- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
Ben kardeşlerim olduğu için çok mutluyum Emin’im onlarda ilerde mutlu olucaklar en zor zamanları şimdi bir yıl sonra rahatlıcaz yeni bir kaza gelmezse başımıza inşKıyamam seni çok iyi anlıyorum kız ama vurma nolur daha minicik benim eşek kdar oğlum yere kendini atıyoda bacağım çok acıdı diye naz yapıyo seninki oyuncak gibi görüyodur komşun falan yok mu yardım edebilecek büyük için değilde en azından küçükle ilgilenirken sen büyükle ilgilensen gerçi ondada hepsi seni ister bana annem gelirken oğlan beni istiyodu kızda emmek istiyodu sürekli deliriyodum genelde annem ev işlerine bakıyodu bazen miniği alıyodu ben ikisiyle uğraşıyodum zor gerçekten ya biraz büyüseler nasıl olur acaba halimiz dahamı zorlaşır
Maşallah benim hiç halim kalmıyo tutmadığım haldeEmzirmeden sonra acıkılır genelde evet, şimdi oruçta Allah kolaylık verdi, hem mama da verdiğimden idare ediyorum orucu şükür
Ben kardeşlerim olduğu için çok mutluyum Emin’im onlarda ilerde mutlu olucaklar en zor zamanları şimdi bir yıl sonra rahatlıcaz yeni bir kaza gelmezse başımıza inş. Eşim sağolsun dün toplamış mutfağı balkonu bulaşığı çamaşır aşmış ben uyurken devrim resmen iş önemi değil aslında o işler yüzünden gergin annelik yapmak yıpratıyor inan öyle bir hamle yapıyor ki çekiyorum gücüm yetmiyor bebeğin başından en son ya poposuna ya koluna vuruyorum hafif vuruyorum vurmak sıkıntı değil vurduktan sonraki vicdan azabına insanı perişan ediyor ya benim oğlummu sadece öyle aktivite sevmez alayım uykusu geldiğinde okşayıp hikaye okuyayım yok istemez bende enerjisini atacak oyunlar oynatıyorum yarış kovalamaca kör ebe zıplama gıdıklama vs kendi kendine oynama olayıda bebekle bitti ben yazarken Yahya pişik altını açtım oda gelmiş mandal takmaya kızayımmı ağlayımmı güleyimmi
Oğlan çocuklarının fıtratı gereği heralde enerji atma ihtiyaçları var sert oyunlardan hoşlanıyorlar. Benimkide mecbur yapıyor ara ara bakalım bu hafta içi temizlik sözü var tutacakmıeşin yapacak artık yoksa halimiz bitik benimkide eve asıyo dışarda komşular görmesin diye önceden hiç yapmazdı şimdi yapıyo en kötü bebeğe bakıyo o sıra ben yapıyorum benim oğlumda öyle sevmezdi oyun falan çok yıpratıyo o zaman
Evet kırmızı ışıkta yandık hemen ağlamaya başlıyo ya hareket edince yine daha iyiaraba konusu çoğu çocukta sıkıntı ya. Bizimki kırmızı ışıkta ağlıyor araba hiç durmamalı.
Aklımıza bir soru takılınca eşim artık hemen diyor onlara sor istersen. İyi ki varsınız kızlaaarr
Ben de sidefer aldım. Kilo başına bir damla diyor. Bir damla 1 ml mi?
1ml bile kaşığı dolduruyor öyle baya içirmiş olacam. O kısımı anlamadım sen nasıl kullanıyorsun?
