2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Normalde planlı sezeryan de akşam dan sonra yeme icemyi kesin diolar genelde sabah sezryan oluo. Ama benim plansız oldu suyum geldi vs tikabasa dolu mideyle ameliyat a girmiş oldum.

Şimdi den çıkmış geri kaçmaz bence

Wc den çıkamaz oldum bende mesaneye acayior baskı yapio yürürken isicem diye korkuyorum artk

1 gece için o kadar esyaya ne gerek var ki. Sadece 1 tane yüz havlusu alsan yeter. Zaten ilk gün banyo yapamazsin. Ertesi günde eve gidiyorsun. Bende 1 gece kaldim. Ertesi gun eve gider gitmez banyomu yaptım. Banyo yaparken sütüm geldi. Akmaya basladi. Abartmaya gerek yok esya konusunda.

anlasmaniz nasil esinle? akrep burcundan gözüm korkmaya başladı yalniz .
Çok şükür iyi canim ben yıkamayı seviyorum eşim düzeni yerleştirmeyi ama kızım hiçbirini . Sadece esim bazen aşırı ve aşırı düzenli halsiz olduğum zamanlar ben bile tahammül edemedigim zamanlar olmuyor da değil

Peki kızlar bebislerin göbekleri düşmeden yıkamayı düşünüyor musunuz
Ben kızımda yıkamadım zaten çabuk düştü. Bebeğin üzerinde beyaz kremsi şey cok önemliymiş. Sağlık yönünden özellikle. O yuzden yıkamayın onu cildi emsin dediler. Bende bekledim gobegi düştüğü gün yıkadım.

Anladım canm fazlası bni yorarmi bilemedm. ama keşke cok duzenli ve titiz biri olsaydın faln derm hep eşime aksine cok pasaklı düzenle hic isi yok.

bu yikamama sonradan cikti ya eskiden beri hep yıkanmış bebeler hatta dogar doğmaz .bn yıkarım kizimi da yikadik hastaneden gelince gobegiyle ilgili sorun yasamadk 4gunluktu göbeği düştüğünde belkide 3 te olablir doktorda gördü şaşırdı hatta erken düşünce kanamalar olur sorunlar yaşanir ama masallah tertemiz sorun yok demisti

Yaz meleği olsaydı ister istemez yıkamak şart olurdu diye düşünüyorum, gerçi evler de sıcak olur ama ben yıkamayı düşünmüyorum. Gerek gördükçe başını yıkayıp vücudunu silerim ya da göbeğini su geçirmez bi şekilde kapatıp da yikayabilirim. Eğitimde ebeler yıkamayın göbeği düşene kadar dedi. Hem düşme süresini uzatır hem de enfeksiyon riski oluşturur dedi ki yegenimde yaşamıştık o yüzden yıkamayı düşünmüyorum.

Süt gelmezse orada belki banyo yaparım diye aldım yanıma ama yaptırmazlarsa geri çıkartayım bari yük etmiyeyim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…