2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Suyu çok içiyorum toplam 14 kilo almistim 9 kilo gitmiş. Göbek için e bebekten ovli korse almıştım onu kullanıyorum. İlk doğuma göre daha iyi toparladı bence. Korse kullaniyomusun
Korse kullanmıyorum. Şal sarıyorum. Suyu da çok içiyorum ama hiç iş yapmıyorum. Annem sağolsun. Büyük kızımı da hergün birileri gezdirip,eğlendiriyor. Uykumu alıyorum,yorulmuyorum hiç..o yüzden mi gitmiyor acaba kilolar:/

Ehehehe:) senin ejderhanın ateşi de herkese yetecek maşallah kilo dert değil, zamanla verilir ama sarkan göbek çok fena gerçekten:/

Benim bugun 9.gun.Hala var karnim ve agrilarim devam ediyor malesef.Sanirim bunyeden bunyeye degisiyor bu durum.
10.günden sonra bir nebze daha rahat hareket ediliyor chelzy..15.gün çok daha rahat oluyor..bak senin de 9 gün olmuş bile..ben doğumun üzerinden 2 hafta geçtiğine inanamıyorum bile

Hayırlı haberlerle gel inşallah

Bu çok ileri boyut detaylı incelemek lazım Allah kolaylık versin
Kizlar hastaneye gidiyoruz biz
Hadi hayırlısı bakalım . Böyle haberler alınca ben de heycanlaniyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz

Eşim ise başladı kaynanam gitti annemde haftada bı iki gelio rahatsız. Yalnızım şuan. Evi toplamak dışında iş yapmıyorum ama dört yaşında oğlum var onla ilgileniyorum artı bebek. Öyle yani kilolar için acele etme bi seneye gider hepsi

10.günden sonra bir nebze daha rahat hareket ediliyor chelzy..15.gün çok daha rahat oluyor..bak senin de 9 gün olmuş bile..ben doğumun üzerinden 2 hafta geçtiğine inanamıyorum bile
Benm de iki hafta oldu korse varken hiç acı yok ama korse takmayinca arada oluo ani hareket yapınca. İki gündür acımaya basladi tekrar sanırım havalar soğudu diye

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün

40. Haftada mide yanması yeniden başladı şaka gibi iki gündür boğazıma kadar yanıyor
37 'den sonra başladı bende de uyutmuyor resmen migde yanması boğazım parçalanıyor ilaçta kullanmak istemiyorum ılık süt iç iyi gelir dediler ama yok boğazıma asit dökülmüş gibi aynen

Kizlar alintilayamadim telde oldugum icin ama anlatayim hemen. Agri uzun zamandir devam edince bebek icinde endiselendim. Hastaneye gittik dr usg bakti kanala bastirmaya baslamis dedi. Nst alalim aktif sanciysa yatiririz degilse vucut hazirliyordur dedi. Nst de sancilar 80 civari bi ara 100 de oldu ama dr rahim agzinda acilma yok evine git dedi eve geldik simdi. bu gece dogurmuyorum yani

Çok mu ağrın var peki 80 100 fena rakamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…