2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
tesekkur ederim canim
bence az. Ilk gebeligimdede oyle dediler az aldim yetmedi. Hic degismezsen gunde 1 kez degisiyorsun. Benim bebegim 6 ay kustu en az 2 kez degisirdim. Altını her acisimda mutlaka cis yapardı arada elbisesine sıçrardı degisirdim. 3-4 parça makine de yıkanmiyor. Birde hastane çıkışlarını ben kırkı çıkana kadar kullandim. Yine en az 7-8 takim olmalı.
Hayir kesilmiyor aksine dogumdan sonra 3 ay demir ve vitamine devam ediyorsunuz.

Kızlar karnım büyüdükçe derimdeki hissiyat daha azaldı. Mesela kolumu kaşıyıncaki hisle, göbeğimi kaşıdığımdaki his birbirinden farklı. Sizde de böyle mi?

Yeterli canım sağlıklı büyüsün meleğiniz.

Geliyor Allahın izniyle canım maşallah dayanılmayacak gibi sancılar evinde beklemem tabi ki daha iyi dediğin gibi şunun şurasında kaldı 9 cm

Insallah kisa surede ilerler dogum olur. Bu sancilar bile yuksek geliyor bana

Kızlar karnım büyüdükçe derimdeki hissiyat daha azaldı. Mesela kolumu kaşıyıncaki hisle, göbeğimi kaşıdığımdaki his birbirinden farklı. Sizde de böyle mi?

Benim de ayni

Insallah kisa surede ilerler dogum olur. Bu sancilar bile yuksek geliyor bana

Benim de ayni
Allahın izniyle inşallah sağlıcakla kısa sürede bir avazda doğurursun canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz Sancın düşük çıkmamış zaten böyle hissetmen normal canım açılman güzelce ilerler de çok uzun sürmeden alırsınız kucağınıza inşallah

Aynen canım deri sanki daha da ince değil mi mavili damarlar falan görülüyor göbeğin üşümüşte rengi atmış gibi bir hali var

demi bilinemiyor demek. yerleri daraldığı icin ölçümler ney degil o kesin zaten bide bebegin duruşuna gore de ölçüm değişir sanki. kanalda faln demedi ama normal dogum icin uyumlu duruyor bası burda suan dedi ultrasonu tuttugu yer resmen vajina kemiginin oraydi yani. kemige bastirdi cunku .

İnşallah gönlüne göre olur canım, benim ilk doğumum sezaryendi yine sezaryen olacak mecburen artık zaman daralıyor bu Cuma kontrolüm olacak sorayım o zaman, ben anestezi ekibi yönlendiriyor bu konularda diye duymuştum da
benden hiç bişey kesilmedi halen devam hepsine

sendin dimi 50 squat yapan sana özendim gecen 20 tane yaptım anam cat aramdaki kemikler sanarsin kırılmış ya o degilde aksama kadr temizlik yapıyorum egzersiz yerine gecmezmi bu ya

Evet duruş şekilleri ölçüleri değiştiriyor yanılmalar olabiliyor hepsinde de sonuçta o bir alet yani Benimde elim çok boşlukta değil kafasını hafif hissediyorum dedi dayamıştı herhalde bir kaç gecedir de özellikle sağ bazen sol çatıda kafasını hissediyor gibiyim gıdıklıyor oynuyor orayla
Amin canım benim inşallah Allah razı olsun İnşallah senin içinde çok kolay geçen bir doğum olur Magnezyum sancılar başlasın kasıl diye bıraktırdı mesela belki sende gerekmiyordur dediğin gibi sorman daha da iyidir bazen akıllarına gelmez

sendin dimi 50 squat yapan sana özendim gecen 20 tane yaptım anam cat aramdaki kemikler sanarsin kırılmış ya o degilde aksama kadr temizlik yapıyorum egzersiz yerine gecmezmi bu ya
İlk yaptığında bacaklar hamlaştığı için çok ağırır zamanla alışır önceden yaptığımdan bende olmadı Evet canım günlük 50 squat 50 çömelme yapıyorum oda squatla aynı gibi bir şey Pilates topunun üzerinde de yapılan hareketleri yapıyorum 300-400 hareket ediyor ufak hareketler ama Akşamları da 45 dakika 1 saat yürüyorum hala çatı ağrısı yok ama zorlanıyorum yaparken o ayrı Normalde de squat önceden çok yapmıştım diyetteyken 30 günlük bir programdı en son 1 günde 230 yapıp zirvede bırakmıştım Temizlikte hemen hemen iş görür doktor kendini yor dedi temizlikte de yoruyorsun sonuçta bir de aklında bulunsun yerleri çömelerek sil ev işi yapıyorsan squatla çömelmeyle aynı şey

benim doktorum artık bir hafta ultrasonla bakıyor bir hafta bakmıyor. Nst her hafta ve artık her gidişimde çatı muayenesi oluyorum. Çatı muayenesi her hafta çok saçma gelse de açılma yok diyince acayip huzurlu eve geliyorum ultrasonda baktığında sadece kilosunu soyluyo boyunu da ben fl *7 ile hesaplıyorum
Canım ebemiz açılma 5 cm olmamışsa eviniz de yakınsa biz kesinlikle hastanede sancı çekmenizi önermiyoruz. Çünkü biraz siddetlenince hemen sezeryan istiyorlar ya da burda başka sancı çekenler oluyo onların seslerine takiliyolar ve strese giriyorlar geriliyolar dedi .eve gitmekle en iyisini yapmışsınız Allah kolaylık versin yardımcınız olsun inşallah kolay bi doğumla kucağınıza alırsınız ve burda güzel bi doğum hikâyesi daha okuruz
Benim de aynı. Hatta bazen kaşınıyo kaşıyorum ama böyle uyuşuk gibi .bi tek benim öyle sanıyordum . Açıkçası tarifde edemiyodum. Demek ki normalmiş . Rengi değişti karnımın

Gözün aydın xside bol sütlü, min gazlı günleriniz olsun

Ayak şişi neden acaba?
Rezeneyle ilgili olumsuz bi bilgi vardı, ben de hatırlayamadım:/
Ben inciri haşlayıp suyunu içiyorum, kuru dutu da haşlayıp suyunu içiyorum. Bir de incirin arasına ceviz koyup,üzerine çok az şeker ve su ekleyip biraz fırında pişirdim. Ondan yiyip üzerine bol su içiyorum. Benim bildiğim en iyi süt yapıcılar bunlar

Kızlar yenidoğan kıyafetleri kaç tane olmalı çok giyilmiyor yazıyorlar ama kaç Adet almalıyız
Ben büyük kızımda çok almamıştım ama yavrum her altını açtığımızda kakasını gazla birlikte fışkırtarak yapıyordu ve bizim üstümüz başımız da kendi kıyafetleri de mahvoluyordu..hemen elimizde yıkayıp kurutuyorduk, ilk bebekti..annem yanımdaydı,vaktimiz vardı..bu bebeğimde bir sürü aldım ama şimdi de hiç batmıyor kıyafetler:/

demekki inmeye başladılar bizim.gunler de yakin senle

İyi o zaman normal bir durum demek ki, gebelik çok değişik bir şeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…