Hepimizi heycanlandırdıKizlar alintilayamadim telde oldugum icin ama anlatayim hemen. Agri uzun zamandir devam edince bebek icinde endiselendim. Hastaneye gittik dr usg bakti kanala bastirmaya baslamis dedi. Nst alalim aktif sanciysa yatiririz degilse vucut hazirliyordur dedi. Nst de sancilar 80 civari bi ara 100 de oldu ama dr rahim agzinda acilma yok evine git dedieve geldik simdi. bu gece dogurmuyorum yani
Günde 4-5 lt su içiyorum. Yürüyüşü de min yarım saatten başladım. Göbek duruyor ama hala yaaa:/// ne zamana gider ki bu mübarek?
Z zeraseba sen ne durumdasın? Bu göbek kaç günde iner acaba? Senle aynı gün olmuştuk sezeryanı..daha duruyor göbeğin denilince kötü hissediyorum kendimi:/
Berikko senin gitti mi göbüş?
Premature kategorisinde aynen canim. 1875 dogdu.1800 e dustu.yavas yavas kimi gun 60 gram aldi,kimi gun 40 gram verdi,10 gram aldi.2000 olunca emzirmeye cagirdilar iste bugun.Enzirdim,sonrasinda mama verdik.Premature olarak yolumuz mesakatli ama olsun.Sagliklari yerinde olsun da
Ani harekette acır tabi ya:/ ben önceki sezeryanda 8 ay karnıma yönelik en ufak harekette acı hisetmiştim. Sezeryan gerçekten çok büyük bir operasyon..aman dikkat et zera, Allah korusun bu dönemdeki üşütmeler falan kalıcı etki bırakıyormuşBenm de iki hafta oldu korse varken hiç acı yok ama korse takmayinca arada oluo ani hareket yapınca. İki gündür acımaya basladi tekrar sanırım havalar soğudu diye
İnşalah korse iyi gelir sana..ne güzel 13 kilon gitmiş bile..ben tam olarak kaç kilo aldığımı bile bilmiyorum hamilelikte..doğumun ertesi günü tartıldım 61’dim..doğum esnasında 4-5 kilo gitmiştir sanırım ortalamaCanim 13.kilomu vermeye başladım benkilo veriyorum ama benimde göbek duruyor.. Ben daha yeni korse takmaya başladım inanir mısın.. Karnim çok ağrıyor diye korse takmamistm.. Bi de aldigim korse büyükmüş.. Takmadkm bu yuzden.. Şimdi korse siparis verdim yamuna dan.. Simdilik bi kac gundur evde büyük olan korseyi takiyorum.. Hem cok rahatsz etmiyor beni hemde belki işe yarar ümidiyle takiyorum 4 5 saat.. Göbek valla acayip sarkti benim.. Normalde de vardi gobegim.. Simdi daha tuhaf duruyor insallah o aldigim korse iyi gelir
Eymende ilk ödem attı.. Sonra 20 40 aldı.. 2kilo olunca çok sevinmistim.. Senin oglan masallah kız.. Benimki tembeldi emmek için.. Rahatin düşkün ille agzina biberonla vercem sütücenesi cok gucsuzdu.. Zaten kilo aldikca kuvvetlenip çekiyorlar.. Hala daha kuvvetli cekmiyor eymen.. Hiç ille süt verilmeli diye tutturdmadm ben.. Kilo alsin evimize gidelim ben evde beslerim onu dedim.. Eve geldik ilk baslarda mama hiç vermedim.. Simdi veriyorum mecbur
Yavrular aç kalacak diye insan paranoyak oluyor resmen://// ama yeterli beslendikten sonra dinlenmek kafi, sürekli yemek ileri vadede bize zarar:/ diyorum ama canım çekti şimdi bikaç cevizli incir yedim:/Bir de neye laf ettiysem yapiyorum ve süt olsun diye manyak gibi yiyorum.Siz neler yiyosunuz ? Sanki yemez,beslenmezsem sut gidicekmis gibime geliyo.Hani zaten daha oyle aman aman foşuldamiyor
cok düşkün olduğundan değil ha genel boyle bu evime gelene asla hayır demem diye düşünüyor hep .Bu çok ileri boyut detaylı incelemek lazımAllah kolaylık versin
Hadi hayırlısı bakalım .Böyle haberler alınca ben de heycanlaniyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz
hazırlık sanirm bunlar canm :) geliyorum diyor anasının kuzusuKizlar alintilayamadim telde oldugum icin ama anlatayim hemen. Agri uzun zamandir devam edince bebek icinde endiselendim. Hastaneye gittik dr usg bakti kanala bastirmaya baslamis dedi. Nst alalim aktif sanciysa yatiririz degilse vucut hazirliyordur dedi. Nst de sancilar 80 civari bi ara 100 de oldu ama dr rahim agzinda acilma yok evine git dedieve geldik simdi. bu gece dogurmuyorum yani
Açıklama yazmissin canım ama öncesinde alintilamis bulundum. Beklemeye devamKizlar hastaneye gidiyoruz biz
Günaydın.
