Hamilelikte korkunç midem bulandı benim. Hatırlamak istemiyorumSen yaparsınbenim oğlumda yine böyle grubun en zorlu bebeğiydi uyku bilmezdi ben asla yapmam diyodum ordaki kızlar 3 yaş arayla yaptı hatta birisi kazaya kurban gitmişti 5 ayda hamile kaldı şimdi büyüttüler bak ben daha uğraşıyorım şimdi o arkadaşın 5,5 ve 4 yaşında oğlu var evde canlarıda sıkılmıyodur bence bazen akışına bırakmak gerekiyo ama hamileliğin rahatsa ben 9 ay bulantı kusma yaşadım doğuma girene kadar evde ilgi bekleyen bi çocuk doğum sonramı hatırlamak istemiyorum oğlum annem neden sürekli hasta diye ağlıyodu eşim iki dk çocuğun yanına gel diyodu yataktan kalkamıyordum felaketti Rabbim bidaha yaşatmasın o yüzden onları yaşamayacaksan yap gitsin tabi Allah kısmet ederse
Bakalım ben de öyle düşünüyorum ama Korona kasım da tekrar hortlayacak demiş Çinli bi doktorYa bencede yapıcaksan hemen yap hatta ikiz gibi büyüsünler ama tabi hayat ne gösterir bide gerçekten şu korona hepimizi etkiledi inşallah sağlıklı günler olsunda bebeklerde büyür küçülen yoksadece rahim tam toparlanması gerekiyomuş canım ona dikkat edersin doktorunla görüşüp
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Çok kardeşli insanlarda bu duygu oluyor sanırım. Tek çocuk hiç çocuk gibi geliyorYalnız değilmişim Ben de kızımın kardeşi olsun istiyorum Benim 4 tane ablam var en zor zamanlarında hep yanımdalar çocuk düşünüyorum ama ne zaman olacağına karar vermedim hamileliğim çok zor geçti 7 ay kustum doğumdan sonra da 3 ay göğüs yarası çektim ama hala kızımın kardeşi olsun istiyorum bakalım kızım Biraz büyüsün ona göre karar vereceğim yaşını Eğer akıllı bir çocuk olursa 1 sene sonra düşünüyorum çok huysuz olursa belki uzayabilir Bu arada 30 yaşındayım ben de
Hahaha ay ben de geçen kaldırdım baktım kulak zarf gibi 2 ye katlanmışKızımın kulağı çok katlanıyor kafasını yan çevirdiği gibi iki büklüm oluyor. Git gide kepçeleşiyordaha çok sola dönük uyuyor o kulak daha bir belirgin. Umarım sonra düzeliyordur saçıda yok kulakları tam ortada
Canım hakkında hayırlısı olsun çok güzel bir karar zor bir süreç sabır istiyor ama sabırlı bir insansan zaten etrafı umursamıyorsan evi işi takmıyorsan Allah nasip ederse çok güzel olur birde kız çocukları anaç oluyorlar kardeşle güzel anlaşıyorlar 2 yaşı geçersen düşünme tavsiyem arkadaşımın kızıda benim büyükle yaşıt bebişlerin arasındada 2 ay var aynı şeyleri yaşıyoruz ama arası az olan tüm arkadaşlarımın bebekleri iyi anlaşıyorlar en azından tahammül edilemez bir kıskançlık olmuyor.Bakalım ben de öyle düşünüyorum ama Korona kasım da tekrar hortlayacak demiş Çinli bi doktorinşallah güzel günler görürüz
Bizimki aynı kulak aynı kepçelik lcwanın elastin karışımlı bereleri vardı uzun omlardan alıcaktan kapatmış korona nedeniyle belki onu takarsam kulağı bükülmez düzelir biraz diyeKızımın kulağı çok katlanıyor kafasını yan çevirdiği gibi iki büklüm oluyor. Git gide kepçeleşiyordaha çok sola dönük uyuyor o kulak daha bir belirgin. Umarım sonra düzeliyordur saçıda yok kulakları tam ortada
Şuanki formlarını bilmiyorum canım ama ablamın iki çocuğuda bebelacla büyüdü aşırı bağıklığı düşük çocuklar alakalımı bileme bir 8 biri 11 yaşındaBayanlar bebelac mama kullanan varmi hibb kullanıyordum ama baya pahalı olmaya başladı bebelac iyimidir.hazmı kolaymıdır acaba
