2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Maşallah allah anali babali büyütsün benim 2 cocuklu 3 cocuklu olanlara saygim büyük yani benim pertim çıkıyor bi gunde yemek temizlik eymen sizler nasil kosuyorsunuz bravo.. Süper güçler 2 veya 3 çocuklu annelere turbo olanindan yuklenmis sanrm

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım inşallah bizlerde senin gibi normal doğum yaparız, işte sevdiğim yanıda doğum bitince rahatlamak sezaryenin dikişleri derdi olmadan rabbim kolaylıklar versin bize doğum için sana da bebişine bakmak için kuzum

Gözün aydın cnm. Normal doğum yapan çok az gerçekten. Doğum yapalı 15 gün oldu hala aciyo dikişler ki bu seseryanim ilkinden iyi geçti. Bende meme ucu yarası çekiyorum. Lansinoh kullanıyorum biraz geçer gibi oluo tekrar baslio ama sürekli sürüyorum en azından nemli tutuo. Hiç bişey surmesem emzirmek daha acı verici oluo.

Cnm Benm bebeğim 38 haftalık doğdu. Solunum sıkıntısı yaşadı bikac saat müşahede altında tuttular. Sonra bebek hemşiresi geldi solunumda problem var anneyle ten tene temas yapalım geçerse bebek yanında kalcak geçmezse alicaz bebeği dediler. Bebeği beni soydular gogsume yatırdılar. Üstümüzü orttuler yarm saat dursun gozlemleyelim dediler. Göğsüme yatınca solunumu düzeldi bebekler anneden ayrı kalınca resmen panikliyor. Sitres oluyor.

Insallah gönlüne göre olur.. Hayalindeki doğumu yaşarsın canım.. İns bir aksilik çıkmaz öyle tatli yaziyorsun ki allah gönlüne göre verecek gibime geliyor.. İnsallah güzel olur hersey
Valla her gün gece gündüz dua ediyorum hem kendim için hem de herkes için. İstemek benden onun haznesi hazinesi geniş istediğimi vermese bile en güzelini verir

Canım yaa 9 cm neki İnşallah süreç güzel ilerler benimde alttan muayene etti perine mesajı yaptı bana doğumu tetikler diye ama hala tık yok

ayy çok az kalmış senin heyecan doruktadır.bende Salı günü gittim 15günü var dedi ya kendi gelicek yada biz alıcaz dedi beklemedeyiz .birde bebeğin plesentası kireçlenmeye başlamış ama normal bu zamanlarda dedi bakalım sağlıkla gelsinler inşallah minikler

İnşallah canım❤ Valla bişey yaptığım yok zaten bebiş beni çok sıkıştırdı dalağım böbreğim karaciğerim el ayak dirsekle kaplı fenalardayım
Haklısın canım son haftalar hareket etmek gittikçe güçleşiyor
Ben gunumu doldurdum 40+1 bugun bende yarin gidecem belki sezaryana alalim diyecek vakti geldigi icin
İnşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin canım

Gülce hanım gelsin artk kilosu güzel maşallah. İlk bebeğim kaç haftalık kaç kilo doğdu.

Canım yaa 9 cm neki İnşallah süreç güzel ilerler benimde alttan muayene etti perine mesajı yaptı bana doğumu tetikler diye ama hala tık yok

Benim de sancilarim duzenli değil
Bir duzene girse solugu hastanede alicam

Perine masajini deneyim bir de

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Kaç kilo doğdu bebiş, kaç saat sürdü doğum süreci her detayı çok merak ediyorum darısı bize inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…