• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Yaptırıp stresinden kurtulayım o zaman nedense bu aşıdan geriliyorum ya
Ben de haftaya yaptırıcam 2. Dozu ama şimdiden gerilmeye başladım. 9.aya kadar yaptıralım bence en çok ilk 9ayda yakalanıyotlarmış. Allah göstermesin

Ben de haftaya yaptırıcam 2. Dozu ama şimdiden gerilmeye başladım. 9.aya kadar yaptıralım bence en çok ilk 9ayda yakalanıyotlarmış. Allah göstermesin
Menenjit aşısı dan mı bahsediyorsunuz sanırım ben yaptırıcam sağlık ocağındaki ebe resmen yeni bit aşı, Türkiye ye yeni geldi çok bir şey söyleyemem siz bilirsiniz dedi

Menenjit aşısı dan mı bahsediyorsunuz sanırım ben yaptırıcam sağlık ocağındaki ebe resmen yeni bit aşı, Türkiye ye yeni geldi çok bir şey söyleyemem siz bilirsiniz dedi
Evet bexsero. İlk doz yaptırdım zaten 2. Dozu haftaya. Aşı sonrası huzursuzluk ateş garanti. O yğzden de geriliyorum şimdiden. Aşıdan 6-8 saat sonra ateş başlıyor. Obyüzden sabah yaptırın yaptırracaksanız ki geceyi rahat geçirin

Evet bexsero. İlk doz yaptırdım zaten 2. Dozu haftaya. Aşı sonrası huzursuzluk ateş garanti. O yğzden de geriliyorum şimdiden. Aşıdan 6-8 saat sonra ateş başlıyor. Obyüzden sabah yaptırın yaptırracaksanız ki geceyi rahat geçirin
Evet yeni, 3 yaşındakine bu aşı yapılmamıştı mesela, belki o zamanlar türkiyede hastalığın bu cinsi gözükmüyordu, sadece nimerix yaptırmıştık. Bexsero bu aşıda türkiyede tekel o yüzden bazı doktorlar uzak duruyor.

Evet yeni, 3 yaşındakine bu aşı yapılmamıştı mesela, belki o zamanlar türkiyede hastalığın bu cinsi gözükmüyordu, sadece nimerix yaptırmıştık. Bexsero bu aşıda türkiyede tekel o yüzden bazı doktorlar uzak duruyor.
Doktorumuz ülkee görülme sıklığı arttı yakında takvime işlenir demişti yaptırcamda valla hiç bi aşıda böyle gerilmemiştim 😂ilacın ismi bexsero mu eczaneden alıcamda sizede emil bey tavsiye etmişti

Bizimde rotanın 2. Dozu yapılcak ikisi aynı zaman yaparlar mı ki

Kızlar bu bahsettiğiniz bexsero ne aşısı bşzm doktor hiç söylemedi

Doktorumuz ülkee görülme sıklığı arttı yakında takvime işlenir demişti yaptırcamda valla hiç bi aşıda böyle gerilmemiştim 😂ilacın ismi bexsero mu eczaneden alıcamda sizede emil bey tavsiye etmişti
Livin bütün doktorları yaptırıyor tüm aşıları. Benim kurum ücretini de karşıladığı için ben de yaptırıyorum hepsini;)

Kızlar ben delircem yakında gece bebekten ayrı bel ağrısından ayrı uyanıyorum artık gündüzleri uyumuyo resmen 4. Ayda uyku gerilemesi dedim gece yarım saatte bir uyanıp azcıkta olsa mama içti fln perişan olduk neyse bir hafta sonra düzeldi sonra uyuma şeklini reddetti bir hafta ayağa koyduğumuz anda çığılığı bastı bu sefer hamak aldık onda biraz iyiydi şu an artık sabahtan beri çıldırcam genelde arabasında gündüz sakin oluyodu akşamları çıldırdığı için ya portakal suyu sıkıyorum ne kadar sürebilir arabaya koydum yok çığlık atıyo katılıyo derler ya ağlamaktan mama sandalyesine koydum oda yok uykudan yapıyo artık sonra biraz mama yapıym dedim ki bi saat önce ztn içmişti onu içti uyudu şimdi ama ben bittim artık biz ankaraya eve dönünce tek bu çocuğu nasıl oyalarım ya wc ye gitmel bile imkansız bide elimde ilgisiz bir koca var bende yorgunluktan hastalandım boğazım aşrıyo halsizlk falan kendime gelemiyorum bunun çaresi yokmu bakıyorum bu aylardaki bebekler kendi kendine oyalanabiliyo ben ne zaman rahatlıcam doğumdan beri artık yıldım geceye alışmıştık ama gündüzde uyumayan bebek çok zor

Sende ona bağır kusura bakma ama hadsiz annenin tırnağı olamaz ben benimkini annedir diye başımda gezdirdim annem hep derdi onlara daha git yok bilmem hediye al sevinsin falan filan çok yaptım karşılığını çok yanlış alınca artık söyletmiyorum bişey söyleyemez eşim çok nankör babam dün bize tatlı bıraktı çok zahmetli biyerdem almış biz seviyoruz diye baktım insan bi arar yok aramıyo bi arada teşekkür et seni düşünüp almış bu bi görgüdür dedim ee ben mi dedim almasaydı diyo öküz öyle bi kocayla evliyim ama yüzlerine melek gibi davranır iki yüzlüsün dedim aradı ama zorla
Kizmiyor mum zannediyorsun ama cok sinirli eli kalkacak bile oluyor bu da asiri zoruma gidiyor ya arami iyi tutacagim yada hep kus kalacagiz kv be kizlarida esimin onunde sevip arkamdan atip turuyolardir neler neler oldu bi bilsen hep icime atiyorum ona soylesem boyle boyle oldu diye onlara degil bana kizar

Bide şimdi aşı kartına baktım meningokok(mcv) mu dediğiniz kızlar 9.aya koymuşlar kartta onu bide normal menenjit aşısı yapılmış gözüküyo 6. Ayda tekrAr yapılcak

Kızlar dışarıdayım bebek arabasında uyuyor ben de sitenin bahçesine iniyorum şimdi fark ettim bizim kızın bacakları artık bebek arabasının ana kucağına sığmıyor diğer büyük olan parçaya ne zaman geçiliyor normal de

Back
X