Aynı ben valla ancak yetiyorYok ben tutamıyorum maalesefSütüm de direkt azalıyor zaten zar zor yetiyor
Yok anlamsız bir huzursuzluğu vardıCanım senin Benin tombiş MaşaAllah ve Kasım sonu doğumlu neredeyse 5 aylık olucak fazla yemesi gerekmez mi Belki doymadığı için huzursuzdur
İdrar az mı yapıyordu canım
İştr korktuğum tam da bu canım. Çocuğa iyilik yapmak isterken kötülük yapmakHerşey nasip kısmet ama biz istedik diye Allah nasip etti ben oğluma kötülük etmişim abartmıyorum ona eziyet ettim bir kardeşi olsun isteyerek o bilerek vurmuyor bebeğin üstüne bilerek atlamıyor bilerek kafa atmıyor gözünü parmak sokmak istemiyor ama yapıyor sonunda ya babası bağırıyor yada ben vuruyorum çünkü çekmekle bağırmakla vazgeçiremiyorum kandırmakla bazen bazen işe yarıyor en sonunda vurmak zorunda kalıyorum yapıcak olan arkadaşlara duyuruyorum ya hemen ya 4 yıl boyunca hiç büyük olanlar bile zorlanıyorlar ama bari en ilgiye duyduğu zamanda olmasındenizbenimadim şuan mutfağıma çöp akmış büyük oğlum yere küsmüş büyük banyo rezalet çocuk odası oyuncak çamaşır dolu zar zor bir dolma bir çorba yaptım sabah duşa girip çıkana kadar oğlum kardeşine zarar vermek istiyordu babası zor durduruyordu bu kolay hali Allah göstermesin birde hastalık zamanı okadar felaket oluyor ki insan tuvalete gidemiyor balkondan toplanan çamaşır iki posta asılacak var bebeğin kıyafeti kalmadı temiz yıkayacak fırsat yok tekseniz yapmayın sonra o stresle çocuk büyütmek büyütmek olmuyor İnanın çocuklara yazık oluyor hem eş hem çocuklar herzaman değil tabiki ama çoğunluk gergin telaşlı halimizi görüyor yardım edecek varsa Harika birşey iki çocuk bir arada büyürler ara vermediğiniz için deformasyon az olur tekrar toparlanıp tekrar hamile kalmak da kötü birşey Emekler boşa gidiyor tadını çıkaramadan insan tekrar kilo alıyor bunları sizi etkilemek için değil tecrübe eden birinin tecrübelerini paylaşıp aklınızdaki fikrin daha da netleşmesi için paylaşıyorum ben mutsuz değilim ama stresli ve gerginim oğluma böyle günler geçirdiğim için sadece üzgünüm keşke yakınımda el atacak yardım edecek biri olsaydı bende yavrularıma daha verimli olsaydım ☺
Ah keşke ben de öyle olsaydımBen de sürekli açım ve sürekli bi şeyler yememe rağmen fazla kilo kaybettim şu an hamilelik öncesinden de zayıfım böyle de hiç iyi değil
Sağlık olsun o zaman.Yok ben tutamıyorum maalesefSütüm de direkt azalıyor zaten zar zor yetiyor
Ben eskiden beri zorlanmışmdır oruçta. Açlığa ve halsizliğe dayanamıyorum ama bu sefer çok zorlanmıyorum. Hayrlısı olsunMaşallah benim hiç halim kalmıyo tutmadığım halde
Canım bu yazdığını okuyunca aklıma bebeğini ilk doğurduğunda buraya yazdıkların geldi.aklımda kaldı çünkü üzülmüştüm senin için.bir üye o çocuğa senin gibi bir annesi olduğu için çok acıyorum sen anne olmayı hak etmiyorsun yazmıştı. Sen bunu okuyup saatlerce ağladığını yazmıştın . O üyeye hakkımı helal etmiyorum demiştin. Hepimiz sana destek olmaya ve bu günlerin geçeceğini anlatmaya çalıştık ve geçti bak. Ama sen sana yapılanı şimdi başka zor durumdaki bir anneye yapıyorsun. Yazdıkların onun zaten sıkıntılı ruhunu daha da sıkıntıya sokabilir. Yapma lütfenO bir bebek büyük diye bahsediyorsunuz ama !!! Vurmak ne demek ya ???
