2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gözün aydin hayırlı olsun

Ben de bugun gittim 1cm aciklik varmis. Yatis yapalim dediler ama eve geldim. Duzensiz ama siddetli sancilar var. Suyun geldiginde hastanedeyken aciklik kac cmdi.

Oyy geliyor demiştim gelmiş kuzu Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallahGögüs yaraları da zamanla geçer kremini sürüyorsundur zaten

40+1 den selam hergün nst kontrol,40+5 de suni sancı dedi doktorum. Bi doğuramadım ya Maşallah size sağlıkla büyütün

Ayyu cok sevindim darisi en kisa surede basima insallah suyun nasil geldi? Allah anali babali buyutsun hep mutlu bir cocuk olsun insallah

hayırlı olsun canım benim,ben de normal doğum yaptım. 8 gün oluyor. benim de meme uçlarım yaraydı her emzirmede tansiyonum falan düşüyordu ağlıyordum çocuk doktorumuz impetex diye bir krem verdi,2-3 gün kullan daha kullanma emzirmeden sonra sür emzirmeden önce mutlaka güzelce yıka temizle dedi. karbonatlı su yaptım yatak başıma koydum,her emzirme öncesi sildim o su ile, incia krem ile de nemlendirdim. gerçekten 2 günde dayanılmaz acılarım geçti. he hala acıyor ama bebek tam tutana kadar acısı,tam tutup çekmeye başlayınca geçiyor. şimdi çok hafif acılarım kaldı. gerçekten acısız emzirmek nasıl bir duygu merak ediyorum. Allah hepimize kolaylık versin.

Valla bunun 11 kilosunu dogumdan bi hafta sonra tartildigimda verdigimi biliyorum.. 2 kiloyu yavas yavas verdim.. Ins devam eder bu kilo verme.. Çok istiyorum eski zayif atik hallerime dönmeyi bi de benim bu halimi gören eskiden spor yaptgma inanamaz yani

Anam neler olmuş yokluyor seni gelcek yakinda galiba

Benim de yarn son gün, yarın da kontrol var eğer yine sancı çıkmazsa pazartesi salı karar vericez suni sancıya

Ne alırsa kar.. Ama evine gelince daha çok toparlancak emin ol.. Kuvozdeki bebekler daha çok stres yaşıyormuş.. Aslnda anne babasinin fotografinu koymalari lazimmis.. Anneyle temas etmesi lazimmis elini tutmasi filan.. Annenin bi esyasi konulabilirmis.. Ama hicbiri yapilmadi bana yapan yogun bakim da hiç duymadm.. Eymen eve gelince rahatladi resmen.. Kesinlikle bebekler iyi enerjiyi ve kötü enerjiyi hissediyorlar

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün

Canim ben ayagimi kalin giyniyorm ev sicak oldugu icin tisort giyiyorm ama terleyince değiştiriyorum hemen.. Bunlar bende de etkili oldu.. Bi de ben cikolata türü şeyler yiyodum.. Onlarda gaz yapiomus.. Kestim.. Evde kendim sütlü tatli yapiyorum.. Onlar yatistiriyo beni.. Benimde bunlara dikkat ettgm için azaldi gazım.. Eymeninde ayni şekilde.. Bende humana çay aldim ama her zmn icemiyorum.. Normal siyah çayı da sabah kahvaltisinda iciyorum sadece.. Genelde su cok ictgm icin farkli bi sıvı tuketince bi tuhaf hissediyorum

masallah annesı darısı basıma bır dogsada bende emzırsem

Varya şu an aklima bile gelmio cektgm sıkıntılar.. Son zmnlar hastaligimin etkisiyle çok zorlaniodum.. Ama hicbirini hatirlamiyorm.. Hastanede yedgm tuzsuz yemekler filan.. Hey gidi günler gercekten kadinlar dogumda cektikleri aciyi hatirlamazlarmis beyin kaydetmezmis oyle duymustum.. Bende cektigim sıkıntıları sildim sanırım

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza

annelık cok zor cnm benım nasıpse 3uncu olacak oglum 11 kızım 9 yasında ben bıle unuttum tabı korkularım var cocukların derslerı yenı bır bebek yazılı haftası nasıl olacak bılımıyorum hep dusuncelerımdeler bır dogsada rahatlasam dıyorum

Maşallah canım eli kulağındadır hayırlısıyla gelir inşallah Hareketleri falan yapıyorsundur zaten
İnşallah canım Valla bişey yaptığım yok zaten bebiş beni çok sıkıştırdı dalağım böbreğim karaciğerim el ayak dirsekle kaplı fenalardayım

Ben gunumu doldurdum 40+1 bugun bende yarin gidecem belki sezaryana alalim diyecek vakti geldigi icin

autumnn yaa ne güzel bir haber, Allah analı babalı büyütsün darısı da başımıza olsun inşallah

~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)
11-Xside-Erkek sezaryen(38+6,08 Ekm)
12-Autumnn-Erkek normal(39+3,10 Ekm)

Ben artık 39 haftalık oldum ve artık bir hafta bejletmiyo pazartesi tekrar çağırdı.
Eşim Allah nasip ederse Perşembe ya da cuma dönecek inşallah bi aksilik olmaz da süreç uzamaz

Insallah gönlüne göre olur.. Hayalindeki doğumu yaşarsın canım.. İns bir aksilik çıkmaz öyle tatli yaziyorsun ki allah gönlüne göre verecek gibime geliyor.. İnsallah güzel olur hersey

Anam ne ara kız hayırlı olsun canım.. Allah anali babali büyütsün dedigim buydu işte.. Normal doğum hersekilde en iyisi.. Kesinlikle herkes limitleri zorlamali normal için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…