2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar yenidoğan kıyafetleri kaç tane olmalı çok giyilmiyor yazıyorlar ama kaç Adet almalıyız
Canım benim çok çok azdı . Pazara çıktım inanılmaz uygun fiyatlara bi sürü aldım çünkü olurda sık sık kusan bi melek olursa habire elde yıkamak zorunda kalmiyim. Parça başına 1 TL odedigim de var 2 TL odedigimde en pahalısı 5 TL
Valla Allah rast getirdi diyim çünkü Kasım ayına kadar kredi kartımız tamamen dolu ay sonu ancak denk geliyoruz . Büyük mağazaların etiket hatalı , kumaş hatalı , renk hatalı ürünlerinden aldım. Yani demek istediğim sizlerde pazara gidin alın verin ekonomiye can verin

Cevap için teşekkür ederim canım.siz istanbuldasınız sanırım orda evet Pazar’larda çok güzel ürünler oluyormuş.ben 1adet 10 lu hastane çıkışı,2adet 5 li hastane çıkışı,1 adette 3 lü takım aldım bunlar yeni doğan için yeter sanırım dimi.yenidoğan pek kullanılmıyor bebişler hemen büyüyor diyorlar.diğer kıyafetlerinin 3 ay ve 3-6 şeklinde aldım

Arkası için bir şey söyledi mi bana da arkası çok rahat ama dedi normale bırakalım dedi ama kafama takıldı işte o basık kısmı

Geç saatte yemiyorsan veriyorsundur
Arkasi icin birsey soylemedi benim bebek 3100 gr cok kilolu degil belkide hic sikinti cikmayacak ama bende yarattigi etki cok kotu agri vekerken bile belki onj dusuncem

Orası da var dün gece bizde de yaşandı o durum
Arkasi icin birsey soylemedi benim bebek 3100 gr cok kilolu degil belkide hic sikinti cikmayacak ama bende yarattigi etki cok kotu agri vekerken bile belki onj dusuncem
Evet aslında sıkıntı oluşturmuyorsa bunu söylemeleri anneyi korkutuyor benimde içime o kuşku düştü yine elimden geleni yapıyorum hareketler yürüyüş falan ama bakalım yarın gidince yine kontrol edecektir ne diyecek Kaç haftalıksın canım benimde 37+0 da 3050 gramdı

Mrb kizlar 37+0 kontorlümüz vardi bugün 2800 kilosu boyu 49 cm bas 36.hafta da vucud 35+5 fl 38 de herbiri bir degisik haftada. iki kucuk sanci çıktı suyu faln yerinde şükür.
Maşallah canım gayet güzel haftalık gelişimleri değişiyor sürekli haftasına uyumlu hale geliyorlar merak etme normal sadece kafasının çok önde olmadı normal doğumda zorluyormuş bizim 2 hafta önce 2 hafta ilerideydi çok şükür geçen hafta 1 haftaya düştü
Kızlar yenidoğan kıyafetleri kaç tane olmalı çok giyilmiyor yazıyorlar ama kaç Adet almalıyız
Canım açıkcası bir sayısını hesaplamadım ama yine de pisletme durumu çok olduğu için bence bir kaç takım kesin olmalı benim mesela 3 tane zıbın takımı var hastane çantasına koydum 1 tane tulumu var çıtçıtlı da ayrıca 5-6 tane zıbın içlerinden ayrıca vardır altlıkta yine keza öyle

bana da demiyor canm hatta ultrason görüntüsü bile vermiyor kilo söylüyor suyu iyi kalp atışı guzl dediği seyler bunlar bn ekrandan bakıyorum bdt fl ac terimlerinin ne olduğunu internetten bakmıştım hemen o ölçdükçe bakıyorum boy bile soylemiyor . fl çarpı 7 yapınca boy buluyor bn ordan hesapliyorum Ben tahmini dogum ne zamana olur dedm ona bile cvb vermedi hc belli olmaz 40 a kadr bekleriz sonra ne yapacağımıza bakarz dedi. burda arkadaşlar diyor 1 haftaya dogumu bekliyorum faln demis doktorları. kanala girmiş girmemiş hc bisi demedi yani

Cok şükür iyi canm 1 haftaya düşmesi guzl kafa büyük dogumda sıkıntı olabilir. uyumlu da olmazsa olmaz ya sağlıklı olsunda minik bisi dogar en fazla nolcak

