2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
hayat cnm canları sagolsunda bır guluslerı yetıyor

Kendim yazmışım sanki . Zaten beklenen doğum tarihimiz de aynı. Resmen içimde ejderha besliyorum bi ağzımdan alev çıkarmadığım eksik kalıyo ama bugün daha iyiyim en ufak bişey de bütün gece bile uyuyamıyorum hatta karşımdaki insan olmamasına rağmen tartisiyorum ki ben etrafındaki insanlar tarafından sakinliği hoşgörüsü anlayışlı oluşu ile bilinen biriydim.Simdiyse Hatta geçen gün Allah'ım tüm aklı zekayı ince düşünceyi bana vermişsin etrafındakilere de az bişey verseydin diyodum eşim de yanımda değil geçen konuşurken söyledim aşırı gergin ve sinirliyim gelince eski beni bulamicaksin şaşırma ve lütfen bana biraz sabret dedim

Ben de takipteyim şimdi nst den çıktım. Sonucu doktora gösteremedim ama 60 larda sancı görünüyor 2 kez de 70leri gördüm. Whatsuptan atıcam şimdi doktora bakalım ne diyicek
Burayada atsana daha once hic bu kadar cikiyormuydu baya az kaldi hadi insallah yakinda gelcek

Valla şimdi ağladım rahatladım biraz. Midem bulanıyor gibi afedersiniz ishal hali gerginlik regl öncesini yasıyorum böyle olurdum hep. Sonrada isyan ediyormuşum gibime geliyo kendime kızıyorum şimdi. Bide düşünüyorum suyum gelir mi sancim gelir mi bebek kafası aşağıda zaten neyi bekliyor doğmamış çocuğa tribe girdim Ferahlık ver Allahım

Bende ikiside yok aslinda bunlarada takilmiyorum su cati darligi illa sezaryanmi olmak lazim puff

Bildiğim kadarıyla doğum başlayınca o kemikler falan bir esniyor, geçişi kolaylaşıyor bebenin. Biz muayenede hem gergin taş gibi kendimizi falan kasıyoruz. Ben bu çatı muayenesi nasıl yapılıyor anlamadım zaten herkes farklı bir şey diyor. Benim doktorum bugün ultrasonla bile bakmadı, son kilosunu doğumda göreceğiz.
Çok eleştirel konuşmak istemiyorum, burada hepimiz aynı zorluğu çekiyoruz ama Türkiye’de doktorlar gerçekten bence işin suyunu çıkardı. Senin çatın dar, yok öyle yok böyle sürekli sezaryen yapıyorlar. Hadi tüp bebekleri anladım riske kimse atmak istemez ama artık hiçbir şeyi doğala bırakmadılar, kolaylarına geliyor.
sen endişelenme, bence her şey yolunda gidecek

Amin
Valla dün tüm gece gerginlikten ben de ağladım bebeğim de içerde gerildi. Sabaha kadar kasıldı durdu sonra adet sancısı gibi başladı. Dedim yarın doğum olacak heralde ama şükür sabaha geçti . Yani oluyo öyle. Dogursak da rahatlasak

Bende ufak bi agri gelince saate bakıyorum sanırsın sancim gelmişte dk tutucam Bakalım hangimiz önce davranicak

Haklısın canım 40 ı tamamlayınca artık kaygılar artıyomuş rabbim bebişlerimizi korusun Allahın izniyle hiç bişey olmadan hayırlısıyla doğumlarımız gerçekleşir benimde yarın kontrolüm var bakalım nolucak hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

Senin baya baya sancıların başlamış gibi canım ay gönder bakalım ne diycek doktorun bizede haber ver merak ederiz bende yarın kontrole gidicem bakalım neler olucak
Doktora gönderdim gayet iyi dedi. O kadar benim doktorum açıklama yapmayı hiç sevmiyor ya ben sancı hissetmiyorum arada bir vajinada batma ve bebek hareketli olunca kasık agrısı oluyor o kadar. İnşallah senin de başl
Duzenli degilse yatirmaz. Benim 80 ni gordu yatirmadi
Yok zaten bana sancıların 5 dk da bir olursa gel demişti. Şimdiki durumu sancı bile kabul etmedi heralde sadece gayet iyi yazmış sonuç için. O kadar.
Burayada atsana daha once hic bu kadar cikiyormuydu baya az kaldi hadi insallah yakinda gelcek
Daha önce 20-30 oluyordu maksimum. İlk defa 60-70 görüyorum. Bugün duşta sıcak su altında baya çömelerek oturdum bir de pelvik tilt diye bi hareket varmış onu yaptım baya. Bebek odasının yerlerini sildim çömelerek. Onlar faydalı oldu galiba

Öksürüğe bal zerdeçal limon karabiber karıştırıp için . Hepsi yoksa bal limon bile olur sadece. Öksürüğe çok iyi gelir.
Bende ufak bi agri gelince saate bakıyorum sanırsın sancim gelmişte dk tutucam Bakalım hangimiz önce davranicak
Ben de hemen saat tutuyorum artık hepimiz aynıyız

Ben de takipteyim şimdi nst den çıktım. Sonucu doktora gösteremedim ama 60 larda sancı görünüyor 2 kez de 70leri gördüm. Whatsuptan atıcam şimdi doktora bakalım ne diyicek

Bunlar baya baya sancı benim en son 11 falandı maksimum 20 çıktı.
Ama günden beri vajinaya iğneler batıyor bi anda anlamadım bu sancı m nedir?
Karnımda da oldu Bi kaç kere sanki 10 20 tane iğne Bi anda batıyor...

Evet canım az kaldı ama beklemek beni yordu bu aralar hayırlısıyla gelsinler

Aynen strese sokuyorlar bizi de Allah hakkimizda hepimiz icin hayirlisini versin hic korktugumuz gibi olmaz kolaylikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz

O iğne batma hissi bende de var. Bebek hareketli olunca daha fazla oluyor. İnşallah böyle başlıyordur

O iğne batma hissi bende de var. Bebek hareketli olunca daha fazla oluyor. İnşallah böyle başlıyordur

Ayyy bilmiyorm artık her bir tepkiyi sancı m ne oluyor diye panikle karşılıyorum
Biraz araştıralım bakalım neymiş bu batmalar şu anda bile ara ara oluyor....

Ooo desene rekor 40+6 olarak sende canım peki daha ne kadar bekleme süresi verdi canım çok zaman geçincede plasenta eskimeye başlıyomuş deniyo senin doktor tarih verdimi en geç şu zamana kadar bekleriz falan diye
Ben doktora bebeğin kaka yutma durumundan korktuğumu söyledim o yüzden hocam riske atyalım sezeryanda olabilir dedim oda nts sonucun güzel bebek harektleri iyi kanalada girmiş dedi desteklemek için çay kürü verdi alttan muayene etti rahim ağzın yukarda değil pazartesi gel o zaman son durumu konuşuruz dedi. Ama ben çayı yaptım bugün acayip midem bulanıyor kusmamak için zor tutuyorum kendimi bunda okumuştum mide bulantısı sancıları tetikliyomuş acaba öyle bi etki mi etti bilmiyorum. Bu arada plesantanın durumu iyi suyun iyi dedi. Başka bi doktora daha gittim pazartesi suni verilir büyük ihtimal dedi behde bilmiyorum bekliyorum. İnşallah pazartesiye kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…