2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
calpolu biraz üşüttüğünde bile veriyorum ben, karnı ağrıdığında veriyorum. Annem demişti hatta, bi-2 vermişliğim olmuş oldu bu durumlarda.Ben olsam bi sefer verirdim.Bu zamanlarda cidden değişiyor huylar

Hakkinizda hayırlısı olsun kardesim.
Imkansız degil
Kimisine gore kolay kimisine göre zordur.
Siz kendinize güveniyorsaniz neden olmasın
Ben bile bazen minigimin ilk zamanlarini ozluyorum.
Bir tane daha olsa birlikte sarar sarmalar bakarim diyorum

Kasım annelerinde biri hamileymis mesela
Gayet memnundu halinden

Hadi ya maşallah Kasım annelerine bakmak lazım arada

Ooo o baya cesurmuş Kesin doğum kilolarından da kurtulmuştur arkadaş

Kızlar premium care döndüm tekrar baby turco deneme geldi güzel ama lastik izi yeri tahriş etmiş miniğin bacaklarını hepsiburadadan aldım bide ses çıkaran elinde tutması için oyuncak aldım

Kızlar premium care döndüm tekrar baby turco deneme geldi güzel ama lastik izi yeri tahriş etmiş miniğin bacaklarını hepsiburadadan aldım bide ses çıkaran elinde tutması için oyuncak aldım
Canım ben de primanın pampers kullanıyorum. Değiştiricem. Çişini yaptığında sızdırma ıslaklık falan yok ama çok yoğun bir koku oluyor tek işemesinde bile. Premium çare mi alsam sleepy natural mi? Premiumda çiş yapınca dışarı yoğun bir koku çıkıyor mu

Tüm anneler merhaba. Ben de Aralık annesiyim 4 buçuk aylık bir bebeğim var. Burayı sonradan keşfettim. Bir sorum olacaktı böyle bir sorun yaşayan var mı aranizda bebeğim 2 gündür emerken uykuya geçiş esnasında titremeye başlıyor 20-30 saniye kadar titriyor. Doktorumuz nörolojik gelişimi tamamlanana kadar devam eder diyor. İnternette de 4-7 ay arası bebeklerde olabiliyor diye okudum Var mı böyle bi tecrübe yaşayan anne? Destek olursanız çok sevinirim

Çocugun her yaşta anne ilgisine ihtiyacı var.
merhaba, hoşgeldiniz. Titreme dediğiniz ağzını titretme mi tüm vucut titremesi mi? Ağzını yada kafasını titretmesiyse normal. Diğerini bilmiyorum.

Canım şuan aktif bebek kullanıyorum ama sanki dediğin gibi kokuyo premium care sanki kokmuyodu bi ara denemiştim benim sleeppy pişik yapmıştı

Orası öyle tabiki canım bahsettiğim ilgiyi ikiye bölmek bundan ötürü yetememek kaygısı
Cnm ben emzirirken yazıyordum yarım kalmış devam etmemişim. Orda şunu diyecektim. Her yaşta ilgiye ihtiyacı var. Ve her zaman bölünecek ilgin. O yüzden yaşın önemi çok yok. 2-3 yaş arası ekstra zor bir çocukluk dönemi grçirdikleri için o yaşlardan uzak dur. Biz ettik sen etme)
Yetememe kaygısı hep olacak, büyüğü liseye gitse bile olacak. Napalım artık kabullencek ablalar abiler başka yolu yok. Kardeş güzel şey)

Valla ben lohusaydım gidio döv bebeğini sende o zsman şidderi mi savunuyosun

Ay maşallah ne kadar şiddet savunucusu varmış iyiki bırakmışım burayı

Valla ben tek bir konuda büyük konuşurum o da bebeğe hayvana vurmam doğaya zarar vermem onuj dışında dışarıda yada burada aciz bir bebeğe fiske vuranı gözüm kırpmadan kaldırıma yığarım da gram vicdanım sızlamaz onı bi bil bı bir ikincisi benim yazdıklarımın paikolojide bile yeri var bellinir dönem olabiliyo ki topladım da kendimi ayrıxa ben bebeğimi sarsmadım herhalde kendinşe karıştırdın o yazr ve onı savunan herkes gözümde şiddetseverdir nokta net bitti bye

Valla ben lohusaydım gidio döv bebeğini sende o zsman şidderi mi savunuyosun
Canım yazdıklarımı çok yanlış anladın. Elbette çocuk dövmek asla tasvip edilemez ki yazan arkadaşımız da poposuna hafif vurduğunu ve vicdan azabı çektiğini söylemiş. Birbirimizi anlayalım anlamında söyledim ben. Kimseyi yargılamak için değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…