Şimdiden bunları hiç düşünmeyin erkenden sütüm gelecek yada gelmeli diye birşey yok.unutmayin süt stresi sevmiyor rahat olun dinlenin sütünüz olur inşallah.
Aksilik olmazsa 1 ekim sali gunune de bize tarih verdi doktor.36+2 de..Kilolari azcik artmis ama artik durdurayalim iceride dedi cunku gelisim zaten 2 hafta geriden geliyor.Insallah saliyi beklerler cumartesi birer doz daha ciger gelistirici vurulucam nasipse.Insallah dayanirlar
Kızlar merhaba. Doğum yaptım. Spinal oldum on kırk gibi girdim. Bebiş hemn çıktı. Dikme kısmı uzun sürdü biraz. Korktuğum gibii olmadı ameliyathane de çok rahatlattı lar beni. Bebek odaya geldi. Beni biraz gözetim altında tutup öyle aldılar odaya. Emzirdim yanımda yatıyor şimdi çok şükür
İğne 3 günde işe yaradı gercekten ayak ve bilek şişim indi. Sancım azaldı.. Bu haftada gıdıyorum okula. 1 hafta 1 haftadır... Pazartesı ızın başlıyor... Ev temizlendi. Kayınvalıde hasta cıkısını yaptırdığım yıkadı utuledı. Hedıye gelenler de yıkandı.. 36 37 lerde ilişkiyi nasıl yaşıyorsunuz ben soldan sağa dönerken yuvarlanmak gıbı oluyorum, kalkarken 1 kısı elimden tutuyor.. Biz 3 cocuk ta da gebelik boyu 0 ilişki. Eşimde ben hamıle karıma dokunmam bebek zarar görür duygusu var. Hamilelik kutsal iş, valla benım de işime geliyor.. Koca karınla ben de rahat edemem
Anladım canim. hayirlisi bakalm ilişkiden sonra ağrımda artıyo belimde 1 hafta 10 gun daha yaklaşma bana dedm dun de ondan sonra zaten doktorlar da tavsiye ediyor o gün eğitimde ebe de dedi sanciniz basladi anladiniz doğum olduğunu ilişkiye girin dedi acilma daha kolay olurmus , kimsenin aklina gelmez herlde sancilar başladıktan sonra. ama dogumu tetiklediği bi gerçek
Medipol Esenler aslında benim evime yürüme mesafesinde onar dakika üç tane özel hastane var ama geceleri hiç birinde bayan nöbetçi yok hiç. Bitanesinde ilk doğumu mu yaptım sonra çok sıkıntı yasadm. Medipole başladım memnunum çok şükür
Nerede icin rahat ediyorsa en iyi o zaten cnm. Ben de oğlum icin sectim Avrasya hospitali oğlum daha rahat eder odaları büyük ferah 1+1 odaları var kalması gerekirse yan odada uyur etkilenmez de
Aksilik olmazsa 1 ekim sali gunune de bize tarih verdi doktor.36+2 de..Kilolari azcik artmis ama artik durdurayalim iceride dedi cunku gelisim zaten 2 hafta geriden geliyor.Insallah saliyi beklerler cumartesi birer doz daha ciger gelistirici vurulucam nasipse.Insallah dayanirlar
Valla ilk 3 ay canım yanıyordu anlamsız istemedim midem de bulanıyordu zaten çok uykum geliyordu erkenden. 1. Trismer 1 kez falan olmustur. Sonra ki dönem icin altın dönem derler ben daha çok ağrılı sancılı geçirdim. Ondada olsa olsa 2 kez olmustur. Ama son dönemde anlamsız bi libido artısı yaşadım sanırım 4 5 olmustur şimdiye kadar. Haftada 1 en az arar olmaya başladım hele su ara. Ama koca göbekle hiç estetik değil
Kızlar bende doğum yaptım çok şükür ama bebeğimi yoğun bakıma aldılar ciğerlerde sorun var Allah bekleyen herkesi evlatlarına kavuştursun inşallah benim içinde çok dua edin lütfen kızımı hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bi şekilde burdan çıkmak bizede nasip olsun inşallah
3 hafta önce gitmiştim 2400 dedi doktor biraz zayıf kalmış bebeğim yarında kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuş minnak senin??
En son 2. 200 du 34haftalikken
Kızlar merhaba. Doğum yaptım. Spinal oldum on kırk gibi girdim. Bebiş hemn çıktı. Dikme kısmı uzun sürdü biraz. Korktuğum gibii olmadı ameliyathane de çok rahatlattı lar beni. Bebek odaya geldi. Beni biraz gözetim altında tutup öyle aldılar odaya. Emzirdim yanımda yatıyor şimdi çok şükür
Kızlar bende doğum yaptım çok şükür ama bebeğimi yoğun bakıma aldılar ciğerlerde sorun var Allah bekleyen herkesi evlatlarına kavuştursun inşallah benim içinde çok dua edin lütfen kızımı hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bi şekilde burdan çıkmak bizede nasip olsun inşallah
Gittim canim aynen.2000 'i gecmisler.Tabi yanilma payi var dedi.Ama en azindan az da olsa almislar.Haftalari su anda 33 ama napalim artik.Ben karbonhidrata+proteine devam.Zaten gecen haftaya nazaran ben de 1 bucuk kilo almisim.Hic kilo aldigima bu kadar sevinmemistim.Her gun gozleme,makarna,aksam sutlu tatliya devam.