2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bi de annelerine aşık oluyorlar ben küçükken babama aşıktım valla.. Oglumda bana olur insallah bu arada bu sene cidden erkek senesi galiba.. Kuvozdeki bebeklere bakmistik hep erkek 3 tane kiz vardi
Büyük oğlum babasına aşık,
Aynı oldular demekki. Bizim de bu şekilde. Genzi fokur fokur ses geliyor.
Doktor ememez olursa, ateşi çıkarsa saat kaç olursa olsun yarım çay kaşığı calpol verip acile gel hemen dedi.
Şansa bugün benim de öksürük başladı, boğazım da kaşınmaya başladı

Canım sen onları boşver herkes kendi göbeğine baksın . Uzmanlar kilonun zamanla gittiğini söylüyor .en sağlıklısı da doğumdan sonraki ilk 9 ay da vermek . Sen meleğinin derdindesin onlar senin göbeğinin derdinde . Şunlari bana gönder bu aralar içimde ejderha besliyorum sanki aşırı asabiyim hepsinin hakkından gelirim

Ne zaman senin dogum birsey dedimi dr un
Canım çıktım ben kontrolden. Bebeğin yüzünü göremedik başı aşağıdaymış baya. Pazartesiye kadar yani 40+5 e kadar bekleme kararı aldık. Pazartesiye kadar gelmezse yatış verdi. Suni sancı alacağım. Bebeğin iyilik haline göre bekleyip beklememe kararı slıyoruz dedi doktorum. İnşallah başlar sancım bu hafta sonu

Merdiven çıkıp inmek doğumu kolaylaştırıyormuş artık aparttmanda manyak gibi merdiven inip çıkasım var
Ben de inip çıkıyorum hergün apartmanda. Millet deli diyicek artık hurma yiyorum squat yapıyorum. Yürüyüş de yapabildiğim kadar tempolu yapıyorum. Sıcak duşa giriyorum. Valla yapmadığım kalmadı ya

Benm doğumdan beri öksürük var antibiyotik kullandım sabah akşam makinayla hava alıyorum. Toparlanmaya başladım tam mevsim geçişi hastalık havası var

Benm doğumdan beri öksürük var antibiyotik kullandım sabah akşam makinayla hava alıyorum. Toparlanmaya başladım tam mevsim geçişi hastalık havası var
Antibiyotik benim de yeni bitti. Sezeryan sonrası vermişti doktor. Ona rağmen sürekli bir boğaz ağrısı vardı hafiften. Şimdi de öksürük.
Ameliyathane serin oluyor ya ordan olmuştur belki senin öksürük

Yazın doğum yapmak daha iyiymiş

Heyecanli ve endiseliyim dogurcak olabilir miyim
Valla belli olmuyo bu pıtırcıkların işi. Dün gece adet sancısı gibi başlamıştı ve karnım çok sık sık kasılmaya başlamıştı sabaha kadar uyuyamadım. Dedim bu bebek yola çıktı geliyo. Doktora gittim sabah sıfır sancı bebek uyuyodu . Dün çok gergindim bebeğimi de etkiledi . Açılmam sancım yok bebek aşağı inmemiş . Doktor da bol bol yürü dedi. Hiç endişelenme gelecekse de gelsin ne kendini ne de meleğini strese sok. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin

Doktor bana da aynı şeyi söyledi 40 bitirelim vajinal yoldan fitil vericem sonra rahim ağzı istediğimiz giib olursa suni sancıyla devam ederiz dedi.
senin cok az kalmis 3 güncük hayırlısıyla gelsin inslh bugunlu yarinli kendiliğinden baslar doğumun.

İlk dogumdada bronşit oldum ben artk ilaclardan birine alerjim mi var yoksa ameliyat hanedemi üşüyorum bilmiyorum. Bol bitki çayı ve su iciyorm .

Bugün aksama kadr hic oturmadım. az bi boya isi vardi balkona perdeydi temizlikti derken . bu saat oldu . saat 8 de kaynım arası geliyoruz diye sinirden çatlayacaktım önceden haber verir insan ne zaman isim olsa biri gelir . geri neyse ki az once ogrendm ki elti kişisi gelmiyormuş cok mutlu oldum valla hic çekemezdim onu. tek kaynım gene esim ilgilenir tamam:)

Aynı süreçteyiz bana da önce yatış verip suni sancı sonra en son gelmezse bakarız karar veririz ne yapacağımıza dedi. Salı son günüm

Normal doğumu bu kadar isteyip ama bu kadar da korkan bi ben varım galiba
Çok ısrarcı da olmak istemiyorum ama sezeryan en son tercih olsun dedim doktora. Allahtan doktor da sezeryan düşünme sen hemen doğuracaksn bak gör diye motive ediyor. Allah yardımcımız olsun. Gece uyanıp aklıma geliyor, uykum kaçıyor, dayanabilir miyim acaba nasıl Bi acı diye düşünmekten

Hadi insallah kensi agrin gelir kolaylia dogurursun. Pazartesiye kadar kontrole gitmeyecekmisin bi sikintin olmazsa

Keşke uygun olmadığınızı soyleseydinjz . Bugün şöyle şöyle yaptık çok yorgunuz vs gibi. Aman ya anlayan yok zaten. Dün doğumdan sonra gelmeyi düşünen bi akrabam vardı kırkım çıkmadan gelmeyin demiştim çok net ve iki kere her söylediğinde bu cevabı verdim . Dün kızım gelsin demiş anneme annemde tamam demiş tabi benim içimde alevler alevler resmen içinde ejderha büyütüyorum sanki. Sinirden gerginlikten bütün gece ağladım , karnım sürekli kasıldı ,adet sancıları gibi başladı dedim tamam doğum geliyo. Hayatta öğrenmemiz gereken en önemli şey hiç bir şeyi kafaya takmamak. Rahat bi insan olabilsek hayat ne güzel olucak

Hadi insallah kensi agrin gelir kolaylia dogurursun. Pazartesiye kadar kontrole gitmeyecekmisin bi sikintin olmazsa
Perşembe ve cuma nst var. Cumartesi de hem muayene hem nst olcak. Sıkı takip dedi. Pazartesi de artık bi şekilde doğcak inşallah. çok sabır gerektiriyormuş süreç. Allah hepimize kolaylık versin

Canm benm esimin müsait değiliz deme özürü var cok tartışıyoruz bu konuda ama 5 yıldır bi tık düzelme yok . baharda piknikteydik abisi bizden bisi alcakmis dedm aksam gelsin faln ama adam diyemiyor gelemem diye aksam alsan demiste abisi aksam isim var demis bizene yani piknigi birakip geldik . hep boyle bu gece ise giderdi eskiden uyumasi gerek aksam ama uyumam gerek diyemezdi ablasına sabaha kadr uykusuz çalışırdı. aman degisik iste artk.umursamamaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…