2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Şimdi evde annem babam var evde kimse yokken sürekli yapıyodum şimdi beni gören yanlış anlar diye yapmıyorum

Evet senin yapmsi oldugun masaja daha bugun basladim. Bazilari kendi kendine geldigini soylemis internette ped bile koydugunu soyleyen var. Ben acaba sutun olmayacak mi diye sey ettim niye takiyorsam simdiden sut gelse napicam sanki.

Gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı bize

Evet senin yapmsi oldugun masaja daha bugun basladim. Bazilari kendi kendine geldigini soylemis internette ped bile koydugunu soyleyen var. Ben acaba sutun olmayacak mi diye sey ettim niye takiyorsam simdiden sut gelse napicam sanki.
Canım şuan 35. Haftandasin çok erken zaten. Eğer sezaryen falansa doğum tarihi belliyse iki hafta önce başla ama eğer şimdilik normal doğum görünüyorsa bence 38. Haftayı bekle.

Gözünüz aydın canim. Allah anali babalı saglikla büyütmeyi nasip etsin

Canım göğüs uçlarını bence şuan uyarma . Sadece kenarlarından kremını sürebilirsin.
Göğüs masajını 38 den sınra yapma ı tavsiye ederim.
Hem zaten süt gelmesin ilk gelen süt çok değerli bir süt .

Bende dert ediyorum sıvı falanda akmıyor acaba gelmeyecekmo diye insan şüphede kalıyor bazılarının bu haftalarda geliyomusduyunca bakıyorum tıkyok

Ayy maşallah Allah analı babalı büyütsün ben de hiç doğuracakmış hissi yok..

Cold mix i bende kizima kullanmistim.yastigina damlatirdim rahat uyurdu.mentollu ragatlatici.kizim şimdide grip iyi hatırlattın alayim bende.

Gözün aydin.
Sağlıkla anali babalı büyüsün inşallah.

Bende dert ediyorum sıvı falanda akmıyor acaba gelmeyecekmo diye insan şüphede kalıyor bazılarının bu haftalarda geliyomusduyunca bakıyorum tıkyok
Şimdiden bunları hiç düşünmeyin erkenden sütüm gelecek yada gelmeli diye birşey yok.unutmayin süt stresi sevmiyor rahat olun dinlenin sütünüz olur inşallah.

Geçen doktora sordum Doğum öncesi olabilir salgılar çoğalıyor dedi.

Ben de Gaziosmanpaşa mevlanadayım. Sen neresindesin cnm. O an ayaktaydım farketmedim. Mesajlar ile gördüm bende
Doğum belirtisi mi sayılıyor acaba? Çok şükür sıkıntı yok dedi doktorum
Hadi cnm çok kaldı bebeğin kilosu ne kadar olmuş. Biz en son 36 hafta 5 günlükken 2970di bakalım yarın doğunca ogrenicez ne kadar olmuş.
Evet çok çok az kaldı yaaa Canım bugun sormadım da cumartesi günü 3500 olmuş dedi 3800 doğar dedi bakalım tabi ödemde var. Seninkinin kilosu da gayet iyi son haftala
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah
Ama benım yeşilimsi değil canım enfeksiyon olabılır öı ? Benımki renksiz sümüksü ve uzayan bişey
Testlerde enfeksiyon çıkmadı bilmiyorum ki bende bugün oldu ilk defa

Rabbim anali babali buyutsun insallahh. Tebrik ederim canimm gozun aydinnn

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün yavrucak

yapmadığım kalmadi canim deniyorum herseyi ama once yoktu bu kadar 2 haftadir daha cok . nemlendiricilere de bakaym bi canm

Hemen olmuyor bende de ertesi gün oluyor ilk başta bende nişan sandım ama dikkat ettim ilişkiden sonraki gün oluyor
Anladım canim. hayirlisi bakalm ilişkiden sonra ağrımda artıyo belimde 1 hafta 10 gun daha yaklaşma bana dedm dun de ondan sonra zaten doktorlar da tavsiye ediyor o gün eğitimde ebe de dedi sanciniz basladi anladiniz doğum olduğunu ilişkiye girin dedi acilma daha kolay olurmus , kimsenin aklina gelmez herlde sancilar başladıktan sonra. ama dogumu tetiklediği bi gerçek

Medipol Esenler aslında benim evime yürüme mesafesinde onar dakika üç tane özel hastane var ama geceleri hiç birinde bayan nöbetçi yok hiç. Bitanesinde ilk doğumu mu yaptım sonra çok sıkıntı yasadm. Medipole başladım memnunum çok şükür

gozun aydin canim Allah analı babali büyütsün . darisi geri kalanımıza

Ay cnm çok sevindim hayırlı evlat olsun uykucu obur bende sabah yedide hastaneye yatış yapicam bakalım . Banada dua edin kolay geçsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…