O bir bebek büyük diye bahsediyorsunuz ama !!! Vurmak ne demek ya ???Herşey nasip kısmet ama biz istedik diye Allah nasip etti ben oğluma kötülük etmişim abartmıyorum ona eziyet ettim bir kardeşi olsun isteyerek o bilerek vurmuyor bebeğin üstüne bilerek atlamıyor bilerek kafa atmıyor gözünü parmak sokmak istemiyor ama yapıyor sonunda ya babası bağırıyor yada ben vuruyorum çünkü çekmekle bağırmakla vazgeçiremiyorum kandırmakla bazen bazen işe yarıyor en sonunda vurmak zorunda kalıyorum yapıcak olan arkadaşlara duyuruyorum ya hemen ya 4 yıl boyunca hiç büyük olanlar bile zorlanıyorlar ama bari en ilgiye duyduğu zamanda olmasındenizbenimadim şuan mutfağıma çöp akmış büyük oğlum yere küsmüş büyük banyo rezalet çocuk odası oyuncak çamaşır dolu zar zor bir dolma bir çorba yaptım sabah duşa girip çıkana kadar oğlum kardeşine zarar vermek istiyordu babası zor durduruyordu bu kolay hali Allah göstermesin birde hastalık zamanı okadar felaket oluyor ki insan tuvalete gidemiyor balkondan toplanan çamaşır iki posta asılacak var bebeğin kıyafeti kalmadı temiz yıkayacak fırsat yok tekseniz yapmayın sonra o stresle çocuk büyütmek büyütmek olmuyor İnanın çocuklara yazık oluyor hem eş hem çocuklar herzaman değil tabiki ama çoğunluk gergin telaşlı halimizi görüyor yardım edecek varsa Harika birşey iki çocuk bir arada büyürler ara vermediğiniz için deformasyon az olur tekrar toparlanıp tekrar hamile kalmak da kötü birşey Emekler boşa gidiyor tadını çıkaramadan insan tekrar kilo alıyor bunları sizi etkilemek için değil tecrübe eden birinin tecrübelerini paylaşıp aklınızdaki fikrin daha da netleşmesi için paylaşıyorum ben mutsuz değilim ama stresli ve gerginim oğluma böyle günler geçirdiğim için sadece üzgünüm keşke yakınımda el atacak yardım edecek biri olsaydı bende yavrularıma daha verimli olsaydım ☺
Artık sinirlendim okurken dayanamadım kimsenin yazdığına karışmak haddim değildir ama sizin bu kaçıncı yapışınız!!! Ben hamileyken çok kilo aldım diye yazınca direk doktorunuz müdahale etmiyomu yazıp beni germiştiniz hamileyken doğumlar yapıldı herşey bitti sonra siz lohusalık depresyonundayken ben pişmanım bakmak istemiyorum yazmıştınız çoğu arkadaşımız bende dahil size destek olduk ki olmayanlara tepkinizi verdiniz şimdi bir arkadaşımız belki hayatının en zor günlerini geçiriyor yaptığı yalnış olabilr ama kimbilir ne kadar üzülüyor emin olun daha mutlu anılarla telafi edicektir bu günleri !!!!!! Bırda yazılanları okuyosunuz hiçbi zaman bişey yazmıyosunuz birşey dikkatinizi çekince kötü bir yorumla bırda kimseyi düşürmeye hakkınız yok biz burda zor günlerimizi paylaşıyoruz arkadaşımıza bu şekilde yorum yazamazsınız!!! Kimseyi hiç bir paylaşımınız olmadan eleştiremezsiniz yeter artıkO bir bebek büyük diye bahsediyorsunuz ama !!! Vurmak ne demek ya ???
Sizi ilgilendirmeyen şeylere burnunuzu sokmayın burda kaç aylık bebeğini sarsanlar bile oldu onlara yorum yapsaydınız bana yapacağınıza yada başta kendinize el kadar size zararı olmayan sizin psikolojik nedenlerinizden dolayı ağlama ihtiyacı duyan bir bebek hakkında konuştuklarınıza bakın. Vurma deyince Emin’im sizin aklınıza alıp çocuğu evire çevire dövmek gelmiştir beklerim çünkü aklınızda sıkıntı var herşeyi üç yaşıyorsunuz. Size yazan arkadaşlar az bile yazmıştı bence ozaman siz bunalımda değildiniz gerçekten bebeğinizden acizdiniz ve pişmandınız çünkü tahammülsüz agrasif bir yapınız var burda sizin gibi birtane daha karaktere rastlamadımO bir bebek büyük diye bahsediyorsunuz ama !!! Vurmak ne demek ya ???
