Şimdi evde annem babam varSu ana kadar benden sut gelmedi de hicmeme ucunda sari kuruyan birseyler var ama nedir bilmiyorum arada temizlemeye calisiyorum ama cok hassas gogus uclarim dokunamiyorumda. Tikandi mi acaba diye dusunuyorum ☺ Bende bugun basladim masaja hafiften lansinoh da suruyorum ama tirsmiyor da degilim rahim kasilmasi olacak diye. Kafam bir milyon.
Evet senin yapmsi oldugun masaja daha bugun basladim. Bazilari kendi kendine geldigini soylemis internette ped bile koydugunu soyleyen var. Ben acaba sutun olmayacak mi diye sey ettimCanım öyle hemen gelmez bende bir bir buçuk hafta da gelmeye başlamıştı hemen bıraktım. Kimisinde daha erken ya da daha geç gelebilir. Meme ucuna dokunan bişey yok etrafına , özellikle de memenin üst kısmına yapılan yumuşak bi masaj. Meme masajı tek başına kesinlikle herhangi kasılma vs yapmaz, doğumu başlatmak ama eğer doğum başlamışsa oksitosin hormonunun daha hızlı yükselmesine ve kasılmalara yardımcı etkisi var .
Gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı bizeKızlar merhaba. Doğum yaptım. Spinal oldum on kırk gibi girdim. Bebiş hemn çıktı. Dikme kısmı uzun sürdü biraz. Korktuğum gibii olmadı ameliyathane de çok rahatlattı lar beni. Bebek odaya geldi. Beni biraz gözetim altında tutup öyle aldılar odaya. Emzirdim yanımda yatıyor şimdi çok şükür
Canım şuan 35. Haftandasin çok erken zaten. Eğer sezaryen falansa doğum tarihi belliyse iki hafta önce başla ama eğer şimdilik normal doğum görünüyorsa bence 38. Haftayı bekle.Evet senin yapmsi oldugun masaja daha bugun basladim. Bazilari kendi kendine geldigini soylemis internette ped bile koydugunu soyleyen var. Ben acaba sutun olmayacak mi diye sey ettimniye takiyorsam simdiden sut gelse napicam sanki.
Gözünüz aydın canim. Allah anali babalı saglikla büyütmeyi nasip etsinKızlar merhaba. Doğum yaptım. Spinal oldum on kırk gibi girdim. Bebiş hemn çıktı. Dikme kısmı uzun sürdü biraz. Korktuğum gibii olmadı ameliyathane de çok rahatlattı lar beni. Bebek odaya geldi. Beni biraz gözetim altında tutup öyle aldılar odaya. Emzirdim yanımda yatıyor şimdi çok şükür
Canım göğüs uçlarını bence şuan uyarma . Sadece kenarlarından kremını sürebilirsin.Su ana kadar benden sut gelmedi de hicmeme ucunda sari kuruyan birseyler var ama nedir bilmiyorum arada temizlemeye calisiyorum ama cok hassas gogus uclarim dokunamiyorumda. Tikandi mi acaba diye dusunuyorum ☺ Bende bugun basladim masaja hafiften lansinoh da suruyorum ama tirsmiyor da degilim rahim kasilmasi olacak diye. Kafam bir milyon.
Bende dert ediyorum sıvı falanda akmıyor acaba gelmeyecekmo diye insan şüphede kalıyor bazılarının bu haftalarda geliyomusduyunca bakıyorum tıkyokEvet senin yapmsi oldugun masaja daha bugun basladim. Bazilari kendi kendine geldigini soylemis internette ped bile koydugunu soyleyen var. Ben acaba sutun olmayacak mi diye sey ettimniye takiyorsam simdiden sut gelse napicam sanki.
Ayy maşallah Allah analı babalı büyütsün ben de hiç doğuracakmış hissi yok..Kızlar merhaba. Doğum yaptım. Spinal oldum on kırk gibi girdim. Bebiş hemn çıktı. Dikme kısmı uzun sürdü biraz. Korktuğum gibii olmadı ameliyathane de çok rahatlattı lar beni. Bebek odaya geldi. Beni biraz gözetim altında tutup öyle aldılar odaya. Emzirdim yanımda yatıyor şimdi çok şükür
Cold mix i bende kizima kullanmistim.yastigina damlatirdim rahat uyurdu.mentollu ragatlatici.kizim şimdide grip iyi hatırlattın alayim bende.Burun tıkanıklığı bende de var. Kızımın burnu tıkalı diye 2 gun önce cold-mix damla aldık. Organik yaziyor içinde. Belki reklamlarda görmüşsünüzdür. 2 damla kızımın yastığına damlattim. Bir suredir kizimla birlikte yatiyorum. O damla o kadar etkili ki benimde burnumu açtı. Istersemiz bir araştırın. Rahat nefes alıyorsunuz. Ilac degil.
Kızlar merhaba. Doğum yaptım. Spinal oldum on kırk gibi girdim. Bebiş hemn çıktı. Dikme kısmı uzun sürdü biraz. Korktuğum gibii olmadı ameliyathane de çok rahatlattı lar beni. Bebek odaya geldi. Beni biraz gözetim altında tutup öyle aldılar odaya. Emzirdim yanımda yatıyor şimdi çok şükür
Şimdiden bunları hiç düşünmeyin erkenden sütüm gelecek yada gelmeli diye birşey yok.unutmayin süt stresi sevmiyor rahat olun dinlenin sütünüz olur inşallah.Bende dert ediyorum sıvı falanda akmıyor acaba gelmeyecekmo diye insan şüphede kalıyor bazılarının bu haftalarda geliyomusduyunca bakıyorum tıkyok
Sağol canım inşallah en yakın zamanda alıcamBu zamana kadar 1 kez yaptık
Ozellikle oraya yariyor canim. Killar sert olduğu icin.
