2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hepimizi heycanlandırdı yavaş yavaş geliyorum diyor:)

Canim 13.kilomu vermeye başladım ben kilo veriyorum ama benimde göbek duruyor.. Ben daha yeni korse takmaya başladım inanir mısın.. Karnim çok ağrıyor diye korse takmamistm.. Bi de aldigim korse büyükmüş.. Takmadkm bu yuzden.. Şimdi korse siparis verdim yamuna dan.. Simdilik bi kac gundur evde büyük olan korseyi takiyorum.. Hem cok rahatsz etmiyor beni hemde belki işe yarar ümidiyle takiyorum 4 5 saat.. Göbek valla acayip sarkti benim.. Normalde de vardi gobegim.. Simdi daha tuhaf duruyor insallah o aldigim korse iyi gelir

Eymende ilk ödem attı.. Sonra 20 40 aldı.. 2kilo olunca çok sevinmistim.. Senin oglan masallah kız.. Benimki tembeldi emmek için.. Rahatin düşkün ille agzina biberonla vercem sütü cenesi cok gucsuzdu.. Zaten kilo aldikca kuvvetlenip çekiyorlar.. Hala daha kuvvetli cekmiyor eymen.. Hiç ille süt verilmeli diye tutturdmadm ben.. Kilo alsin evimize gidelim ben evde beslerim onu dedim.. Eve geldik ilk baslarda mama hiç vermedim.. Simdi veriyorum mecbur

Benm de iki hafta oldu korse varken hiç acı yok ama korse takmayinca arada oluo ani hareket yapınca. İki gündür acımaya basladi tekrar sanırım havalar soğudu diye
Ani harekette acır tabi ya:/ ben önceki sezeryanda 8 ay karnıma yönelik en ufak harekette acı hisetmiştim. Sezeryan gerçekten çok büyük bir operasyon..aman dikkat et zera, Allah korusun bu dönemdeki üşütmeler falan kalıcı etki bırakıyormuş

İnşalah korse iyi gelir sana..ne güzel 13 kilon gitmiş bile..ben tam olarak kaç kilo aldığımı bile bilmiyorum hamilelikte..doğumun ertesi günü tartıldım 61’dim..doğum esnasında 4-5 kilo gitmiştir sanırım ortalama

Bizimkine yalanci memeyi lastikle kafasinin arkasindan tutturmuslar yogun bakimda.2.gun gordugumde bi alete bagli o emmesini sagliyo sanmistim.Megerse zorlada olsa agzina tutulu diye emmeye calisiyomus.Benimde mama takintim yok zaten olamaz da malum benimkiler duble mama destegi sart ikisine birden.Su anda kilo alsinlar da mama meme farketmez diyorum.Muhtemelen cuma cikarticaz Emreyi.Su anda sut sagiyorum yarin icsin 20gram fazla kilo alsa Allah bereket versin

Bir de neye laf ettiysem yapiyorum ve süt olsun diye manyak gibi yiyorum.Siz neler yiyosunuz ? Sanki yemez,beslenmezsem sut gidicekmis gibime geliyo.Hani zaten daha oyle aman aman foşuldamiyor
Yavrular aç kalacak diye insan paranoyak oluyor resmen://// ama yeterli beslendikten sonra dinlenmek kafi, sürekli yemek ileri vadede bize zarar:/ diyorum ama canım çekti şimdi bikaç cevizli incir yedim:/
Ben normalde akşam 7’densonra bişey yemiyorum..sulu yemek,çorba, salata,komposto tüketmeye özen gösteriyorum..kahvaltıda da yumurta,ceviz,reçel(incir,kayısı) ağırlıklı besleniyorum..

Bu çok ileri boyut detaylı incelemek lazım Allah kolaylık versin

Hadi hayırlısı bakalım . Böyle haberler alınca ben de heycanlaniyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz
cok düşkün olduğundan değil ha genel boyle bu evime gelene asla hayır demem diye düşünüyor hep .

hazırlık sanirm bunlar canm :) geliyorum diyor anasının kuzusu

Günaydın.
Salı günü 38+6 da spinal sezeryan ile oğlumuz doğdu.spinalden dehset memnun kaldim.hissetme falan yok.dogumdan 6 saat sonra yürütüp ardından sivi beslenip gaz çıkış sonrasi normal beslenmeyede başladın.
Öksürük olduğu için dikiş yerlerim ağrı yapıyor.onun haricinden bugün çıkış ihlamura devam. bebekte sürekli memede kalmak istiyor , süt az geliyor günde 2 öğün mama veriyoruz eve çıkınca süt gelişine göre mamayi keseriz inşallah

Sağlıkla büyüsün
Surda ne zaman bi doğum yazısı okusam kendimi o catalda meleğimi de bağrıma koymuşlar öyle hayal ediyorum . Hayalim bile otomatiğe bağladı güzel anılar biriktirin , güzel huzurlu bir ömrünuz olsun meleginizle

Su kritik sureclerinde hadi alabildikleri kadar meme alsinlar diyorum ve Allah ne verdiyse yiyorum valla.1 haftada gide gide 5 kilo gitmis ama sol ayagim hala şiş.Onun şişligi daha zor gecicek sanirim.Bende tahin pekmeze sardim.Zaten cok severdim simdi bahanem de hazir
Rezeneyle alakali biseyler yazmistiniz kizlar.Benim o sira kafa yerinde degildi.Gunde 1 bardak iciyorum bir de doktor humana still tea verdi.Ondan da 1 bardak iciyorum.Sizlerin ictigi biseyler var mi? Süt gaz yapar diye icmiyorum,yogurt yemiyorum.gerci gecen gunlere nazaran gaz da hafif bir azalis var.

Hayirli olsun bebis.Saglikla buyut insallah❣❣

Canm bulabilirsen kurumuş nane sapları al etrafında nane kurutan varsa saplarını işte nane sapı ihlmaur gibi demleyip içince okusuruge acayip iyi gelio doğum sonrası öksürükten çok çektim iki dogumdada. Okusuruk gecmezsw mutlaka dahiliye git dikişlerin zarar gormesin bebeğin hayırlı olsun. Ben iki hafta oldu doğum yapalı hala nane sapı çayı ihlmaur iciyorum anca toparlanmaya başladım

X XSIDE10 Allah analı babalı büyütsün, ne güzel sıkıntısız geçmiş inşallah bir an önce toparlanır öksürüğünüzde:)

~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)
11-Xside-Erkek sezaryen(38+6,08 Ekm)

39+6 gece karnıma ve vajinaya çok şiddetli iğne batıyor gibi hissettim 3 4 kere, sabah uyandım yine tık yok
Hadi gel bebek gel gel gel gel
gelır cnm zamanı vardır benım ılk gebelıgımde 41de geldı cok zorlanmısdım gercı doguramadım acılmam olmadıgı ıcın sezaryan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…