Benim makinam mamajoo doğumdan beri kullanıyorum boş memeden bile süt çıkartıyo zorla . O kadar az değildir sütün değişim hakkın varsa mamajoo ile değiştir ya da iade etKızlar bugün lansinoh pompa geldi ikikere sağım yaptım malasef sonuç çok kötü çekiş gücü Harika ama çekiş ritmi sütü tazyikli çıkarmıyor mamajooyla poşet gibi göğüsten 80 ml çıkarabiliyordum bununla birinde 50 birinde 20 ml çıktı mümkün değil okadar az sütüm olamaz en az zamanında bile 70 sağardım masajla filan. Benmi beceremedim bunu
Ev işini önemserim düzen konusunda çok hassasım o beni zorlar. Onu da bi şekilde hal ederim yardımla falan inşallah bakalım. Olmazsa da yapacak bir şey yok. Beni tanıyan herkes şokta hayatım boyunca çocuk istemiyorum böyle bir dünyaya çocuk getirmek delilik diye dolaştım ortadaCanım hakkında hayırlısı olsun çok güzel bir karar zor bir süreç sabır istiyor ama sabırlı bir insansan zaten etrafı umursamıyorsan evi işi takmıyorsan Allah nasip ederse çok güzel olur birde kız çocukları anaç oluyorlar kardeşle güzel anlaşıyorlar 2 yaşı geçersen düşünme tavsiyem arkadaşımın kızıda benim büyükle yaşıt bebişlerin arasındada 2 ay var aynı şeyleri yaşıyoruz ama arası az olan tüm arkadaşlarımın bebekleri iyi anlaşıyorlar en azından tahammül edilemez bir kıskançlık olmuyor.
Benimki Philips Avent canım. MemnunumKızlar bugün lansinoh pompa geldi ikikere sağım yaptım malasef sonuç çok kötü çekiş gücü Harika ama çekiş ritmi sütü tazyikli çıkarmıyor mamajooyla poşet gibi göğüsten 80 ml çıkarabiliyordum bununla birinde 50 birinde 20 ml çıktı mümkün değil okadar az sütüm olamaz en az zamanında bile 70 sağardım masajla filan. Benmi beceremedim bunu
Kullandım iade alırlarmı ki benimde mamajooydu bozuldu foşur foşur dolduruyordu biberonu bu damla damla akıp gelen sütüde durduruyorBenim makinam mamajoo doğumdan beri kullanıyorum boş memeden bile süt çıkartıyo zorla . O kadar az değildir sütün değişim hakkın varsa mamajoo ile değiştir ya da iade et
Ben mamajoodan aşırı memnundum göğüs bomboşken bile bir öğünlük süt çıkarıyordu iade değişimde olmuyormuş işimide görmedi öylece kaldımBenimki Philips Avent canım. Memnunum
Ay canım lancinoh ben memnundum demek ki kişiden kişiye değişiyo üzüldüm keşke tavsiye etmeseydimKullandım iade alırlarmı ki benimde mamajooydu bozuldu foşur foşur dolduruyordu biberonu bu damla damla akıp gelen sütüde durduruyor
Ben eşimi eledim canımKızlar bana dün hiç burdan bildirim gelmedi kaçırmışım konuşmaları.denizbenimadim hayırlı olsun 2. bebek kararın ben de şu an ilk bebekte olduğum için sorularını pek yanıtlayamam bilmiyorum çünkü. Ben evlenmeden önce 3 çocuk falan istiyordum ama 26da evlendim 29da anne oldum 3 çocuğu sığdıramam bundan sonrasına zaten 2den bile vazgeçtim çünkü beni yaşadığım süreçlerden çok eşim zorladı çok evhamlı çok pimpirikli büyük konuşmayayım ama bir tane daha yaparsam ben tam hunilik olurum
Tabi canımHuysuz şirinim diyorum bendeya bugün yatağa yattık yan çevirdim onda bile saçımı çekip ısırmaya çalışıyo hep bi sinir hali ilk çocuk böyle diilmiş allahtan cnm yoksa benim gibi bu bana yeter diye otururdun
Kızlar bana dün hiç burdan bildirim gelmedi kaçırmışım konuşmaları.denizbenimadim hayırlı olsun 2. bebek kararın ben de şu an ilk bebekte olduğum için sorularını pek yanıtlayamam bilmiyorum çünkü. Ben evlenmeden önce 3 çocuk falan istiyordum ama 26da evlendim 29da anne oldum 3 çocuğu sığdıramam bundan sonrasına zaten 2den bile vazgeçtim çünkü beni yaşadığım süreçlerden çok eşim zorladı çok evhamlı çok pimpirikli büyük konuşmayayım ama bir tane daha yaparsam ben tam hunilik olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?