Süpersin canım ya artık hayata katılması lazım onlarında ztn algıları açıldı bizde mesela onun yemek saati dışında önünde bişey yiyemez olduk masaya elimize kitleniyo ağlamaya başlıyoKızlar ben miniği halıya öylece bırakıyorum ev süpürüyorum mesela beni izliyo her gittiğim odaya götürüyorum küçük el süpürgesiyle çoğunlukla hergün süpürmeye başladım yoksa evi bişeyler götürecektiidaha derin temizliği eşim yapıyo mecburen bu şekilde idare ediyoruz
NormalKızlar benim saçlar zaten dökülüyor kel kalcam nerdeysekızım da kedi gibi tüy döküyor artık. O kadar çok saçı dökülüyor ki çok şaşkınım. Normal mi bu durum?
Aynen bacak kısmı iz yapıyor biraz cirtli daBen 3 numarasını kullanmıştım güzel ama bel kısmı sıkıyordu belki artık 4 e geçmem gerektiği içindi bilmiyorum şimdi ben de 4 numara bir alıp deneyeceğim cırtlı bezin de bacak kısımları külot beze göre daha sıkıyor
Aynen bizimkide indirimli diye almış deneyim bakalim bendeAy aynı şey dün bizde de olduben de sleppy kullanıyorum eşim külot bez almış dikkat etmemiş ona bir de indirimde diye büyük 100lü almış ben değiştirmedim bi denicem. Normal cırtlı bez bacaklarına çok iz yapıyordu bu yapmazsa bununla devam ederim
Aynı durum bizdede var canım saçlarımın yarısı döküldü resmen yanlar felan çok belirginlestiKızlar benim saçlar zaten dökülüyor kel kalcam nerdeysekızım da kedi gibi tüy döküyor artık. O kadar çok saçı dökülüyor ki çok şaşkınım. Normal mi bu durum?
Normal benimde dökülüyo bağlıyken farketmiyorum ama banyo sonrası felaket dökülüyoKızlar benim saçlar zaten dökülüyor kel kalcam nerdeysekızım da kedi gibi tüy döküyor artık. O kadar çok saçı dökülüyor ki çok şaşkınım. Normal mi bu durum?
Süpersin canım ya artık hayata katılması lazım onlarında ztn algıları açıldı bizde mesela onun yemek saati dışında önünde bişey yiyemez olduk masaya elimize kitleniyo ağlamaya başlıyo
normalini begenmedim canim denedim pure sofy olani bi deneyeyimA101 in haftalık indirimine normal molfix gelecek gördüm bak istersen 100lü 79 liraydı sanırım
normal pure soft olana alip bi bakayimBen de gidip yanlışlıkla 400 adet 4 numara külot bez almışım. Napıcam hiç bilmiyorum. Külot bez yürürken falan çok rahat oluyor. Yatmıyorlar bir süre sonra çünkü. Ama 4 numara erken gibi.
Molfix külot bezi sevemedim ben. Ben büyüğe geceleri pijamasının üzerinden giydiriyorum. Burda yatak yorgan yıkamakla upraşmayalım diye. Çiş yapmasa bile molfix taş gibi oluyor ertesş gün kullanılmıyor, sleepy 1 hafta giy yumuşak hala.
Ama ne dokulmeeeeee yok boyle birsey ilkte bir iki kere felaket dokulup kesilmisti bunda surekli bebegin saclarini gelir gelmez makinayla tras etmistim cok uzundu kiz gibi simdi firca gibi oldu dokulmuyo oglumunKızlar benim saçlar zaten dökülüyor kel kalcam nerdeysekızım da kedi gibi tüy döküyor artık. O kadar çok saçı dökülüyor ki çok şaşkınım. Normal mi bu durum?
