diye ne bulursam yiyorum

Vitamin ne kullaniyorsunuz ben doğumdan sonra hiç kullanmadım ama saçlarım çok fena dökülmeye başladı doktor gyneferon yazmıştı kabızlık yapar diye içemedim kan ilacı beni mahvetmistide oyuzden korkuyorum buda yapar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…