Dün misafir geldi evde yalnızken çok problem olmadı ama yabancı gelince biraz hırçınlık yapio . Haa onun dışında mesela elini ayağını çarptı normalde herşeye ağlamaz ama çok abartarak aglio. Belli ki içine atmış. Bide ve bebeğin sürekli şapkasını eldivenini cikartiyo ellerini caktrimadan sikio arada . Hiç yalnız bırakmıyorm. Dışarı çıksak eve girmem diye ağlayan çocuk eve çıkalım demeye başladı
Sagol canim benim hepimizi guzel gunler bekler insallahevet doğumda belli oluyormus canm o kemik esmemeden bebek bası inmeden belli olmuyor bebegin gelmesi 7 cm açıklığı buluyor. oyle ki cidden anlarsınız zaten . tuvalet ihtiyacın gelmiş gbi . karnındaki organlar popondan çıkmaya çalışıyormuş gbi oluyor . asil kanala inme ozaman da oluyor galiba once sadece leğen kemiğine yerleşiyor sanciyla kanal var dediğimiz yere dogru inip doguyor. . hakkında hayırlısı olsun gönlüne gore bi dogum olur umarım:).
Benim ki okula başlamıştı Eylül de. Kardeşi ilk doğduğun da gitmek istemedi, sonra hasta oldu stresten. Bu hafta düzenli başladı gitmeye. Yoksa evde daha çok sarıyor kardeşine.Dün misafir geldi evde yalnızken çok problem olmadı ama yabancı gelince biraz hırçınlık yapio . Haa onun dışında mesela elini ayağını çarptı normalde herşeye ağlamaz ama çok abartarak aglio. Belli ki içine atmış. Bide ve bebeğin sürekli şapkasını eldivenini cikartiyo ellerini caktrimadan sikio arada . Hiç yalnız bırakmıyorm. Dışarı çıksak eve girmem diye ağlayan çocuk eve çıkalım demeye başladıanaokuluna vercektim ama şimdilik askıya aldım mecbur gitmek istemicek belli. Biz büyük oğluma tablet aldık doğumda YouTube için saat sinirlamasi koyduk eğitici oyunlar vs indirdik. Baya oyalio aslında. Tablet iyi bişey değil kardeşi olmasa asla almazdım mecbur kaldım yoksa bebeğe çok saracak.
Ne zaman senin dogum birsey dedimi dr unİçimi rahatlattın ya çok saol canımben suni alıcam hiç sancım açılmam yok. Herkes korkutuyor
Hic acilma yokken sunni sanci ile kac saat surerki acilma asagi yukariKorkma canım bende bilindik ağızdan size yazdım.. Kuzenim ebe.. Bedenin doğuma hazırlanması çok önemli.. Sezeryan olsan direk belki sütün geç gelecek belki bebek kolik olacak... Sancıyla hem sütün, hem bebeğin hazırlananacak inşallah..
Bizde 39u görürsek bana tavsiye ettiği şey bu yöntem suni sancıyla bi başlarız süreç ne olur zaman gösterir diyor40 41leri beklemenin anlamı yok diyo bence de
İnşallah seninde içinde en kolay en sağlıklı olan hangisiyse o şekilde ilerler
5 te randevum var bakalım ne diyecek doktorum.Ne zaman senin dogum birsey dedimi dr un
Benim çok yakın arkadasımın 37.haftada suyu geldi. Sıfır açılma ve sancısı vardı. Suni verdiler 5 saatte dogurdu. Bir diğer arkadasım da 18 saat suni sancı aldı ama açılma olmayınca sezaryene gecti. Yani herkesin tepkisi farklı oluyor bence.Hic acilma yokken sunni sanci ile kac saat surerki acilma asagi yukari
İşimiz zor biraz büyük oğlum çok kötü öksürüyor küçüğün burnu tıkandı gerim gerim geriliyorm inşallah biran önce iylesirler.Benim ki okula başlamıştı Eylül de. Kardeşi ilk doğduğun da gitmek istemedi, sonra hasta oldu stresten. Bu hafta düzenli başladı gitmeye. Yoksa evde daha çok sarıyor kardeşine.
Benim ki de sürekli yanağını sıkıyor, öpüyoristediğini yapmadığım da kardeşime zarar veririm diyor. Öfka patlamaları yaşıyor falan. Bakalım ne zaman normale dönecek.
