Gözün aydin hayırlı olsunKizlar ben dogum yaptim. Minigimi normal dogumla kucagima aldim. Suyum gelerek basladi. Her aci geciyor ters durumu olmayanlara kesinlikle normal tavsiye ederim. Cok rahatim simdi hic dogum yapmamis gibi hareket ediyorum dusumu aldim hemen. Memelerim inanilmaz yara ama ne yapsam fayda yok.
Bu hissin tarifi yok
Oyy geliyor demiştim gelmiş kuzuKizlar ben dogum yaptim. Minigimi normal dogumla kucagima aldim. Suyum gelerek basladi. Her aci geciyor ters durumu olmayanlara kesinlikle normal tavsiye ederim. Cok rahatim simdi hic dogum yapmamis gibi hareket ediyorum dusumu aldim hemen. Memelerim inanilmaz yara ama ne yapsam fayda yok.
Bu hissin tarifi yok
40+1 den selam9 ay 10 günden herkese slm kızlarGelen yok giden yok benim bıdık inat çıktı biraz zorlayacak bakalım nasip kısmet bekliycez artık 40 hafta olanlar nasıl gidiyo doğuramayanlar kulübünden arkadaşlar doktorlarınız ne diyo
Maşallah size sağlıkla büyütünKizlar ben dogum yaptim. Minigimi normal dogumla kucagima aldim. Suyum gelerek basladi. Her aci geciyor ters durumu olmayanlara kesinlikle normal tavsiye ederim. Cok rahatim simdi hic dogum yapmamis gibi hareket ediyorum dusumu aldim hemen. Memelerim inanilmaz yara ama ne yapsam fayda yok.
Bu hissin tarifi yok
Ayyu cok sevindim darisi en kisa surede basima insallahKizlar ben dogum yaptim. Minigimi normal dogumla kucagima aldim. Suyum gelerek basladi. Her aci geciyor ters durumu olmayanlara kesinlikle normal tavsiye ederim. Cok rahatim simdi hic dogum yapmamis gibi hareket ediyorum dusumu aldim hemen. Memelerim inanilmaz yara ama ne yapsam fayda yok.
Bu hissin tarifi yok
Kizlar ben dogum yaptim. Minigimi normal dogumla kucagima aldim. Suyum gelerek basladi. Her aci geciyor ters durumu olmayanlara kesinlikle normal tavsiye ederim. Cok rahatim simdi hic dogum yapmamis gibi hareket ediyorum dusumu aldim hemen. Memelerim inanilmaz yara ama ne yapsam fayda yok.
Bu hissin tarifi yok
İnşalah korse iyi gelir sana..ne güzel 13 kilon gitmiş bile..ben tam olarak kaç kilo aldığımı bile bilmiyorum hamilelikte..doğumun ertesi günü tartıldım 61’dim..doğum esnasında 4-5 kilo gitmiştir sanırım ortalama
Kizlar alintilayamadim telde oldugum icin ama anlatayim hemen. Agri uzun zamandir devam edince bebek icinde endiselendim. Hastaneye gittik dr usg bakti kanala bastirmaya baslamis dedi. Nst alalim aktif sanciysa yatiririz degilse vucut hazirliyordur dedi. Nst de sancilar 80 civari bi ara 100 de oldu ama dr rahim agzinda acilma yok evine git dedieve geldik simdi. bu gece dogurmuyorum yani
9 ay 10 günden herkese slm kızlarGelen yok giden yok benim bıdık inat çıktı biraz zorlayacak bakalım nasip kısmet bekliycez artık 40 hafta olanlar nasıl gidiyo doğuramayanlar kulübünden arkadaşlar doktorlarınız ne diyo
Bizimkine yalanci memeyi lastikle kafasinin arkasindan tutturmuslar yogun bakimda.2.gun gordugumde bi alete bagli o emmesini sagliyo sanmistim.Megerse zorlada olsa agzina tutulu diye emmeye calisiyomus.Benimde mama takintim yok zaten olamaz da malum benimkiler dublemama destegi sart ikisine birden.Su anda kilo alsinlar da mama meme farketmez diyorum.Muhtemelen cuma cikarticaz Emreyi.Su anda sut sagiyorum yarin icsin 20gram fazla kilo alsa Allah bereket versin
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsünKizlar ben dogum yaptim. Minigimi normal dogumla kucagima aldim. Suyum gelerek basladi. Her aci geciyor ters durumu olmayanlara kesinlikle normal tavsiye ederim. Cok rahatim simdi hic dogum yapmamis gibi hareket ediyorum dusumu aldim hemen. Memelerim inanilmaz yara ama ne yapsam fayda yok.