Cok şükür iyi canm 1 haftaya düşmesi guzl kafa büyük dogumda sıkıntı olabilir. uyumlu da olmazsa olmaz ya sağlıklı olsunda minik bisi dogar en fazla nolcak
Haftasını buluyor merak etme açıkcası anormal bir görüntü de olmuyor kız kardeşiminde kafası 1 hafta öndeydi insan sanıyor ki koca kafalı olacak ama hiçte öyle değil gayet küçük bir kafası var sadece haftasıyla önde gidiyorlar işte geri olunca da yine tuhaf durmayacaklardır yani canım doğunca öyle güzel toparlıyor ki

Kafandan atmaya çalış canm. keske bu cati muayenesi denen sey kalksa yda sadece sanci baslaynca faln yapilsa . bak sende ayni bnm gbi düşünüyorsun düşünürsün de bn düşündüm dogum sancisi süresince ve dogumda stres oldum ister istemez

Gozun aydin canim

Dün ev isi yaptim. Sancilarim daha yüksek hissediyordum. Aksama dogru is yapmaktan belim koptu. Sinirden ağladım. Oyle uyudum. Hicbir sey yapamiyorum çabuk yoruluyorum diye berbat bi gece gecirdim yine bol tuvaletli sancili

Bugün kontrole gittim açıklık 1cm
Yatis yapalim dediler. Evim yakin diye kabul etmedim. Simdi evdeyim sancilarimla bas basa

Neyse şunun şurasında kaldi 9 cm

iki ablamin bebeğinin arası 2 haftaydı biri 4 kilo biri 3 kilo doğdu suan 5 aylıklar kiloları ayni belkide şimdiye kucuk doğan diğerini geçmiştir . önemli olan saglik :) bulur inslh haftasını da bakalm

iki ablamin bebeğinin arası 2 haftaydı biri 4 kilo biri 3 kilo doğdu suan 5 aylıklar kiloları ayni belkide şimdiye kucuk doğan diğerini geçmiştir . önemli olan saglik :) bulur inslh haftasını da bakalm
Aynen canım zaten ufak doğanlar daha da çabuk toparlıyor kilo alma oranı ona göre değişiyor ve Rabbim o kadar büyük ki annenin sütünü daha da elverişli hale getiriyormuş

cok iyi etmişsin evinde rahat rahat takıl:) bir avazda doğur insallah

Geliyor Allahın izniyle canım maşallah dayanılmayacak gibi sancılar evinde beklemem tabi ki daha iyi dediğin gibi şunun şurasında kaldı 9 cm

Aynen canım zaten ufak doğanlar daha da çabuk toparlıyor kilo alma oranı ona göre değişiyor ve Rabbim o kadar büyük ki annenin sütünü daha da elverişli hale getiriyormuş
surekli kendimi motive etmeye çalışıyorum ama hastaneye gidince modum düşüyor. korku sarıyor hafifteenn

Ekim anneleri bi sorum daha olacak planlı sezaryan olanlara özellikle de operasyondan belli bir süre önce şu kullandığımız multivaminleri, demir ilacı, magnezyumu vs kesmek gerekmiş, bunun bi standardı var mı zaman olarak yoksa anestezi uzmanına göre değişiyor mu merak ettim açıkçası?
bilenler bilgi verebilirler mi acaba??

Bizimki de kanalda değil canım sancılara göre doktor 38leri görebiliriz dedi mesela ama bence onlar da bilmiyor Doktorlar için kafa yapısı amniyon sıvısı plasenta daha önemli bir de artık net söyleyemiyorlar yerleri çok daraldı Rahim uzunluğu artık önemli değil dedi mesela boyunu da geçen hafta söylemeyi unuttu genelde kiloyu boyu ilk başta söylerdi hemen ya da artık aralığı önemli değil ondan önce 49 idi

surekli kendimi motive etmeye çalışıyorum ama hastaneye gidince modum düşüyor. korku sarıyor hafifteenn
Herkeste var maalesef canım benimde randevu yarın bir kaç gündür geçmiyor mesela çok meraktayım sancı çıkacak mı doktor tekrar muayene ettiğinde ne diyecek bu son haftalar cidden daha heyecanlı ve geçmiyormuş Bir kaç gündür hareketleri boşuna mı yaptım bu akşam yine 5 bin adım atayım bakalım pilates topunda çalıştım squata geçeceğim birazdan

Canım açıkcası normal düşünüyoruz nasipse ama sezeryanda da değişmiyordur zaten doktor önlem amaçlı mesela magnezyumu 36.haftada kesti multivitamini de kilosu iyi gidiyor diye gereksiz kilo almasın diye kesti yine 36.haftada sadece sabah akşam kan hapını kullan dedi bana yani doktorun gerekli yönlendirmeyi yapacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…