İnşallah her şey istediğin gibi olsun cnmHanımlar bugün randevumuz vardı Dr bu hafta ultrasonla bakmadı nst de hiç sancı çıkmadı tabiki çok mutlu oldum çünkü babamız henüz gelmedi39 haftalık olduk bol bol yürüyüş yap dedi . Çatı muayenesi oldum açılma yok , meleğim yukarıda.
Dün akşam aşırı gergin ve asbiydim meleğim de ne dün gündüz ne de gece hiç uyumamisti. Tüm gece karnım sertleşti gevşedi dedim sanırım yarın sancıyla baslicak diye ama şükür olmadı. Resmen benim gerginligimden meleğim de etkilenmiş.son 8 günümüz kaldı. Rabbim meleklerimize saglikla kavuştursun inşallah
Valla bende ağrı falan yoktu sancı kasılma hiç bişey yoktu, rutin haftalık kontrole gittik 4-5cm açılmam olduğunu öğrendim, eve gönderdi doktor çok az vedüzensiz sancım çıkmıştı. Ertesi gün yatış yaptık. İkindi vakti doğumum oldu. Ümitvar ol canım bir de ben pilates topundan hiç inmedim son günleraa cok guzel canim bana umit oldun senin kendi agrin acilman vardi sanirim insallah benimde agrim olur bugun sezaryan dedi ama ben gitmedim biraz daha bekliycem bugun tam 40 hafta olduk. Hic agrim olmadan sunni sanciyla denemek istemedim insallah bikac gune agrim ve acilmam olur
canm 39 erken degilmi suni ile dogumu başlatmak icin kendi sancinla basalasa daha guzl bence 40+0 kdar bekle derim. 39 dan sonra belki bi hafta boyunca yalanci sancılarla vücudun kendini hazırlıcak ve dogum dalgaları daha ağrısız gelicek sana ?
Hanımlar bugün randevumuz vardı Dr bu hafta ultrasonla bakmadı nst de hiç sancı çıkmadı tabiki çok mutlu oldum çünkü babamız henüz gelmedi39 haftalık olduk bol bol yürüyüş yap dedi . Çatı muayenesi oldum açılma yok , meleğim yukarıda.
Dün akşam aşırı gergin ve asbiydim meleğim de ne dün gündüz ne de gece hiç uyumamisti. Tüm gece karnım sertleşti gevşedi dedim sanırım yarın sancıyla baslicak diye ama şükür olmadı. Resmen benim gerginligimden meleğim de etkilenmiş.son 8 günümüz kaldı. Rabbim meleklerimize saglikla kavuştursun inşallah
Off aynı dert bizde de var. Büyük oğlum nezle oldu ve geçen hafta kardeşine bulaştı. Küçük de geniz akıntısı var bir haftadır. Genzi doluyor, ara ara burnu akıyor. Doktor da yapacak birşey yok dedi. Serum fizyolojik verdi sadece. Grip olduğu için hava çok yutarmış. Gece boyu gaz sancısı çekiyor.İşimiz zor biraz büyük oğlum çok kötü öksürüyor küçüğün burnu tıkandı gerim gerim geriliyorm inşallah biran önce iylesirler.
sen emzır cnm
3saattı gecırme benım kızım oyledı bır yatar kalkmazdı sen besle 3saatte bır
Selam kızlar ben de bugün son tahlilleri yaptırdım doğum öncesi. İlk defa idrarda protein çıktı (eser miktarda diye yazıyor) iyi bir şey olmadığını biliyorum vücudum falan da şiş. Umarım önemli değildir yarın doktor kontrolü var bakalım ööööööyle bekliyoruz.
artık alışverişi de bitirdim, sizin tavsiyenizle hortumlu olan burun aspiratöründen aldım. Ağdaya gittim utana sıkıla. Kararma sanırım hepimizin şikayeti. Okudum yazdıklarınızı aynen benim de aşağısı tanınacak halde değil. Artık doğsun yani fenalık geldi
Son gunler cok stresliymis elde degil dusunmemekBenim de son 2 gün stres ve yorgunluk inanılmaz etkiliyor, sinir ve stresle vücut adrenalin hormonu salgılıyormuş ve bu da rahim kaslarını geriyormuş. Gecikme yaşıyoram sebebi bu dedimm kesin doktor da stres kesinlikle istemiyoruz dedi.
Öyle valla. Eskiden 2 yilda bir doguruyorlarmis. Herkesin en az 5 cocugu vardi. Ben herhalde hamile kalirsam bir kez daha ölürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?