Burdaki anneleri hiç bir şekilde eleştirmeyi doğru bulmuyorum ben de. Öyle basit kaygılarımız oluyor ki onlarla ilgili. Her şeyin en iyisi en sağlıklısını düşünüyor, soruyor, yardımcı oluyoruz. Ev içinde bebeklerimizle neler yaşadığımızı kısmen yansıtabiliyoruz. Zaman oluyor çıldırıyoruz çaresiz kalıyoruz ama onların bir mutlu anında bunları unutuyoruz annelik bu olsa gerek.Ha birde benim oğlum kolik bir bebekti ben hep o ağlarken onu sevgiyle kucakladım komşularım senin Bebek ağladığında biz stresten mahvoluyorduk senin sevme seslerin bize bile terapi oluyordu diyorlar kendini dön eleştir önce
Artık sinirlendim okurken dayanamadım kimsenin yazdığına karışmak haddim değildir ama sizin bu kaçıncı yapışınız!!! Ben hamileyken çok kilo aldım diye yazınca direk doktorunuz müdahale etmiyomu yazıp beni germiştiniz hamileyken doğumlar yapıldı herşey bitti sonra siz lohusalık depresyonundayken ben pişmanım bakmak istemiyorum yazmıştınız çoğu arkadaşımız bende dahil size destek olduk ki olmayanlara tepkinizi verdiniz şimdi bir arkadaşımız belki hayatının en zor günlerini geçiriyor yaptığı yalnış olabilr ama kimbilir ne kadar üzülüyor emin olun daha mutlu anılarla telafi edicektir bu günleri !!!!!! Bırda yazılanları okuyosunuz hiçbi zaman bişey yazmıyosunuz birşey dikkatinizi çekince kötü bir yorumla bırda kimseyi düşürmeye hakkınız yok biz burda zor günlerimizi paylaşıyoruz arkadaşımıza bu şekilde yorum yazamazsınız!!! Kimseyi hiç bir paylaşımınız olmadan eleştiremezsiniz yeter artık
hain napıyorsun da bukadar zayıflıyorsun ben azda yiyorum ama sağlıksız besleniyorum gitmiyor hep tatlı hep karbonhidrat
Valla hiçbir şey yapmadım aksine zayıflayayım diye bir çabam da olmadı hep yedim durdum süt olsun diye ama gazlı bir bebekti oğlum o yüzden sağlıksız hiçbir şey yemedim başta ondan olabilir. 1 aydır falan yiyorum daha cips çikolata hamur işiAma sen çok kötüsünbende kaldı 8 kg falan uğraşmadım ama gitmiyo ilkinde hemen gitmşti
Koronadan yardımcıda çağırmıyoruz yani ev işlerinde yardımcı olacak biri olursa yada gündüz ücretli yardımcı gelse çamaşır yıka katla kurut bulaşık ortalık yapsa sen Harika büyütürsün ikisini canım kardeş mükemmel birşey ben on sene sonra filan 3. Düşünüyorum biz 4 kardeşiz hepsinin yeri ayrıİştr korktuğum tam da bu canım. Çocuğa iyilik yapmak isterken kötülük yapmakeşim de bu yüzden sıcak bakmıyor. Ama ben ya birkaç ay sonra ya hiç diyorum. Amacım hep kardeşi var olmuş olsun tek çocuk Olmanın tadını almamışken. Ama ihmal etmek en büyük korkum. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Burdaki anneleri hiç bir şekilde eleştirmeyi doğru bulmuyorum ben de. Öyle basit kaygılarımız oluyor ki onlarla ilgili. Her şeyin en iyisi en sağlıklısını düşünüyor, soruyor, yardımcı oluyoruz. Ev içinde bebeklerimizle neler yaşadığımızı kısmen yansıtabiliyoruz. Zaman oluyor çıldırıyoruz çaresiz kalıyoruz ama onların bir mutlu anında bunları unutuyoruz annelik bu olsa gerek.
