Kızlar bende doğum yaptım çok şükür ama bebeğimi yoğun bakıma aldılar ciğerlerde sorun var Allah bekleyen herkesi evlatlarına kavuştursun inşallah benim içinde çok dua edin lütfen kızımı hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bi şekilde burdan çıkmak bizede nasip olsun inşallah
Gittim canim aynen.2000 'i gecmisler.Tabi yanilma payi var dedi.Ama en azindan az da olsa almislar.Haftalari su anda 33 ama napalim artik.Ben karbonhidrata+proteine devam.Zaten gecen haftaya nazaran ben de 1 bucuk kilo almisim.Hic kilo aldigima bu kadar sevinmemistim.Her gun gozleme,makarna,aksam sutlu tatliya devam.
Olsun cnm al sen kilo verirsin valla hiç dert değil minikler de kilo almış çok sevindim valla. İnsallah haftaya kadar daha da alırlar ve yanılma payları yukarı yönde olur ibsallah artı çıksın doğduklarında.
Kızlar bende doğum yaptım çok şükür ama bebeğimi yoğun bakıma aldılar ciğerlerde sorun var Allah bekleyen herkesi evlatlarına kavuştursun inşallah benim içinde çok dua edin lütfen kızımı hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bi şekilde burdan çıkmak bizede nasip olsun inşallah
Allah anali babali buyutsun insallah.Uzulup stres olma canim hic.Onun icin su anda en guvenli yer kuvoz.Doktorum hastaneye benim bilgilerimi aktarirken kuvoz gerekli olabilir detayini vermis.Nasip diyelim.En iyi yer orasiysa varsin dursunlar orda belirli bir sure.Allah kucagina alip evine gelmeyi nasip etsin
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına ve evinize gelsin miniğiniz insallah. Erken mi doğdu kaç haftalıktı
Olsun cnm al sen kilo verirsin valla hiç dert değil minikler de kilo almış çok sevindim valla. İnsallah haftaya kadar daha da alırlar ve yanılma payları yukarı yönde olur ibsallah artı çıksın doğduklarında.
Kendi kilomu hic takmiyorum zaten su anda.30. Haftaya kadar sabah aksam yaglardim gobegimi catlamamak icin nerdeye 3 haftadir onu da surmuyorum .Catlak var mi yok mu diye bile incelemiyorum.Varsa var onemli degil.Onlar gelissin yeter zaten minnacik cikacaklar.Dayansinlar biraz daha insallah saliya kadar hem cumartesi ciger gelistiricilerini de olsunlar insallah
Aksilik olmazsa 1 ekim sali gunune de bize tarih verdi doktor.36+2 de..Kilolari azcik artmis ama artik durdurayalim iceride dedi cunku gelisim zaten 2 hafta geriden geliyor.Insallah saliyi beklerler cumartesi birer doz daha ciger gelistirici vurulucam nasipse.Insallah dayanirlar
Avrasya hospital cnm kücükköy eve yürüme on dk falan. Sen nerede yapacaksın.
Oyy oyy ne güzel haber. Bende merak ediyordum aklımdaydın. Güzel haberlerini duymak sevindirdi. Rabbim sağlıkla sıhhatle evinize geçip günden güne büyümesini takip etmeni nasp etsin
Bende dün Plates hareketleri yaptım biraz. Bugünde oğluma pantolon bakacağım diye bahane edip yürüyüşe çıktım. 1 saatte avm ye kadar yürüdüm şimdi mağaza dolaşıp 1 saatte eve dönsem sağlam yol tepmiş olurum. Hurma yiyorum. Bide dün böğürtlen cayı içmeye başladım. Aslında hemen gelsinden çok kolay doğsun temennisindeyim. Zaten kalsa daha kaç gün kalacak ama saatler süren bi Doğum olmasın insallah.
Canım biraz önce geldim kontrolden unuttum sormayı yaa Baktı bir sıkıntı yok dedi cuma sabah 8.30 da sezeryana olucam. Eğer bebeğin hareketlerinde azalma olursa yarın bile gel alalım dedi bakalım inşallah bir sorun çıkmaz
Kızlar merhaba. Doğum yaptım. Spinal oldum on kırk gibi girdim. Bebiş hemn çıktı. Dikme kısmı uzun sürdü biraz. Korktuğum gibii olmadı ameliyathane de çok rahatlattı lar beni. Bebek odaya geldi. Beni biraz gözetim altında tutup öyle aldılar odaya. Emzirdim yanımda yatıyor şimdi çok şükür
O zaman perine mesajı yapsın ben perine mesajını yapmaya ikna edemedim ama artık 2 günde bir yaptırmam lazım zaten son yapışları olcak 2 ay daha yok onlara
Aksilik olmazsa 1 ekim sali gunune de bize tarih verdi doktor.36+2 de..Kilolari azcik artmis ama artik durdurayalim iceride dedi cunku gelisim zaten 2 hafta geriden geliyor.Insallah saliyi beklerler cumartesi birer doz daha ciger gelistirici vurulucam nasipse.Insallah dayanirlar
Rabbim şifa versin kuzuna İnşallah hemen toplanır evinize dönersiniz sende bu dönemde toparlanmaya çalış iyi ol bebeğin çıkıncada daha fazla ilgilenirsin üzülme canım
Evet cnm böğürtlen yaprağı çayı diyorlar. Ananas da diyorlar. Bugün verdim coşkuyu 11000 adım olmuş 10 dk plates 2 dilim kadar ananas 6 tane falan hurma 2 fincan böğürtlen çayı içtim. tabi bunların dışında oğlumu yıka giydir soydur işleri çamaşır vs eğil kalk da yaptım Baya bildigin bebeğe yolları açtım