Walla aynı o gözler nasıl kızarıyo kaşıyo bizde ateş olmadı ama fazlasıyla huysuzluk oldu bazen beni gördüğü anda hiçkırarak ağlamaya başlıyo niye kucağında diilim der gibiAtak bizde de var her şeye ağlıyo 2 dk yanından ayrılıp tuvalete gidemiyorumKendi kendine oynasa da illa yanına uzanıcam beni görecek . Aşının huysuzluğu ve ateşi var 2 gündür yarına geçer her aşıda böyle oluyo alıştık artık . Uykuya direniyor gözü kızarıyor huysuzlanarak uyuyor . Her şeyi ağzına götürüyor diş kökleri beyaz beyaz gözüküyor alttan çıksa da rahatlasa bebem ya çok kaşınıyor
Benim oğlum genel olarak sıcak normal ateşi bile 37 hafif bile çıksa 38 oluyor ateşe biraz meyilli . Huysuzluğu da yanında eşantiyonWalla aynı o gözler nasıl kızarıyo kaşıyo bizde ateş olmadı ama fazlasıyla huysuzluk oldu bazen beni gördüğü anda hiçkırarak ağlamaya başlıyo niye kucağında diilim der gibi
Yaa inanılmaz zor geliyo ama çokta güzel bi duygu benim minik sadece abisine öyle gülüyo sadece görmesi yeterHayırlısı bakalım. Hayat sen planlar yaparken başına gelen şeydir derler
Benim oğlum genel olarak sıcak normal ateşi bile 37 hafif bile çıksa 38 oluyor ateşe biraz meyilli . Huysuzluğu da yanında eşantiyonhep kucak hep kucak yorulduk artık sol kolum felç fizik tedaviye ihtiyacımız var eşimin de benim de bel boyun kol falan kalmadı .
Aynenama bir kere bu hayatı yaşıyorken ikincisini de aradan çıkarayımm bu konumuz kapansın normal hayatıma öyle döneyim istiyorum
Kilo alımı iyi bence gece mamasına gerek yok henüz bi de mamayı verirsen acaba sebze meyveleri reddeder mi ? Sürekli uyanması aç olduğundan mı emin misin ? Veriyim diyosan da elmalısı değil de sütlü pirinçli olanları daha uygun olur gibi karar seninBizimki bebeyatmazı da sevmedi bu arada koyuyorum 2 sn sonra ağlıyo kucakta bile pozisyon seçiyo yüzü dışarı dönük olcak hey allahım ah kızımm ahhh
Bide kızlar artık gece uykusuzluğu beni bitirdi araştırırken gördüm hipp ek gıda elma yulaflı maması var 4. Aydan itibaren miş bizde 4buçuk aylık olduk iyi geceler mamasıymış uyumaya yardımcıymış ama gereksiz kilo mu alır ztn kilosu fazla ama bi yandan uyursa gece mama daha az mama içer sonuçta bilemedim sipariş verdim ama yedirimiyim bilmiyorum
Ben buharlı bi aparat sipariş ettim 30 tlydi walla philipsin o makinası şu an çok pahalı geldi onu denicem inşallah iş görür gelsin havuç haşlayıp eline vericem yavaş yavaş
Canım çok zorlanacağımı biliyorum. Sadece kardeş konusunda hassasım. Ona haksızlık yapmak istemiyorum. Umarım tamam aksi kardeşi olması onu ihmale sebep olmaz. Ben de tüm zorluğu tek yaşıyorum sayılır. Ama şu curcuna başlamışken aradan çıkarayım mevzusu tamamendenizbenimadim canım tebrik ederim sen ztn gördüğüm kadarıyla beceriklisin ve kendi işini kendisi halleden birisin ikinci bebek kısmında tahamülsüzlükler yaşayacağına eminim:) ama bunu ben istedim dicek kadar kendini tanıdığını düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah burdan haberlerini alırız ilerde
Kendim için ben o defteri kapattım hamilelik zor geçti vücut hala toparlanamadı resmen bebek desen biliyosun kolik falan bende kendime söz verdim ilerde kardeş istiyorum derse yada eşim isterse kesinlikle yapmıcam tüm sıkıntıları ben yükleniyorum çünkü maddi manevi en güzelini yapmaya çalışıcam onun içintabi allah bilir kazayla falan olursa yapcak bişey yok
Bebeyatmaz zamanla alışacak şuan hem aşının hemde atağın etkisi var benimki ilk koydum 5 dk zor durdu sonraki günler biraz uzun durdu 10 dk falan mesela bugün çok huysuzdu hiç durmadı gibi zaman zaman değişiyo bugün çok huysuzdu normalde emerek uyuyo ama emmek istemedi daha yeni zar zor sallayarak uyuttum beynim uyuştu resmen şu atak zor zorladı getçekten düzelecek canını sıkma hepimiz aynıyız gece uyudu benimki bakalım bu gece kaçar saat uyuyacakBizimki bebeyatmazı da sevmedi bu arada koyuyorum 2 sn sonra ağlıyo kucakta bile pozisyon seçiyo yüzü dışarı dönük olcak hey allahım ah kızımm ahhh
