• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar yazdıklarınızı okudum yazamdım bir türlü biizmki beni çıldırtıyo ya herşeye ağlamaya başladı mutlu edemiyorum bitek yemek yerken mutlu geceleri uyumuyo bide burda hava çok sıcak devamlı terliyo artık sadece atletle duruyo gecede bu şekilde uyuyo üzerine müslin örtüyorum. Bide çorap giydiriyorum gaz olmasın diye. Ek gıdayı konuşmuşsunuz biz nerdeyse normal yeme moduna geçicez😂 herşeyi okdr iştahlı yiyoki kilosuda fazla korkuyorum obez olcak diye artık pirinç yulaf fln tükettirmemeye çalışıyorum patateste vermiyorum boşuna kalori diye
Yoğurt görünce çıldırıyo kıymalı bezelye taneli yiyo artık haftaya karpuz kavun deneticem kuru kayısı hurma
Yeni başlayan arkadaşlarım
Ben trendyoldaki süzgeçten kullanıyodum çok memnun kaldım ama bim de kiwi nin buhar makinesi müthiş bişey çok rahat tavsiye ederim
Yoğurt 2 günde bir mayalanıyo
Lor peyniri yapınca peynir altı suyunu ayırdım her yemeğine bir çay kaşığı koyuyorum
Kemik suyu mutlaka bir çay kaşığı her yemeğine bu dönem protein ve kalsiyum çok önemliymiş
Kabızlık olmadı hiç her yemeğine soğuk sıkım zeytinyağı koyuyorum
Akşam üstü bazen irmikli meyve püresi yapıyorum
Birde suyu arttırdım tabi hem hava sıcak hem ek gıda baya susuyo artık

Bu arada isilik için önericeğiniz bir şey varmı ?ensesi çok isilik olmaya başladı
Og maşallah yarasın kuzuma benimkide yese ne güzel olur yemiyo bu bebeyide yapamadım😂

Bide ayak parmağını ağzına alıyo demişsiniz hepiniz kızlar bizimki yapamıyo bacaklarnı hep düşürüyo ve biz sizlerden büyüüğüz kilodan dolayı geri kalıyo diye üzülüyorum bazen ya
Kız çorap giydirmeyi bırakmıştım gaz mı yaparki sen o sıcakta giydiriyosan ben burda hepten giydirmem lazım 🤩

Ben sigorta yaptırmıştım özel sağlık sigortası bir senelik 10 muayene hakkı var 800 gibi bi rakamdı içinde kalça ultrasonu falanda vardı mesela göz doktoruna gidicez bi muayene hakkımız gidecek gibi ama bir sene yetiyo tahlillerde ücretsiz oluyo öyle bi araştır bence normalde biraz pahalı bi hastane numara konusuda veriyo tabiki hemen ulaşıyosun resim falan atınca cevap veriyo ilgili bi doktor @Cedarice de ona götürüyo ben memnunum
Hangi sigorta acentesinden yaptırdınız? Hastanede mi yapılıyor?

Kızlar yazdıklarınızı okudum yazamdım bir türlü biizmki beni çıldırtıyo ya herşeye ağlamaya başladı mutlu edemiyorum bitek yemek yerken mutlu geceleri uyumuyo bide burda hava çok sıcak devamlı terliyo artık sadece atletle duruyo gecede bu şekilde uyuyo üzerine müslin örtüyorum. Bide çorap giydiriyorum gaz olmasın diye. Ek gıdayı konuşmuşsunuz biz nerdeyse normal yeme moduna geçicez😂 herşeyi okdr iştahlı yiyoki kilosuda fazla korkuyorum obez olcak diye artık pirinç yulaf fln tükettirmemeye çalışıyorum patateste vermiyorum boşuna kalori diye
Yoğurt görünce çıldırıyo kıymalı bezelye taneli yiyo artık haftaya karpuz kavun deneticem kuru kayısı hurma
Yeni başlayan arkadaşlarım
Ben trendyoldaki süzgeçten kullanıyodum çok memnun kaldım ama bim de kiwi nin buhar makinesi müthiş bişey çok rahat tavsiye ederim
Yoğurt 2 günde bir mayalanıyo
Lor peyniri yapınca peynir altı suyunu ayırdım her yemeğine bir çay kaşığı koyuyorum
Kemik suyu mutlaka bir çay kaşığı her yemeğine bu dönem protein ve kalsiyum çok önemliymiş
Kabızlık olmadı hiç her yemeğine soğuk sıkım zeytinyağı koyuyorum
Akşam üstü bazen irmikli meyve püresi yapıyorum
Birde suyu arttırdım tabi hem hava sıcak hem ek gıda baya susuyo artık