Yargılama yapacağımıza keşke yardımcı olmayı denesek çocuğu düşünerek yapılan bir eleştiri olsa da unutulan nokta mutlu anne mutlu bebek demek.
katılıyorum arkadaşlar herkes fazlasıyla yavrularını düşünüyor kimse anneleri kadar ne düşünebilir ne sevebilirMrb, yazılanları okudum da; her anne bebeği, evlatları için ennnn iyisini ister. Kızsa, dinlenmek istese zaten evlatları içinnn. Herşey onlar için. Kimse kimsenin analığına laf etmesin sakın!!! Her anne eşit değerli.
Tşk ederim canım üzülmedimValla hiçbir şey yapmadım aksine zayıflayayım diye bir çabam da olmadı hep yedim durdum süt olsun diye ama gazlı bir bebekti oğlum o yüzden sağlıksız hiçbir şey yemedim başta ondan olabilir. 1 aydır falan yiyorum daha cips çikolata hamur işi
O can sıkıcı yoruma üzülmemişsindir inşallahLifeandFeel sen zoru başarıyorsun bence biz bir taneye bile bazen sabredemezken 2 küçük çocukla iyi ilgileniyorsun
Zaten yapma dedikçe daha çok yapası geliyodur ve dikkat çektiğini düşünüyodur canım aslında görmezden gelmek gerekiyo bazen o iyi bişey yaptığını annesinin ilgisini çektiğini düşünüyo aslındaCanım asla üzülmüyorum çok sağol desteğin içindurumumun farkındayım o yüzden kabüllendim ama emin olabilirsin ikidebir dur yapma bağırıp çağırıp ikaz etmek çok daha yıpratıyor oğlumu psikolojik baskı oluyor hiç durmadığı içinde neredeyse tüm gün yapma etmelerle işkence geçiyor şimdi mecbur poposuna vuruyorum elinden tutup başka yere geçip bana yardım etmesini vs isitorum hemen unutup sevinip seni seviyorum anne diyor. Keşke hiçbiri olmasa hep mutlu olsak hep sabırlı olabilsem Hepinizi seviyorum iyiki varsınız
Hakkında hayırlısı olsun ben sprial taktırdım çünkü kız 5 yaşına falan gelmeden istemiyorum inan ben tekim gözüm hiç almıyor sadece 5 yıl sonda 38 olucam benim yaşımdan ötürü kafam karışık sen yaş kaçİştr korktuğum tam da bu canım. Çocuğa iyilik yapmak isterken kötülük yapmakeşim de bu yüzden sıcak bakmıyor. Ama ben ya birkaç ay sonra ya hiç diyorum. Amacım hep kardeşi var olmuş olsun tek çocuk Olmanın tadını almamışken. Ama ihmal etmek en büyük korkum. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Vurması konusunda katılıyorum sana tabiki yanlış ama sonra açıklama yapmış arkadaş sende daha 40 n çıkmadan çocuk yapmak bir hata demiştin hatırlıyor musun!!!O bir bebek büyük diye bahsediyorsunuz ama !!! Vurmak ne demek ya ???
Ay bu minikler çok tatlı yaKızlar bizimkide bugün yeni huy güncellenmesi geldi kucağımda dolaşırken gözü bişey takılıyo eğer ona ellemezse çığlığı basıyo bide biberonu ağzında çeviriyoda çeviriyo dişlerine değdikçe mutlu oluyo kulağını çekmekten kanatmış annem de calpol verelim yazık ağrısı var dişinden diyo versemmi bilemedim
Ben 35 im canım bir de aradan çok zaman geçerse tekrar başa dönmeyi gözüm yemez. Şimdi battı balık modundayımHakkında hayırlısı olsun ben sprial taktırdım çünkü kız 5 yaşına falan gelmeden istemiyorum inan ben tekim gözüm hiç almıyor sadece 5 yıl sonda 38 olucam benim yaşımdan ötürü kafam karışık sen yaş kaç
Bizimki de bugün uyanık kalma rekorunu kırdı nerdeyse 5 saatKızlar bizimkide bugün yeni huy güncellenmesi geldi kucağımda dolaşırken gözü bişey takılıyo eğer ona ellemezse çığlığı basıyo bide biberonu ağzında çeviriyoda çeviriyo dişlerine değdikçe mutlu oluyo kulağını çekmekten kanatmış annem de calpol verelim yazık ağrısı var dişinden diyo versemmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?