2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gözünüz aydın canım maşallahhh❤❤

39+6 gece karnıma ve vajinaya çok şiddetli iğne batıyor gibi hissettim 3 4 kere, sabah uyandım yine tık yok
Hadi gel bebek gel gel gel gel
o iğneler sıklaşınca gelmeye başlayacak,bebek ileri geri yaparak yolunu açmaya çalışıyor sıklaştığında da doğum oluyoor

Banada ust kismi basik dedi burdan zor cikar bebek cikmaz dedi Aynen acayip sekilde dunden beri gerildim yatip kalkip bunu dusunuyorum
Arkası için bir şey söyledi mi bana da arkası çok rahat ama dedi normale bırakalım dedi ama kafama takıldı işte o basık kısmı
Ne enteresan bende duzenli vaktinde yedigimde kilo veriyorum
Geç saatte yemiyorsan veriyorsundur

Doğan büyüyor, biz ikimiz hala yok oram sancıdı buram sancıdı ne zaman gelecek
regl sancisi cekiyorum ama bu agri ile kimse dogurmuyordur bence dayanilmicak bi agri degil fakat fazlasiyla da rahatsiz edici. Dogum yakin ama hala ne kadar yakin belli degil doktor vucut kendini hazirliyor dedi. Bakalim.

regl sancisi cekiyorum ama bu agri ile kimse dogurmuyordur bence dayanilmicak bi agri degil fakat fazlasiyla da rahatsiz edici. Dogum yakin ama hala ne kadar yakin belli degil doktor vucut kendini hazirliyor dedi. Bakalim.

Bende çok merak ediyorum ne zaman gelecek salıya kadar geldi geldi yoksa suni sancı ya da sezeryan

Gözünüz aydın canim. Sağlıkla büyütün ❤

Bugün kızımın doğum günü. Ilk resmimizi paylaşıp üzerine kocaman 10.10.17 yazdim. Arayan arayana mesaj atan atana. Bide yetmiyormuş gibi eşimi de arıyorlarmış. Hayirli olsun bebeginiz dogmus diye. Daha bir kac gun once ayni seyi hediyelikleri paylaşıp hazirliklara devam yazmistim yine arayan arayana. Sinir oldum. Okumuyorlar mi kocaman yazıyı yoksa anlamıyorlar mı. Sinir oldum kizimin resmini sildim telefon durmuyor

Benim 2 numara da 2 kilo oldu tam.Yavas gidiyoruz ama olsun.Meme ucu verne calismalatim devam ediyor.Bir defa verdim.Olucak insallah sabirla
Maşallah canım toparlamış bak hemen daha da iyi olacak inşallah annesi
Babasını bekliyor minnak az kaldı heyecanlı günler
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım spinal kesinlikle daha iyi
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün
39+6 gece karnıma ve vajinaya çok şiddetli iğne batıyor gibi hissettim 3 4 kere, sabah uyandım yine tık yok
Hadi gel bebek gel gel gel gel
Az kaldı geliyorum anne diyor merak etme yakındır
Agrim hala devam ediyor kac gun surcek acaba
Yokluyor canım artık sürece girdin bence sağlıcakla gelsin kuzu
İnsanlar yazıyı falan okumuyordur canım direk gözleri doğumunda o yüzden ama saçma yani Sağlıklı nice mutlu yıllarınız olsun inşallah

Geceleri hiç uyuyasım yok dönmek biraz daha zorlaştı mide yanması da 2 gündür çok fena normalde yanma hiç yaşamadım öyle gece kalkıp salatalık yedim sütüm bitmiş son haftalarda rahatlaması gerekmez miydi sanırım daha kanal olayına çok var 3 gündür özellikle sabahları da sağ gözümde hep seğirme var

gozun aydin :) Allah analı babalı büyütsün öksürüğün bir an once gecer umarm

Ben 39 hafgaligim uyuyasim var benim ama pitircigimin uyuyasi gelmiyo ya da o uyuyo ama öyle bi pozisyonda uyuyoki anne ben uyicam ama sen uyuma benim totomu sev diyo
Mrb kizlar 37+0 kontorlümüz vardi bugün 2800 kilosu boyu 49 cm bas 36.hafta da vucud 35+5 fl 38 de herbiri bir degisik haftada. iki kucuk sanci çıktı suyu faln yerinde şükür.
Benim doktorum hiç öyle baş vücut vs bişey söylemiyo sorduğumda kafa ölçüsü, karın ölçüsü falan ,güldü anlaşılan internette çok takılıyoruz dedi evet dedim sen öyle şeyleri kafana takma hamileleigine odaklan bebeğine odaklan o ölçüler bizi ilgilendirir . Ayrıca belli dönemlerde gelişim süreçleri farklı olabilir sonra fark kapanır normaldir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…