Bu hissin tarifi yok
Su kritik sureclerinde hadi alabildikleri kadar meme alsinlar diyorum ve Allah ne verdiyse yiyorum valla.1 haftada gide gide 5 kilo gitmis ama sol ayagim hala şiş.Onun şişligi daha zor gecicek sanirim.Bende tahin pekmeze sardim.Zaten cok severdim simdi bahanem de hazir
Rezeneyle alakali biseyler yazmistiniz kizlar.Benim o sira kafa yerinde degildi.Gunde 1 bardak iciyorum bir de doktor humana still tea verdi.Ondan da 1 bardak iciyorum.Sizlerin ictigi biseyler var mi? Süt gaz yapar diye icmiyorum,yogurt yemiyorum.gerci gecen gunlere nazaran gaz da hafif bir azalis var.
masallah annesı darısı basıma bır dogsada bende emzırsem
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımızaKizlar ben dogum yaptim. Minigimi normal dogumla kucagima aldim. Suyum gelerek basladi. Her aci geciyor ters durumu olmayanlara kesinlikle normal tavsiye ederim. Cok rahatim simdi hic dogum yapmamis gibi hareket ediyorum dusumu aldim hemen. Memelerim inanilmaz yara ama ne yapsam fayda yok.
Bu hissin tarifi yok
Kızlar yenidoğan kıyafetleri kaç tane olmalı çok giyilmiyor yazıyorlar ama kaç Adet almalıyız
annelık cok zor cnm benım nasıpse 3uncu olacak oglum 11 kızım 9 yasında ben bıle unuttum tabı korkularım var cocukların derslerı yenı bır bebek yazılı haftası nasıl olacak bılımıyorum hep dusuncelerımdeler bır dogsada rahatlasam dıyorumVarya şu an aklima bile gelmio cektgm sıkıntılar.. Son zmnlar hastaligimin etkisiyle çok zorlaniodum.. Ama hicbirini hatirlamiyorm.. Hastanede yedgm tuzsuz yemekler filan.. Hey gidi günlergercekten kadinlar dogumda cektikleri aciyi hatirlamazlarmis beyin kaydetmezmis oyle duymustum.. Bende cektigim sıkıntıları sildim sanırım
İnşallah canımMaşallah canım eli kulağındadır hayırlısıyla gelir inşallahHareketleri falan yapıyorsundur zaten
Ben gunumu doldurdum 40+1 bugun bende yarin gidecem belki sezaryana alalim diyecek vakti geldigi icinOrası da var dün gece bizde de yaşandı o durum
Evet aslında sıkıntı oluşturmuyorsa bunu söylemeleri anneyi korkutuyor benimde içime o kuşku düştü yine elimden geleni yapıyorum hareketler yürüyüş falan ama bakalım yarın gidince yine kontrol edecektir ne diyecekKaç haftalıksın canım benimde 37+0 da 3050 gramdı
Ben artık 39 haftalık oldum ve artık bir hafta bejletmiyo pazartesi tekrar çağırdı.
Eşim Allah nasip ederse Perşembe ya da cuma dönecek inşallahbi aksilik olmaz da süreç uzamaz
Kizlar ben dogum yaptim. Minigimi normal dogumla kucagima aldim. Suyum gelerek basladi. Her aci geciyor ters durumu olmayanlara kesinlikle normal tavsiye ederim. Cok rahatim simdi hic dogum yapmamis gibi hareket ediyorum dusumu aldim hemen. Memelerim inanilmaz yara ama ne yapsam fayda yok.
Bu hissin tarifi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?