Suyu çok içiyorum toplam 14 kilo almistim 9 kilo gitmiş. Göbek için e bebekten ovli korse almıştım onu kullanıyorum. İlk doğuma göre daha iyi toparladı bence. Korse kullaniyomusun
Korse kullanmıyorum. Şal sarıyorum. Suyu da çok içiyorum ama hiç iş yapmıyorum. Annem sağolsun. Büyük kızımı da hergün birileri gezdirip,eğlendiriyor. Uykumu alıyorum,yorulmuyorum hiç..o yüzden mi gitmiyor acaba kilolar:/
Canım sen onları boşver herkes kendi göbeğine baksın . Uzmanlar kilonun zamanla gittiğini söylüyor .en sağlıklısı da doğumdan sonraki ilk 9 ay da vermek . Sen meleğinin derdindesin onlar senin göbeğinin derdinde . Şunlari bana gönder bu aralar içimde ejderha besliyorum sanki aşırı asabiyim hepsinin hakkından gelirim
10.günden sonra bir nebze daha rahat hareket ediliyor chelzy..15.gün çok daha rahat oluyor..bak senin de 9 gün olmuş bile..ben doğumun üzerinden 2 hafta geçtiğine inanamıyorum bile
Birkaç gündür giremedim üstünüzden uzak biraz rahatsızdım. Doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun.
Yarın sabah doğuma giriyorum. Spinal olucak çokta istekli değilim ikna edersem dr genel isticem bklm. Görüşmek üzere iyi gclr
Birkaç gündür giremedim üstünüzden uzak biraz rahatsızdım. Doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun.
Yarın sabah doğuma giriyorum. Spinal olucak çokta istekli değilim ikna edersem dr genel isticem bklm. Görüşmek üzere iyi gclr
Canm benm esimin müsait değiliz deme özürü var cok tartışıyoruz bu konuda ama 5 yıldır bi tık düzelme yok . baharda piknikteydik abisi bizden bisi alcakmis dedm aksam gelsin faln ama adam diyemiyor gelemem diye aksam alsan demiste abisi aksam isim var demis bizene yani piknigi birakip geldik . hep boyle bu gece ise giderdi eskiden uyumasi gerek aksam ama uyumam gerek diyemezdi ablasına sabaha kadr uykusuz çalışırdı. aman degisik iste artk.umursamamaya çalışıyorum.
Korse kullanmıyorum. Şal sarıyorum. Suyu da çok içiyorum ama hiç iş yapmıyorum. Annem sağolsun. Büyük kızımı da hergün birileri gezdirip,eğlendiriyor. Uykumu alıyorum,yorulmuyorum hiç..o yüzden mi gitmiyor acaba kilolar:/
Eşim ise başladı kaynanam gitti annemde haftada bı iki gelio rahatsız. Yalnızım şuan. Evi toplamak dışında iş yapmıyorum ama dört yaşında oğlum var onla ilgileniyorum artı bebek. Öyle yani kilolar için acele etme bi seneye gider hepsi
10.günden sonra bir nebze daha rahat hareket ediliyor chelzy..15.gün çok daha rahat oluyor..bak senin de 9 gün olmuş bile..ben doğumun üzerinden 2 hafta geçtiğine inanamıyorum bile
Benm de iki hafta oldu korse varken hiç acı yok ama korse takmayinca arada oluo ani hareket yapınca. İki gündür acımaya basladi tekrar sanırım havalar soğudu diye
Kızlar herkese selam, epeydir giremiyorum da okuyamadım da neler oldu, kimler doğum yaptı. İnşallah doğum yapanlar sağlıkla kavuşmuştur bebişlerine. Ben de geçen hafta doğum yaptım. Erkenci geldi benim kızım da, zaten zorla tutuyorduk içerde, 36+6 da ssvd ile doğdu. Allah'ıma şükürler olsun. Erken geldiği için çok küçük, ama sağlığı yerinde. Doğum yapacaklara da Allahım kolaylıklar versin. Sağlıkla kavuşun bebişlere :)
37 'den sonra başladı bende de uyutmuyor resmen migde yanması boğazım parçalanıyor ilaçta kullanmak istemiyorum ılık süt iç iyi gelir dediler ama yok boğazıma asit dökülmüş gibi aynen
Kizlar alintilayamadim telde oldugum icin ama anlatayim hemen. Agri uzun zamandir devam edince bebek icinde endiselendim. Hastaneye gittik dr usg bakti kanala bastirmaya baslamis dedi. Nst alalim aktif sanciysa yatiririz degilse vucut hazirliyordur dedi. Nst de sancilar 80 civari bi ara 100 de oldu ama dr rahim agzinda acilma yok evine git dedi eve geldik simdi. bu gece dogurmuyorum yani
Kizlar alintilayamadim telde oldugum icin ama anlatayim hemen. Agri uzun zamandir devam edince bebek icinde endiselendim. Hastaneye gittik dr usg bakti kanala bastirmaya baslamis dedi. Nst alalim aktif sanciysa yatiririz degilse vucut hazirliyordur dedi. Nst de sancilar 80 civari bi ara 100 de oldu ama dr rahim agzinda acilma yok evine git dedi eve geldik simdi. bu gece dogurmuyorum yani