Doğum belirtisi mi sayılıyor acaba? Çok şükür sıkıntı yok dedi doktorumGeçen doktora sordum Doğum öncesi olabilir salgılar çoğalıyor dedi.
Ben de Gaziosmanpaşa mevlanadayım. Sen neresindesin cnm. O an ayaktaydım farketmedim. Mesajlar ile gördüm bende
Evet çok çok az kaldı yaaaHadi cnm çok kaldı bebeğin kilosu ne kadar olmuş. Biz en son 36 hafta 5 günlükken 2970di bakalım yarın doğunca ogrenicez ne kadar olmuş.
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallahKızlar merhaba. Doğum yaptım. Spinal oldum on kırk gibi girdim. Bebiş hemn çıktı. Dikme kısmı uzun sürdü biraz. Korktuğum gibii olmadı ameliyathane de çok rahatlattı lar beni. Bebek odaya geldi. Beni biraz gözetim altında tutup öyle aldılar odaya. Emzirdim yanımda yatıyor şimdi çok şükür
Testlerde enfeksiyon çıkmadı bilmiyorum ki bende bugün oldu ilk defaAma benım yeşilimsi değil canım enfeksiyon olabılır öı ? Benımki renksiz sümüksü ve uzayan bişey
Rabbim anali babali buyutsun insallahh. Tebrik ederim canimm gozun aydinnnKızlar merhaba. Doğum yaptım. Spinal oldum on kırk gibi girdim. Bebiş hemn çıktı. Dikme kısmı uzun sürdü biraz. Korktuğum gibii olmadı ameliyathane de çok rahatlattı lar beni. Bebek odaya geldi. Beni biraz gözetim altında tutup öyle aldılar odaya. Emzirdim yanımda yatıyor şimdi çok şükür
Gözün aydın canımKızlar merhaba. Doğum yaptım. Spinal oldum on kırk gibi girdim. Bebiş hemn çıktı. Dikme kısmı uzun sürdü biraz. Korktuğum gibii olmadı ameliyathane de çok rahatlattı lar beni. Bebek odaya geldi. Beni biraz gözetim altında tutup öyle aldılar odaya. Emzirdim yanımda yatıyor şimdi çok şükür
yapmadığım kalmadi canim deniyorum herseyi ama once yoktu bu kadar 2 haftadir daha cok . nemlendiricilere de bakaym bi canmCanım burnuna tuzlu su çek ama öne eğilme genzini falan komple temizliyo , eğer olduğunuz yerde de hava kuru ise bi tane nemlendirici alın . Biz aldık merkezi sistemle ısınıyo evimiz yaktıklarında çok yakıyor sürekli bunumun içi kuruyup catliyodu meleğim de rahat etsin diye aldık çok iyi.
Canım nişan her zaman kanlı olmazmış hatta kanlı olmaması daha sağlıklı bi durummuş.
İlişkiden sonra yaklaşık iki üç gün vücut spermleri dışarı atıyo ondan da kaynaklanıyo olabilir gerçi artık rahim ağzı kapalı 3 gün sürmez dışarı atması ama bir iki gün en fazla sürebilir yine de
Anladım canim. hayirlisi bakalm ilişkiden sonra ağrımda artıyo belimde 1 hafta 10 gun daha yaklaşma bana dedm dun deHemen olmuyor bende de ertesi gün oluyor ilk başta bende nişan sandım ama dikkat ettim ilişkiden sonraki gün oluyor
Medipol Esenler aslında benim evime yürüme mesafesinde onar dakika üç tane özel hastane var ama geceleri hiç birinde bayan nöbetçi yok hiç. Bitanesinde ilk doğumu mu yaptım sonra çok sıkıntı yasadm. Medipole başladım memnunum çok şükürAvrasya hospital cnm kücükköy eve yürüme on dk falan. Sen nerede yapacaksın.
Oyy oyy ne güzel haber. Bende merak ediyordum aklımdaydın. Güzel haberlerini duymak sevindirdi. Rabbim sağlıkla sıhhatle evinize geçip günden güne büyümesini takip etmeni nasp etsin
Bende dün Plates hareketleri yaptım biraz. Bugünde oğluma pantolon bakacağım diye bahane edip yürüyüşe çıktım. 1 saatte avm ye kadar yürüdüm şimdi mağaza dolaşıp 1 saatte eve dönsem sağlam yol tepmiş olurum. Hurma yiyorum. Bide dün böğürtlen cayı içmeye başladım. Aslında hemen gelsinden çok kolay doğsun temennisindeyim. Zaten kalsa daha kaç gün kalacak ama saatler süren bi Doğum olmasın insallah.
gozun aydin canim Allah analı babali büyütsün . darisi geri kalanımızaKızlar merhaba. Doğum yaptım. Spinal oldum on kırk gibi girdim. Bebiş hemn çıktı. Dikme kısmı uzun sürdü biraz. Korktuğum gibii olmadı ameliyathane de çok rahatlattı lar beni. Bebek odaya geldi. Beni biraz gözetim altında tutup öyle aldılar odaya. Emzirdim yanımda yatıyor şimdi çok şükür
Ay cnm çok sevindimKızlar merhaba. Doğum yaptım. Spinal oldum on kırk gibi girdim. Bebiş hemn çıktı. Dikme kısmı uzun sürdü biraz. Korktuğum gibii olmadı ameliyathane de çok rahatlattı lar beni. Bebek odaya geldi. Beni biraz gözetim altında tutup öyle aldılar odaya. Emzirdim yanımda yatıyor şimdi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?