2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına ve evinize gelsin miniğiniz insallah. Erken mi doğdu kaç haftalıktı

Olsun cnm al sen kilo verirsin valla hiç dert değil minikler de kilo almış çok sevindim valla. İnsallah haftaya kadar daha da alırlar ve yanılma payları yukarı yönde olur ibsallah artı çıksın doğduklarında.

Allah anali babali buyutsun insallah.Uzulup stres olma canim hic.Onun icin su anda en guvenli yer kuvoz.Doktorum hastaneye benim bilgilerimi aktarirken kuvoz gerekli olabilir detayini vermis.Nasip diyelim.En iyi yer orasiysa varsin dursunlar orda belirli bir sure.Allah kucagina alip evine gelmeyi nasip etsin

Ay cnm çok sevindim hayırlı evlat olsun uykucu obur bende sabah yedide hastaneye yatış yapicam bakalım . Banada dua edin kolay geçsin inşallah.

Allah yar ve yardımcın olsun sağlıkla kolaylikla kucağına al inşallah.

Saglikla en kısa zamanda kavuş evladına

Insallah saglicakla kucagina alirsin yavrunu
Kacinci haftada dogdu bebis

Allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Kendi kilomu hic takmiyorum zaten su anda.30. Haftaya kadar sabah aksam yaglardim gobegimi catlamamak icin nerdeye 3 haftadir onu da surmuyorum .Catlak var mi yok mu diye bile incelemiyorum.Varsa var onemli degil.Onlar gelissin yeter zaten minnacik cikacaklar.Dayansinlar biraz daha insallah saliya kadar hem cumartesi ciger gelistiricilerini de olsunlar insallah

Hayırlısı cnn inşallah sağ salim kavuşursun ya iki tane birden çok tatlı olacaklar eminim senin heyecanın çok başkadır

Böğürtlen çayı da m işe yarıyormuş normal doğum için?

İyi canım sıkıntı yoksa normal o zaman . az kaldı meleğine kavuşmana Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canımm

Hayırlı olsun inşallah tez vakitte kavuşursun bebisinede küvezte iyi bakarlar zaten toparlanır inşallah

Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyüksün bebeğini

Bizim ki bebek var diye tedirgin, bende söyledim ama o kafaya giremem dedi, bir şey olur korkusunda
O zaman perine mesajı yapsın ben perine mesajını yapmaya ikna edemedim ama artık 2 günde bir yaptırmam lazım zaten son yapışları olcak 2 ay daha yok onlara

Canım inşallah sağlıkla gelsin bebişlerin kucağına inşallah vallahi 37 haftaya kadar ikizleri getirmekte zor maşallah ♥ tebrik ediyorum seni . Ve 1 ekim güzeldir benimde doğumgünüm

Rabbim şifa versin kuzuna İnşallah hemen toplanır evinize dönersiniz sende bu dönemde toparlanmaya çalış iyi ol bebeğin çıkıncada daha fazla ilgilenirsin üzülme canım

Böğürtlen çayı da m işe yarıyormuş normal doğum için?

Evet cnm böğürtlen yaprağı çayı diyorlar. Ananas da diyorlar. Bugün verdim coşkuyu 11000 adım olmuş 10 dk plates 2 dilim kadar ananas 6 tane falan hurma 2 fincan böğürtlen çayı içtim. tabi bunların dışında oğlumu yıka giydir soydur işleri çamaşır vs eğil kalk da yaptım Baya bildigin bebeğe yolları açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…