2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
evet iyice gerildi, his de gidince kötü hissettim
Herkesin öyle canım sancı vurdukça daha da farklı hale geliyorlar kardeşimden biliyorum
demekki inmeye başladılar bizim.gunler de yakin senle
Doktora göre 25 Ekim ilk başta öyle hesaplamıştık sonra değişti benimki bayağı geç yumurtlama İnşallah canım en azından kanala inerse çatımın müsait olduğuna biraz daha inanacağım

evet çömelip siliyorum bezle ki hareket olsun yürüyüş bnde başladım 2 gundur ama yarm saat, egzersiz de yapıyorum dun yapmadm ama zaten günlük sart degil haftada 4 5 bile cok iyi demisti bize ebe hanım. 30 dan beri squat yaptm hep 5le basladm 10 a çıkmıştım o gün 20 yapim dedm fazla oldu

Ben erken başlamadım sadece yürüyüş yaptım zaten normalde de sevdiğim için çalıştığımdan günlük 1 saat rahat yürümüş oluyordum bir de sahile indik haftada 2 kere falan daha da fazla yürümüş oldum squata 36.haftada doktor başla dedi öyle başladım Merdiven de inip çıkabilirsin doktorların özellikle önerdiği mesela bizde merdiven yok yürüyüş parkurunda bir kaç kere inip çıkıyor o kadar

Benm son adette cok sağlıklı bi hesap degil zaten normalde 14 ocak son adet . ama ultrasonda 7 haftalıkken kalp atışı duyunca son adeti ona gore ayarladı doktor 24 ocak yaptı . catin doguma gidince baktır canm o zaman bas inmiş olur baya ona gore onlar bilir :)

Bugünden sonra baslicam merdivene 2 kat çıksam yeter suanlik . daha yeni 37 oldum ya henüz hurmaya bile baslamadm

çatı muayenesinden bahsetmedi bile daha belkide ikinci dogum diye . bn haftalik kontrole yeni basladm en son 2 hafta once gitmistm bundan sonra haftada bir. esin ne zaman geliyor??

Benimde 18 Ocak diye belirlendi aslında yumurtlamanın ne zaman olduğunu bilmiyorum ovülasyon testi yapıyordum üç aşağı beş yukarı aynıydı Haklısın aslında hepsi doğumda belli olan şey açılmadı mı açılmıyor nasip nasıl sağlıklı olacaksa
Bugünden sonra baslicam merdivene 2 kat çıksam yeter suanlik . daha yeni 37 oldum ya henüz hurmaya bile baslamadm
Çık in canım yerleri de çömelerek siliyormuşsun zaten inşallah kolaylıkla doğum nasip olur Hurmaya başlayabilirsin ben 36 dan beri yiyorum 5 tane yaş hurmadan yiyorum 1 haftadır da 7ye çıkardım şimdi kudüs aldım o büyükçe ondan 5 tane yiyeceğim bir de acve hurması öneriliyor internetten sipariş vereceğim hemde nasipse bebeğe peygamber efendimizin sünnetini yapmak istiyorum Ananasa da yarından itibaren nasipse başlayacağım doktor bir baksın da

Maşallah canım eli kulağındadır hayırlısıyla gelir inşallah Hareketleri falan yapıyorsundur zaten

ananas kanıtlanmış değilmiş aslinda ona çok bel bağlama derim :) bi çıksam alcam hurma meryem ana otu faln ama çıkamadm bi türlü. bn daha cok harekrt yuruyus yaparmda kizimda varya onun pesjnde kosmaktan bi hal oluyorumzaten cok yüklenmek istemiyorm . ondan

çatı muayenesinden bahsetmedi bile daha belkide ikinci dogum diye . bn haftalik kontrole yeni basladm en son 2 hafta once gitmistm bundan sonra haftada bir. esin ne zaman geliyor??
Ben artık 39 haftalık oldum ve artık bir hafta bejletmiyo pazartesi tekrar çağırdı.
Eşim Allah nasip ederse Perşembe ya da cuma dönecek inşallah bi aksilik olmaz da süreç uzamaz

Ben artık 39 haftalık oldum ve artık bir hafta bejletmiyo pazartesi tekrar çağırdı.
Eşim Allah nasip ederse Perşembe ya da cuma dönecek inşallah bi aksilik olmaz da süreç uzamaz
40 haftada anca gelmiş olcak yani inslh gelir canim perşembeden. özellikle 40 olunca 3 gunde çağırılıyor sende 39 bitmiş zaten artik sık gidersin

Meryem anayı bende geçen gün anca buldum sanırım sancı sıklaşmaya başladığında genişçe bir kaba koyup üzerini geçecek su koyuyorsun dualarını yapıyorsun açıldıktan sonra bir kaç yudum içiyorsun Çocukla zaten yeterince yoruluyorsundur canım ekstra çok yüklenmene gerek yok
yani bi tane doğdu bi tane daha dogar inslh
Doğar doğar Allahın izniyle çatın müsait ki doğmuş

Kizlar ben dogum yaptim. Minigimi normal dogumla kucagima aldim. Suyum gelerek basladi. Her aci geciyor ters durumu olmayanlara kesinlikle normal tavsiye ederim. Cok rahatim simdi hic dogum yapmamis gibi hareket ediyorum dusumu aldim hemen. Memelerim inanilmaz yara ama ne yapsam fayda yok.

Bu hissin tarifi yok

gozun aydın

Hayıtlı olsun, sağlıcakla büyüsün miniğin Memelere kendi sütünden sürebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…