2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bizimki bebeyatmazı da sevmedi bu arada koyuyorum 2 sn sonra ağlıyo kucakta bile pozisyon seçiyo yüzü dışarı dönük olcak hey allahım ah kızımm ahhh
Bide kızlar artık gece uykusuzluğu beni bitirdi araştırırken gördüm hipp ek gıda elma yulaflı maması var 4. Aydan itibaren miş bizde 4buçuk aylık olduk iyi geceler mamasıymış uyumaya yardımcıymış ama gereksiz kilo mu alır ztn kilosu fazla ama bi yandan uyursa gece mama daha az mama içer sonuçta bilemedim sipariş verdim ama yedirimiyim bilmiyorum
Ben buharlı bi aparat sipariş ettim 30 tlydi walla philipsin o makinası şu an çok pahalı geldi onu denicem inşallah iş görür gelsin havuç haşlayıp eline vericem yavaş yavaş

Walla aynı o gözler nasıl kızarıyo kaşıyo bizde ateş olmadı ama fazlasıyla huysuzluk oldu bazen beni gördüğü anda hiçkırarak ağlamaya başlıyo niye kucağında diilim der gibi

Walla aynı o gözler nasıl kızarıyo kaşıyo bizde ateş olmadı ama fazlasıyla huysuzluk oldu bazen beni gördüğü anda hiçkırarak ağlamaya başlıyo niye kucağında diilim der gibi
Benim oğlum genel olarak sıcak normal ateşi bile 37 hafif bile çıksa 38 oluyor ateşe biraz meyilli . Huysuzluğu da yanında eşantiyon hep kucak hep kucak yorulduk artık sol kolum felç fizik tedaviye ihtiyacımız var eşimin de benim de bel boyun kol falan kalmadı .

Hayırlısı bakalım. Hayat sen planlar yaparken başına gelen şeydir derler
Yaa inanılmaz zor geliyo ama çokta güzel bi duygu benim minik sadece abisine öyle gülüyo sadece görmesi yeter
Hamileliğin doğum sonrası sıkıntın falan olmuyosa yaparsın çok zor ama kızınq uyku eğitimi falan verirsen zaten maşallah sıkıntılı bi bebek değil yemek yaparsın aynı anda ikisinide ortadan kaldırırsın ben şuan 5 yaş var arasında tekrar sıfır noktasına döndüm hem arkadaş gibi oynarlar

Yine eşin taşıyo benimki minik babada da durmuyo illa benim kucağımda olacak bazen çıldıracak dereceye geliyorum

Kilo alımı iyi bence gece mamasına gerek yok henüz bi de mamayı verirsen acaba sebze meyveleri reddeder mi ? Sürekli uyanması aç olduğundan mı emin misin ? Veriyim diyosan da elmalısı değil de sütlü pirinçli olanları daha uygun olur gibi karar senin

Cano
Canım çok zorlanacağımı biliyorum. Sadece kardeş konusunda hassasım. Ona haksızlık yapmak istemiyorum. Umarım tamam aksi kardeşi olması onu ihmale sebep olmaz. Ben de tüm zorluğu tek yaşıyorum sayılır. Ama şu curcuna başlamışken aradan çıkarayım mevzusu tamamen
Senin çok zorlandığına da şahidim ama hep dediğim bir şey var: hayat sen planlar yaparken başına gelen şeydir. Bakalım hayat bizi nerelere götürecek hakkımızda hayırlısı inşallah

Bebeyatmaz zamanla alışacak şuan hem aşının hemde atağın etkisi var benimki ilk koydum 5 dk zor durdu sonraki günler biraz uzun durdu 10 dk falan mesela bugün çok huysuzdu hiç durmadı gibi zaman zaman değişiyo bugün çok huysuzdu normalde emerek uyuyo ama emmek istemedi daha yeni zar zor sallayarak uyuttum beynim uyuştu resmen şu atak zor zorladı getçekten düzelecek canını sıkma hepimiz aynıyız gece uyudu benimki bakalım bu gece kaçar saat uyuyacak