Evet benim de çok dökülüyor . Sen de içemiyordun benim gibi Demir ilacı kabız yapıyor . Onu içmediğimiz için böyle dökülüyorKızlar benim saçlar zaten dökülüyor kel kalcam nerdeysekızım da kedi gibi tüy döküyor artık. O kadar çok saçı dökülüyor ki çok şaşkınım. Normal mi bu durum?
O ilaç bende o kadar korku yarattı ki içebileceğimi sanmıyorumEvet benim de çok dökülüyor . Sen de içemiyordun benim gibi Demir ilacı kabız yapıyor . Onu içmediğimiz için böyle dökülüyor
Benim kızım da süpürgeyi seviyor bütün evi temizliyorum beni izliyor öyle bakıyor. Ben bebek arabasına koyuyorum oda oda gezdiriyorum arkamdan, biz hala dışarda kullanmadığımız içinKızlar ben miniği halıya öylece bırakıyorum ev süpürüyorum mesela beni izliyo her gittiğim odaya götürüyorum küçük el süpürgesiyle çoğunlukla hergün süpürmeye başladım yoksa evi bişeyler götürecektii
Ben doktoruma söyledim durumu başka bir ilaç önerdi. Reçeteye yazılmıyordu. O kabızlık yapmadı bende. Ocean mikrofer 30 tablet. Bir bakın istersenizO ilaç bende o kadar korku yarattı ki içebileceğimi sanmıyorum1 hafta daha devam etsem ameliyatlık olabilirdim Allahtan erken farkettim sebebini hamilelikte kullanmadığım için
Bakayım canım teşekkürlerBen doktoruma söyledim durumu başka bir ilaç önerdi. Reçeteye yazılmıyordu. O kabızlık yapmadı bende. Ocean mikrofer 30 tablet. Bir bakın isterseniz
Benim de çok dökülüyor çözüm bulmaya çalışıyorum şampuanımın içine vitamin kırdım bakalım. Oğlumun epeydir dökülüyor zatenKızlar benim saçlar zaten dökülüyor kel kalcam nerdeysekızım da kedi gibi tüy döküyor artık. O kadar çok saçı dökülüyor ki çok şaşkınım. Normal mi bu durum?
Aynı durum bizdede var canım benimde kızımında inanılmaz dökülüyo saçıKızlar benim saçlar zaten dökülüyor kel kalcam nerdeysekızım da kedi gibi tüy döküyor artık. O kadar çok saçı dökülüyor ki çok şaşkınım. Normal mi bu durum?
İnş dışarda kullanacağımız günler gelirBenim kızım da süpürgeyi seviyor bütün evi temizliyorum beni izliyor öyle bakıyor. Ben bebek arabasına koyuyorum oda oda gezdiriyorum arkamdan, biz hala dışarda kullanmadığımız için
Benim oğlumda sırt üstü yatarken yana dönüyor ama kolunu kurtaramadığı için yüzüstü ne geçemiyorKızlar selamm..
Benim de saclar baya azaldi,tokalar olmuyor. Oglumun da dökülüyor. Ben de anakucagina koyuyorum her odayi süpürüyorum artik cok sukur. Tum camlari bile sildim temizlik tamam bende artik bundan boyle gunluk yapip birikmesini engellerim sadece.
Benimki sirt ustuyken kendini döndürüyor ama sonra kaliyor oyle baska ne donebiliyor ne kendini surunduruyor. Ellerini inceliyor bakiyor,agiz hep salyali zaten. Bugün butun gun ara ara agladi sebep : AYAKLARINI AGZINA GOTUREMEMESI. Her seyi agzina almak istiyor. Birkac kez salatalik havuc yalatmistik simdi biz sofradayken biliyor basiyor cigligi bana da verin diye kendini masaya atıyor. Bir yanım az biraz yogurt ver havuc hasla ver diyor diger yandan 6 ayi bekle diyor kafam karisik.
Sizinkiler donebiliyor mu ardi ardina ? Ve
Bir seyler yemek istemesi sizde de var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?