calpolu biraz üşüttüğünde bile veriyorum ben, karnı ağrıdığında veriyorum. Annem demişti hatta, bi-2 vermişliğim olmuş oldu bu durumlarda.Ben olsam bi sefer verirdim.Bu zamanlarda cidden değişiyor huylarKızlar bizimkide bugün yeni huy güncellenmesi geldi kucağımda dolaşırken gözü bişey takılıyo eğer ona ellemezse çığlığı basıyo bide biberonu ağzında çeviriyoda çeviriyo dişlerine değdikçe mutlu oluyo kulağını çekmekten kanatmış annem de calpol verelim yazık ağrısı var dişinden diyo versemmi bilemedim
İştr korktuğum tam da bu canım. Çocuğa iyilik yapmak isterken kötülük yapmakeşim de bu yüzden sıcak bakmıyor. Ama ben ya birkaç ay sonra ya hiç diyorum. Amacım hep kardeşi var olmuş olsun tek çocuk Olmanın tadını almamışken. Ama ihmal etmek en büyük korkum. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Doğru diyorsun aslında bende daha kötü olurum psikolojik olarak diye 5 sene sonra diyorum ama nasipBen 35 im canım bir de aradan çok zaman geçerse tekrar başa dönmeyi gözüm yemez. Şimdi battı balık modundayım
Hadi ya maşallahHakkinizda hayırlısı olsun kardesim.
Imkansız degil
Kimisine gore kolay kimisine göre zordur.
Siz kendinize güveniyorsaniz neden olmasın
Ben bile bazen minigimin ilk zamanlarini ozluyorum.
Bir tane daha olsa birlikte sarar sarmalar bakarim diyorum
Kasım annelerinde biri hamileymis mesela
Gayet memnundu halinden
Ooo o baya cesurmuşHakkinizda hayırlısı olsun kardesim.
Imkansız degil
Kimisine gore kolay kimisine göre zordur.
Siz kendinize güveniyorsaniz neden olmasın
Ben bile bazen minigimin ilk zamanlarini ozluyorum.
Bir tane daha olsa birlikte sarar sarmalar bakarim diyorum
Kasım annelerinde biri hamileymis mesela
Gayet memnundu halinden
Bu çocuk mevzusu bir kara delikDoğru diyorsun aslında bende daha kötü olurum psikolojik olarak diye 5 sene sonra diyorum ama nasip
Bu çocuk mevzusu bir kara delikçekimine girdin mi alıyor içine
Canım ben de primanın pampers kullanıyorum. Değiştiricem. Çişini yaptığında sızdırma ıslaklık falan yok ama çok yoğun bir koku oluyor tek işemesinde bile. Premium çare mi alsam sleepy natural mi? Premiumda çiş yapınca dışarı yoğun bir koku çıkıyor muKızlar premium care döndüm tekrar baby turco deneme geldi güzel ama lastik izi yeri tahriş etmiş miniğin bacaklarını hepsiburadadan aldım bide ses çıkaran elinde tutması için oyuncak aldım
Çocugun her yaşta anne ilgisine ihtiyacı var.Ben ya hep ya hiç mantığındaki biriyim canım. Madem rahat değilim sal gitsin 2. Yi modumtek endişem var kızımı ihmal eder miyim onu yalnız bırakmayım derken daha beter yalnızlaştırmaktan korkuyorum. İlgi ve sevgimden kısıp onun hakkına gitmekten korkuyorum. Gerisini önemsemiyorum valla
merhaba, hoşgeldiniz. Titreme dediğiniz ağzını titretme mi tüm vucut titremesi mi? Ağzını yada kafasını titretmesiyse normal. Diğerini bilmiyorum.Tüm anneler merhaba. Ben de Aralık annesiyim 4 buçuk aylık bir bebeğim var. Burayı sonradan keşfettim. Bir sorum olacaktı böyle bir sorun yaşayan var mı aranizda bebeğim 2 gündür emerken uykuya geçiş esnasında titremeye başlıyor 20-30 saniye kadar titriyor. Doktorumuz nörolojik gelişimi tamamlanana kadar devam eder diyor. İnternette de 4-7 ay arası bebeklerde olabiliyor diye okudum Var mı böyle bi tecrübe yaşayan anne? Destek olursanız çok sevinirim
Malesef önce kolu titriyor sonra bacaklari ya da kafasıÇocugun her yaşta anne ilgisine ihtiyacı var.
merhaba, hoşgeldiniz. Titreme dediğiniz ağzını titretme mi tüm vucut titremesi mi? Ağzını yada kafasını titretmesiyse normal. Diğerini bilmiyorum.
Orası öyle tabiki canım bahsettiğim ilgiyi ikiye bölmek bundan ötürü yetememek kaygısıÇocugun her yaşta anne ilgisine ihtiyacı var.
