Gözünüz aydın canım maşallahhh❤❤Günaydın.
Salı günü 38+6 da spinal sezeryan ile oğlumuz doğdu.spinalden dehset memnun kaldim.hissetme falan yok.dogumdan 6 saat sonra yürütüp ardından sivi beslenip gaz çıkış sonrasi normal beslenmeyede başladın.
Öksürük olduğu için dikiş yerlerim ağrı yapıyor.onun haricinden bugün çıkış ihlamura devam. bebekte sürekli memede kalmak istiyor , süt az geliyor günde 2 öğün mama veriyoruz eve çıkınca süt gelişine göre mamayi keseriz inşallah
Gelsin artik dedin dedin,al sana anne geliyorum ama biraz cektiricem sana diyorAgrim hala devam ediyorkac gun surcek acaba
o iğneler sıklaşınca gelmeye başlayacak,bebek ileri geri yaparak yolunu açmaya çalışıyor sıklaştığında da doğum oluyoor39+6 gece karnıma ve vajinaya çok şiddetli iğne batıyor gibi hissettim 3 4 kere, sabah uyandım yine tık yok
Hadi gel bebek gel gel gel gel
Hadi guzel haberler bekliyoruz kalanlardan39+6 gece karnıma ve vajinaya çok şiddetli iğne batıyor gibi hissettim 3 4 kere, sabah uyandım yine tık yok
Insallah bian once acilmanda olur. Hurma yeAgrim hala devam ediyorkac gun surcek acaba
Arkası için bir şey söyledi mi bana da arkası çok rahat ama dedi normale bırakalım dedi ama kafama takıldı işte o basık kısmıBanada ust kismi basik dedi burdan zor cikar bebek cikmaz dedi Aynen acayip sekilde dunden beri gerildim yatip kalkip bunu dusunuyorum
Geç saatte yemiyorsan veriyorsundurNe enteresan bende duzenli vaktinde yedigimde kilo veriyorum
Doğan büyüyor, biz ikimiz hala yok oram sancıdı buram sancıdı ne zaman gelecekAgrim hala devam ediyorkac gun surcek acaba
Doğan büyüyor, biz ikimiz hala yok oram sancıdı buram sancıdı ne zaman gelecek
regl sancisi cekiyorum ama bu agri ile kimse dogurmuyordur bence dayanilmicak bi agri degil fakat fazlasiyla da rahatsiz edici. Dogum yakin ama hala ne kadar yakin belli degil doktor vucut kendini hazirliyor dedi. Bakalim.
Ablamın doktor şu güne kadar zaman veririm dediğinin gecesi sancısı tutmuştuBende çok merak ediyorum ne zaman geleceksalıya kadar geldi geldi yoksa suni sancı ya da sezeryan
Bende çok merak ediyorum ne zaman geleceksalıya kadar geldi geldi yoksa suni sancı ya da sezeryan
Gözünüz aydın canim. Sağlıkla büyütün ❤Günaydın.
Salı günü 38+6 da spinal sezeryan ile oğlumuz doğdu.spinalden dehset memnun kaldim.hissetme falan yok.dogumdan 6 saat sonra yürütüp ardından sivi beslenip gaz çıkış sonrasi normal beslenmeyede başladın.
Öksürük olduğu için dikiş yerlerim ağrı yapıyor.onun haricinden bugün çıkış ihlamura devam. bebekte sürekli memede kalmak istiyor , süt az geliyor günde 2 öğün mama veriyoruz eve çıkınca süt gelişine göre mamayi keseriz inşallah
Maşallah canım toparlamış bak hemen daha da iyi olacak inşallah annesiBenim 2 numara da 2 kilo oldu tam.Yavas gidiyoruz ama olsun.Meme ucu verne calismalatim devam ediyor.Bir defa verdim.Olucak insallah sabirla
Babasını bekliyor minnak az kaldı heyecanlı günlerHanımlar bugün randevumuz vardı Dr bu hafta ultrasonla bakmadı nst de hiç sancı çıkmadı tabiki çok mutlu oldum çünkü babamız henüz gelmedi39 haftalık olduk bol bol yürüyüş yap dedi . Çatı muayenesi oldum açılma yok , meleğim yukarıda.
Dün akşam aşırı gergin ve asbiydim meleğim de ne dün gündüz ne de gece hiç uyumamisti. Tüm gece karnım sertleşti gevşedi dedim sanırım yarın sancıyla baslicak diye ama şükür olmadı. Resmen benim gerginligimden meleğim de etkilenmiş.son 8 günümüz kaldı. Rabbim meleklerimize saglikla kavuştursun inşallah
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım spinal kesinlikle daha iyiBirkaç gündür giremedim üstünüzden uzak biraz rahatsızdım. Doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun.
Yarın sabah doğuma giriyorum. Spinal olucak çokta istekli değilim ikna edersem dr genel isticem bklm. Görüşmek üzere iyi gclr
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünGünaydın.
Az kaldı geliyorum anne diyor merak etme yakındır39+6 gece karnıma ve vajinaya çok şiddetli iğne batıyor gibi hissettim 3 4 kere, sabah uyandım yine tık yok
Yokluyor canım artık sürece girdin bence sağlıcakla gelsin kuzuAgrim hala devam ediyorkac gun surcek acaba
İnsanlar yazıyı falan okumuyordur canım direk gözleri doğumunda o yüzden ama saçma yaniBugün kızımın doğum günü. Ilk resmimizi paylaşıp üzerine kocaman 10.10.17 yazdim. Arayan arayana mesaj atan atana. Bide yetmiyormuş gibi eşimi de arıyorlarmış. Hayirli olsun bebeginiz dogmus diye. Daha bir kac gun once ayni seyi hediyelikleri paylaşıp hazirliklara devam yazmistim yine arayan arayana. Sinir oldum. Okumuyorlar mi kocaman yazıyı yoksa anlamıyorlar mı. Sinir oldum kizimin resmini sildimtelefon durmuyor
gozun aydin :) Allah analı babalı büyütsün öksürüğün bir an once gecer umarmGünaydın.
Ben 39 hafgaligim uyuyasim var benim ama pitircigimin uyuyasi gelmiyo ya da o uyuyo ama öyle bi pozisyonda uyuyoki anne ben uyicam ama sen uyuma benim totomu sev diyoGeceleri hiç uyuyasım yok dönmek biraz daha zorlaştı mide yanması da 2 gündür çok fena normalde yanma hiç yaşamadım öyle gece kalkıp salatalık yedim sütüm bitmişson haftalarda rahatlaması gerekmez miydi sanırım daha kanal olayına çok var 3 gündür özellikle sabahları da sağ gözümde hep seğirme var
Benim doktorum hiç öyle baş vücut vs bişey söylemiyo sorduğumda kafa ölçüsü, karın ölçüsü falan ,güldü anlaşılan internette çok takılıyoruz dediMrb kizlar 37+0 kontorlümüz vardi bugün 2800 kilosu boyu 49 cm bas 36.hafta da vucud 35+5 fl 38 deherbiri bir degisik haftada. iki kucuk sanci çıktı suyu faln yerinde şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?