2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben kardeşlerim olduğu için çok mutluyum Emin’im onlarda ilerde mutlu olucaklar en zor zamanları şimdi bir yıl sonra rahatlıcaz yeni bir kaza gelmezse başımıza inş . Eşim sağolsun dün toplamış mutfağı balkonu bulaşığı çamaşır aşmış ben uyurken devrim resmen iş önemi değil aslında o işler yüzünden gergin annelik yapmak yıpratıyor inan öyle bir hamle yapıyor ki çekiyorum gücüm yetmiyor bebeğin başından en son ya poposuna ya koluna vuruyorum hafif vuruyorum vurmak sıkıntı değil vurduktan sonraki vicdan azabına insanı perişan ediyor ya benim oğlummu sadece öyle aktivite sevmez alayım uykusu geldiğinde okşayıp hikaye okuyayım yok istemez bende enerjisini atacak oyunlar oynatıyorum yarış kovalamaca kör ebe zıplama gıdıklama vs kendi kendine oynama olayıda bebekle bitti ben yazarken Yahya pişik altını açtım oda gelmiş mandal takmaya kızayımmı ağlayımmı güleyimmi

eşin yapacak artık yoksa halimiz bitik benimkide eve asıyo dışarda komşular görmesin diye önceden hiç yapmazdı şimdi yapıyo en kötü bebeğe bakıyo o sıra ben yapıyorum benim oğlumda öyle sevmezdi oyun falan çok yıpratıyo o zaman

Oğlan çocuklarının fıtratı gereği heralde enerji atma ihtiyaçları var sert oyunlardan hoşlanıyorlar. Benimkide mecbur yapıyor ara ara bakalım bu hafta içi temizlik sözü var tutacakmı bizimkide sermezdi gece baya geçti saat ondan sermiştir nasılsa kimse görmez diye

Evet kırmızı ışıkta yandık hemen ağlamaya başlıyo ya hareket edince yine daha iyi
Benim eşimde bi kadınlarkulubüne sor istersen diyo

O bir bebek büyük diye bahsediyorsunuz ama !!! Vurmak ne demek ya ???

Artık sinirlendim okurken dayanamadım kimsenin yazdığına karışmak haddim değildir ama sizin bu kaçıncı yapışınız!!! Ben hamileyken çok kilo aldım diye yazınca direk doktorunuz müdahale etmiyomu yazıp beni germiştiniz hamileyken doğumlar yapıldı herşey bitti sonra siz lohusalık depresyonundayken ben pişmanım bakmak istemiyorum yazmıştınız çoğu arkadaşımız bende dahil size destek olduk ki olmayanlara tepkinizi verdiniz şimdi bir arkadaşımız belki hayatının en zor günlerini geçiriyor yaptığı yalnış olabilr ama kimbilir ne kadar üzülüyor emin olun daha mutlu anılarla telafi edicektir bu günleri !!!!!! Bırda yazılanları okuyosunuz hiçbi zaman bişey yazmıyosunuz birşey dikkatinizi çekince kötü bir yorumla bırda kimseyi düşürmeye hakkınız yok biz burda zor günlerimizi paylaşıyoruz arkadaşımıza bu şekilde yorum yazamazsınız!!! Kimseyi hiç bir paylaşımınız olmadan eleştiremezsiniz yeter artık

Sizi ilgilendirmeyen şeylere burnunuzu sokmayın burda kaç aylık bebeğini sarsanlar bile oldu onlara yorum yapsaydınız bana yapacağınıza yada başta kendinize el kadar size zararı olmayan sizin psikolojik nedenlerinizden dolayı ağlama ihtiyacı duyan bir bebek hakkında konuştuklarınıza bakın. Vurma deyince Emin’im sizin aklınıza alıp çocuğu evire çevire dövmek gelmiştir beklerim çünkü aklınızda sıkıntı var herşeyi üç yaşıyorsunuz. Size yazan arkadaşlar az bile yazmıştı bence ozaman siz bunalımda değildiniz gerçekten bebeğinizden acizdiniz ve pişmandınız çünkü tahammülsüz agrasif bir yapınız var burda sizin gibi birtane daha karaktere rastlamadım

Harika yazmışsın canım

Ha birde benim oğlum kolik bir bebekti ben hep o ağlarken onu sevgiyle kucakladım komşularım senin Bebek ağladığında biz stresten mahvoluyorduk senin sevme seslerin bize bile terapi oluyordu diyorlar kendini dön eleştir önce

Bide bu tür çıktı gerçekten okuyup okuyup yazmadan başı sıkışınca işi düştüğünde yazan

Harika yazmışsın canım
Canım sakın onun yazdıklarını ciddiye alıp üzülme ben zamanında üzülmüştüm ama sonra ona destek olmuştum yazık ona sadece
Kolik bebeğim ne demek oldğunu çok iyi biliyorum benim hayatım değişti ben değiştim biz bu zor günleri en güzel anılarla telafi edicez eminim

Canım asla üzülmüyorum çok sağol desteğin için durumumun farkındayım o yüzden kabüllendim ama emin olabilirsin ikidebir dur yapma bağırıp çağırıp ikaz etmek çok daha yıpratıyor oğlumu psikolojik baskı oluyor hiç durmadığı içinde neredeyse tüm gün yapma etmelerle işkence geçiyor şimdi mecbur poposuna vuruyorum elinden tutup başka yere geçip bana yardım etmesini vs isitorum hemen unutup sevinip seni seviyorum anne diyor. Keşke hiçbiri olmasa hep mutlu olsak hep sabırlı olabilsem Hepinizi seviyorum iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…