Cnm ben emzirirken yazıyordum yarım kalmış devam etmemişim. Orda şunu diyecektim. Her yaşta ilgiye ihtiyacı var. Ve her zaman bölünecek ilgin. O yüzden yaşın önemi çok yok. 2-3 yaş arası ekstra zor bir çocukluk dönemi grçirdikleri için o yaşlardan uzak dur. Biz ettik sen etmeOrası öyle tabiki canım bahsettiğim ilgiyi ikiye bölmek bundan ötürü yetememek kaygısı
Evet lohusayken demiştim lohusa çocuk 4 yaşındayken değilVurması konusunda katılıyorum sana tabiki yanlış ama sonra açıklama yapmış arkadaş sende daha 40 n çıkmadan çocuk yapmak bir hata demiştin hatırlıyor musun!!!
Valla ben lohusaydım gidio döv bebeğini sende o zsman şidderi mi savunuyosunCanım bu yazdığını okuyunca aklıma bebeğini ilk doğurduğunda buraya yazdıkların geldi.aklımda kaldı çünkü üzülmüştüm senin için.bir üye o çocuğa senin gibi bir annesi olduğu için çok acıyorum sen anne olmayı hak etmiyorsun yazmıştı. Sen bunu okuyup saatlerce ağladığını yazmıştın . O üyeye hakkımı helal etmiyorum demiştin. Hepimiz sana destek olmaya ve bu günlerin geçeceğini anlatmaya çalıştık ve geçti bak. Ama sen sana yapılanı şimdi başka zor durumdaki bir anneye yapıyorsun. Yazdıkların onun zaten sıkıntılı ruhunu daha da sıkıntıya sokabilir. Yapma lütfen
Ay maşallah ne kadar şiddet savunucusu varmış iyiki bırakmışım burayıArtık sinirlendim okurken dayanamadım kimsenin yazdığına karışmak haddim değildir ama sizin bu kaçıncı yapışınız!!! Ben hamileyken çok kilo aldım diye yazınca direk doktorunuz müdahale etmiyomu yazıp beni germiştiniz hamileyken doğumlar yapıldı herşey bitti sonra siz lohusalık depresyonundayken ben pişmanım bakmak istemiyorum yazmıştınız çoğu arkadaşımız bende dahil size destek olduk ki olmayanlara tepkinizi verdiniz şimdi bir arkadaşımız belki hayatının en zor günlerini geçiriyor yaptığı yalnış olabilr ama kimbilir ne kadar üzülüyor emin olun daha mutlu anılarla telafi edicektir bu günleri !!!!!! Bırda yazılanları okuyosunuz hiçbi zaman bişey yazmıyosunuz birşey dikkatinizi çekince kötü bir yorumla bırda kimseyi düşürmeye hakkınız yok biz burda zor günlerimizi paylaşıyoruz arkadaşımıza bu şekilde yorum yazamazsınız!!! Kimseyi hiç bir paylaşımınız olmadan eleştiremezsiniz yeter artık
Valla ben tek bir konuda büyük konuşurum o da bebeğe hayvana vurmam doğaya zarar vermem onuj dışında dışarıda yada burada aciz bir bebeğe fiske vuranı gözüm kırpmadan kaldırıma yığarım da gram vicdanım sızlamaz onı bi bil bı bir ikincisi benim yazdıklarımın paikolojide bile yeri var bellinir dönem olabiliyo ki topladım da kendimi ayrıxa ben bebeğimi sarsmadım herhalde kendinşe karıştırdın o yazr ve onı savunan herkes gözümde şiddetseverdir nokta net bitti byeSizi ilgilendirmeyen şeylere burnunuzu sokmayın burda kaç aylık bebeğini sarsanlar bile oldu onlara yorum yapsaydınız bana yapacağınıza yada başta kendinize el kadar size zararı olmayan sizin psikolojik nedenlerinizden dolayı ağlama ihtiyacı duyan bir bebek hakkında konuştuklarınıza bakın. Vurma deyince Emin’im sizin aklınıza alıp çocuğu evire çevire dövmek gelmiştir beklerim çünkü aklınızda sıkıntı var herşeyi üç yaşıyorsunuz. Size yazan arkadaşlar az bile yazmıştı bence ozaman siz bunalımda değildiniz gerçekten bebeğinizden acizdiniz ve pişmandınız çünkü tahammülsüz agrasif bir yapınız var burda sizin gibi birtane daha karaktere rastlamadım
Canım yazdıklarımı çok yanlış anladın. Elbette çocuk dövmek asla tasvip edilemez ki yazan arkadaşımız da poposuna hafif vurduğunu ve vicdan azabı çektiğini söylemiş. Birbirimizi anlayalım anlamında söyledim ben. Kimseyi yargılamak için değilValla ben lohusaydım gidio döv bebeğini sende o zsman şidderi mi savunuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?