2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Doktorum içimu çok rahatlatıyo canım suyu iyi bebek hareketleri iyi biraz daha bekleyim dedi 40+6 dayım ben. Dalga çayı verdi onu yaptım bugun 5 bardak içicektim midem bulandı sadece 2 bardak içebildim yürüyüş plates topuyla hareket sıcak duş ilişki perine mesajı herşeyi yapıyorum hatta bugun doktor perine mesajı ve alttan muayene etti tetikler diye ama hala tık yok sancı falan hiç bişey hessetmiyorum umarım daha cok bekletmez bebişlerimiz

Yaa gözün aydın canım benim

Gözünaydın canım
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Amin, cümlemiz inşallah yarın kontrolde soracağım mutlaka teşekkürler

Kaç kilo doğdu bebiş, kaç saat sürdü doğum süreci her detayı çok merak ediyorum darısı bize inşallah ya

Dogumum sukur hizli sayilabilecek sekilde ilerledi. Su gelir gelmez gecmedim hastaneye 3 saat kadar bekledim. Ama baktim sancilarin sıklıgı 3 dklarda o zaman gittim. 7.5 saate dogdu. Kilosu 3350 minicik askim

Ooo desene rekor 40+6 olarak sende canım peki daha ne kadar bekleme süresi verdi canım çok zaman geçincede plasenta eskimeye başlıyomuş deniyo senin doktor tarih verdimi en geç şu zamana kadar bekleriz falan diye

Dogumum sukur hizli sayilabilecek sekilde ilerledi. Su gelir gelmez gecmedim hastaneye 3 saat kadar bekledim. Ama baktim sancilarin sıklıgı 3 dklarda o zaman gittim. 7.5 saate dogdu. Kilosu 3350 minicik askim
Ozaman hemen sancı olur olmaz gitmemek lazım hastaneye öylemi canım,birde öyle pozitif yazmışın ki içime bi rahatlama geldi inşallah normal doğumu kolay şekilde bizde atlatırız

Ozaman hemen sancı olur olmaz gitmemek lazım hastaneye öylemi canım,birde öyle pozitif yazmışın ki içime bi rahatlama geldi inşallah normal doğumu kolay şekilde bizde atlatırız

Canim ben doktor ve ebeyle iletisimde oldum. Ilk gelen suyun kafasinin onundeki su oldugunu biliyordum yani oyle su gelince hemen tum suyu bitmiyor asil sular hastaneye gidince akti gitti hep. Sanci gelirse kesin bekleyin su gelirse de danisarak bekleyin bence. Suyum gelir gelmez sancilarim da basladi Allahtan. Bazilarinin suyu gelip baslamayinca saat isliyor. Pozitif dusunun oyle olsun. Simdi geldi gecti ve donup bebegime bakinca hepsine fazla fazla degdi diyorum.

designer_love T _Tokyo_ kızlar üçümüzünde eli kulağında hadi bakalım hangimiz önce doğurucaz takipteyim
Ben de takipteyim şimdi nst den çıktım. Sonucu doktora gösteremedim ama 60 larda sancı görünüyor 2 kez de 70leri gördüm. Whatsuptan atıcam şimdi doktora bakalım ne diyicek

Ohh maşallah canım hayırlısıyla büyüt inşallah Birazda kafada bitiyo doğru söylüyosun hep pozitif düşünmek gerekiyo hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında

Ben de takipteyim şimdi nst den çıktım. Sonucu doktora gösteremedim ama 60 larda sancı görünüyor 2 kez de 70leri gördüm. Whatsuptan atıcam şimdi doktora bakalım ne diyicek
Senin baya baya sancıların başlamış gibi canım ay gönder bakalım ne diycek doktorun bizede haber ver merak ederiz bende yarın kontrole gidicem bakalım neler olucak

Kizlar selam, şimdi kontrolden geldim doğum başlamış. 2 cm açıklık var. Eğer haftaya perşembeye kadar doğurmamış olursam hastaneye yatışım yapılacak sabah 7de, suni sancı vs başlayacak ama doktor en geç o tarihe kadar doğar dedi. Belliydi ama ben son birkaç gündür hem fiziki hem psikolojik olarak hiç iyi değilim. Bakalım neler olacak bekliyoruz.

Canım saglikla gelsin
Siz morelinizi yüksek tutun çünkü psikolojik olarak iyi olmayınca fiziksel olarak Zaten insan kendini çökmüş hissediyo. Allah yardımcınız olsun kolaylık versin inşallah

Bugun 40+1 Bekliyoruz ama en zoru su son zamanlarmis cok sters oluyor gelmeyince yarin dr gidecegim bakalim ne diyecek belki yatis verir. Bekliyorum ufak bi agri girse acaba devami gelecek mi diye, biraz daha beklesem bebege birsey olursa diye dusunuyorsun en zoru son zamanlarmis

canım sende sancı mı yok açılma mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…