2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gögüs pompasını götüreyim diyorum süt gelmemesi durumunda masaj modu falan var işe yarar mı?
Bende de aynı şikayetler var birde (SANSÜR!) kemiğime baskı arttı artık çok acıyor her hareketimde... amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

sansürlermişim pelvis kemiğim yazayım bari

Demek ki anne bebek dostu hastane onlar uğraşır merak etme süt gelene kadar

Bebegi bas asagi donmus anneler bbek hareketlerini nerenizde hissediyorsunuz

Iki gundu gogus altinda ve vajinaya dogru hissediyorum. Normalde karpuz dilimi gibi yanlardaydi :))) gobegimin saginda solunda hareket ediyordu.

Bir de o kıpır kıpır cocuk gitti ya bugun aksama kadar o kaaaddar hafif hissettim ki... anca 3 saattir daha cok hissediyorum. O kadar uyunur mu ya

Canım uyumadan değil o artık iki büklüm tontişler yerleri çok daraldı büyüdüler...

Benim kızım ters olduğu için büyük ihtimalle sezeryan olucak Spinal sezeryan olucak. Ben daha önce apandist ameliyatı oldum çok çok rahattım taki o bıçak seslerini duyana kadar o an hemen beni bayıltın dedim ödüm koptu eşim destek olur diye istiyorum ama izin vermedi Canım ameliyattan kaç saat önce yeme içmeyi yasaklıyorlar sen nasıl yedin ki?

Annem kayınvaldem eltim falan olucak valla hepside bir ton çocuk doğurmuşlar inşallah boşuna doğurmamışlar bilgi edinmişlerdir Arkadaşımda dedi sürekli emzir süt gelir diye benim göğüs ucum şimdiden çıkmış sonradab içine kaçma ihtimali var mı??

Ben bir yüz havlusu banyo havlusu saç için havlu koydum bir tanede göğüs için koyayım bari her ihtimale karşı

Bende mama vermişlerdi ama biberon kullandırmadılar.şırınga ile verdirdiler biberonla alışmaması için

Patates yedim haslanmis oglen.Bol su iciyorum vucut susuz kalmasin diye.Sari leblebiyi iyi hatirlattin.Mide bulanti donemimde yiyordum ama kabiz yapiyordu o da.Yok su 2 gun süt icmicem.Insallah gecer bir an once.
Geçer inşallah canım, geçmiş olsun tekrar..

Kizlar elinizi karniniza koydugunuzda bebeginiz nefes alir verir gibi hareket ediyor mu? Hafif hafif esneme seklinde. Cok ilginc geliyor bana parmagini mi emiyor acaba diyorum
evet yapıyor canim . acaba nefes alma egzersizimi yapıyorlar

ben heryerde hissediyorum mesela ayaklarını bir tarafıma dayayıp kendini geriyopopo bi taraftan ayak bi taraftan karnim yamuluyor. sonra bir bakmissin kaburgami itiyor. asagiya yaptiklarini demeye gerek yok elimi kafasimi bilemem idrar torbama vura vura altima isetecek hc durmuyor bu ara

Bursanin bir ilcesinde devlt hastanesi daha acik yazmayim anlrsaniz caktirmayinanne bebek dostu hastane diye geçiyor
Benim oğlan hem 2 hafta önden gidiyor hem de baş aşağı döneli 2 ay oldu öyle bekliyor. Ben artık baya pozisyonunu değiştirebiliyorum. Ayakları kaburgama çok batınca ya da poposunu sırtını bi tarafa çok dayayınca ufak ufak yerini değiştiriyorum ki rahat nefes alayım. Bazen oyun bile oynuyoruz ayağını bi sağa bi sola kaçırıyor ben de onu takip ediyorum, oyun benim tekmeyi yememle sonlanıyor. Ama vajina bölgesinde nasıl bir baskı var size anlatamam. Bazen diyorum ki kafayı çıkarıp bi selam çakacak.

Aaa yanlış alıntı yapmışım kusura bakmayın. Umay- hareketle ilgili gönderiye cevap yazıyordum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…