2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızımın kulağı çok katlanıyor kafasını yan çevirdiği gibi iki büklüm oluyor. Git gide kepçeleşiyor daha çok sola dönük uyuyor o kulak daha bir belirgin. Umarım sonra düzeliyordur saçıda yok kulakları tam ortada

Hamilelikte korkunç midem bulandı benim. Hatırlamak istemiyorum Allah kızıma hayırlı ömür versin. Çocuk kim ben kim ne diye yaptım diye çok ağladım şimdi 2. Yi düşünüyorum ondan diyorum hayatın insana ne getireceği belli olmaz. Allah nasip eder bu korona da biterse 10 aylıkken falan düşünmeye başlayabilirim. Bakalım nolacak görücez

Bakalım ben de öyle düşünüyorum ama Korona kasım da tekrar hortlayacak demiş Çinli bi doktor inşallah güzel günler görürüz

Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Çok kardeşli insanlarda bu duygu oluyor sanırım. Tek çocuk hiç çocuk gibi geliyor

Kızlar bugün lansinoh pompa geldi ikikere sağım yaptım malasef sonuç çok kötü çekiş gücü Harika ama çekiş ritmi sütü tazyikli çıkarmıyor mamajooyla poşet gibi göğüsten 80 ml çıkarabiliyordum bununla birinde 50 birinde 20 ml çıktı mümkün değil okadar az sütüm olamaz en az zamanında bile 70 sağardım masajla filan. Benmi beceremedim bunu

Hahaha ay ben de geçen kaldırdım baktım kulak zarf gibi 2 ye katlanmış

Bakalım ben de öyle düşünüyorum ama Korona kasım da tekrar hortlayacak demiş Çinli bi doktor inşallah güzel günler görürüz
Canım hakkında hayırlısı olsun çok güzel bir karar zor bir süreç sabır istiyor ama sabırlı bir insansan zaten etrafı umursamıyorsan evi işi takmıyorsan Allah nasip ederse çok güzel olur birde kız çocukları anaç oluyorlar kardeşle güzel anlaşıyorlar 2 yaşı geçersen düşünme tavsiyem arkadaşımın kızıda benim büyükle yaşıt bebişlerin arasındada 2 ay var aynı şeyleri yaşıyoruz ama arası az olan tüm arkadaşlarımın bebekleri iyi anlaşıyorlar en azından tahammül edilemez bir kıskançlık olmuyor.

Bizimki aynı kulak aynı kepçelik lcwanın elastin karışımlı bereleri vardı uzun omlardan alıcaktan kapatmış korona nedeniyle belki onu takarsam kulağı bükülmez düzelir biraz diye

Bayanlar bebelac mama kullanan varmi hibb kullanıyordum ama baya pahalı olmaya başladı bebelac iyimidir.hazmı kolaymıdır acaba
Şuanki formlarını bilmiyorum canım ama ablamın iki çocuğuda bebelacla büyüdü aşırı bağıklığı düşük çocuklar alakalımı bileme bir 8 biri 11 yaşında ama fiziksel zihinsel gelişimleri epeeeyce bir önde

Benim makinam mamajoo doğumdan beri kullanıyorum boş memeden bile süt çıkartıyo zorla . O kadar az değildir sütün değişim hakkın varsa mamajoo ile değiştir ya da iade et

Ev işini önemserim düzen konusunda çok hassasım o beni zorlar. Onu da bi şekilde hal ederim yardımla falan inşallah bakalım. Olmazsa da yapacak bir şey yok. Beni tanıyan herkes şokta hayatım boyunca çocuk istemiyorum böyle bir dünyaya çocuk getirmek delilik diye dolaştım ortada şimdi bi de 2. yi yaparsam tüm dünyanın üreyebileceğine inancı artacak insanların Allah kaldıramayacağımız şeylerle sınamasın. Bakalım nasibimizde ne var

Benimki Philips Avent canım. Memnunum

Benim makinam mamajoo doğumdan beri kullanıyorum boş memeden bile süt çıkartıyo zorla . O kadar az değildir sütün değişim hakkın varsa mamajoo ile değiştir ya da iade et
Kullandım iade alırlarmı ki benimde mamajooydu bozuldu foşur foşur dolduruyordu biberonu bu damla damla akıp gelen sütüde durduruyor

Kızlar bana dün hiç burdan bildirim gelmedi kaçırmışım konuşmaları. denizbenimadim hayırlı olsun 2. bebek kararın ben de şu an ilk bebekte olduğum için sorularını pek yanıtlayamam bilmiyorum çünkü. Ben evlenmeden önce 3 çocuk falan istiyordum ama 26da evlendim 29da anne oldum 3 çocuğu sığdıramam bundan sonrasına zaten 2den bile vazgeçtim çünkü beni yaşadığım süreçlerden çok eşim zorladı çok evhamlı çok pimpirikli büyük konuşmayayım ama bir tane daha yaparsam ben tam hunilik olurum

Ben eşimi eledim canımBenimki de aşırı pimpirikli üstelik çok bi faydası yok. Benimki tamamen kızım için. Bakalım nolucak. Yalnız bizim isteyip plan yapmamızla olacak iş değil. Nasip Bekleyip görücez

Tabi canım oğlumda bile nasıl düşündüm diye şaşırıyorum bi kardeşi olsun diye kıyamadım çok mızmız bana bağımlı bikaç gün önce bizi yatakta görememiş nasıl ağlıyo bişey oldu sandım niye ağlıyomuş biliyomusun beni işe gitti sanmış bunu yapan çocuk 6 yaşının içinde o derece bıktımşimdide bu yüzden çok zorlanıyorum kendi işini halletmiyo bu ara yalandan düşüyo ayağnı gidip koltuğa vuruyo ayağım acıdı diye ilgi bekliyo kıskançlık başladı bakalımben bile bu halde düşündüysem belki sende düşünürsün bide ilkin kız olması güzrl o bakar bebeğe erkek çocuğu sallamıyo hiç

Benim eşimi anlattınay ilkinde neler çektim kimseye bırakmazdı anneme bile bıraksam kırk kere aratırdı duruyo mu diye araba bile sürme derdi çocuk var diye kışın dışarı çıkarmazdı nadir çıkardık ikincide öyle olmuyo o kocamdan eser yok koronadan önce geziyodum mesela hiç öyle takıntılı olmadı geçende onu konuştuk ilkinde burnumdan getirdin çocuk bana bağımlı oldu senin yüzünden bunda onu yapma çekemem dedim ben öylemi yapmıştım diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…