2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
canım öğretmenlik ve doktorlukta paranın birinci sırada olması cidden korkunç ve vebali büyük sorumluluklar ama yapacak bir şey yok İyi niyetli olup görmeden bir şey demek istememiş diye düşünmek istiyorum.Götürmüşsün zaten bulunduğun yerdeki doktora bir şey yok dediyse çok vesveseye kapılma. Kilo etkeni cidden önemli çünkü. 4 aylık bebeğin gücü ne ki. Bebeklerdeki anormallikler kendini belli eder diye düşünüyorum. Tepkileri normalmiş. Sıkma canını

Aynen cnm bende ona sinirlendim ztn ilk videodan sonra bişey yok dedi sonra hazır kontrol zamanı yaklaştı ölçümleri ek gıda demir damla fln bikaç şey sordum mesajla telefonda konuşurken ee siz gelin bakalım diyip hiç bi bilgi vermedi üstüne tekrar aradım açmadı şu durumda doktorlarınd daha hassas olması gerekmezmi ki kendisini bir kere bile aramadım bundan önce amaan bebişler sağlıklı olsunda iyiki götürdüm başka doktora buna kalsam içim içimi yicekti evde de yalnış ölçmüşüz ztn kilo dışında diğer şeyler normal çıktı

Canım sen çok evham yapıyorsun gibi geliyor bana bebeğinin tepkileri normalse hiç endişelenme. Şu süreç bitsin gideriz inşallah doktora

Benimki gece on dakikada bir uyanmaya başladı yarım saatte bir uyanan haline sukretmeliymisim diş filan değilse bu, üzgünüm ama atak filan hikaye arkadaşlar.
Bende destekliyorum bu yorumunu benimkide aynı ataktan çıktık hiç düzelme yok 10 dk uyanıyo gece gündüz

Canım sıkıntı yapma ankarada mı oturuyosun sen hangi doktora gidiyosun

Arkadaşlar benim kızım sağa sola dönüyor hatta kendi ekseni etrafında dönüyor. (Sırt üstü ilken)Yüzüstü yatırdığımda kafasını kaldırıyor belirli süre duruyor kafası kalkık bizi takip editör ama sonra yoruluyor tabi. Bebeklerin kafaları bedenlerine göre ağırdır. Boyun kasları da tam gelişmemiş olduğu için. Sağa sola dönme var ama diğeri yok. Önümüzdeki ay bekliyorum bakalım

Arkadaşlar kızım 4 ay 10 günlük oldu sayılır gece uyku gerilemesi henüz yok. Başlayanlar sizlerde ne zaman başladı bu durum?

Arkadaşlar kızım 4 ay 10 günlük oldu sayılır gece uyku gerilemesi henüz yok. Başlayanlar sizlerde ne zaman başladı bu durum?
Bizim gece uyanmalari atakla beraber başladı. Ama gündüz uyku gerilemwsi yani uyanıklık sürelerinin uzamasi vs bir kaç günlük mevzuu. Gece uyanmalari uyku gerilemesi sayılır mı bilmiyorum ben ataktan sanıyordum ama atak bitti o kaldi

10 gündür var . Uykuya çok zor dalıyor önceden gözünü ovuşturunca uyutuverirdim şimdi hep ağlıyor uykusu varken uyumak istemiyor uyuyunca da çabuk uyanıyor gündüzleri

Benimki hep aynı ne zaman atak geçiriyor cocuğum Bazen çok uyuyor

Benimki hep aynı ne zaman atak geçiriyor cocuğum Bazen çok uyuyor
Benimkinde bir düzen yok canım. Bazen gündüz çok uzun uyuyor bazen gece. Gündüz çok uyumuşsa gece geç uyuyor. Uyandırmıyorum kendi uyanana kadar aksi halde huysuz oluyor. Ama uykuya dalmakta problemimiz var. Çok zor dalıyor. Bazen 3 saat mızıldanıp duruyor

Canım sen çok evham yapıyorsun gibi geliyor bana bebeğinin tepkileri normalse hiç endişelenme. Şu süreç bitsin gideriz inşallah doktora
Aynen cnm karakter olarak ta öleyim ve bu huyum bebeğime geçiyo sanırm herşeyi normal dönme emekleme gibi şeylere takılmıyorum ama kafa düşmesi beni korkuttu 2 doktorda bişey yok dedi evdekiler zaten bana isyanlarda evham yaptığım için inşallah öledir

Evet canım ankaradayız ama şimdi muğla tarafındayız annemlerin yanında
takibi tobb hastanesi Doç hatice tatar aksoy yapıyodu
Tobb çok pahalı değil mi özel sağlık sigortası düşünmezmisin ben öyle daha uygun yaptırdım liv hospitale götürüyorum memnunum

Tobb çok pahalı değil mi özel sağlık sigortası düşünmezmisin ben öyle daha uygun yaptırdım liv hospitale götürüyorum memnunum
Liv de korona vakası çıkmış canım haberin olsun . Bir arkadaşım da oraya götürüyor bebeğini doktoru gelme demiş ama korona var dememiş tabi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…