2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
İştr korktuğum tam da bu canım. Çocuğa iyilik yapmak isterken kötülük yapmak eşim de bu yüzden sıcak bakmıyor. Ama ben ya birkaç ay sonra ya hiç diyorum. Amacım hep kardeşi var olmuş olsun tek çocuk Olmanın tadını almamışken. Ama ihmal etmek en büyük korkum. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah

O bir bebek büyük diye bahsediyorsunuz ama !!! Vurmak ne demek ya ???
Canım bu yazdığını okuyunca aklıma bebeğini ilk doğurduğunda buraya yazdıkların geldi.aklımda kaldı çünkü üzülmüştüm senin için.bir üye o çocuğa senin gibi bir annesi olduğu için çok acıyorum sen anne olmayı hak etmiyorsun yazmıştı. Sen bunu okuyup saatlerce ağladığını yazmıştın . O üyeye hakkımı helal etmiyorum demiştin. Hepimiz sana destek olmaya ve bu günlerin geçeceğini anlatmaya çalıştık ve geçti bak. Ama sen sana yapılanı şimdi başka zor durumdaki bir anneye yapıyorsun. Yazdıkların onun zaten sıkıntılı ruhunu daha da sıkıntıya sokabilir. Yapma lütfen

Burdaki anneleri hiç bir şekilde eleştirmeyi doğru bulmuyorum ben de. Öyle basit kaygılarımız oluyor ki onlarla ilgili. Her şeyin en iyisi en sağlıklısını düşünüyor, soruyor, yardımcı oluyoruz. Ev içinde bebeklerimizle neler yaşadığımızı kısmen yansıtabiliyoruz. Zaman oluyor çıldırıyoruz çaresiz kalıyoruz ama onların bir mutlu anında bunları unutuyoruz annelik bu olsa gerek.
Yargılama yapacağımıza keşke yardımcı olmayı denesek çocuğu düşünerek yapılan bir eleştiri olsa da unutulan nokta mutlu anne mutlu bebek demek.

Mrb, yazılanları okudum da; her anne bebeği, evlatları için ennnn iyisini ister. Kızsa, dinlenmek istese zaten evlatları içinnn. Herşey onlar için. Kimse kimsenin analığına laf etmesin sakın!!! Her anne eşit değerli.

hain napıyorsun da bukadar zayıflıyorsun ben azda yiyorum ama sağlıksız besleniyorum gitmiyor hep tatlı hep karbonhidrat
Ama sen çok kötüsün bende kaldı 8 kg falan uğraşmadım ama gitmiyo ilkinde hemen gitmşti
Valla hiçbir şey yapmadım aksine zayıflayayım diye bir çabam da olmadı hep yedim durdum süt olsun diye ama gazlı bir bebekti oğlum o yüzden sağlıksız hiçbir şey yemedim başta ondan olabilir. 1 aydır falan yiyorum daha cips çikolata hamur işi

O can sıkıcı yoruma üzülmemişsindir inşallah LifeandFeel sen zoru başarıyorsun bence biz bir taneye bile bazen sabredemezken 2 küçük çocukla iyi ilgileniyorsun

.
Koronadan yardımcıda çağırmıyoruz yani ev işlerinde yardımcı olacak biri olursa yada gündüz ücretli yardımcı gelse çamaşır yıka katla kurut bulaşık ortalık yapsa sen Harika büyütürsün ikisini canım kardeş mükemmel birşey ben on sene sonra filan 3. Düşünüyorum biz 4 kardeşiz hepsinin yeri ayrı birde senin ilkin kız yapıları gereği oğlan çocukları kadar zor olmuyorlar yardım şart ama

katılıyorum arkadaşlar herkes fazlasıyla yavrularını düşünüyor kimse anneleri kadar ne düşünebilir ne sevebilir
Tşk ederim canım üzülmedim

Zaten yapma dedikçe daha çok yapası geliyodur ve dikkat çektiğini düşünüyodur canım aslında görmezden gelmek gerekiyo bazen o iyi bişey yaptığını annesinin ilgisini çektiğini düşünüyo aslında bende devamlı kendimi eksik hissediyorum buraya kaç kere yazdım hep bişeyler yaptrmaya çalışıyorum kızıma 5 dkika boş bıraksam kötü annelik yapıyomuşum gibi geliyo belki tam tersi onu hiç kendi haline bırakmayarak kötü bişey yapıyorum bu seferde buna üzülüyorum ama biliyorum bu yolun sonu güzel olucak senin büyüğün gibi bi gün bana seni seviorum anne dicek burdaki tüm arkadaşlarımız iyiki var

Hakkında hayırlısı olsun ben sprial taktırdım çünkü kız 5 yaşına falan gelmeden istemiyorum inan ben tekim gözüm hiç almıyor sadece 5 yıl sonda 38 olucam benim yaşımdan ötürü kafam karışık sen yaş kaç

Kızlar bizimkide bugün yeni huy güncellenmesi geldi kucağımda dolaşırken gözü bişey takılıyo eğer ona ellemezse çığlığı basıyo bide biberonu ağzında çeviriyoda çeviriyo dişlerine değdikçe mutlu oluyo kulağını çekmekten kanatmış annem de calpol verelim yazık ağrısı var dişinden diyo versemmi bilemedim

Ay bu minikler çok tatlı ya benimkide öyle dün biberonla sütümü verdim hiç bilmiyo gibi içti dişiyle biberonu ısıra ısıra hiç emmeden anca yutkundu ben akşam için tatlı yapıyorum şimdi durmadı eşimde muhallebi yaparken kucağımdaydı bi baktım uyumuş ben sanırım mutfakta rahatlıyorum eşime poğaça yaptım sahurda yesin diye akşama süper bi pasta kızlar sizde yapın tek başıma kilo alamam sizde alın yaşasın kötülük

Ben 35 im canım bir de aradan çok zaman geçerse tekrar başa dönmeyi gözüm yemez. Şimdi battı balık modundayım

Son düzenleme:
Bizimki de bugün uyanık kalma rekorunu kırdı nerdeyse 5 saat beynim uyuştu resmen ateşi ağrısı yoksa yani emin değilsen ağrı kesiciye çok bulaşma bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…