2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Elenatal 2 doğum sonrası için

Küçük yeni uyudu büyüğü ayağımdan sallıyorum bugün ben zalım olamadım bebeler zalım oldular tam bir felaketti bugün atak haftası nasıl hesaplanıyordu kızlar bizim beklenen Doğum tarihi 25 Aralık Doğum tarihi 31 aralıktı

Hepiniz uyuyosunuz demi kızlar zalımsınız
Hepinizin bebekleri uyuyor dimi demek istiyorum ben de. Zira benimki evet 10-11 de uyanıyor en erken ama gece de üçte uyuyor. 9da uyusa bile gece uykusu olmuyor gündüz uykusu gibi 1-2 saat uyuyuo kalkıyor güne devam ediyor 2-3 gibi gece uykusuna yatıyor. Herkesin derdi baska. Erken uyusun da varsın erken uyansjn diyorum ben de. Bunu nasıl değiştirebilirim acaba

Bizim beklenen doğum tarihi 5 Aralık'ti 8 gün kalmış sizin 25 ise daha 28 gün var maalesef

Of o çok zor ya Allah yardımcın olsun bebekler kendi belirliyo genelde erken uyandırsan nasıl olur ki

Canım daha 27 günün var bekleneni yazıyosun

Burdan hesaplayabilirsin canım. Beklenen tarihi gir. Sonucu verir. Seninki de atak haftasında muhtemelen

Onu bebekler kendi belirliyor maalesef canım. Benimki de arada yapıyor onu ama sürekli değil. Seninki henüz gece gündüz ayrımına ulaşamamış da olabilir. Gece odanızda ışık yanıyor mu? Bebek uyuyunca ışığı tamamen kapatabilirsin mesela

Ben İmom latte yada decavit pronatal tablet kullanıyorum dönüşümlü olarak. Bir gün birini Bir gün birini içiyorum. (İmom artık pek bulunmuyor bitince elenatal geçeceğim )Gece yatarken de Neptune Krill oil içip yatıyorum.
Beslenmede dikkat ettiklerim avokado, taze öğütülmüş keten tohumu ve çörekotu tüketiyorum. Salata yiyorum et yiyorum. Haftada bir kere balık vb

Of o çok zor ya Allah yardımcın olsun bebekler kendi belirliyo genelde erken uyandırsan nasıl olur ki
Denedim ama cozum olmadi gün içinde biraz arttı uyku süresi onun dışında yine gece uykusunu geç yaptı. Misal daha yarım saat önce gece uykusuna daldı şimdi uyanip emdi tekrar uyudu bu artık gece uykusu ama ancak bu saatte.

Az bir ışık yanıyor tüm gece. Bilmiyorum ki ondan mı. Ya ben hamileliğimde hep gece geç yattim acaba ondan mı bile diye düşünüyorum resmen kendimi suçlu hissediyorum ben de gece oturmayı severim kendi elimle çocuğu mahvettim mi acaba

Hepiniz uyuyosunuz demi kızlar zalımsınız
Ben uyuyordum valla benim bugün gündüz çok zor geçti oğlum sürekli ağladı çok huysuzdu. Yatağına koyduğum an başlıyordu bağırmaya 3 saat kucakta dolaştıra dolaştıra zor uyuttum öğlen akşam da aynı şekilde Allahtan 9da uyudu o uyur uyumaz ben de yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…