2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bende sevmiyom miy miy çocuk.. Oğlum ınsallah öyle olmaz hareketli olsun istiyorum valla.. O dagitsin ben topliyim hatta beraber trenlerle arabalarla oynayalım çay içelim aglicaaam simdi

Erkek cocuklari bu sebeple seviyorum. Zor ama eglenceli oluyorlar. Oglum olacak zaten

Bi de annelerine aşık oluyorlar ben küçükken babama aşıktım valla.. Oglumda bana olur insallah bu arada bu sene cidden erkek senesi galiba.. Kuvozdeki bebeklere bakmistik hep erkek 3 tane kiz vardi

Keşke elimizde olsa . Şu son dönemler ben ben değilim içinde bebek yerine ejderha büyüyo sanki . Aşırı asabiyim

Benim 2 numara da 2 kilo oldu tam.Yavas gidiyoruz ama olsun.Meme ucu verne calismalatim devam ediyor.Bir defa verdim.Olucak insallah sabirla

Canim yavas kilo alimi olabilio.. Seninki premature kategorisinde mi bilmiyorum ama prematureler yavas kilo alirmis aynen pes etme gerekirse bir saat ucunu vermeye uğraş

Benim kızım da hareketlilik anlamında öyleydi..inat ve tutturma bu dönemin olmazsa olmazı..etraftakiler hep öyle diyorlar ama

Ne güzel sen çok almamışsın..ben bi 18 almışımdır rahat:/ Kızce bol su ve hareket kiloya bire birben 67 ile doguma gittim suan 58 im cok almadım gitti hepsi şükür
Günde 4-5 lt su içiyorum. Yürüyüşü de min yarım saatten başladım. Göbek duruyor ama hala yaaa:/// ne zamana gider ki bu mübarek?
Z zeraseba sen ne durumdasın? Bu göbek kaç günde iner acaba? Senle aynı gün olmuştuk sezeryanı..daha duruyor göbeğin denilince kötü hissediyorum kendimi:/
Berikko senin gitti mi göbüş?

Canim yavas kilo alimi olabilio.. Seninki premature kategorisinde mi bilmiyorum ama prematureler yavas kilo alirmis aynen pes etme gerekirse bir saat ucunu vermeye uğraş

Premature kategorisinde aynen canim. 1875 dogdu.1800 e dustu.yavas yavas kimi gun 60 gram aldi,kimi gun 40 gram verdi,10 gram aldi.2000 olunca emzirmeye cagirdilar iste bugun.Enzirdim,sonrasinda mama verdik.Premature olarak yolumuz mesakatli ama olsun.Sagliklari yerinde olsun da

Benim bugun 9.gun.Hala var karnim ve agrilarim devam ediyor malesef.Sanirim bunyeden bunyeye degisiyor bu durum.

Canım günüm 31 ekimde doluyor eğer hala bi durum yoksa suni sancı alırım herhalde diye düşünüyorum 40+0 oluyorum işte 41e kadar beklemem.. Zaten en son 3200dü kilosu 41 olsa 4ü geçer sanki inşallah sağlıkla gelsin de.. Zatne erken başladı benim sancım 34lerde durduk bakalım ne görücez

Son düzenleme:
Herkes farkli birsey diyor sifir sanci sifir acilmayla sunni sanci almayinda diyorlar bilmeyince ne yapacagimizi iyice sasiriyoruz neden kendi agrimiz gelmiyor suyumuz nisanimiz gelmiyor neden ya
Canım sen doktoruna güven herkesin dediğine bakma
İnşallah kendi sancın açılman olur suniiye gerek kalmaz

Hic acilma yokken sunni sanci ile kac saat surerki acilma asagi yukari
Bilmiyorum ki kiminin hiç ilermiyor açılma 2 cm de kalıyor herkesin bedeni başka.. Bi süre koyamaz ki kimse..18 süren doğumlar var anne direniyor normal için herşey normal ilerliyor bebek sıkıntıya düşmüyor ve normal doğum gerçekleşiyor.. Kimisi de 5 6 saatte açılma olmayınca dayanamıyor sezeryan oluyor.
Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize ya.. Sağlıkşa kavuşalım evlatlarımıza

Hadi bakalım senşn yeni sorularla karşılaşmana 18 saat kalmış, geçen yazmıştın ben de seni ön listeme eklemişim haber geldiği an paylaşırım inşallah. Sağlıkla al kucağına❤
Çok teşekkürler canım Hepimiz sağlıkla sorunsuz kucağımıza alalım bebişlerimizi

Evet bikac gündüz gaz sancısı çok var yaa. Burnunu serum damlatıp otri bebeyle cekiyorum ama tam temizlenmio dolu genzi. Doktora götürsem yapacak bişey yok zaten burun temizligi tek yol. İnşallah çabuk iylesirler. Burnu tıkalı olduğu için bebek çok sinirli bağırıp duruo . .

Suyu çok içiyorum toplam 14 kilo almistim 9 kilo gitmiş. Göbek için e bebekten ovli korse almıştım onu kullanıyorum. İlk doğuma göre daha iyi toparladı bence. Korse kullaniyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…