2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Uzun süre denedin mi canım çünkü hemen alışkanlık kazanması zor sen yine erken kaldırmaya devam et bence mutlaka alışır

Uzun süre denedin mi canım çünkü hemen alışkanlık kazanması zor sen yine erken kaldırmaya devam et bence mutlaka alışır
Ya o da bana çok zor geliyor çünkü üçte uyuduktan sonra 7de gözünü acamiyor emip uyumak istiyor benim onu uyanık tutmam için bayağı enerjik olmam lazım üç dört bazen iki saatlik uykuyla da bu imkansizlasiyor. Şu saat oldu sürekli uyaniyor dalamadi ben de nöbette gibi bekliyorum zaten her gece en az bir kez gazdan ağlaması kucakta dolandirmasi var ben ne uyudugumu hiç anlamıyorum

Sen bilirsin o zaman canım sizin düzen de böyle olur

Keten tohumunu nasıl tüketiyorsun canım? Emzirmeye bir zararı var mı? Ben özellikle kabızlık için tüketmek istiyorum

Kendini suçlayacak bir şey yok ki canım daha çok çok küçükler. Tamamen karanlık yapmayı dene istersen

Gece boyu uyumadı zaten ikide yatmıştı bir de gazdan sabaha kadar ağlayarak uyandı şimdi de devam adeta yenidoğan dönemine geri dönmüş gibiyiz
Ya neden Böyle acaba oğlumun gece uykuları çok güzeldi ama artık dalarken zorlanıyor . Gece zorlanıyor sürekli yanımda uyumak istiyor kendi yatağında dalamıyor . Kg alımı çok yavaşladı kafama takıyorum sütüm azalıyor

Gece boyu uyumadı zaten ikide yatmıştı bir de gazdan sabaha kadar ağlayarak uyandı şimdi de devam adeta yenidoğan dönemine geri dönmüş gibiyiz
Seni bunalıma sokmak istemem ama benim oğlum hamileyken kaçta kalkarsam o saatte tık alarm gibi uyanırdı şimdi kızımda öyle akşam en geç 10 da uyurdum hamileykem 7 çeyrekte uyanırdım şimdi tam 7 çetyrek etkisi olabilir ama düzen oturtursun

Kilo alımı bizimde yavaşladı 600 gr almış sadece bu ay yanında uyutsan sütün artabilir sanki onun kokusuyla bi dene bence

Kızlar bebe yatmaz ya da diğer adıyla oturma minderi alanlar. Kullanmadan yıkadınız mi? Yıkadınızsa nasıl yaptınız makineye mi attınız

Iyi dikkat ediyormussun sen canım yediklerime bende dikkat ediyorum ama ilaç konusunda çok pasifim umursamıyorum hamileykende çok dikkat edememistim

Kendini suçlayacak bir şey yok ki canım daha çok çok küçükler. Tamamen karanlık yapmayı dene istersen
O uyandikca hep karanlıkta emzirdim ama uyanasi varsa gözler dört oluyor yok uykusu varsa da gündüz bile sımsıkı açmıyor o gözleri öyle emmeye devam ediyor. O yüzden ışıktan değildir diye dusunuyordum ama dün tamamen karanlik yaptım bunu sürdüreyim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…