Bu arada isilik için önericeğiniz bir şey varmı ?ensesi çok isilik olmaya başladı
Canım o bahsettiğin kiwi nin makinesi ne kadar isilikte sıcaktan mı oluyor acaba

Benim her şeyi kurum karşılıyor o yüzden ücretleri hiç bilmiyorum. koruda influenza testi için 200 tl ödedim ama livde ssk kapsamındaydı sanırım hiç para ödemedim.
Dr. Telini veriyor. Ve ne zaman yazsam en geç 1 saat içinde dönüyor. Gayet kibar ve anlaşılır yazıyor.
Büyük kızımı ağlatmadan muayene edebilen tek doktor şimdiye kadar bu bile bnm için yeterli bir kriter. Azıcık da fikirlerimiz uyuşsaydu çok güzel olacaktı;)))
Hangi konularda uyuşmadı acaba?

Kızlar hastaneye gittik. Doktor, anlattıklarına göre yüzde 90 alerjisi var dedi. Kan ve dışkı tahlili istedi. Süt ürünlerini kes dedi, bir de alerjik bebekler için mama önerdi. Hemşire damarını bulamayınca, önce dışkı tahlilini verelim duruma bakalım dedik. Yapınca götüreceğiz inşaallah.

Kızlar hastaneye gittik. Doktor, anlattıklarına göre yüzde 90 alerjisi var dedi. Kan ve dışkı tahlili istedi. Süt ürünlerini kes dedi, bir de alerjik bebekler için mama önerdi. Hemşire damarını bulamayınca, önce dışkı tahlilini verelim duruma bakalım dedik. Yapınca götüreceğiz inşaallah.
Of ya inş değildir😒

Üzülme canım bizimki de daha dönemiyor yan dönüyor sadece
Ya kim görse çok kilolu fln dedi bazı şeyleride geç yapıyo bu yüzden şimdi mesela devamlı dönüyo ama çok terliyo farkındayım zorlanıyo kilodan😢 sende mrk etme cnm bizimki büyük olduğu halde geçen hafta başladı dönmeye belli olmuyo bu bebişler😊

Cnm geçmiş olsun aptamil procyno mu önerdi bu arada bizimde sarılıktan doğduğu hafta kan aldılar canımdan can gitti o gün lohusa depresyonuna girdim hemşire nası zorladı bulmak için hala izi duruyo hep öpüyorum orayı sonradan öğrendim topuk kanıyla bakabiliyolarmış meğersem keşke bilseydim istersen sende sor

Bide ayak parmağını ağzına alıyo demişsiniz hepiniz kızlar bizimki yapamıyo bacaklarnı hep düşürüyo ve biz sizlerden büyüüğüz kilodan dolayı geri kalıyo diye üzülüyorum bazen ya
Ayak baş parmağını yalayamıyor diye üzülmekti annelik😂 yalamasın bırak ya ne saçma bi görüntü anlatamam😂 cuk cuk cuk diye memeden iştahlı emiyor benimki🤷‍♀️
Hepsinin gelişimi Farklı canım daha önce de yazdım benimki hala dönmüyor. Dönemiyor demiyorum bak dönmüyor hiç öyle bir çabası yok🤷‍♀️ İhtiyaç duymuyor demek ki diyorum artık🤷‍♀️
bu Arada senin kız sadece yemek yerken mutlu oluyormuş aha da bizden bi tane daha geliyor 😂 inşallah ilerki diyet deneyimlerinde bizim kadar aç kalmak zorunda kalmaz :KK76:

Back
X