2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aksilik olmazsa 1 ekim sali gunune de bize tarih verdi doktor.36+2 de..Kilolari azcik artmis ama artik durdurayalim iceride dedi cunku gelisim zaten 2 hafta geriden geliyor.Insallah saliyi beklerler cumartesi birer doz daha ciger gelistirici vurulucam nasipse.Insallah dayanirlar

Gözün aydın canım benim sağlıkla analı babalı büyüsün bebisin şükür kurtuldun çok büyük gecmis olsun
Darısı basimiza

İğne 3 günde işe yaradı gercekten ayak ve bilek şişim indi. Sancım azaldı.. Bu haftada gıdıyorum okula. 1 hafta 1 haftadır... Pazartesı ızın başlıyor... Ev temizlendi. Kayınvalıde hasta cıkısını yaptırdığım yıkadı utuledı. Hedıye gelenler de yıkandı.. 36 37 lerde ilişkiyi nasıl yaşıyorsunuz ben soldan sağa dönerken yuvarlanmak gıbı oluyorum, kalkarken 1 kısı elimden tutuyor.. Biz 3 cocuk ta da gebelik boyu 0 ilişki. Eşimde ben hamıle karıma dokunmam bebek zarar görür duygusu var. Hamilelik kutsal iş, valla benım de işime geliyor.. Koca karınla ben de rahat edemem

Gerçekten nasıl bir durum olur örneğin 10 dk bir sancı geliyor diyelim o araları mı ayarlayacakmısız biraz garip olur sanırım

Nerede icin rahat ediyorsa en iyi o zaten cnm. Ben de oğlum icin sectim Avrasya hospitali oğlum daha rahat eder odaları büyük ferah 1+1 odaları var kalması gerekirse yan odada uyur etkilenmez de

Bence 36+2 iyi bi tarih cnm. Doktora gittin galiba ne kadar kilo almışlar yediklerin işe yaramış mı?

Valla ilk 3 ay canım yanıyordu anlamsız istemedim midem de bulanıyordu zaten çok uykum geliyordu erkenden. 1. Trismer 1 kez falan olmustur. Sonra ki dönem icin altın dönem derler ben daha çok ağrılı sancılı geçirdim. Ondada olsa olsa 2 kez olmustur. Ama son dönemde anlamsız bi libido artısı yaşadım sanırım 4 5 olmustur şimdiye kadar. Haftada 1 en az arar olmaya başladım hele su ara. Ama koca göbekle hiç estetik değil

Kızlar bende doğum yaptım çok şükür ama bebeğimi yoğun bakıma aldılar ciğerlerde sorun var Allah bekleyen herkesi evlatlarına kavuştursun inşallah benim içinde çok dua edin lütfen kızımı hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bi şekilde burdan çıkmak bizede nasip olsun inşallah

Gözünaydın canım
Almışsın sağlıkla kucağına

Sağlıkla gelsin miniklerin canım

Gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah

İnşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden allah acil şifalar versin minik kızına

Bence 36+2 iyi bi tarih cnm. Doktora gittin galiba ne kadar kilo almışlar yediklerin işe yaramış mı?

Gittim canim aynen.2000 'i gecmisler.Tabi yanilma payi var dedi.Ama en azindan az da olsa almislar.Haftalari su anda 33 ama napalim artik.Ben karbonhidrata+proteine devam.Zaten gecen haftaya nazaran ben de 1 bucuk kilo almisim.Hic kilo aldigima bu kadar sevinmemistim.Her gun gozleme,makarna,aksam sutlu tatliya devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…