2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
İşte ben de soğumaktan korkuyorum. Tuhaf yani anne baba olduk diye karı kocalıktan terfi mi ediyoruz

Kızlar tek tek yazışmaları okudum resmen 1 haftadır yazamıyorum hepsini okumadan yazmak istemedim ama inanın çok çok değişti kız her sabah mutlu uyanan bebek gitti ağlayan bebek geldi eli hep ağzında parmaklarını kıpkırmızı yaptı emmekten aşırı husursuz çok az uyuyor hemen hemen uyanıyor diş falan diyoruz ama orta diş de yok sanki uzun bir süre böyle olucak gibi 1 haftadır çok yoruldum inanın biz de tekiz eşimle tek. Bakıyoruz uyutmak için alıp arabayla geziyoruz arabada uyuyor eve girer girmez uyanıyor son 2 banyo mu onuda götürdüm ana kucağıyla banyoya kabinin kapısı açık banyo yaptım Allah sustu düşünün artık ve hep kucak hayırlısı

Ay sanki bizi anlattın gündüz uyku sıfır uykusu geliyo ama dalamıyo çocuk hıysuzlaşıo ağlıyo bizimde dişlerde belirti yok ama tüm parmakları tek tek emiyo

Ya normalde görüştüğümüzde hiçbir saygısızlığı yok iyi de davranır ama böyle özel günlerde kendiliğinden bir arayayım demez ben de buna gıcık oluyorum
Bugün pek yalnız kalamadık konuşamadım o yüzden ama en kısa zamanda konuşacağım. Biz çok yakın oturuyoruz o yüzden haftada 1 e düşeremem şu an ama azaltacağım bundan sonra yavaş yavaş ve bir daha eşim aynı şeyle karşıma gelirse naparsan yap dicem umrumda değil artık

denizbenimadim ben de senin gibi sürekli laf sokuyordum üstelik bizde hamileliğin ortalarından beri hiçbir şey yok ama artık yok hiçbir şey demeyeceğim. Hatta bu olayların üstüne o istese bile yok artık bir süre

Ya emzigi biraktirdim ya cok zorda kalmadikca vermiyorum emme ihtiyacini benle karsilasin diye ondan icinden canavar cikti benim oglumun ay bide heceliyor acaba normal mi erken mi ebe ebe anye anye eve eve birsuru hece yapiyor. Kantaron yagi surdum kutledi gecti hamdolsun tsk ederim canim simdi cok cok daha iyi

benim esimde yuz yuze gelince asiri iyi ama arayip sormaz gecmis olsun hayirli olsunlar icin vs aramaz gitmez kalmaz

Beynim uyuştu resmen beynimdünden beri sızlanma vardı ama tüm gün mikir mikir emmek istemiyo uyumak hiç istemiyo son çare ağzına biraz çilek sürdüm sonra meme verdim alınca artık bayıldı mi sızdı mi ne uyudu kafası sımsıcak oldu ateşi 36 ama eller ağızda dış kaşıyıcısini da beğenmedi nesi var artık diş değil demeye baslicam

Alsın anasını başına çalsın bi bitmediler bizde seçmiş gibi nerden bulduysakAllah yardım etsin ama yinede ezdirme kendini onunki anneyse sennki ne
O kadar haklsiin ki annesi hakkinda tek bir kelime bile konusamiyorum esim anneyle ilgili bir saka yapti bende annenin yapinca ortaligi ayaga kaldirdi o kadar uzuluyorum ki annem hakkinda istedigini soyluyor ben soyleyince kiziyor bagiriyor of of

Normal suresı en az 21 gun arayla oluyor ya o yuzden korktum bende doktorumu aradım normal degıl yarın bi gel bakalım dedı sende mı aynı sorunları yasıyosun?
Be gecen ayin 9 da oldum ya hamileyim yada duzensiz nedenini bilmedigim icin merak ettim bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…