2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
10 12 dk aralığı sancılarda koyarız herlde bulursak inslh

gozun aydinn canm. ama hiç ayrıntı vermemişsin doğumundan

Masallah canm. çokta beklemeseler iyi dimi ama

ya masallah ne güzel söylüyorsun inslh pozitif oluruz hepimizde:) suolayı ck kafa karıştırıcı bna su gelirse gel denilince gitmistm meğer gitmemeliymis sızma şeklinde olduğu sürece.

gecmis olsun . 3 4 gune siddeti azaliyor canm cabuk atlatirsin umarm zarari varmi bebege bilmiyorum ballı ıhlamur yapabilirsin. veya bal zencefil tarçın limon karıştırıp yiyebilirsin birer kaşık hepsinden zencefil çay kaşığı ile :)

Kızlar Bi akıl verin ayaklarım innanılmaz kaşınıyor ikisi de yara oldu kanadı bazı yerler, yarın sabah ilk iş sağlık ocağına gidip tam kan tahlili yaptırmak, yarın doktor kontrolü de var ona da gösteririm. İki gündür devam ediyorr ama dayanılacak gibi bir kaşıntı değil neden böyle olmuş olabilir.?????

Gözünüz Aydın, sağlıkla büyütün bebişi. Berikko sen mi demiştin doktorun sezaryen yarası İçin bir krem vermişti, memede de kullanabilirsin diye tavsiye etmişti. Baya övmüştü o arkadaş hangi kremdi hatırlayamadım. Sendin sanki :)

10 dk bir olunca koyarız bence

Su saat oldu uyuyamadim. Regl agrilari arada karin sertlesmeleri derken en son dayanamadim tuvalet ihtiyaci da geldi dedim doguruyorum herhalde. Hala regl ahrilarim var ama cok duzenli degil gibi. Bekliyorum. Gidip sezaryene alin diyebilirim o derece

Ne güzel.. Ilk defa duydum böyle bisey.. Demekki anne bebek iliskisine onem veren yerlerde varmış Ben bu kuvozlerin bebeklerin ileriki hayatlarina etki etceni düşünüyorum.. Yogun stres oradaki makinelerle kalmak anneden ayri kalmak.. Insallah en ufak etkiyle atlatrz

Hicbisey yapma derim ne zmn gripken ilac alsam gecmez.. Ilac almadan 3 bilemedin 4 günde geciyor gribim.. Mikrobun belli suresi oluyo galiba vucutta snra gidio.. Ama dikislerin rahatszligi icin bilemiyorum.. Bana asisst demisti doktor oksuruk icin.. Ama eczanede emzirme varsa kullanmanz uygun olmayabilir gibi seyler denilince almadm.. Oksurukleri de icimde oksure oksure yendim.. Oksurdugum zaman karnimi tutuyordm.. Ama siddetli oksurmedm hiç

doktora gorun cnm zaten doktor sezaryan sonarsı antıyobotık yazmadımı onu kullan gecer ınsallah

Sonunda mochiyi aldim.Dun elime ulasti.
Belki siz tek bebis anneleri icin su ilk surecte lazim olmayabilir cunku sadece meme veriyorsunuz ama benim gibi hem ikiz hem de biberon kullananlar icin guzel.Akanlari topluyor hatta bence hafiften sagim bile yapiyor 10cc 20cc.Onlari saklayip gun icinde biberonla vermelik tam.Henuz sutum cok olmadigi icin akmayan 10- 20 cc bile onemli oluyor.

Aynen bu gece bende de regl agrisi gibi bi agri vardi gece uykumdan uyandirdi kesin doguruyorum dedim ama gecti sabah dr gittim nst de ilk defa 60 larda sanci cikti ozamanda az regl agrisi gibi agri vardi ama gecedeki daha siddetliydi. Dr gene alttan bakti sen israr ettigin icin bekliyorum catin dar ama belki dogumda genisler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…