2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Offff okurken içim açıldı canım 3 kız kardeş genç anne şu an başka bişeye ihtiyacın yok inşallah bi an önce gidersin

Ve ilginç olan daha önce böyle söylemleri yoktu kvnin çocuk doğduktan sonra olmaya başladı
Ah canım hiç moralini bozma o kv den bitane de bende var kocayı dolduruyo gelip senin yüzüne demez eşinde ailene soğusun diye, bak ara kv derdin ne ogün eşime demişsin bana söyle yoksa aramızda sıkıntı oluyo de alıp karşına konuşsa kızım neyin var dese ölür tabi ailenin yanında iyi olacaksın ailene gitmene kendim karar veririm senin anan veremez de o senin annenin gününü kutlamadıysa sende onu kini kutlama ben öyle yaptım bu sene aramadım eşim sordu hediye alcaz mı diye yok paramız dedim sırf kv almamak için annemede almadım, benim kv gördüm yazdıklarında bidaha sinir oldum ben ezdirdim sonradan dişim çıktı şimdide eski tadımız yok, çocuktan sonra garanti görüyolar boşanmamayı falan ondan değişiyolar benimkilerde öyle, hatta benim fesat kv bigün eşime x(abimin eşi düğün ve segili zamanı çok yardımcı oldu babama yalvardı resmen seviyolar birbirlerini diye kaç kere şehir dışında bunları ağırladı ben o zaman yanında yaşıyodum orda memurdum), işte oğlum ben x i yusufun bacağını çimdiklerken gördüm dikkat et, eşim geldi bana söyledi yıktım ortalığı anana ne benim çocuğum yapsada ben bişey demem kötü niyetle yapmaz sevmek için yapar ve bunu gelip sana bilerek söylüyo ara bozsun diye yüzleştimde kv le çok yalancı benimki ama eşime melek geliyo orası başka

Cnm sen kutladınmı kv nin anneler gününü mesela ben artık karşılık almadığım şeyleri yapmıyorum ilk anneler günüm il kv nin aramasını bekledim yani ama aramadı bende onu aramadım kutlamadımda gıcık oldum bi kere kensdisi düşünmez ben şu kıza bi incelik yapıym diye umrumda diil eşimde hiç bişeyl demedi annemi ara fln diye ki biliyo ztn bizimki de ne zmn soğuk davransam bi problemmi var der bi kerede kendi hatasını anlamaz insan hırslanıyo farkındayım ama aynı evde yaşayan sizsiniz kv için eşinle hiç gerilme onun annesi bırak napıyosa yapsınlar olan hep bize oluyo

Gerçekten bazen inanamıyorm ya ne kadar gıcıklar hep bi kötülük bekliyolar ben doğumdan sonra açık açık konuştm ben telefonu açmayınca aramıyınca hemen arkamdan kötü düşünme bak benim sizinle bir derdiö yok diye hala aynılar ya saldım bende eşim gitmiş anneme hediye almış hiç almasaydın dedim okdr bebeğe baktı diyo bakıcak tabi torunu dedim bizim eşimle tek anlaştığımız konu ikimizde aileden manevi fedakarlık göremiyoruz hemfikriz bu konuda bende kv yalanlarını yakalıyorum hemen ıspatlıylrum eşimede ondan sonra eşim annesinin yüzüne vuruyo hatta ama anlayan yok ta

Ben kutladım kızlar hediye almadık ama sabah gider gitmez dedmi anneler günün kutlu olsun elimiz boş geldik flan dedim o da sizin bana hediyeniz torunum dedi aldı oğlumu kucağımdan sevdi gülüştük falan. Ben onun yüzünden bozmıcam ama eşim bozuyor bana ben ailemi karşıma almam dedi dün onlar ailesi biz neyiz bilmiyorum

Sinirden demiştir cnm üzülme sen ailenle mutlu oldukça kv nin oğluna olan etkisi azalıcaktır benim fikrim sen bilirsin tabi ama eşin karışmıyosa eğer sende kv nin özel gününü fln kutlama eşinle hiç onun hakkında konuşma bile bugün benim dilime geliyo annen kutlamadı dicem dicem tutuyorum kendimi sende onunkini kutlamadın dicek mesela hiç uğraşamamm bize babalık eşlik yapsın yeter

