2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Geçmiş olsun canım bizimde 23 de bakalim ne olcak zaten buaralr huysuzlar

Zaten hep yorgunum bi akşam dinleniyorum ev işi yemek çamaşır ütü derken bi de onu araya katamam şimdilik kalsın
cinsellik deşarj olma kadınlığını yeniden hatırlama anne kalıbından azcık sıyrılma yeri. Ben o kalıptan çıkmak istedikçe beyim beni o kalıba sıkıştırıveriyor ya hu

Aynen öyle sanırım kremin geldimi bebisin yüzü için olan bize baya iyi geldi
Daha gelmedi ya anlamadım. Dün pişik kremi aldım o bugün geldi diğerini 3 gün önce almıştım daha gelmedi. Muhtemelen yarın gelir. Senin bebeğe iyi gelmesine sevindim canım. Yavrum çok kötü olmuştu. Bizimki o kadar değil ara ara çıkıp kayboluyor. Çıktıkça sürüden inşallah

Cinsellik iyi biri zaten sevelim kesinlikle normalleşmeye yardım ediyor. Allahım kocam da bir an önce normalleşsin çok amin

Son düzenleme:
aynı biz napalım zaten çocuk durrmuyo zamanımız bile yok
Biz belki istesek buluruz zamanı da beyfendiden pek bi adım yok
Biz ev arkadaşı bile değiliz)
Sizinki daha bir başkaymış
Bence de insan biraz olsun rahatlar diye düşünüyorum ama sanırım eşim bunun farkında değil sürekli sinir etmese üzmese bi anlatıcam ya da ben adım atıcam ama her gün bi şey oluyor yapamıyorum

Aynen bizimki çok fenaydı çok şükür az kaldı baya düzeldi dikkat et ilerlemesin canim benim hatam orgu tulum giydirdim 2 gün oyuzden oldu diye düşünüyorum bidaha tövbe giydirmem

Bizimkide doğumdan sonra hiç yaklaşmazdı garibim bana acıyarak bakıyordu zaten
ben biraz üzerine gidince normallesti

Canım kaşık biberon aldın mı kullanışlımı
Canım evimin yanındaki eczanede yoktu. Başka eczaneye de gitmek istemedim.şu koronadan dolayı Görmeden danışmandan almak istemediğinden internetten de almadım. Kaldı öylece. Kullanışlı olduğunu düşünüyorum ama bebeğe göre bilen bi eczacıdan almak lazım. Emzik gibi boyutları var çünkü

Ben de iki tane var. E bebekten alınma. Biri iyi biri kötü. Kötünun iki ucu var buyuk ve kğçük diye ama malzemesi sert ağzını acıtır bebenin. İyinin tek boyu var. Ama ucu silikon yumuşak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…