Bide kızlar artık gece uykusuzluğu beni bitirdi araştırırken gördüm hipp ek gıda elma yulaflı maması var 4. Aydan itibaren miş bizde 4buçuk aylık olduk iyi geceler mamasıymış uyumaya yardımcıymış ama gereksiz kilo mu alır ztn kilosu fazla ama bi yandan uyursa gece mama daha az mama içer sonuçta bilemedim sipariş verdim ama yedirimiyim bilmiyorum
Ben buharlı bi aparat sipariş ettim 30 tlydi walla philipsin o makinası şu an çok pahalı geldi onu denicem inşallah iş görür gelsin havuç haşlayıp eline vericem yavaş yavaş
Kendi kendini ısıtıyomuş annesiBenim oğlum genel olarak sıcak normal ateşi bile 37 hafif bile çıksa 38 oluyor ateşe biraz meyilli . Huysuzluğu da yanında eşantiyonhep kucak hep kucak yorulduk artık sol kolum felç fizik tedaviye ihtiyacımız var eşimin de benim de bel boyun kol falan kalmadı .
İşte bu kısım zor ve pişmanlığı arttıran bir durum bakalım. Hakkımızda hayırlısıben şuan 5 yaş var arasında tekrar sıfır noktasına döndüm hem arkadaş gibi oynarlar
Sen yaparsınİşte bu kısım zor ve pişmanlığı arttıran bir durum bakalım. Hakkımızda hayırlısı
Ya bencede yapıcaksan hemen yap hatta ikiz gibi büyüsünler ama tabi hayat ne gösterir bide gerçekten şu korona hepimizi etkiledi inşallah sağlıklı günler olsunda bebeklerde büyür küçülen yokCano
Canım çok zorlanacağımı biliyorum. Sadece kardeş konusunda hassasım. Ona haksızlık yapmak istemiyorum. Umarım tamam aksi kardeşi olması onu ihmale sebep olmaz. Ben de tüm zorluğu tek yaşıyorum sayılır. Ama şu curcuna başlamışken aradan çıkarayım mevzusu tamamen
Senin çok zorlandığına da şahidim ama hep dediğim bir şey var: hayat sen planlar yaparken başına gelen şeydir. Bakalım hayat bizi nerelere götürecekhakkımızda hayırlısı inşallah
Bizimkide babaya gidince ağlamaya başlıyo ya delircem biraz dursa okdr rahatlarımkiYine eşin taşıyo benimki minik babada da durmuyo illa benim kucağımda olacak bazen çıldıracak dereceye geliyorum
Aynı sorular benim kafamdada var işte sütlü pirinçli 6 aydan sonraymış üstünde öle yazıyo gece denemeler yaptık mesela uyanıyo emzik veryorum ztn iittiro sonra sallıyorum uyumuyo o mamayı içince uyuyo atıştırma bebeği diyolar ya bizimki öle oldu heraldeKilo alımı iyi bence gece mamasına gerek yok henüz bi de mamayı verirsen acaba sebze meyveleri reddeder mi ? Sürekli uyanması aç olduğundan mı emin misin ? Veriyim diyosan da elmalısı değil de sütlü pirinçli olanları daha uygun olur gibi karar senin
Kolik bebekler çılgın oluyo ben onu anladımBizimkide babaya gidince ağlamaya başlıyo ya delircem biraz dursa okdr rahatlarımki
Yalnız değilmişim Ben de kızımın kardeşi olsun istiyorum Benim 4 tane ablam var en zor zamanlarında hep yanımdalar çocuk düşünüyorum ama ne zaman olacağına karar vermedim hamileliğim çok zor geçti 7 ay kustum doğumdan sonra da 3 ay göğüs yarası çektim ama hala kızımın kardeşi olsun istiyorum bakalım kızım Biraz büyüsün ona göre karar vereceğim yaşını Eğer akıllı bir çocuk olursa 1 sene sonra düşünüyorum çok huysuz olursa belki uzayabilir Bu arada 30 yaşındayım ben deKızlar kararımı verdim.zaten hayatım birkaç yıl düzene girmeyecek belli. Allah nasip ederse 2. çocuğa karar verdimevet birçoğunuz bunu bekliyordu benden biliyorum Hem yaşım itibariyle hem de rahata erişirsem kendimi biliyorum vazgeçerim. yapmayacaktım hiç şimdi yaptım madem kızımı yalnız bırakmak istemiyorum. Tabi bu benim düşüncem. Kızımda ilk denemede oldu.Bi daha Allah nasip eder mi bilemem onu görürcez.Şimdi sizden fikir istiyorum. Deneyimli annelerden de gelirse sevinirim tabi.