Alsın anasını başına çalsın bi bitmediler bizde seçmiş gibi nerden bulduysakAllah yardım etsin ama yinede ezdirme kendini onunki anneyse sennki ne

Bu senin ilk anneler gününde bi de. Cidden sinir bozucu

Ben aradım kv mi eşim de annemi aradı çünkü. Allah var anneme çok saygılıdır. Bi ihtiyacı var mı diye sorar bana özel günlerde arar o yüzden ben de annesini ararım. Ama bu kv lerde var bi şey en iyisi bile fesat kenafir gözlü bilemedim ben kv mi asla evime düzenime karıştırmadım işe başlayıp kızıma bakmaya başlayınca nolucak bakalım. İnş sıkıntı yaşamam. Çok sever oğullarının evlerine düzenine burnunu sokmayı. Diğer elitlerim de ona iş yaptırdıkları aslında onu baya bildiğin kullandıkları için her şeye karışmasına ses çıkarmazlar. Kötü bi şey yapsa bile eşime söylemem çünkü bir iki defa yapmaya kalktım lafı ağzıma öyle bi tıkadı ki bana annemin dedikodusunu yapma diye. Hiçbir konuda o konuda olduğu kadar sert çıkmamıştır bana. Annesi ona doğru düzgün hiçbir şey yapmaz ama annesi melektir çok ilginç onun annesinin davrandığı gibi benim annem erkek kardeşime davransa kardeşim annemin yüzüne bakmaz. Şans bu işler sanırım

Ay yok benimki çok fesat bide küçük evlenince hiç farketmiyosun şimdiki aklım olsa izin verirmiyim

Kızlar afedersiniz her ilişkiden sonra kanama olması normal mi sizce bu dönemde? Birbirimize sert davranmıyoruz da. Hala adet görmedim bir de

Cidden bugün beynim yandı sabah beş buçukta uyandı 12 buçukta ancak uyuttum Uykusu var uyuyamıyor. Uyutuyorum beşiğe koyduğum an bağırıyor. Anlamdım gitti. Ateşi de yok ama uyanınca calpol vericem. Perişan oldu beni de perişan etti. Gece de öyleydi. Artık sinirlerim bozuldu gece bağırdımSabah da kendimi zor tuttum. Artık nerdeyse eminim diş sıkıntısı bu. Uyurken eliyle ağzını tutuyor sürekli elimi ağzına götürüp ısırıyor. Bu süreç beni çok hırpalayacak sanırım resmen ağlayasım geldi ya

Kızlar afedersiniz her ilişkiden sonra kanama olması normal mi sizce bu dönemde? Birbirimize sert davranmıyoruz da. Hala adet görmedim bir de
Bizim o kadar tecrübemiz olmadı henüz beyim beni kankası olarak benimsedi doğumdan sonra Sinirim bozulmaya başladı. Sürekli dile getiriyorum artık. Kilo aldım diye çirkin mi buluyor anlamadım ki.Bunu kabul de etmiyor. Kendi de Kıvanç Tatlıtuğ değil yani. Ona göre hiçbir sorun yok

Alsın anasını başına çalsın bi bitmediler bizde seçmiş gibi nerden bulduysakAllah yardım etsin ama yinede ezdirme kendini onunki anneyse sennki ne
Bu senin ilk anneler gününde bi de. Cidden sinir bozucu
Şimdi yine oradayız kızlar şimdi de hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Ama uygun bir anda konuşacağım bi daha bi sıkıntısı olursa direk bana söylesin. Yoksa bizim yuvamız bozacaksın diye söyleyeceğim..

İyi yapmışsın canım boş yere gerginlik çıkarmaya gerek yok hele şu dönemlerde kafa hiç kaldırmıyo ben ne zaman kv için bişey yapsam eşim birgün aa bak bende onun annesine iyi davranıym demedi şans ya kuzenimin kv si okdr iyiki kadın ee öle olunca kuzenimde elinden geleni yapıyo onun için karşılıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…