2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Aynı işte benim eşim de hem faydası yok hem lafı çok ben görmezden gelemiyorum sanırım biraz naifim çok etkileniyorum. Tabi ne olur birkaç sene sonra bilemiyorum hakkımızda hayırlısı

Bilmiyorum ki nasıl olur 2.de ama şimdi o da istemiyor kendini bildiği için nasip bakalım zaman ne gösterecek

Hah işte benimki Koronadan önce çıkarmadı şimdi evde dipdibeyiz sıkıldım diyo

Aynı işte benim eşim de hem faydası yok hem lafı çok ben görmezden gelemiyorum sanırım biraz naifim çok etkileniyorum. Tabi ne olur birkaç sene sonra bilemiyorum hakkımızda hayırlısı
Ben de çok hassasım ama yıllarca yalnız yaşamaktan ve ailenin en büyük çocuğu olmaktan kaynaklı sanırım her işimi kendim yapmaya her şeyi içime atmaya alışmışım. Bu da yorucu aslında. Ama yapı meselesi Aslında biraz vurdum duymaz olmak başkalarına da bırakmak lazım bazı şeyleri. Benim eltilerm çocuklarına doğdukları andan itibaren bakmadılar hep kv baktı düşün. Çocukları doğdu birtek emziriyorlardı. Alt değiştirme bile yok. Ben sezeryanın 2. Günü ayaktaydım hiç yatmadım. Her şeyiyle kendim ilgilendim. Biraz rahat olup bıraksam mantıklısı o. Ama yapamıyorum ille kendi işimi kendin yapıcam Bu insanı yoran bir şey. Ama ben de böyle mutluyum sanırım

Hahahah kıyamam yaa ilgi ikiye bölününce tabi o da daha bebek annesi ya kıyamam okullarda kapalı olunca tüm dikkati evde dir şimdi. Benim eşim bile kıskançlık yapıyo gerçekten seni düşünemiyorum. Benim ablamla aramda iyi diil cnm o yüzden kardeş çok önemli diil modundayım maddi manevi 2 ye bölücek durumum yok wallahi ama siz artık yabancı diilsiniz gerçekten dün bu konuları konuştuk eşimle bir kaza yaşadık dün tamda yumurtlama dönemimmiş umarım bu kadar erken hamile kalınmıyodır korona falan dinlemiyim ertesi gğn hapı alıcaktım walla kara kara düşünüyorum. denizbenimadim dün okdr konuştuk sabah strese girdim yemin ederim

Seninle benziyoruz baya ben de ailenin en büyük çocuğuyum üniversite döneminde dışarıdaydım ve kendi işimi kendim yapmaya çok alıştım hatta hamilelik döneminde eşim bu yüzden çok kızardı zor da olsa her işimi kendim yapmaya çalıştım yardım istesene diye çok kızmışlığı var. Bi tek doğumdan sonra sezaryan olunca 15 gün annem kaldı sonra da kırkım çıkana kadar sık sık gelip gittiler bi o zaman yardım aldım. Ama bir daha çocuğum olursa hiç bu kadar yardım kabul etmeyi düşünmüyorum çünkü huzursuz oluyorum bu kadar müdahaleye. Senin eltiler baya rahatmış hayatta öyle olamam herhalde artık içime atmak yerine bi defter tuttum arada oraya yazıyorum ben dertlenince biraz rahatlatıyor

kötü olmuş inş değilsindir ben eşimle hiç o toplara girmiyorum hazır değilim daha spiral +prezervatifle korunma düşünüyorum o derece korkuyorım

Bir şey olmaz inşallah ben de sizlere bu konuyu sormak istiyordum eşlerle ne durumdasınız diye ama utandım soramadım bi türlü biz halaa bir kanka bir ev arkadaşı modundayız

Bir şey olmaz inşallah ben de sizlere bu konuyu sormak istiyordum eşlerle ne durumdasınız diye ama utandım soramadım bi türlü biz halaa bir kanka bir ev arkadaşı modundayız
aynı biz napalım zaten çocuk durrmuyo zamanımız bile yok

Biz ev arkadaşı bile değiliz)

kötü olmuş inş değilsindir ben eşimle hiç o toplara girmiyorum hazır değilim daha spiral +prezervatifle korunma düşünüyorum o derece korkuyorım
İnşallahh ya başlarsanız dikkat et cnm bizde prezervatif kullanıyoduk senelerdir olmayan kaza şimdi olucağı tuttu walla allah korusun gerçektenn kafayı yerimm

Bende dün ikinci çocuk üzerine konusu falan denk gelince paylaştım artık utanıyodum sormaya herkese ama bana böle normal hayatıma dönme terapisi gibi oluyo bazen vakit bulursak tabi psikolojik olarakta iyi geldi açıkcası denenebilir

Hahahaha beni beklerken senden geliyormuş bomba başkalarıyla evlenince bazen kardeşler değişebiliyor. Benim kız kardeşlerim bekar. Belki ondan bana yardımcılar şu an bilmiyorum

O çok mantıklı da defteri de biri okur diye ben yazıp yazıp rahatlayınca yırtıp atıyorum

Valla ben hiç ev arkadaşı olmak istemiyorum ama doğumdan sonra resmen benim zorumla kör topal gidiyor adam Japonlar gibi beni anne gibi görüyor sanırım nasıl iş anlamadım
Zaten hep yorgunum bi akşam dinleniyorum ev işi yemek çamaşır ütü derken bi de onu araya katamam şimdilik kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…