Harika yazmışsın canımArtık sinirlendim okurken dayanamadım kimsenin yazdığına karışmak haddim değildir ama sizin bu kaçıncı yapışınız!!! Ben hamileyken çok kilo aldım diye yazınca direk doktorunuz müdahale etmiyomu yazıp beni germiştiniz hamileyken doğumlar yapıldı herşey bitti sonra siz lohusalık depresyonundayken ben pişmanım bakmak istemiyorum yazmıştınız çoğu arkadaşımız bende dahil size destek olduk ki olmayanlara tepkinizi verdiniz şimdi bir arkadaşımız belki hayatının en zor günlerini geçiriyor yaptığı yalnış olabilr ama kimbilir ne kadar üzülüyor emin olun daha mutlu anılarla telafi edicektir bu günleri !!!!!! Bırda yazılanları okuyosunuz hiçbi zaman bişey yazmıyosunuz birşey dikkatinizi çekince kötü bir yorumla bırda kimseyi düşürmeye hakkınız yok biz burda zor günlerimizi paylaşıyoruz arkadaşımıza bu şekilde yorum yazamazsınız!!! Kimseyi hiç bir paylaşımınız olmadan eleştiremezsiniz yeter artık
Vurma değildir ya poposuna yapma diye vurmuş bende kıyamadım ama iki küçük çocuk çok zordurO bir bebek büyük diye bahsediyorsunuz ama !!! Vurmak ne demek ya ???
Ha birde benim oğlum kolik bir bebekti ben hep o ağlarken onu sevgiyle kucakladım komşularım senin Bebek ağladığında biz stresten mahvoluyorduk senin sevme seslerin bize bile terapi oluyordu diyorlar kendini dön eleştir önceO bir bebek büyük diye bahsediyorsunuz ama !!! Vurmak ne demek ya ???
Bide bu tür çıktı gerçekten okuyup okuyup yazmadan başı sıkışınca işi düştüğünde yazanArtık sinirlendim okurken dayanamadım kimsenin yazdığına karışmak haddim değildir ama sizin bu kaçıncı yapışınız!!! Ben hamileyken çok kilo aldım diye yazınca direk doktorunuz müdahale etmiyomu yazıp beni germiştiniz hamileyken doğumlar yapıldı herşey bitti sonra siz lohusalık depresyonundayken ben pişmanım bakmak istemiyorum yazmıştınız çoğu arkadaşımız bende dahil size destek olduk ki olmayanlara tepkinizi verdiniz şimdi bir arkadaşımız belki hayatının en zor günlerini geçiriyor yaptığı yalnış olabilr ama kimbilir ne kadar üzülüyor emin olun daha mutlu anılarla telafi edicektir bu günleri !!!!!! Bırda yazılanları okuyosunuz hiçbi zaman bişey yazmıyosunuz birşey dikkatinizi çekince kötü bir yorumla bırda kimseyi düşürmeye hakkınız yok biz burda zor günlerimizi paylaşıyoruz arkadaşımıza bu şekilde yorum yazamazsınız!!! Kimseyi hiç bir paylaşımınız olmadan eleştiremezsiniz yeter artık
Canım sakın onun yazdıklarını ciddiye alıp üzülme ben zamanında üzülmüştüm ama sonra ona destek olmuştum yazık ona sadeceHarika yazmışsın canım
Evet ya okuyup okuyup yazma bari hayalet gibi takılBide bu tür çıktı gerçekten okuyup okuyup yazmadan başı sıkışınca işi düştüğünde yazan
Evet ya okuyup okuyup yazma bari hayalet gibi takıl
Aaaaa yatmak mı o da neebizim kızlarda nerelerdeyse yatıyolar heral
Yok ben tutamıyorum maalesefEmzirmeden sonra acıkılır genelde evet, şimdi oruçta Allah kolaylık verdi, hem mama da verdiğimden idare ediyorum orucu şükür
Canım asla üzülmüyorum çok sağol desteğin içinCanım sakın onun yazdıklarını ciddiye alıp üzülme ben zamanında üzülmüştüm ama sonra ona destek olmuştum yazık ona sadece
Kolik bebeğim ne demek oldğunu çok iyi biliyorum benim hayatım değişti ben değiştim biz bu zor günleri en güzel anılarla telafi edicez eminim
6,30 hiç şaşmaz ayaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?