Kendi kendini ısıtıyomuş annesi Aynen cnm ya masaja ihtiyacımız var hepimizin ayak tabanlarım okdr ağrıyoki ortopedik terlik falan bakıcam artık ya

İşte bu kısım zor ve pişmanlığı arttıran bir durum bakalım. Hakkımızda hayırlısı
Sen yaparsın benim oğlumda yine böyle grubun en zorlu bebeğiydi uyku bilmezdi ben asla yapmam diyodum ordaki kızlar 3 yaş arayla yaptı hatta birisi kazaya kurban gitmişti 5 ayda hamile kaldı şimdi büyüttüler bak ben daha uğraşıyorım şimdi o arkadaşın 5,5 ve 4 yaşında oğlu var evde canlarıda sıkılmıyodur bence bazen akışına bırakmak gerekiyo ama hamileliğin rahatsa ben 9 ay bulantı kusma yaşadım doğuma girene kadar evde ilgi bekleyen bi çocuk doğum sonramı hatırlamak istemiyorum oğlum annem neden sürekli hasta diye ağlıyodu eşim iki dk çocuğun yanına gel diyodu yataktan kalkamıyordum felaketti Rabbim bidaha yaşatmasın o yüzden onları yaşamayacaksan yap gitsin tabi Allah kısmet ederse

Ya bencede yapıcaksan hemen yap hatta ikiz gibi büyüsünler ama tabi hayat ne gösterir bide gerçekten şu korona hepimizi etkiledi inşallah sağlıklı günler olsunda bebeklerde büyür küçülen yok sadece rahim tam toparlanması gerekiyomuş canım ona dikkat edersin doktorunla görüşüp

Aynı sorular benim kafamdada var işte sütlü pirinçli 6 aydan sonraymış üstünde öle yazıyo gece denemeler yaptık mesela uyanıyo emzik veryorum ztn iittiro sonra sallıyorum uyumuyo o mamayı içince uyuyo atıştırma bebeği diyolar ya bizimki öle oldu heralde çocuğa durduk yere gereksiz bişey vermek istemiyorum vermiyim olmazsa ya kararsızım ztn

Yalnız değilmişim Ben de kızımın kardeşi olsun istiyorum Benim 4 tane ablam var en zor zamanlarında hep yanımdalar çocuk düşünüyorum ama ne zaman olacağına karar vermedim hamileliğim çok zor geçti 7 ay kustum doğumdan sonra da 3 ay göğüs yarası çektim ama hala kızımın kardeşi olsun istiyorum bakalım kızım Biraz büyüsün ona göre karar vereceğim yaşını Eğer akıllı bir çocuk olursa 1 sene sonra düşünüyorum çok huysuz olursa belki uzayabilir Bu arada 30 yaşındayım ben de

Deniyim cnm ozmn bebeyatmazı daha çok artık okdr az uyuyoki oyalamak mümkün diil en son eşimle evde top oynadık bizi izledi güldü ter içinde kaldım bebek hali böleyse diyorum çocuk bakmak genç iişiymiş ben yaşlı hissediyorm atak beni yaşlandırdı uyur inşallah canım seninkide değişik bişey mi yaptın yine aynısını tekrarla belki faydası oluyodur

Kolik bebekler çılgın oluyo ben onu anladım bunda 3 aylıkken işe başlayacaktım ve bana bağımlı olmayacaktı ama nerdeee oğlum böyle drğildi bu daha bi zor bi çocuk
Huysuz şirinim diyorum bende ya bugün yatağa yattık yan çevirdim onda bile saçımı çekip ısırmaya çalışıyo hep bi sinir hali ilk çocuk böyle diilmiş allahtan cnm yoksa benim gibi bu bana yeter diye otururdun

Sütlü pirinçlinin 4 aydan sonra olanı da var canım aptamilin 16 lira mı neydi öyle bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…