Salı günü 38+6 da spinal sezeryan ile oğlumuz doğdu.spinalden dehset memnun kaldim.hissetme falan yok.dogumdan 6 saat sonra yürütüp ardından sivi beslenip gaz çıkış sonrasi normal beslenmeyede başladın.
Öksürük olduğu için dikiş yerlerim ağrı yapıyor.onun haricinden bugün çıkış ihlamura devam. bebekte sürekli memede kalmak istiyor , süt az geliyor günde 2 öğün mama veriyoruz eve çıkınca süt gelişine göre mamayi keseriz inşallah
Yavrular aç kalacak diye insan paranoyak oluyor resmen://// ama yeterli beslendikten sonra dinlenmek kafi, sürekli yemek ileri vadede bize zarar:/ diyorum ama canım çekti şimdi bikaç cevizli incir yedim:/
Ben normalde akşam 7’densonra bişey yemiyorum..sulu yemek,çorba, salata,komposto tüketmeye özen gösteriyorum..kahvaltıda da yumurta,ceviz,reçel(incir,kayısı) ağırlıklı besleniyorum..
Günaydın.
Salı günü 38+6 da spinal sezeryan ile oğlumuz doğdu.spinalden dehset memnun kaldim.hissetme falan yok.dogumdan 6 saat sonra yürütüp ardından sivi beslenip gaz çıkış sonrasi normal beslenmeyede başladın.
Öksürük olduğu için dikiş yerlerim ağrı yapıyor.onun haricinden bugün çıkış ihlamura devam. bebekte sürekli memede kalmak istiyor , süt az geliyor günde 2 öğün mama veriyoruz eve çıkınca süt gelişine göre mamayi keseriz inşallah
masallah annesı darısı basıma bır dogsada bende emzırsemEğer pzt tartildiginda da kilo aldıysa yine bu şekil devam etcem.. Almasi gereken kiloyu almadiysa 2 saatte bire bile baslarim.. Hatta bir saatte bile
Canm bulabilirsen kurumuş nane sapları al etrafında nane kurutan varsa saplarını işte nane sapı ihlmaur gibi demleyip içince okusuruge acayip iyi gelio doğum sonrası öksürükten çok çektim iki dogumdada. Okusuruk gecmezsw mutlaka dahiliye git dikişlerin zarar gormesin bebeğin hayırlı olsun. Ben iki hafta oldu doğum yapalı hala nane sapı çayı ihlmaur iciyorum anca toparlanmaya başladımGünaydın.
gelır cnm zamanı vardır benım ılk gebelıgımde 41de geldı cok zorlanmısdım gercı doguramadım acılmam olmadıgı ıcın sezaryan oldum39+6 gece karnıma ve vajinaya çok şiddetli iğne batıyor gibi hissettim 3 4 kere, sabah uyandım yine tık yok
Hadi gel bebek gel gel gel gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?