2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ilk kizimda 3 gun sutum gelmemisti sezeryan sonrasi...acaba hastaneye mama alip gotursem mi ...karar veremedim
Mamayi duruma göre hst bile veriyormuş gerekli olursa kaşıkla verilsin isteniyor.ben biberonu koydum çantama yinede dursun diye. hst vermez yada istersede yollayip aldırım mamayi.simdiden alip koymam çantaya duruma göre heryerde var mama

Sezryan mi olcaksin cnm. Çoğu doktor eşlerin girmesine izin vermio aslında sosyal medyada ün yapmış doktorlar hariç eşim yanımda olsa ben daha korkak olurdum heralde ilk doğumda aslan kaplan kesilmistim resmen anestezi uzmanı beni tümden bayiltmak istedi ben kabul etmedim en son ne zaman yemek yedin ne yedin diye sordu iki saat öncesine kadar aralıksız pasta hamur işi makarna yemiştim adam genel anestezi vermek istedi yemekle ilgisi mi var bilmiyorum adamla kavga ettim beni uyutamazsin diye bana sen nerden duydun belden uyusturmayi niye ısrar ediosun falan dedi . Dusu genelde iki üç gün sonra izin veriolar. Sıcak havlu kesinlikle bişe yarar. Esin girmio diye kafana takma o an eşini hic umursamaz sin bile minik kurabiyeni görünce

Aciz olmaktan yardım medet ummaktan iyidir canım kendine yetmek... bence kendinle gurur duymalısın

Ilk kizimda 3 gun sutum gelmemisti sezeryan sonrasi...acaba hastaneye mama alip gotursem mi ...karar veremedim
Ben odaya çıkana kadar sıvı mamalardan aldırıp ondan içirmişlerdi şırınga ile. Ben yine ondan alırım sanırım

Çok ilginç anestezi uzmanları spinal öneriyor hep. ilk sezeryan da anestezi uzmanı genel olmamı istemedi ben korkudan genel istedim. Bunda da anestezi uzmanı ile görüştüm bu da belden yaptırmamın daha sağlıklı olacağını söyledi. Bu sefer belden istedim

İnşallah canım Umarım benimde hemen sütüm gelir sezeryanda bazen geç gelebiliyormuş hemen pes etmeyip sürekli denemek lazım
Cnm yanında tecrübeli emzirmeyi bilen birisi olsun. Benim ilk bebegimi getirdiler bebek hemsiresi gogsumun ucunu sıktı senin sütun yok yirmiser dakika emzir ama mama vercez dedi gitti. O kadar üzüldüm ki . Mamaya karşı degilim ama senin sütun yok deyip çekip gitmesi. Sonra yengem geldi dediki senin göğüs ucun yok hemen eczzneden göğüs ucu çıkarma aparati aldık gogsume yukardan aşağı masaj yaptı sonra aletle göğüs ucumu çekti hemen süt de çıktı. Az çok önemli degil zamanla artar zaten ilk sarı süt çok kıymetli yetmezse mama veririz ne olcak. Emzirme konusunda ne kadar rahat pozitif olursanız sütünüz daha kolay gelir

Kizlar gobek deligimin çevresi acimaya basladi iki gundur...sona yaklastikca daraldim iyice...mide yanmasi ve gece tuvalete kalkma.sagdan sola donememe saglikla kucagimiza alalim da insallah...annelik zor iş
Bende de aynı şikayetler var birde vajina kemiğime baskı arttı artık çok acıyor her hareketimde... amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Normalde 12 saat aç olarak girmek lazım sezeryana ben aşırı tok gittim onla ilgisi var galiba. Yoksa genel anestezi de bebeğe daha fazla anestezi gidio spinal daha zararsız bebek için

Kizlar elinizi karniniza koydugunuzda bebeginiz nefes alir verir gibi hareket ediyor mu? Hafif hafif esneme seklinde. Cok ilginc geliyor bana parmagini mi emiyor acaba diyorum
Ben hissediyorum hatta görüyorum bazen nefes alip veriyor gibi. Cok sık olmuyor arada bir oluyor. Acaba damarlarim mi atıyor dedim ama blemedim bebekgaliba

Kızlar çantanızda biberon olsun . Mama hastane verio genelde. Biz bilemedik biberon almadık. Gece yarısı biberon getirin dediler eşim vardı Allah'tan hemen gitti bebeği olan bı akrabadan biberon aldı geldi mamayı hastane hazirlayip verdi. Bu sefer eşim büyük oğlumla evde olcak gece o yüzden biberon koydum çantaya inşallah gerek kalmaz ama tedbir iyidir

Gercekten öküz bir hemşireymiş. Böyle anlayışsız insanlardan nefret ediyorum

Kizlar elinizi karniniza koydugunuzda bebeginiz nefes alir verir gibi hareket ediyor mu? Hafif hafif esneme seklinde. Cok ilginc geliyor bana parmagini mi emiyor acaba diyorum
Aynı durumu bende hissediyorum sırtı göbeğime yaslandığı için... bazen poposunu dikiyor sağım solum boş kalıyor ayaklarını ve ellerini oynattığını rahatlıkla hissediyorum

Kizlar karnim 2 gundur azcik ayakta cok dursam tas gibi oluyor.magnezyumd aliyorum .sizdede oluyomu

Bana da oluyor canım

Ben bir tane el havlusu bir tane de yüz havlusu koydum hastane cantasina

Kizlar gobek deligimin çevresi acimaya basladi iki gundur...sona yaklastikca daraldim iyice...mide yanmasi ve gece tuvalete kalkma.sagdan sola donememe saglikla kucagimiza alalim da insallah...annelik zor iş

Yemek borum kavruluyor su an. Horul horul uyuyordum normalde. Iki gecedir 4 kere tuvalete kalkıyorum

Bizim hastane de kafayi saglikli beslenmeyle bozmus. Nerde ebe gorsem emzik biberon getirme diyor. Duvarlara bebek beslenmesiyle ilgili yazi asmislar hastanemizde mama verilmiyor diye

Eger lazim olur da vakitsiz zamanda isterlerse tum dogum stresimi onlardan cikaricam

Al Benden de aynıları hatta bide kasılmalarım var ekstradan vajina kemiklerim sızlıyor bide

Hangi hastane canim orasi

Gecende bir gece hastanede yattim. Hastane cantama ekleyeceklerim varmis

Dogun yapınca hava nasil olur bilmem ama terden öldüm. Zaten hormonlardan midir nedir coook terliyorum ve kotu kokuyorum
Yanima yakasi acik tisortler alicam

Damar yolu açılıyor kollari bol hirka almam gerekiyor ama hic kol gecirmekle uğraşamam direkt şal alicam yanima usursem atarim ustume

Bir de termos alirim sicak su almak icin kantine gitmeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…