1- sezeryan doğum yaptım. Çabuk toparladım çok şükür. Sezeryan sonrası en az ne kadar beklenmeli
2- 2. Çocuğu düşünmek 1. Kaç yaşındayken olmalı?
Kızımın bi kardeşi olsun derken onu ihmal edip zora sokar mıyım?
3- kızımla kendim baş edebildim çok şükür. Yoruldum ama kimseye ihtiyaç duymadan hal ettim şu zamana kadar şükürler olsun. 2 bebeğe tek başıma yetebilir miyim? Çok fazla muhtaç olur muyum birilerine. 2. Yi yaparsam 2 yıl ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum.
4- düşüncem doğru mu sizce? Yani zaten zorlu bir süreç yaşıyorum 2 çocuğu bir arada büyütüp hem onların yalnız kalmamış olmasını sağlamak hem de araya çok zaman girmeden bu işi bitirmek mantıklı mı?
sorularıma yanıtlarınızı bekliyorum. Konuyu BDV ye açmak istemedim. Çünkü burda aylardır birbirimizi o kadar iyi anladık ve yoldaşlık ettik ki yine birbirimizin dilinden bu konuda biz anlarız diye düşündüm. Fikirlerinizi bekliyorum.Korona biterse kıyamet kopmazDünya nın sonu gelmez ve Allah nasip ederse bu düşünceyle yola koyulucam
Deniyim cnm ozmn bebeyatmazı daha çok artık okdr az uyuyoki oyalamak mümkün diil en son eşimle evde top oynadık bizi izledi güldü ter içinde kaldım bebek hali böleyse diyorumBebeyatmaz zamanla alışacak şuan hem aşının hemde atağın etkisi var benimki ilk koydum 5 dk zor durdu sonraki günler biraz uzun durdu 10 dk falan mesela bugün çok huysuzdu hiç durmadı gibi zaman zaman değişiyo bugün çok huysuzdu normalde emerek uyuyo ama emmek istemedi daha yeni zar zor sallayarak uyuttum beynim uyuştu resmen şu atak zor zorladı getçekten düzelecek canını sıkma hepimiz aynıyız gece uyudu benimki bakalım bu gece kaçar saat uyuyacak
Huysuz şirinim diyorum bendeKolik bebekler çılgın oluyo ben onu anladımbunda 3 aylıkken işe başlayacaktım ve bana bağımlı olmayacaktı ama nerdeee oğlum böyle drğildi bu daha bi zor bi çocuk
Sütlü pirinçlinin 4 aydan sonra olanı da var canım aptamilin 16 lira mı neydi öyle bi şeyAynı sorular benim kafamdada var işte sütlü pirinçli 6 aydan sonraymış üstünde öle yazıyo gece denemeler yaptık mesela uyanıyo emzik veryorum ztn iittiro sonra sallıyorum uyumuyo o mamayı içince uyuyo atıştırma bebeği diyolar ya bizimki öle oldu heraldeçocuğa durduk yere gereksiz bişey vermek istemiyorum vermiyim olmazsa ya kararsızım ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?